A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

computerguru
Hátha neked a VERBATIM DVD+R SZAR,ám legyen,minden esetre én ezt használom,csak én nem adok érte 150-200ft-ot,ha megtudom venni 50ft-ért is,egyébként számlára veszem,de én ezen nem vitatkozom veled!<#ejnye1>

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

fülcsimanó,

Ha feltudnad tenni a ketto "A Beat legendák" cd-ket az nagyon jo lenne...

egy kis italo:

http://rapidshare.com/files/243385821/NrgZone014ByNrg-Fanatic.part1.rar
http://rapidshare.com/files/243359952/NrgZone014ByNrg-Fanatic.part2.rar
a 12-es szam: 12 Barbie - Barabba (Extended) nem rossz...

meg egy kis film zene mostanabol:
Burn After Reading
http://rs477.rapidshare.com/files/162095921/Burn.After.Reading_ost-tube.blogspot.com_.rar

Deception
http://cerberus100.blogspot.com/2008/12/deception-soundtrack-2008-music-ramin.html

Zephyr Retiring
computerguru: amennyiben valóban évek óta foglalkozol ilyesmivel, akkor neked kellene a legjobban tudnod: a 40-50 ft-os dvd lemezek nem véletlenül olyan olcsók. rakás xar kínai lemezek<#levele>
mucsácsó kolléga: na pont ezért bátorkodtam javasolni a "cxd 2"-est, hogy igenis ráférjen az "adat" a dvd5-re<#nevetes1>

na, have a nice day kollégák, nekem pedig good night<#hehe>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Breki33
Breki33
Ken Laszlo Duet With Jenny - What A Lonely Night

Ken Laszlo Feat Jenny - What A Lonely Night-2008

01-ken_laszlo_feat_jenny_-_what_a_lonely_night_(club_mix)
02-ken_laszlo_feat_jenny_-_what_a_lonely_night_(radio)
03-ken_laszlo_feat_jenny_-_hey_hey_guy_(extended_mix)

http://rapidshare.com/files/172604261/Ken_Laszlo_Feat_Jenny_-_What_A_Lonely_Night-2008.rar

Minõségrõl nincs infóm

A jelszót gondolom mindenki tudja, ide szokott járni és három betûs 😛
Wescone
Én évek óta Shrink-elek - soha nem volt próblémám egyetlen film megírásával sem, el sem jutottam addig a gondolatig, hogy "túlirást" kellene alkalmazni.

In Lak\'ech Ala K\'in

computerguru
Hálistennek még nem szált el az iróm dvd túlirás miatt,egyszer-kétszer próbáltam,az sikerült,de nem kockáztatok,egy az hogy az egyik legjobb irót használom(Plextor)és nem szeretném ha ez miatt tönkremenne,másodszor,mint mondtam 40-50ft/db-os dvd ár mellett ez felesleges!!!!!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Musachy
Na pont ezt vártam, mert bár ígérkeztek megoldások a "valós 4,7GB"-ra, a nyilvánvaló általad említett okok miatt ez nem létezik (mármint a dvd5-ös formátumra). A túlírást pedig szerintem is el kell felejteni.
Egy megoldás van csak a 4,7 GB-ra, ha DVD9-esre írod...<#crazya>

imo :) science fiction is science fact

Tyia
Az I touch myself valóban Blondie-dal, a feldolgozás során legalább mûfajon belül maradt, mégha jó tíz év is van a kiadások között.A Blondie és a Divinyls egy rövid ideig kortársak voltak.
Annak mindenképpen örülök, hogy a Stock-Aitkan-Waterman trió nem koszolta be-remélem!

