A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Les Humphries Singers - The Best Of...
01. Mama Loo (4:09)
02. We Are Goin' Down Jordan (3:00)
03. Old Man Moses (3:19)
04. Take Care Of Me (2:45)
05. Mexico (3:45)
06. Jennifer Adam (3:26)
07. We'll Fly You To The Promised Land (2:55)
08. Carnival (4:16)
09. Kansas City (4:10)
10. Old Time Religion (3:20)
11. Rock My Soul (2:34)
12. Sing Sang Song (3:04)
13. Do I Kill You (3:32)
14. New Orleans (4:06)
15. Do You Wanna Rock And Roll (3:56)
16. Soolaimon (4:21)
Wav:
http://rapidshare.com/files/28978205/LES.part1.rus
http://rapidshare.com/files/28979639/LES.part2.rus
http://rapidshare.com/files/28983273/LES.part3.rus
http://rapidshare.com/files/28984834/LES.part4.rus
http://rapidshare.com/files/28985376/LES.part5.rus
Pass: Polaczek
Rename rus - rar
Mp3 256
http://sharebee.com/fba577e4
Ez utóbbira kellett várni, ezt én töltöttem most fel.
01. Mama Loo (4:09)
02. We Are Goin' Down Jordan (3:00)
03. Old Man Moses (3:19)
04. Take Care Of Me (2:45)
05. Mexico (3:45)
06. Jennifer Adam (3:26)
07. We'll Fly You To The Promised Land (2:55)
08. Carnival (4:16)
09. Kansas City (4:10)
10. Old Time Religion (3:20)
11. Rock My Soul (2:34)
12. Sing Sang Song (3:04)
13. Do I Kill You (3:32)
14. New Orleans (4:06)
15. Do You Wanna Rock And Roll (3:56)
16. Soolaimon (4:21)
Wav:
http://rapidshare.com/files/28978205/LES.part1.rus
http://rapidshare.com/files/28979639/LES.part2.rus
http://rapidshare.com/files/28983273/LES.part3.rus
http://rapidshare.com/files/28984834/LES.part4.rus
http://rapidshare.com/files/28985376/LES.part5.rus
Pass: Polaczek
Rename rus - rar
Mp3 256
http://sharebee.com/fba577e4
Ez utóbbira kellett várni, ezt én töltöttem most fel.
Brekinek üzenem, hogy a Te LUV válogatásod sokkal jobb, mint az enyém.
Az enyém címe Greatest Hits. 19 szám van rajta. A tiéd azért jobb, mert van jónéhány szám az utolsó a Forever yours c. albumukról, és szerintem az a legjobban sikerült albumuk.
Az enyém címe Greatest Hits. 19 szám van rajta. A tiéd azért jobb, mert van jónéhány szám az utolsó a Forever yours c. albumukról, és szerintem az a legjobban sikerült albumuk.
Én már öreg róka vagyok, de fülcsinek tuti új lesz, azért ajánlottam én is neki.
Tudom, hogy voltak már, csak arra nem emlékeztem, hogy te itt voltál-e akkor. fülcsi biztosan nem.
Mindjárt felér a Les Humphries, utána keresek egy kis Two Man Sound-ot.
Mindjárt felér a Les Humphries, utána keresek egy kis Two Man Sound-ot.
Köszi Breki!
Nekem inkább a Jézus Krisztus Szupersztár jön be. De az nagyon. Pont a múlt hétvégén néztem. Próbáltam megszerettetni a fiammal is. Érdekes a film elején csak hallgatta, úgy hogy közben nyomogatta a hülye billentyûket a gépen, játszott. Akkor kérdezgettem, hogy kicsim ez marha jó, nem? Közölte, hogy nem. Aztán az utolsó harmadánál kikapcsoltattam vele a gépet és elküldtem fogat mosni és lefeküdni. Érdekes, onnét kezdve leragadt a tv elött és végignézte.😊 És tetszett is neki. Ki érti az ifjúságot?😊
Nekem inkább a Jézus Krisztus Szupersztár jön be. De az nagyon. Pont a múlt hétvégén néztem. Próbáltam megszerettetni a fiammal is. Érdekes a film elején csak hallgatta, úgy hogy közben nyomogatta a hülye billentyûket a gépen, játszott. Akkor kérdezgettem, hogy kicsim ez marha jó, nem? Közölte, hogy nem. Aztán az utolsó harmadánál kikapcsoltattam vele a gépet és elküldtem fogat mosni és lefeküdni. Érdekes, onnét kezdve leragadt a tv elött és végignézte.😊 És tetszett is neki. Ki érti az ifjúságot?😊
Köszönjük Imi, de már tényleg fent voltak. Egyszer szerintem pont én kerestem a Week-end-et. Az marha jó zene!
