A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eMCe
Trio Rio - New York, Rio Tokyo (Dance Mix) 4:37 wav
Az eredeti 12'' vinyl wavosítva <#smile>

Zephyr Retiring
csak beszélgetés szintjén:
a sztár fm mûsorvezetõjének pláne tudni kéne helyesen leírnia egy formáció nevét...persze, lehet, hogy tévedek, s mamár ez nem alapfeltétel egy rádióban<#fejvakaras> (ami elég nagy gond..)

nem igazán értem, honnan veszed, hogy meg sem voltam, mikor már te bilin ültél<#hehe> de te érzed..na és kaksi is volt?<#nyes>

remélem azért olyan öreg mégsem vagy mint állítod, mert ha mégis, akkor hamarosan újra elõ kell keríteni azt a bincit<#eplus2>

..vagy legalábbis némi pelenkát<#nevetes1>

de azért ne ilyedj meg nagyon, hisz "ilyen" korban ez már természetes<#eplus2>

akárcsak a 48 dioptriás szemüvegem, és a nagyothalló készülékem<#nevetes1>

ilyen jól rég mulattam<#eljen><#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Breki33
Electronica's -ra elcserélném azt csiripelik a little bird-ek hogy neked megvan.

Hifis srác is bedigizi nekem csak szerintem az lasabban fog menni >😉
computerguru
Elõször is idézem:nagy computerguru létedre tudnod kéne már, hogy olyan, hogy:
"billy vaughn chor" nem is létezik.

Nos ezek szerint aki legjobban benne van,õ sem tudja,mégpedig a sztár FM mûsorvezetõje,ha tudni akarod,õ irta le nekem igy,és igenis létezik a felvétel,mivel én is hallottam a rádióban,de egyenlõre még én is keresem,a másik feldolgozások nem érdekelnek,mert ez a jobb!

A vita lezárva,errõl meg csak annyit,hogy persze hogy ennyiszer leirom,mivel állandóan beleszóltok,nem mintha ti olyan nagy okosok lennétek.

na jó légy picinyem, oszt legközelebb a nevedhez méltóan viselkedjél..

majd én eldöntöm,hogy hogy viselkedem,én már rég a bilin ültem,amikor te még megsem voltál,úgy hogy egy kis tiszteletet megérdemelnék!

de azért részemrõl nincs harag..

részemrõl sem!Szevasz!

<#eljen>

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Breki33
Ha esetleg ezis elõkerül eredeti verzióban akkor biztos megbocsátok 😛

Kapcsolat koncertre jössz?

Zephyr Retiring
érdekes egy figura vagy te computerguru<#nevetes1>
nekiállsz hülyeségek miatt veszekedni, hülyeségeket állítani, és ha ez nem lenne elég, még hülyeségeket kéregetni is<#hehe>

nagy computerguru létedre tudnod kéne már, hogy olyan, hogy:
"billy vaughn chor" nem is létezik<#eplus2>
viszont valaha létezett egy "billy vaughn chorus" elnevezésû formáció úgy 1953-57 tájékán, ha ezt keresed<#fejvakaras>

továbbá, valóban létezik több "happy days are here again" - a legismertebb talán a barbara streisand-os verzió, de sorolhatnék még jópárat...

de csak a poén kedvéért tegyük fel, hogy létezik egy ilyen nevezetû dal is az általad említett elõadótól...

nos, ez esetben nem lehet valami nagy "muzsika", ha még

erre a kiadványra sem került fel 😊

megkérhetnélek, hogy nagy computerguru létedre oszd már meg velünk ezt a "ritkaságot" (mert hogy neked tutira megvan, ezért kérted oly lelkesen: nem?) , de az igazság, hogy nem teszem, mert ez a zenei irányzat oly távol áll tõlem, mint az hogy kettejünk iq-ja valaha is egy szintre kerül..<#guluszem1>

nem szép tõlem, hogy gúnyt ûzök mások fogyatékosságával, de mit tegyek?
..ez van..
és két jótanács a végére:
elõször is, nem én voltam az értetlen dvd kapacitás terén, hanem csak egy hsz-re reagáltam..jobban is figyelhetnél<#ravasz1>