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Breki33
Ha jól tudom ez a szám eredetileg Blondie , de pl Pink is énekli a koncertjein, nem véletlenül.
Zephyr Retiring
..és ha mp3 helyett tudsz mp4-et készíteni, az egyenesen király lenne..
csúszka a legjobb minõségre állítva, oszt hali<#worship>

sokkal élethûbb mint az mp3, és alig 3-4 mb-al foglal több helyet..
valamint a legtöbb mai lejátszó már olvassa is<#integet2>

Tyia
Az "I Touch myself" mellett a "Boys in town" volt sikerdal a - hál' Istennek - nem túl slágercentrikus zenekartól.

Zephyr Retiring
üdv fülcsimanó<#integet2>

szntem ezt kár is volt megkérdezned<#hehe>

akár már grabbelheted is befelé<#awink>

Tyia
Talk Talk - Hate
http://sharebee.com/650cc840

Breki33
Ezt a számát nagyon szeretem.
Breki33
Jó reggelt !

Ez a Divinyls?

Tyia
És egy dal a "mester"-tõl:
http://sharebee.com/032bb749
Style Council. <#eljen>

Tyia
Szép jó reggelt kívánok mindenkinek ezzel a dallal:

http://sharebee.com/66962166

Nem beat, nem 90-es, nem euro, nem italo, nem 70-es.
Ez "csak" a Divinyls. <#integet2>

A Best of retro disco 1. is megvan, holnap este fel tudom tenni, ha érdekel.

A Beat legendák c. album ha már így szóba került, szintén megvan nekem gyári CD-n, és van egy második része is. Szerintem elég jó mind a kettõ.
Ezeket is fel tudom tenni 320-asban, ha érdekel benneteket.

Zephyr Retiring
a többit nem szedted le? akad ott még egy pár ritkaság kolléga...
tud az a tibcsike ha akar<#nevetes1>

Kedves fülcsimano-cska és htibcsike nagyon kõszõnõm a Premier zkr.felvételét nagyon jó volt újra hallani.Fülcsimanó-cska külõn kõszõnet a Retro Disco 2-ért.szép napot nektek meg a tõbbieknek is.éljen a breki csapat.
Zephyr Retiring
bár én ezt a verziót használom, szerintem az általad megtalálttal sem lesz gond 😊

Zephyr Retiring
csatlakozom kolléga, bár írót még eddig így nem sikerült tönkretennem, lemezeket annál inkább<#heureka>

..ám attól még nem tartom kizártnak, hogy nem lehetséges az írót is (lefüstölni), bár épp ennek megakadályozására találták ki a "relatíve" 4600-as határt a neroban<#felkialtas>

csendben érdeklõdnék: nálad túlírás miatt szállt már el író<#kerdes><#wilting>

computerguru
Csak egy kis agymosás,azoknak akik mindenképpen DVD túlirást akarnak csinálni:

A gyártók, hogy bírják tartani a szabvány diktálta méreteket ezért váltószámként az 1024 helyett 1000-t alkalmaznak. Ezáltal a 4,7Gb-s kapacitás valójában csak ~4,5Gb-t jelent. Ugyanezt a jelenséget megfigyelhetjük a merevlemezek esetében is!

Ebbõl foglal le a fájlrendszer 4,3Gb-t tényleges tárterületnek az adatok számára. Fennmaradó mintegy 200Mb tartalmazza a be és kivezetõ szakaszokat, a hibakorrekciót a TOC-ot.

Szóval a 4,3Gb-vel pont kihasználod a lemez teljes kapacitását. A túlírás a fentiek miatt nem javasolt, vagy a TOC-nak vagy valamelyik hibakorrekcióhoz szükséges adatnak vagy istentudja még minek nem marad hely, vagy éppen ezek utólagos felírása miatt sérülhet adat.

Nos úgy gondolom,hogy aki kicsit is vigyázni akar a DVD irójára,az jobb ha nem próbálkozik a túlirással,ráadásúl a 40-50ft/db ár mellett ez felesleges!!!
Higgyetek nekem,évek óta foglalkozom ilyen dolgokkal,egy kis tapasztalatom azért már van!

