A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Szerintem megvan legalábbis a boritó ismerõs.

Nincs ez benne a múltkori öt lemezben?

privi ment

Fantasztikus vagy!!!<#worship>

kaposi1
Atiapuka!

Nézd csak mit találtam.<#wow1>
Ezt nem hiszem el.<#falbav>
Ezt a számot is hajtom,erre ott van már régen a vinyómon a lementendõ zenék között.<#taps>Hogy honnan, fogalmam sincs.
Mention - Strange World ( Vocal Version ) 320-as

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Köszi,azt fogom tenni.<#eljen>

mflex
kaposi1
Õ lenne az?
Mert nem akarok minden hülyeséget letölteni.<#worship>
Egyébként szép kis gyûjtemény a lejátszóba.<#eljen>

kaposi1
Szerintem két dolog miatt nem lehet az.
1. Az enyémbe serceg a lemez az elején.
2. Közel fél perccel hosszabb mint ami a YouTube-n van.
És ugye hosszúból lehet rövidet készíteni,fordítva viszont nem mûködik a dolog.<#nevetes1>

kaposi1
Most hogy mondod.
Megtaláltam a kazit amit még az NDK-ból hoztam.<#taps>

A kisfiam most múlt Májusban 9 éves.
Kedvencei a GTR2,PES09,FIFA09.

Úgy értettem, hogy a youtubon levõ szám is van olyan minõség, ill. ugyanaz lehet (mint már valaki írta),mint amit megkaptál lervitõl.
Egyébként meg mindenben egyetértek az elõttem szólókkal....

mflex
az ott AIMP, de a létezõ összes lejátszó fent van <#nevetes1>, mindig tesztelgetem a progigat. de végülis a páromnak meg tökmindegy, mert õ általában a fos mediaplayert használja, viszont nekem néha szükségem a windowsra, pár program miatt.
Bár én inkább a XION-t használom windows alatt, ami az érdekessége a képen látható playlist-nek, hogy abban csak lossless zene van és mind italodisco, nem kevés idõ volt ezeket összeszedni, jelen esetben 2000 felett...

What about the forests?

Lacikám, mekkora a csemetéd? Úgy saccolom, hogy 14 körül lehet mint az enyém.

kaposi1
Na ja lehet így is!<#eljen>
Egyébként milyen lejátszóba szól a Paul Parker?<#nevetes1>

Most a Peter Sue and Marc - Birds of paradise a kedvencem.

Egyszerûen nem tudom megunni!<#eljen>

ui. marha érdekes, elõször nem is tetszett.

kaposi1
Breki!
Ez megvan már neked?

kaposi1
Szintén köszi a Privit!

kaposi1
Nem is vagyok ám rá büszke.<#szomoru1>
Épp a napokban készülök telepíteni a Windows-t.
Annyira utálom de muszáj lesz mert a C:-n már alig van hely.
Azt se tudom ránézésre a Program File-ba mire is van valójában szükségem.
De az biztos hogy legközelebb már csak azok az ikonok kerülnek ki az asztalra amire valóban gyakran szükségem van.
Csak az a baj hogy mivel a gyermekemnek fent van 100Gb játék ezért Dokumentumban is óvatosan mozoghatok mivel ott vannak általában a mentések.
De ki tudja mennyi szemét lehet már ezen a particiómon.<#nemtudom>

mflex
hi Sanya!

már késõ.. a ruszkik megtették...

What about the forests?

Köszke!

sanyaaa
Mike!
Épp ezért marad a polcomon vagy a cd lejátszómban Ernesto második cd-je, és nem lesz bedigizve, meg feltöltve sehová.

mflex
már a múltkor is néztem, van ám zsúfoltság az asztalodon meg a tálcán, te biztosan megszoktad már, én tuti megõrülnék tõle...<#nyes>

What about the forests?

kaposi1
Ezt a mondatot nem értem.<#nemtudom>
Hogy érted?