..és másodszor: ha legközelebb azt mondod: "vita részemrõl lezárva", akkor az legyen is úgy..
csak ma vagy 4 szer "zártad le" ugyanazt a vitát..
less be a spamba! nekem is volt vitám mflexel, de mi csak egyszer zártuk le...
az a vita azóta is le van zárva...

na jó légy picinyem, oszt legközelebb a nevedhez méltóan viselkedjél..

de azért részemrõl nincs harag..<#papakacsint><#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Wescone
...Now <#ravasz1>

In Lak\'ech Ala K\'in

bigivan
Hoztam is valamit: a Házigazda kolléga remélem megbocsátja, hogy nem éppen Flac, de mindenesetre kicsit emeltebb a minõsége!

Status Quo - In the Army
wav; 3:40

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

kaposi1
Jól mutat ez itt is, nemcsak a HQ-ban.<#nevetes1><#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bigivan
Ezt nem is ide akartam !!!<#falbav><#boxer><#violent>

bigivan
Szevasztok Tagok!
Köszönet kedves Uraim az Eddie Grantért. Hálám örökké üldöz Benneteket!!
<#beka3><#beka3>

kaposi1
Miért fagyott volna le?
Most is zenéket válogatok rajta.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Musachy
<#beka3>

Na mi van, lefagyott mindenki gépe ebben a hõségben? <#buck>

imo :) science fiction is science fact

Musachy
Chilly - Dance Superhits (1998) EAC-APE 476MB
rapid1
rapid2
rapid3
rapid4
rapid5

Igen Breki, ez lenne az és az .APE is stimmel. Nos ennek kéne valahonnan a többi része, de hiába keresek rájuk, nem találom sehol.:-( Aki esetleg meglelné, nagyon szépen megköszönöm!
Üdv: Tibi

\"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" (Exupery)

koszonom a link-eket!!!!!!!!
Breki33
Pár remix:

Hammer & Herbick Featuring Boytronic - You (Incl Remixes)

Artist.......: Hammer & Herbick
Album........: You__Incl Remixes
Genre........: Trance
Label........: Coldharbour
Source.......: WEB
Catalognr....: CLHR053
Str.date.....: 000-00-0000
Rip.date.....: Sep-07-2008
Tracks.......: 04
Size.........: 71,9 MB
Encoder......: Lame 3.97 V2
Quality......: 320kbps / 44.1kHz / Full Stereo

Tracklist..:
01. Hammer & Herbick Featuring Boytronic - You (Blake Jarrell Remix) 08:52
02. Hammer & Herbick Featuring Boytronic - You (Blake Jarrell 2nd Remix) 08:52
03. Hammer & Herbick Featuring Boytronic - You (Dyor Remix) 06:43
04. Hammer & Herbick Featuring Boytronic - You (Funabashi Remix) 06:56

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=y3tp2plvqj
mflex

What about the forests?

imre07, koszi....
keresem a Boytronic - You dalt, van valakinek egy link-je????
koszonom....
Ambient, pontosan, koszi a segitseget!!!!!!!!!!!!!
Breki33
#67045-as hozzászólásban már kint van veszteségmentes változatban, de 320-asban már megis volt

azért köszi
Breki33
part6.rar névbõl gondolva valószínûleg ez nem jó mert csak egy része lehet a teljesnek
Boytronic - You <#wave>

keresek egy szamot, nagyon hasonlo a New Order - Blue Monday-88-hez.
ha jol emlekszem, a szam neve: YOU
ahogy a dal kezdodik egybol avval kezdik, you, viszhangozva....
(de nem a go-go-tol...)
koszonom a segitseget.....
Breki33
Megnéztem ott a hozzászólásokban vagy egy ilyen link ezt próbáld meg

http://rapidshare.com/files/6128976/apech.part6.rar

Most nem tudom megnézni mi ez mert Classic_Project részeit töltöm, de próbáld hátha jó, bár méretileg elég érdekes. Linkeknek nagy méret APE-nak kevés.