Zephyr Retiring
ha mindeki csak fele ilyen minõséget prezentálna, nem is lenne semmi probléma<#eljen>
csak így tovább kolléga<#integet2>

Zephyr Retiring
ne nagyon reménykedj benne, de azért<#worship>

Sziasztok!

Íme, a Beat-korszaki szakiknak és mindenkinek a Beat-legendák Vol. 1. Sajnos a többi nincs meg és ez sem saját, az egyik ismerõsömtõl kaptam. Elõre szólok, hogy 192-es, igazából azt sem tudom, hogy valós 192-e. Ha valakinek esetleg meg lenne a többi része, légyszi töltsétek fel.
Üdv: Tibi
Beat-legendák vol. 1:
Kattints ide a letöltéshez

\"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" (Exupery)

Zephyr Retiring
na azt is felejtsd el gyorsan<#nyes>

ismered a mondást nem<#kerdes>
"de piroska! te azt mondtad nekem, hogy elmúltál már 18!- mondta a farkas.
mire piroska: ejnye-bejnye farkas! te még hiszel a mesékben?"<#hehe>

Wescone
Van a Shrinknek is egy "deep analisys" funkciója amelynek használata tulajdonképpen képkorrekciót jelent.

In Lak\'ech Ala K\'in

Zephyr Retiring
üdv wescone<#felkialtas>
olyan nincs, hogy "javíthatod is a képminõséget"<#nevetes1>
az ugyan igaz, hogy a feliratok, a menü és a felesleges hangsávok kivételével szinten tudod tartani, de hogy javulna<#fejvakaras> azt erõsen kétlem...

a neroba elvileg van egy funkció, amivel "javíthatod" a képminõséget konvertáláskor, de azt is gyorsan felejtsd el...

léteznek ugyan profi digitalizáló programok erre a célra, de azok nem forognak "közkézen" ha érted mire gondolok..<#whatever>

Zephyr Retiring
na gyerekek, egyszerûsítsünk:
a nero 7 (bármelyik) beállításaiban kapcsoljuk be, és engedélyezzük a "dvd túlírása" opciót, de az értéket állítsuk 4600 mb-ra (följebb biztonsági okokból úgysem fogja engedni a rendszer)

ugyan senkinek sem javaslom a túlírást, mert a dvd lemezek széle elég sérülékeny, és a 4 gb feletti adatok írása pont oda kerül...

szóval, ha egy mód van rá, ne válasszuk ezt az opciót, ám ha mégis szükség van rá, mindenképpen a ma létezõ legjobb nyersanyagot használjuk erre a célra : "verbatim dvd+r" lehetõleg a "tájójúdenes" fajtát...
ezt a lépést a nero rendszerinformációban kapjuk meg, ha a behelyezett lemezzel futtatjuk a tesztet.
(az mcc-s lemezekkel már adódhat hiba írás után, mert nem mindíg olvasható róla az adat...)

amennyiben viszont azért válasszuk a túlírást, mert mondjuk dvd video formátumot akarunk kiírni lemezre, akkor itt egy újabb jótanács:

bármilyen videó formátumunk is van: vob, mpeg, avi, divx, netán mp4, akkor mindenképpen javasolt a "convertx to dvd 2"-es verziót beszerezni, (nem a 3-asat, mert az nem dekódolja az mp4-es videók hangfájljait<#felkialtas>)

nos, ez a programocska minden általánosabb videóformátumot tökéletesen átkonvertál dvd5 formátumba, vagyis minden videó rá fog férni a dvd lemezünkre...

ehhez a progihoz is pár fontos tanács:
a frissítéseket mindenképp tilsuk le, mert ha frissít a 3-asra, akkor baszhatjuk<#hehe>
a "mentés mappáját" mindenképp a windowstól független meghajtóra tegyük, mert ellenkezõ esetben folyton hibaüziket kapunk..