32-esez is megvan

kaposi1
A fenébe a másikról akartam a képet betenni ami azt bizonyítja hogy az nem onnan van.<#falbav>

kaposi1
Többek között ez is benne volt a nevemre szóló csomagban.

Jimmy Mc Flay - Do you believe ( Club Mix Lervi verzió)
És ugyan ez a szám 32-röl 320-ba zanzásítva általam Easy CD-DA-val.
Valszeg a többi 32-es felvétel is a képen látható oldalról kezdte meg hódító útját a neten.<#duhos2>

Jimmy Mc Floy - Do you believe ( Club mix Remixed Kaposi1 )<#mf1>
Kiváncsi vagyok hányan töltik le a könyvtáramból ugyanis ez még nagyobb is 60kb-al.<#nevetes2>

mflex
Annyit hozzáteszek, hogy értsétek már meg végre, hogy a neten és ebbõl a szempontból fõleg a ruszki és a lengyel oldalakon, csak az átbaszásra mennek.

Amit Lervi feltöltött az edyta felkonvertált szarja, ami széltében-hosszában kering ezen a kibaszott neten, fõleg a hülye ruszkiknak.

Az hogy foglalkozott veled vagy nem foglalkozott, csupán annyit tesz, hogy használta a guglit, ugyanis nekem legalább 10 olyan fasza oldalt dobott ki, ahol a Riccardo Campa zenék mind vinyl-rõl bedigizett szuper minõség, és mire letöltõd azt a szart kapod a pofádba, szerintek, mi a szarért lóg itt annyi idióta "továriswarezbuzeráns"?

Pont azért, mert tudják, hogy a saját feltöltések, mind eredeti lemezrõl vannak, amit majd õk szépen lebutítva egy vagy több kibaszott ruszki oldalon pénzért fognak árulni.

Példa erre Ernesto elsõ ingyenes albuma, mert mint tudjuk az oroszok sokan vannak, na már most ha ebbõl a sokból találnak 2-3 millió hülyét, sõt talán nem is túloztam és ha õk letöltik pénzért a hiénaként "ellopott" (pl innen) minõségi zenéket akkor lehet számolgatni mire is jó ez az egész....

Persze ha Ernesto ingyenes albumát pénzért eltudják adni, akkor eredeti lossless nehezen megszerezhetõ zenékrõl már ne is beszéljünk...

What about the forests?

Szia cimbi!<#integet2>

Azt hiszem, én is pont ebben látom a lényeget:

'De ami a lényeg Lervi Idõt szakított RÁM'

Teljesen egyetértek Veled!

kaposi1
Sziasztok!
Részlet egy Privi levelemböl amit én küldtem Lervinek.
Elküldve: 2009. 06. 10. 08:42

"Nem tudom mik a forrásaid de sokat segítettél ezeknek a zenéknek a beszerzésével.
Bár lenne egy két számmal egy kis gond.
Ha meghallgattad a Bruno Monti ,Fred Ventura 3 száma ,és a Mention zenéjét akkor hallhatod hogy valaki csúnya viccet ûzött velük szerintem.
Ugyanis ezek a számok köszönõ viszonyba sincsenek azzal a bitrátával amit a Winampban mutatnak.
De félre ne értsd erröl nem te tehetsz.
Valszeg valaki leszedte 32kbsp-be aztán szépen felkonvertálta 320-ba):
Szóval nemsokára felteszem a fórumba a Winamp képet amibe bent lesznek a zenék amiket továbbra is keresek és ne értsd félre ha ezek is benne lesznek.