De azért jó, hogy felnyitottad rá a szemünket! Fülcsi ki ne hagyd!
De azért jó, hogy felnyitottad rá a szemünket! Fülcsi ki ne hagyd!
Bocsi!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Így meg a memóriám romlik....
Talán, az még jó, hogy Kaposi kolléga kereste.
A feltöltõ személyében kicsit elbizonytalanítottál.... De azért köszi!
Így meg a memóriám romlik....
Talán, az még jó, hogy Kaposi kolléga kereste.
A feltöltõ személyében kicsit elbizonytalanítottál.... De azért köszi!
Egyetértek fülcsi. Ill. majdnem mindenben, mert azért én válogattam a 2 albumról. Nem minden jött be, de amiket kiválogattam olyan 18-20 szám, azok nagyon frankók, az tuti!
Érdekelne, ha van albumod a Two Man Sound-tól.
És a Les Humphries válogatás is jöhet, nagyon jó amit reggel ajánlottál.
És a Les Humphries válogatás is jöhet, nagyon jó amit reggel ajánlottál.
Atiapuka, a Peter, Susie & Marc albumot Brekinek köszönhetjük.
Életem végéig hálás leszek érte.
Nem is tudom, hogy mikor hallottam ilyen lenyûgözõ zenét.
Én már milliószor megköszöntem Brekinek, szerintem kihagyhatatlan a lemez, és Kaposi barátunknak is nagyon tetszik.
Nehogy megelégedj a Birds of paradise c. számmal, az összes szám marha jó!!
Ha toplistát vezetnék, akkor az elmúlt két hetet a Peter, Susie & Marc és a Vision Talk albumok nyerték. Ebbõl is látszik, hogy mennyiféle jó zene van!
Szerintem inkább errõl a sok kiváló muzsikáról érdemes leveleznünk és nem arról, hogy ki hány éves korában hova jár szórakozni...
Életem végéig hálás leszek érte.
Nem is tudom, hogy mikor hallottam ilyen lenyûgözõ zenét.
Én már milliószor megköszöntem Brekinek, szerintem kihagyhatatlan a lemez, és Kaposi barátunknak is nagyon tetszik.
Nehogy megelégedj a Birds of paradise c. számmal, az összes szám marha jó!!
Ha toplistát vezetnék, akkor az elmúlt két hetet a Peter, Susie & Marc és a Vision Talk albumok nyerték. Ebbõl is látszik, hogy mennyiféle jó zene van!
Szerintem inkább errõl a sok kiváló muzsikáról érdemes leveleznünk és nem arról, hogy ki hány éves korában hova jár szórakozni...
Biztos vagy te ebben?
#64980<#nevetes1>#nevetes1><#papakacsint>#papakacsint>
Így mûlik el a világ dicsõsége <#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
#64980<#nevetes1>#nevetes1><#papakacsint>#papakacsint>
Így mûlik el a világ dicsõsége <#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
MAXI VIDEODISCO MIX-nagyon OK kõszõnõm,ha majd tudod a még meglévõket elõreis kõszõnõm ma éjszakás leszek lessz mit hallgatnom.
keverendõ
Nos akkor Fülcsinek és Atiapukának a figyelmébe:1.Earth & Fire - Weekend
2.Memories/Seasons/Weekend - Earth & Fire
Az együttes neve nem keresendõ össze a "Wind"-es változattal.
Az sem rossz, de a "Fánk" nem az én stílzusom.
Ha teccik, megvannak, hála egy-két fórumtársnak!
2.Memories/Seasons/Weekend - Earth & Fire
Az együttes neve nem keresendõ össze a "Wind"-es változattal.
Az sem rossz, de a "Fánk" nem az én stílzusom.
Ha teccik, megvannak, hála egy-két fórumtársnak!