és a legfontosabb lépés:
a "kódolás" menüpontba mindenképp a magas minõség/lassú kódolás, és a cél mérete: dvd5 (4400mb)-ot állítsuk, és így mentsük el...

a kész videó a video_ts könyvtárból így már kiírható...
és a túlírást sem kell használni...
kaposinak üzenem, így bármilyen film/videó, egy lépésben elkészül és csak ki kell írni.

ilyen egyszerû és nagyszerû<#eplus2>

remélem tudtam segíteni mindenkinek, akiket érint.
ha segítség kell, szóljatok<#integet2>

Wescone
"De ugye akkor már háromszor foglalja a helyet a gépen ugyan az a film.
Még ha csak átmenetileg is."

Úgy kell neked ha nem jut eszedbe, hogy Shrink-el valamelyest tömörítheted a letöltött anyagot, kihagyhatod a nem kivánatos nyelveket-, feliratokat, ugyanakkor ne adj Isten esetleg még javíthatod is a képminõséget. <#ravasz1>

In Lak\'ech Ala K\'in

szellõ barátunk bealudt.. <#wow2>

Beers
Ez nagyon jó, köszönet érte!
Esetleg az elsõ is megvan?<#pias>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

kaposi1
Na Helló!<#wave><#nevetes1>

"a neroval lehet valós 4,7 gb-ot írni, csak van egy trükkje..
ha érdekel (és más nem tud segíteni) akkor elárulhatom.."

Ebbe a titokba engem is beavathatnál.
Ugyanis most nálam ez a Netröl leszedett 4,7 Gb-os filmek kiírásának menete.
1.Leszedem a filmet ( júj de csúnya dolog )
2. Összecsomagolom ,ami általában 4,7Gb lesz.( Nem örülök neki mivel Nero-val én csak 4,46-ot tudok kiírni még akkor is ha engedélyezem neki a túlírást.
3.DVD Fab Platinummal csinálok belõle egy kiválasztott könyvtárba egy ISO file-t.
4. Na ez akkor már autómatice 4,46-lesz ,és ezt már ki tudom írni.
De ugye akkor már háromszor foglalja a helyet a gépen ugyan az a film.
Még ha csak átmenetileg is.
Szívesen kihagynám a 3-ik lépést úgyhogy tanits MESTER.<#nevetes1><#worship><#worship><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Kedves Barota, ígértem a Best of retro disco 2. albumot Neked.
Íme:

BEST OF RETRO DISCO 2.
Hargent Media 2009
formatum: mp3 320 kbps

Tracklist:
01 1,2,3,4,5,6,7,8 (Ken Laszlo)
02 Fotonovella (Summer remix) (Ivan)
03 Manitu (Radiorama)
04 Kiss you all over baby (new version) (Bad Boys Blue)
05 Nothing but a heartache (C.C.Catch)
06 For your love (Albert One)
07 Happy song (Baby's Gang)
08 Dolce vita (Ryan Paris)
09 Oh no no (Bernie Paul)
10 Hands up (Ottawan)
11 Get your kicks (Fancy)
12 Africana man (Kongo Band)
13 Kimbaley (My Ma-mama say)
14 Do you wanna funk (remix) Patrick Cowley feat.Sylvester)
15 Heartflash (short mix) (Linda Jo Rizzo)
16 Pick up the phone (F.R.David)
17 Italo boot mix vol. 7

http://rapidshare.com/files/244886509/Best_of_retro_disco_2.rar

szeva<#wave>

értékelem a segítõszándékodat de tényleg!
rákeresek erre a clone dvd2-re is, hátha tényleg annyira jó mint ahogy mondod.
és igen, megoszthatod a 4,7 gb írás titkát is, kíváncsi vagyok!

egyébként erre gondoltál?

computerguru
Persze hogy nem tudsz 4,7 Gigabájtot irni,mert az a 4,7,az csak 4,38.