Nagyon szépen köszi a segítségedet . "

Ezt azért másoltam ide be hogy én is kifejezzem a hozzáállásom a tegnapi Lervi által feltett Ricardo Campa zene hozzászólásokkal kapcsolatban.
Nos kértem jó pár zenét amit lervi igenis felkutatott és összedobott nekem egy csomagba amiben azért voltak ám jó minõségû cuccok is.
Az hogy valaki így szórakozik hogy 32Kbps számokat konvertál fel 320-ra
lelke rajta.<#shakehead>
Már egy egyszerü 5 rugós Genius hangszórón is ki lehet szúrni hogy az ilyen felvétellel max arra jók hogy hangfalaimat tudjam leamortizálni.
De ami a lényeg Lervi Idõt szakított RÁM.<#eljen>
Oldalakat nyitott meg,kutatott,feltöltött.( Nem tudhatjátok látatlanban mit küldött nekem)Szóval rám áldozta azt az idejét amit másra is fordíthatott volna.
És mindegy hogy miként sült el a dolog, végül a hozzáállásáért akkor is jár egy KÖSZÖNÖM.<#worship><#worship><#worship>

Huh úgylátszik ma szófosásom van.
Vigyázzatok ma velem.<#eplus2><#wave>

Helló cimbi!<#wave>

Igenis volt értelme feltenned. Valaki még örül az ilyennek is. De már megkaptam ezért a magamét.

Ennyi

Sziasztok!

Látom fasza a hangulat megint!<#rinya>

Breki33
Hmmmmmm a letöltõ telepítése után már a fórumban is így jelennek meg a Deposit linkek <#eljen><#circling>

Breki33
Na ha ezzel kezded a múltkor akkor biztos mondtam volna, hogy ez õ :-)

Szereti kikapcsolni a telefonját soxor és elég nehéz ilyenkor elérni.

Ha gondolod annyit tudok segíteni, hogyha e-mail-ben leírod röviden miért keresed esetleg elérhetõséged akkor elküldöm egy közös ismerõsnek aki nagy számítógépes Guru és a szomszédjában lakik énis és õis hozzá fordulunk ha olyan számítógépes gondunk van amit magunk nem tudunk megoldani.

Ha érdekel részleteket privátban
Musachy
Azt bizony már 10-en letöltötték és törlõdött... ez van, ha rapidra "névtelenül" töltenek.

imo :) science fiction is science fact

Breki33
Hát õis ezért keresi vmi Best Of-ot akar belõle készíteni és ez a szám hiányzik.

Tulajdonképp ezért hívott fel tegnap bár a Seeds-nek is örült 😛
Zephyr Retiring
halika lervi kolléga<#integet2>
szép tõled, hogy segíteni próbálsz kaposi kollégának, én is megtenném, ha tudnám.
sajnos vannak köztünk olyanok is, akiknek tutira mevan ez a zene, és mellette még több ezer egyéb ritkaság is, de még valós 320-ba sem fogják kitenni.
nos nekik is igazuk van valamilyen szinten, hisz valódi kincset érõ ritkaságokat (a jónál jobb minõségben<#felkialtas>) nem fogsz sehol sem megtalálni a neten teljesen ingyen. a feltöltõ minimum egy jelszót rak, és oda is adja, egy másik ritkaságért cserébe. ez így mûködik manapság...
ritkaságokról beszélünk, mint épp ez a kaposi által keresett zene, és nem mondjuk az orosz kollégáknál fellelhetõ bad boys blue, sandra, blue system, vagy épp fancy albumok...<#hehe>
amikhez lássuk be: minden hülye könnyedén hozzáférhet<#awink>

a hülyét nem rád értem, hanem a tötikemesterekre (bocs tötikemester<#nyes> de hülye nevet választottál kolléga<#felkialtas><#eplus2>)

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

lervi
szia Zephyr cimbora!
véleményeddel egyet értek nem is vitatkozom! egy kérést próbáltam teljesíteni amít csak így tudtam! remélem nem gondolod ha nem lett volna meg jobb minõségben akkor nem úgy raktam volna fel??!!
akinek címeztem az is eldönti hogy megtartja vagy nem?!! én tõlem hirtelen ennyire futotta ! na de látom nem sok értelme volt!
remélem legközelebb tudok jobb minõségû dologgal is segíteni!!