Kaposi kollega kereste, Fülcsi rakta fel!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Apus csak a Radiorama vs Maetinelli jött be neked a tegnapi ajánlatból?
Azt hittem neked több is tetszik..
Azt hittem neked több is tetszik..
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Ez eléggé elkeserítõ, ha a CD boríton is rossz a szám elõadója.
És akkor kit kerestek meg szerzõi jogokból adódóan?? Na, de sajna ez van. Egyébként ezektõl is van egy albumom valahol, ha érdekel.
És akkor kit kerestek meg szerzõi jogokból adódóan?? Na, de sajna ez van. Egyébként ezektõl is van egy albumom valahol, ha érdekel.
Na erre azt hiszem én is rá fogok tapadni!
Köszi cimbi!<#wave>#wave>
Lehet, hogy ma is kapok a pofámra, hogy itt élem a szociális életemet.
Köszi cimbi!<#wave>#wave>
Lehet, hogy ma is kapok a pofámra, hogy itt élem a szociális életemet.
nem nem
senkit nem kell kitiltani sehonnan, bulizzon mindenki ott, ahol akar.
aki normális, az 40+ évesen is normális
aki meg nem...
senkit nem kell kitiltani sehonnan, bulizzon mindenki ott, ahol akar.
aki normális, az 40+ évesen is normális
aki meg nem...
Na csá p*cs*k... Én leléptem
Elindult fel a Les Humphries Best of, 256-os.
Srácok, most hallgatom a Peter, Sue & Marc - Birds of Paradise-ot. Hát ez valami fantasztikus zene! Már nem emlékszem, hogy ki tette fel, Breki vagy kaposi Laci barátimra tippelek, de ezer köszönet érte!!!<#worship>#worship>
De nincsenek...
Ezt most nem értem:
Tehát a fiatalokat szivesen kell látni a retro helyeken. Ellenben
a "fiatalos" helyeken ki kell nézni az "öregeket"?
Ezt mondod?
Ezt most nem értem:
Tehát a fiatalokat szivesen kell látni a retro helyeken. Ellenben
a "fiatalos" helyeken ki kell nézni az "öregeket"?
Ezt mondod?
Nah errõl van szó!
van aki ott lehet, és van aki nem?
tényleg mi lenne, ha a fiatalokat kitiltanák a "retro" helyekrõl
nem látnám szívesen
van aki ott lehet, és van aki nem?
tényleg mi lenne, ha a fiatalokat kitiltanák a "retro" helyekrõl
nem látnám szívesen
Egy kis paradoxon:
A 30-as 40-es Dj-k szorakoztatják a taknyokat a tuc tuc zenéikkel.
Palotai 61-es születésû,
Sterby 72-es
Schulz 69-es
Tommyboy 62-es
Kühl és Junior 70-es.
Tietso se tini stb..
Öket miért létja szivesen a tini társadalom.
És hány fiatal jár retro buliba. Az "öregek" valszeg nem részesítik öket diszkriminációba...
A 30-as 40-es Dj-k szorakoztatják a taknyokat a tuc tuc zenéikkel.
Palotai 61-es születésû,
Sterby 72-es
Schulz 69-es
Tommyboy 62-es
Kühl és Junior 70-es.
Tietso se tini stb..
Öket miért létja szivesen a tini társadalom.
És hány fiatal jár retro buliba. Az "öregek" valszeg nem részesítik öket diszkriminációba...
ott van a DE HA MÉGIS megjegyzés is, egyébként meg leszarom hol készült, mert nem ez a lényege.
meg maga a topik sem errõl szól, az egy szülinapi buli volt, ennyi, mindenki jól érezte magát mindenkivel...
meg maga a topik sem errõl szól, az egy szülinapi buli volt, ennyi, mindenki jól érezte magát mindenkivel...
What about the forests?
a lényegen semmit nem változtat...
a lényege az egésznek, hogy a honlapon lévõ kiemelt partnerekre kattints rá.
a lényege az egésznek, hogy a honlapon lévõ kiemelt partnerekre kattints rá.
What about the forests?
Mflex, egy kicsit el vagy tévedve...