Zephyr Retiring
na heló ambikám<#integet2>

rég dumáltunk.<#hehe>
..bár most segírõ szándékkal jöttem, ezt mérlegeld mielõtt válaszolsz<#felkialtas>

a neroval lehet valós 4,7 gb-ot írni, csak van egy trükkje..
ha érdekel (és más nem tud segíteni) akkor elárulhatom..
(utána talán világossá válik, mitõl is tartanak "king"-nek az alattvalóim<#eplus2>)

a másik általad keresett progi (sok van), de méltán a legjobb a clone dvd 2 (komolyabb másolásvédelem esetére van egy másik progi "tisztítani", az any dvd...blueray-t is kezeli<#felkialtas>) utánna már a clone dvd 2-vel kiszedhetsz minden extrát, és csak az általad választottak, vagy csak a film marad szimpla hun szinkronnal...

ha segítség kell, szólj<#ravasz1>
(még valami: a clone dvd 4-et úgy felejtsd el, ahogy van. hidd el, a 2-essel jobban jársz...)

Köszi srácok, megpróbálkozom a shrink-el!!<#worship>
És a 2. kérdésemre ki tudja a választ..?<#conf>

kaposi1
De használom még a DVD Decryptert és a DVD2one-t is.

kaposi1
Motanában én a DVDFab Platinumot használom ilyen célra.
De valóban nagyon bevált a Shrink is.

igen ez ugrott be nekem is elsõre de van egy, ami még jobb erre a célra csak a neve nem jut az eszembe. <#fejvakaras>
mindegy ha más nem lesz, rápróbálok a shrink-re!

Musachy
Az elsõre pölö a DVD Shrink megfelelõ megoldás...

imo :) science fiction is science fact

Srácok egy gyors off!!

Mi annak a proginak a neve, amivel ki lehet szedni a dvd-bõl a felesleges cuccot, mint pld. az idegen nyelveket, extrákat stb.?

És még 1 láma kérdés..

Melyik dvd íróval tudok "valós" 4,7 gb-ot írni mert ugye a Nero-val nem lehet!<#wow3>

Szevasztok fórumozók!
Ha valakinek meg lenne a Casablanca - Dancin On The Sand vinyl verziója és fel tudná tölteni, nagy szívességet tenne.

Zephyr Retiring
most mit vacakolsz tibcsikém itt egyesével<#nemtudom>

dobd ki mp3-ban az egész albumot, hagy kuksizzunk bele mi is<#hehe><#integet2>

bigivan
Szevasztok Tagok!
Szia Tibcsi!

Ez meg is van neked?

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Kedves Barota,

erre gondoltál ?

Premier - Ennyi év után

http://rapidshare.com/files/244839862/Premier_Ennyi__v_ut_n.mp3

Egészen pontosan:

Album: Beat legendák No 1.
Megjelenési dátum: 1993.
Megjelent: CD » album (1998)

Tracklist:
1. Echo: Gondolsz-e majd rám?
2. Bajtala: Cigánylány
3. Premier: Ennyi év után
4. Zé-Gé: A mi vonatunk
5. Metró: Édes évek
6. Juventus: Rozi '69
7. Tolcsvay trió: Boldogtalan vándor
8. Atlasz: Töröld le a könnyeidet
9. Hungária: Percekre eláll a szavam
10. Scampolo: Maradj egy percig
11. Illés: Nem volt soha senkim
12. Atlantis: Fekete bárány
13. Neoton Família: Kell, hogy várj
14. Dogs: Sötét alagút
15. Syrius: Tranzisztory
16. Meteor: A gárdista
17. Pannónia: Sose halok meg
18. Bergendy Együttes: Szavak, szavak
19. Atlantis: Jól érzem magam
20. Kék csillag: Kék csillag
21. Echo: Egy cserép kaktusz
22. Omega: Ismertem egy lányt
23. Express: Alkonyat
24. Juventus: Véget ért egy fejezet

kiadó: Hungaroton-Gong

\"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" (Exupery)