Zephyr Retiring
halika gyerekek<#integet2> kihancúroztam magam<#hehe>
wescone: kíváncsian várjuk a véleményed<#nemtudom>

szntem elég ha annyit mondok: nekem aztán már felesleges is nyilatkoznom campa úr eme ritkaságáról<#lookaround>
ritkán mondok ilyet (tán még sosem mondtam<#fejvakaras>) de igazat kell adjak mflex felháborodásának...

sorry lervi cimbora, de mivel láthatóan te toltad fel a megauploadra, mindenképp a tiéd érte a felelõsség...

tudom, a jószándék vezérelt, mint sokakat itt, de semmi gond nem lett volna, ha kiírod mondjuk a 320 után zárójelbe:
"talán fület kéne cserélnem, de nem csak 32 bit mono ez a felvétel?"

hülye példa, de "hasonló" eset:
wescone-nak feltoltam a gasoline-t (én hülye kapkodtam és csak 3 mp-re hallgattam bele, így nem vettem észre, hogy csöppet túl van vezérelve.
wescone szólt, töröltem is: igaza volt. valóban úgy volt.

mondok jobbat is:
úgy két hete megkaptam (szintén "hamis" cd-n) az új 2009-es sandra és thomas anders duett maxiját, amit mit gondolsz, miért is nem osztottam még meg senkivel?
na? alakul cimbora...
túl van vezérelve<#felkialtas><#falbav> és ha csak rajtam múlik, akkor nem szívesen adnék ki ennyire fos minõséget a kezembõl, mégha oly nagy újdonságról is van szó, mint ez az új maxi...

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Wescone
Látom már, hogy nekem is meg kell hallgatnom azt a minõséget...<#ravasz1>

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
"hozzászólásodból nem is a jó szándék sugallott!"

Nem kell mono xart feltölteni 320-nak álcázva, fõleg úgy, hogy leírtad hogy elõtte még meg is hallgattad, akkor rosszindulatú hszt sem fogsz látni és mint írtam nem! annak szántam, az, hogy a lelkivilágod mennyire tud fel vagy nem fel dolgozni egy valós kritikát, engem már kurvára nem érdekel!

Egyébként meg mit vártál, ha nem én más is tuti szóba hozta volna, legalábbis Zephyr kollega biztos<#hehe>, csak épen lehet "hancúrozik" 😄

Mindegy, kötve hiszem, hogy ez Kaposi kollégának is megfelelne, mikor napok óta arról ír, hogy valós 320-ban kell neki.

Jah, részemrõl is close!

Na megyek "álmodunk valami szépet" a párommal, hogy nyugodt légy!<#eplus2><#nyes>

What about the forests?

lervi
hozzászólásodból nem is a jó szándék sugallott!
szerintem van némi gondolatom arról hogy milyen a jó minõségû zene mert azért ha annyi nem is mint neked de pár cd meg lp lapul a polcaimon!

ezzel be is fejeztem e témáról szóló társalgást!

mflex
a lenti hozzászólást nem rossz szándékból írtam, de mivel a yutubeon stereoban fent van még az is jobb minõség ennél!

viszont megsértõdni nem kell, ezt a szart kár volt feltöltened, fõleg azok után, hogy mennyire pocsék minõség!

Ezzel senki nincs kisegítve, ha te ilyen pocsék minõséget megtartasz az a te dolgod, akkor egy szót se szóltam, de leközelebb majd írd oda, hogy a 320 valójában egy ócska mono hányadék, és akkor eleve nem szopja be senki, attól, hogy ebben a topikban itt még nagyban hasít az mp3, nem gondolom, hogy bárki szívesen hallgat mono számokat...

gondolom láttad, ha valaki akkor én mindent megosztok losslessben, ha megvan!

a nem mindenkinek van itt jó füle kommentre, csak annyit tudok reagálni, ha neked ez élvezet, akkor felesleges a valós 320 is, nemhogy a wav!

