A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit nem "hallok"?! <#guluszem1>#guluszem1>
Én betéve tudom Rick Astley legtöbb számát több mint húsz éve, de ki a... a Steps, vagy Stepp vagy micsoda??? És ha ez a banda az ezredfordúló körül aktivált mi a sz...t keres a régen letünt emléke ebben a topikban??? Talán az által vivta ki "magának" ezt a jogot, hogy annó képesek voltak belepofátlankodni néhány korábbi, valóban remek együttes repertoárjába??? <#duhos2>#duhos2><#wilting>#wilting>
"Annál ez sokkal jobb." <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
In Lak\'ech Ala K\'in
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
VH1 CLASSIC VIDEOS
http://music4ursenses.blogspot.com/2009/04/vh1-classic-videos.html
Csak elfelejtettem megköszönni.
Már azt sem tudom hol áll a fejem a sok letöltésben.<#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship>
Nem készítése hanem csak a lejátszása !
Jean Michel Jarre - Geometry Of Love (2003) DTS 5.1
DTS, DVDAudio
2003
DTS
RAR: ~ 398mb
---------------------------
1. Pleasure Principle
2. Geometry of Love, Pt. 1
3. Soul Intrusion
4. Electric Flesh
5. Skin Paradox
6. Velvet Road
7. Near Djaina
8. Geometry of Love, Pt. 2.
http://letitbit.net/download/2002f02c9358139/JeanMichelJarre_GeometryOfLove2003DTS.rar.html
A #65842- ben megtalálod a kért Radiorama vs Martinelli-t!
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
http://dp.nonoo.hu/projects/eachelp/hun/
Kicsit részletesebben
http://web.axelero.hu/salyp/sk61/EAC/EAC_Guide.html
http://rapidshare.com/files/240683899/fancy.part1.rar
http://rapidshare.com/files/240685380/fancy.part2.rar
http://rapidshare.com/files/240686500/fancy.part3.rar
pass: isdmusic_hqaudience.com
What about the forests?
Ez az általad ajánlott tartalmilag viszont sokkal jobbnak tûnik. Legalábbis rajta van szinte az összes dal, amit az én változatomról hiányoltam.
Bízom benne, hogy nem fogsz csalódni, ha már ilyen reklámot csináltam neki.
Brekinek üzenem, hogy az mp3 formátum az Audiograbber pr. készül. Ezt egy informatikus kollegám ajánlotta, csak ezt ismerem.
De ha van jobb, akkor szívesen tanulok e téren is újat.
De most már tényleg megyek takarítani. Majd késõbb benézek.
Az emlegetett Stock-Aitken-Waterman trió érdemeit elismerve, azt kell mondjam, hogy a 80-as évekbeli igen divatos ténykedésük így 20-25 év távlatából engem már abszolút nem hoz lázba.
Nem tehetek róla, de eszembe se jut manapság Kylie-t vagy Jason-t hallgatni, nem is beszélve Rick Astley-rõl.
Artist: Steps
Album: Gold: Greatest Hits
Genre: Pop
Year: 2001
01. Tragedy (4:32)
02. One for Sorrow (4:21)
03. Stomp (3:22)
04. Better Best Forgotten (3:43)
05. Loves Got A Hold on My Heart (3:21)
06. Deeper Shade of Blue (3:46)
07. Last Thing on My Mind (3:05)
08. Better the Devil You Know (3:49)
09. Summer of Love (3:54)
10. 5 6 7 8 (3:22)
11. Chain Reaction (3:57)
12. Baby Dont Dance (3:52)
13. Its the Way You Make Me Feel (3:18)
14. After the Love Has Gone (4:36)
15. Here and Now (3:28)
16. Say You’ll Be Mine (3:32)
17. Only in My Dreams (4:18)
18. Words Are Not Enough (3:25)
19. When I Say Goodbye (3:33)
20. Heartbeat (4:24)
Steps-Gold_Greatest_Hits-2001-ApoLLo_INT
nemtom talán 192kbit/s
"One Step (1. album)
Buzz (2. album)
Steptacular (3. album)
Gyakorlatilag mindhárommal felülmúlták az elõzõt.
Ha érdekel valakit, szívesen felrakom."
Akkor engem érdekelne 320-ba ha megoldható.
<#worship>#worship>
http://www.4shared.com/dir/9797168/5d0440a3/Steps_Gold_Greatest_Hits.html
Azt elárulod, hogy mivel grabbelsz mp3-ba?
feltöltés dologban igazad van
Bár nehéz ettõl a jó hangulatú fórumtól elszakadni, de kénytelen vagyok.
A Greatest hits viszont az õ esetükben nem valami telitalálat. Nem a legjobb számaik vannak rajta. A Last dance album meg kifejezetten gyenge, mert a sorlemezeiken található zenéik istentelen remix változatai vannak rajta, totálisan elrontva az eredetieket. Úgyhogy ezt a két utolsó lemezüket is begyûjtöttem ugyan, de sose hallgatom. Ezeket nem is annyira ajánlanám.
Amit érdemes megszerezni tõlük, az szerintem a 3 sorlemez:
One Step (1. album)
Buzz (2. album)
Steptacular (3. album)
Gyakorlatilag mindhárommal felülmúlták az elõzõt.
Ha érdekel valakit, szívesen felrakom.
Ha megfelel mp3-ban, mert az gyorsabb volna, mint a FLAC.
Bocsika. Imádom ezt a FLAC-ot, csak feltölteni ne kéne.
Én magam a Mandy Smith-nek irt két New Wave feldolgozás miatt rágtam be.
A két tétel a Propaganda - Duel-ja és a Human League -Don't you want me baby c münkája volt.