Mert az a video simán magyarországon készült, mégpedig néhány része a corvintetõn, azt felismerem. Össze sem lehet téveszteni a lépcsõfordulót...😊
sztem az a video csak poénból készült, és nekem pl tetszik 😊
Mert az a video simán magyarországon készült, mégpedig néhány része a corvintetõn, azt felismerem. Össze sem lehet téveszteni a lépcsõfordulót...😊
sztem az a video csak poénból készült, és nekem pl tetszik 😊
Ne probáld meg a kört négyszõgesíteni!
Azt mondják nálam sokkal okosabbak, hogy azt nem lehet!
DE NEM ÁM!!!
Azt mondják nálam sokkal okosabbak, hogy azt nem lehet!
DE NEM ÁM!!!
Ezek itthon készültek.
ZP, meg Corvintetõ. Tény, hogy nem 40+ korosztály tipikus szórakozóhelyei.
ZP, meg Corvintetõ. Tény, hogy nem 40+ korosztály tipikus szórakozóhelyei.
Igen csak vannak a kinézések meg az ujjal mutogatások meg az ilyen pesti szokások...! és hát igen is nem természetes egy X éves emberke a tömegbe...De h probléma lenne az kizártnak tartom én is!
na jól van Perez! most, hogy sikerült szarrá offolni a topikot ezzel a linkeddel felvilágosítalak egy kicsit:
ad 1: a videók nem Magyarországon készültek, szvsz szerintem megvágott, de ha mégis...
ad 2: a honlap készítõje egy idióta, ha így akar nyilvánosságot szerezni az oldala népszerûsítésére
ad 3: miért ne mehetne el az idõsebb korosztály szórakozni, ha éppen olyan kedve van és ami a leglényegesebb...
ad 4: az utolsó videóból tisztán kiderül, hogy ez egy születésnapi buli, vagy annak a folytatása volt azon a szórakozó helyen, ahol a többi fiatal is jól érezte magát a vén faszokkal meg a picsákkal, ha úgy tetszik.
chhh :S
ad 1: a videók nem Magyarországon készültek, szvsz szerintem megvágott, de ha mégis...
ad 2: a honlap készítõje egy idióta, ha így akar nyilvánosságot szerezni az oldala népszerûsítésére
ad 3: miért ne mehetne el az idõsebb korosztály szórakozni, ha éppen olyan kedve van és ami a leglényegesebb...
ad 4: az utolsó videóból tisztán kiderül, hogy ez egy születésnapi buli, vagy annak a folytatása volt azon a szórakozó helyen, ahol a többi fiatal is jól érezte magát a vén faszokkal meg a picsákkal, ha úgy tetszik.
chhh :S
What about the forests?
Sziasztok!
Bocsánat hogy így közbeszólok, de nem igazán értem hogy míért kell vitázni errõl. Aki akar, az bulizzon, járjon szórakozni oda, ahová akar.
Nem is értem míért merült fel a kérdés...
Bocsánat hogy így közbeszólok, de nem igazán értem hogy míért kell vitázni errõl. Aki akar, az bulizzon, járjon szórakozni oda, ahová akar.
Nem is értem míért merült fel a kérdés...
Az tutta!😄 A múltkor linkeltem is egy ilyen videót a vicces videós aranyosos topikba!😄 Sztem nagyon adja!
Jó, furcsán veszi ki magát a dolog. De vannak olyan "örökifjak" akik azért tudják értékelni az új zenéket. És itt nem csak az elektronikus stílusokra gondolok (bár erre is van példa: Palotai Zsolt azért már régóta benne van az iparban, és a mai napig nyomja a bulikat)
Jogos a kiigazítás, én csak a borítóról másoltam be a címeket, és ott az elõadó nevét sajnálatos módon tényleg lehagyták.
Valóban kell a pontosítás.
Valóban kell a pontosítás.
Tyia, tök-igazad van!
Szívembõl szóltál.
Szerintem a mi korosztályunk egy kicsit másképp értékeli ezeket az életben nagyon fontos fogalmakat.
Szívembõl szóltál.
Szerintem a mi korosztályunk egy kicsit másképp értékeli ezeket az életben nagyon fontos fogalmakat.
Szia Atiapuka, már hiányoltalak!<#circling>#circling>
Szerintem az életkornak a világon semmi köze ahhoz, hogy az életben mit tartunk fontosnak, mi iránt érdeklõdünk, vagy mi jelent kikapcsolódást és szórakozást. Ahogy telik az idõ az életembõl, egyre inkább úgy gondolom.