What about the forests?

lervi
de igen cimbora meghallgattam és nekem még nem landolt a kukában!
tudod nem mindenkinek van olyan jó füle mind itt pár kollegának!
amúgy leszedni meg megtartani az tartja meg aki úgy látja hogy egyenlõre nincs még neki jobb minõségben! szóval az én segítõkészségem is egy dolog, meg az is hogy ki milyen minõségû dolgokat fabrikál és terjeszt!

szóval igen jól gondolod hogy nem én voltam aki fabrikál ilyen cuccot!
bár én is jobban örültem volna neki ha mondjuk te raktad volna fel wav ban!
bele sem merek gondolni hogy szar vacsora és szar minõségû zene után milyen lesz az álmod<#kerdes>

mflex
a tescoban is reklamálni fogok, de...
már neharagudj, de annyira neked sem lehet rossz a füled (akárhonnan is van a szám), hogy 320 stereo helyett ez 32khz monoban szól! és ezt így ennek ellenére felnyomtad, kár volt...

csak egyet áruljon el valaki, hogy ennek mi a fasz értelme van?!!! gondolom nem te tornásztad fel 320-ba ezt a hányingert és azt is remélem, hogy még meg sem hallgattad...

a vacsora is elég szar volt, szóval annyi elõnye volt, hogy egy jót okádtam eme fergetes minõségtõl<#vomit>

már jobban vagyok <#nyes>, fõleg, hogy a szám is a pöcegödõrbe került!

What about the forests?

shirak
<#wave>

Play it loud!!

Wind 67
Az elõzõt Brekinek címeztem volna:
"egy hete minden este próbálom 20 körül,csak már bekapcsolná a telefonját ...."

Csan elbaxtam

Csak a WAV peregjen

Wind 67
egy hete minden este próbálom 20 körül,csak már bekapcsolná a telefonját ....

Csak a WAV peregjen

kaposi1
Mit látok?<#nevetes1><#wow1>
Bár leszedni majd csak holnap tudom.
Köszi szépen.<#worship>

Szigorúan túlkorosoknak <#nevetes1>egy kis Glam-rock a 70-es évekbõl.Talált anyag, köszönet a feltöltõnek!

VA - Ultimate Glam
Rock | APE (EAC Rip) + CUE + LOG files: 415 Mb | mp3 - 320 kbs: 141,9 Mb | RS, Dep

01. Blockbuster (The Sweet)
02. Crazy Horses (The Osmonds)
03. Skweeze me pleeze me (Slade)
04. Solid gold easy action (T Rex)
05. Can the can (Suzi Quatro).mp3
06. Looking for a kiss (New York dolls)
07. Radar Love (Golden Earing)
08. Angel fingers (Wizzard)
09. Co co (The Sweet).mp3
10. Goodbay my love (The Glitter Band)
11. Hey rock and roll (Showaddywaddy)
12. The cat crept in (Mud).mp3
13. Dancing on a saturday night (Barry Blue)
14. Telegram sam (T rex)
15. Shang a lang (Bay city rollers)
16. Motor Bikin' (Chris Spedding)
17. Angel face (The Glitter Band)
18. Rock'n'roll lady (Showaddywaddy)
APE:
Rapid:

http://rapidshare.com/files/236320777/apeUltimate_Glam.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/236357434/apeUltimate_Glam.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/236380228/apeUltimate_Glam.part3.rar.html
Deosit:
http://depositfiles.com/files/xlp69ebo5
http://depositfiles.com/files/pmiw3qlsc
http://depositfiles.com/files/h1zma3xdb

mp3
http://rapidshare.com/files/236384932/Ultimate_Glammp3F.rar.html
http://depositfiles.com/en/files/5x6w65mqd
Borítók:
http://depositfiles.com/en/files/m3k4z47zq

computerguru
Kedves fülcsimano! Ez sajnos ERROR mi történt?<#nemtudom>

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Elvileg ezen az LP-n van rajta a kerestt szám.