Asszem abban megegyezhetünk, hogy lehet és jó is az újraértelmezés. NA DE ÚÚÚGY!!!!
Restellem de nekem semmi sincs meg tõlük , esetleg csak kazettán.<#szomoru1>#szomoru1>
viszont én Jason Donovant is szeretem (zeneileg😊
"Steps
A Steps sorozatban 13 olyan maxit jelentetett meg, amely a Top 5-ban kapott helyet, ennél többet csak a Beatles ért el.
A Steps elsõ dala, a '5-6-7-8' 14. helyen nyitott 1997 novemberében, míg a második single, a 'Last Thing On My Mind' a hatodik helyen tetõzött.
A Steps legtöbb kislemeze elérte a Top 5-ot. Az 1998-as 'One For Sorrow' második helyezést ért el. Ezt követte a 'Step One' címû debütáló album, amely szintén a második lett.
A Bee Gees-feldolgozás 'Tragedy' címû szám hozta meg a Steps elsõ No.1. dalát 1998 novemberében.
1999-es helyezések: 'Better Best Forgotten':2., 'LoveI's Got A Hold On My Heart':2,
'After The Love Has Gone':5, 'Say You'll Be Mine':4.
A Steps második albuma, a Steptacular elsõ helyen nyitott.
2000-ben a 'Deeper Shade Of Blue' a 4. helyet érte el, a 'When I Said Goodbye' ötödik, míg a 'Stomp' hozta az újabb elsõ helyet"
Ezért gondoltam, mert méltánytalanul kevés szó esik róluk.
De mondok még ilyeneket hogy ne csak italo disco legyen
TANITA TIKARAM
(Münster, Németország, 1969. augusztus 12.) pop/folkénekesnõ, dalszerzõ. Stílusára rövid, akusztikus gitárral kísért dalok jellemzõek. Tizenéves korában lett népszerû, de napjainkban már kevésbé ismert, bár legismertebb dala, a Twist in My Sobriety a mai napig népszerû. Testvére a színész Ramon Tikaram.
Toto Amerikai rokbanda szintén sok nagy slágarrel, ha jól tudom a Dune címû klasszikus filmhez is õk szereztek zenét
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
Azért ezzel én vitatkoznék. Szerintem a Jason Donovan, Rick Astley és a Kylie dalok a trió legtermékenyebb és legjobb periódusában születtek.
a Trió legjobb 3 dala szerintem:
1) Jason Donovan - Too Many Broken Hearts
2)Rick Astley - Never Gonna Give You Up
3) Kylie & Jason - Especially For You
30 %-nál tart.
Mindjárt küldöm.
Kíváncsi vagyok az összehasonlításra.
pl
"The long awaited comeback took place in May of 1993 when young recording company from Dresden Fun Music Promotion re-released on CD four versions of their most succesful hit "Touch In The Night", 8 years after this song had entered various charts for several months. It was followed by Hit-Mix 93 (Touch In The Night / Stop The Rain In The Night / Moonlight Affair / Touch In The Night) which was performed in TV program "Stop & Go". "Best of Silent Circle - Volume II" also appeared in May, its contents was almost identical to "No.1" - there were Hit-Mix and instrumental version of "Hide Away" added plus four songs were given in alternative versions."
jó akkor majd énis az elsõt töltöm fel
Azt hiszem 2 évig léteztek, 1999 és 2001 között.
Az ABBA hasonlat viszont nagyon találó, szerintem kevés olyan igényesen megkomponált muzsika van, ami az õ esetükben nekem is mindig az ABBA-t juttatja az eszembe. Talán még a Bucks Fizz volt hasonló, de õk régebbiek.
Steps lemezeim is vannak, ha érdekel valakit. A Buzz, a Steptacular és a Step One c. lemezük szerintem kihagyhatatlan. Nagyon igényes, populáris dance muzsika, és a lírai dalaik is kiválóak.
A zenéjükbe egyébként belenyúlt a Stock-Aitken-Waterman trió is, de én sokkal idõtállóbbnak tartom a zenei végeredményt, mint a 80-as években Rick Astley-nél, vagy Jason Donovan-nál például. Annál ez sokkal jobb.
Egyébként a Stepsnek valóban vannak feldolgozásai is a Bee Gees-tõl és az ABBA-tól is, és azok se sikerültek rosszul.
"Crime of the Century".
egy megerõltetõ gyalogtúráról elnevezett banda.
Egy rövid leírás róluk
"A zenészek egy olyan új, szokatlan stílust teremtettek, amit nem lehet csak úgy egyszerûen megnevezni. A zene lényegében arra épült, hogy egyszerre legyen bonyolult és dallamos. Ezt a többszólamúsággal, a hangszerek virtuóz játékával és a jól megválasztott, meglepõ belépésekkel érték el. Mivel a zenekarban több jó hangú énekes is volt, a ......... megtehette, hogy a dalok hangulatához illõ hangot válassza ki, míg a többiek csak a kíséretet adták"
És aki még nem tudja ezek után, hogy kik õk.
Asszem a Bee Gees - Tragedy c dalának újraértelmezéséval futottak be!
London Boys - 12"ers (Japan) (1990)
elsõ
második
Három a párom
Pass: Hoger
Valszeg Format: CUE+APE+LOG+Covers
FUN MUSIC Promotion Dresden
2004 Exclusive ESonCD series - Digital Mastering from Vinyl!
24 bit mastering
Nem tudom, ez segít?
Akkor ha befejezte a Silent Circle, akkor az elsõ számot fölrakom FLAC-ba próbaképpen, jó?
Érdekel valakit?<#nemtudom>#nemtudom>