A-HA Foot Of The Mountain (csak 256 kbps)

http://rs656.rapidshare.com/files/243923365/A-Ha_-_Foot_Of_The_Mountain__Promo_CD___2009_.rar

computerguru
Ha annyira profi vagy,akkor erre a zenére dobjál légyszives egy linket!Megköszönném!
Billy Vaughn Chor: Happy Days Are Here Again
<#eljen>

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

mflex
Ott az összes Laserdance album wav-ban! <#duma><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

computerguru
Nem vettem zokon egyáltalán,de amit leirtam,azt leirtam,és ha nem tetszik a fórum,akkor másik fórumon kérj segitséget!
A szakértelemtõl messze vagy,miért te talán közel?
Nem vitázom veled,vita lezárva!

mflex
Szerintem sem<#wilting><#nyes>

What about the forests?

Musachy
Egy off-témából ilyen veszekedést csinálni... emberek! Inkább zenét ide a 80-asokból, pls!

mflex
Ez volt a kommentemre a meggyözõ érv? <#eljen> jah nem, így <#levele>

What about the forests?

Dióka
ez kicsit durva volt<#nyes>,meg a másik is<#hehe>, bár a jelek szerint nem fog "leesni"!<#nevetes1>

computerguru
Nem szoktam vergõdni!Te összekeversz valakivel!Ahelyett hogy segitenél,itt kritizálsz mindenkit!Nem akarsz véletlenül más oldalakra ellátogatni,hogy ott is kritizálj?Gondolom már ismernek,mint a rossz pénzt!<#nyes>

Dióka
most úgy õszintén, mirõl halandzsázol már?! amit én az elsõ válaszomban írtam neked,az nem kritika volt, hanem pontosítás, ha zokon veszed,hogy a hülyeséged kijavítják,az nem az én szegénységi bizonyítványom, ha meg nem bírod a kritikát,akkor meg minek írsz?! ráadásul nagy arccal badarságokat.<#vigyor> ha észrevetted volna én nem a túlírás témát feszegettem,hanem azt a részt,amíg eljutottál odáig. az elõzmények alapján egyébként is legfeljebb csendben maradnék a helyedben,mert ennyi is elég ahhoz, hogy a sok "agymosásos" levonja a konzekvenciákat, ha akarja, ha meg nem,akkor meg szintén nem kell heveskedned. ugyanis nincs mire, a szakértelemtõl messze vagy,mert az nem a megírt dvd-ék számával aránylik egyenesen. persze biztos tudsz sokat vagy annyit mint én (és ezt most nem egóból írtam, csak téged idéztelek), csak másként.<#vigyor>részemrõl lezártam.remélem neked is sikerül.<#nyes>

mflex
Vita lezárva? Mint írtam nem tudsz kész érvekkel vitázni, mert nincs meg az eszed sem hozzá. Az alábbi képen látható, hogy 2 nap múlva lesz az jóval több.<#eplus2>

A linkelgetésrõl meg csak annyit, hogy a kettõ között az a különbség, hogy az mind az én saját eredeti megvásárolt lemezeim közzététele lossless-ben, nem a fõleg orosz, lengyel etc... warez oldalakról bemásolt szarok, mint ahogy te csak ezt tudod érdemben prezentálni!!

Az ilyen emberek? Pont ez miatt tart itt ez az ország, mert tele van ilyen agyaroggyant idióta szemlélettel küzdõ demagóg agyvelõgyulladásokkal, akik folyton csak exkuzálnak, de értelmes és nyilvánvalón épkézláb kommentet még akkor sem tudna leírni, ha netán valamiben még igaza is lenne, de ez meg rád kurvára nem igaz, mármint, hogy valamiben is igazad lenne!

Nek kell hülyeséget írni, más kommentjeivel ékeskedni és fõleg olyanokat állítani aminek semmi alapja nincs és akkor nem is lesz belõle vita, bár mint írtam ez részedrõl csak fogyatékos vergõdés!!!<#nyes>

What about the forests?

Szia!

Már elmásztam az oldalról, de fejbõl megpróbálom beírni:
http://fileho.com/download/2beb7698826/uploads-chill.rar.html
Ha nem pontos, akkor: az "avaxhome.ru"-oldal keresõjébe írtam be, hogy "chilly" és a 8. oldalon található meg a pontos link.