Nekem sok mindenbõl, pl. a zenébõl még ma is az a fontos, (pedig elmúltam negyven már pár évvel, ami húszéves koromban volt.)
Én belülrõl sokszor ma is egy húszéves kislánynak érzem magam.
Szerintem lélekben nem változunk, csak a csomagolás megy tönkre sajnos.
Én például még hetven éves koromban is diszkó zenét fogok hallgatni jó hangosan ráadásul, hadd rezegjenek a függönyök, bármilyen furcsán néznek is majd a szomszédok.
Remélem, hogy meg is fogom érni...
Elnézést, de ilyen filozófiai értelemben tudtam csak válaszolni a felvetésre.
Szerintem az életkornak a világon semmi köze ahhoz, hogy az életben mit tartunk fontosnak, mi iránt érdeklõdünk, vagy mi jelent kikapcsolódást és szórakozást. Ahogy telik az idõ az életembõl, egyre inkább úgy gondolom.
Nekem sok mindenbõl, pl. a zenébõl még ma is az a fontos, (pedig elmúltam negyven már pár évvel, ami húszéves koromban volt.)
Én belülrõl sokszor ma is egy húszéves kislánynak érzem magam.
Szerintem lélekben nem változunk, csak a csomagolás megy tönkre sajnos.
Én például még hetven éves koromban is diszkó zenét fogok hallgatni jó hangosan ráadásul, hadd rezegjenek a függönyök, bármilyen furcsán néznek is majd a szomszédok.
Remélem, hogy meg is fogom érni...
Elnézést, de ilyen filozófiai értelemben tudtam csak válaszolni a felvetésre.
Igen, sajnos manapság már a gyerekek, unokák hajlamosak a nagyszüleiket, szüleiket letojni... de még mindig nem értem, hogy ha magányosak miért iylen helyre mennek<#circling>#circling>de szerintem soha nem is fogom megérteni. amúgy én egy magányos idõs ember fejével gondolkozva, a saját korombeliek társaságát keresném. szomorú avgyok a helyzetük miatt<#schmoll2>#schmoll2>
Úgy tûnik, elvesztettem a fonalat, lehet hogy van is nálam Zuppa Romana Neked köszönhetõen, én meg itt keresem ezerrel. Biztos, hogy letöltöttem amit ajánlottál, de ezek szerint még nem hallgattam meg mindent. Pedig a nap 24 órájában szinte zenét hallgatok, mégsem érek a végére. Alig lehet lépést tartani ennyi jó zenével.
Mindenesetre Brekinek köszönöm szépen a gyors közremûködést Zuppa Romana ügyben!
Mindenesetre Brekinek köszönöm szépen a gyors közremûködést Zuppa Romana ügyben!
Szia Fülcsi!!!<#wave>#wave>
Leszedtem az összes Martint! Köszke, hétvégén rácuppanok.
Leszedtem az összes Martint! Köszke, hétvégén rácuppanok.
De, nagyon tetszik a Les Humphries zenéje is.
Máris érdekelne, hogy nincs-e valami válogatás-albumuk.
Én csak a Mexico-t ismerem, és az nagyon jó.
Máris érdekelne, hogy nincs-e valami válogatás-albumuk.
Én csak a Mexico-t ismerem, és az nagyon jó.
Hát nem tudom, hogy a dizsikben milyenek a fiatalok. Ha kinevetik õket az tényleg nagyon szomorú (és az a legszomorúbb, hogy ezt el is hiszem).
A másik kérdés, pedig, hogy szerintem nem szabad itélkeznünk senki felett, nem lehet tudni, hogy miért megy ilyen helyekre egy idõsebb ember. Lehet, hogy egyszerûen magányos. Vagy a gyerekei, unokái le sem tojják a fejét. És vágyik a fiatalok közé. Mondom, furcsának furcsa nekem is, de azért az nem biztos, hogy valami nem ép belül.
A másik kérdés, pedig, hogy szerintem nem szabad itélkeznünk senki felett, nem lehet tudni, hogy miért megy ilyen helyekre egy idõsebb ember. Lehet, hogy egyszerûen magányos. Vagy a gyerekei, unokái le sem tojják a fejét. És vágyik a fiatalok közé. Mondom, furcsának furcsa nekem is, de azért az nem biztos, hogy valami nem ép belül.