\"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" (Exupery)

Sziasztok!

Bocsánat az újabb kérésért, mára befejezem.:-)
Lehet, hogy lehetetlent kérek és azzal is tisztában vagyok, hogy ez nem az a fórum, de már ha szó volt a 60-as évekrõl és amit kérek, a 80-as években is léteztek, sõt ma is aktívan tevékenykednek: az Omega együttes összes lemezét keresném esetleg veszteségmentesen vagy nagyon jó minõségben (320 pl).
Segítségeteket elõre is angyon szépen köszönöm!

Breki33
Nemrossz

Ha lehet kiis próbálom a spamban
Musachy

computerguru
Látom csak tied az utolsó szó,bár abba szólsz bele,amibe nem kellene!Elõször is nem egy éve regiztem,hanem jóval több,de semmi közöd hozzá,másodszor nincs szükségem a segitségedre,eddig még mindent megoldottam amit akartam,a linkelgetésekrõl meg csak annyit,hogy mindenki ezt csinálja,te sem vagy kivétel!
Nem utolsó sorban,hogy nem lehet velem értelmesen vitázni,<#nevetes1>ilyen emberrel mint te,nem is vitázok!!!Ja..és örülj neki,hogy neked nagy eszed van,bár kétlem!<#wow1>
Vita lezárva!!

Breki33
Köszönöm a linket <#worship>
Breki33
Szia

Hol van pontosan ez a link?

Amúgy egy Chilly válogatást innen le tudsz szedni

Chilly - Dance Superhits (1999)

torrent
mflex
"Egyébként meg vagyok annyira mûszakértö"

Ez idáig nem derült ki, sõt egy értetlen idióta vagy!
Nem kritizált, csak a más!!!! által írt szöveget javította ki jobban!
Mint "mûszakipcagytröszt" igazából még semmi értelmes infórmációt nem tudtál írni idáig, amit meg lehet nagy kényszerbõl le tudnál írni, totál baromság lenne, vagy azt mindenki alapból tudja.
Emlékszem arra mikor 1 éve regisztráltál az ISD-én, illetve csak próbáltál, mert a segítségem nélkül ez az alapvetõ dolog sem sikerült volna, csak kaptam a mail-t, hogy így nem sikerül meg úgy nem sikerül.

A javaslatom: a jövõben vagy saját épkézláb fogalmazást próbálj meg prezentálni, mert lassan odáig degradálódsz, hogy még értelemesen vitázni sem tudsz, a saját önnön szolipzizmusod meg lassan felülkerekedik és a végén szétrobbantja még azt a kis eszedet is ami véletlenül a fejedbe szorult.

Mondj valami olyat amitõl én <#worship>, de ennek -0% az esélye.

Inkább linkelgess más warez oldalról, mert az még megy, mármint a másolás-beillesztés funkció, a többi egy nagy 0!

jah még annyit, hogy pont nem Zephyr kollégának kellett a DVD kisegítõ gyors talpaló, de minek írogatok ilyeneket, hiszen néha azt sem tudod mirõl is van szó.

have a nice day <#hehe>

What about the forests?

Sziasztok!

Chilly - “For Your Love” / “Come To L.A.” - 1978/1979 albumokat szerettem volna letölteni .APE/Lossless-formátumban, azonban azt a .RAR-fájlt, melyben a linkek benne vannak, explorerrel nem lehet letölteni. Megvan valakinek esetleg ez a két album tõlük veszteségmentesen?
Segítségeteket elõre is nagyon szépen köszönöm!

mflex

What about the forests?

computerguru
Ne kritizálj!!!Örülj hogy segit valaki,egyébként meg úgy teszed tönkre az iródat,ahogy akarod!!Egyébként meg vagyok annyira mûszakértö,mint te,próbálgassad csak a túlirást,majd csak tanulsz a saját hibádból,ha már másra nem halgatsz,de akkor ne is kérj senkitõl sem segitséget,hiszen fent van minden a neten nem?<#nevetes1>
A telehibás szövegrõl meg csak annyit,hogy nézd meg mit irtál!Errõl ennyit,én a vitát lezártam!!!

Musachy