A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wind 67
Köszönjük Józsi ! <#nyes><#whatever>

Csak a WAV peregjen

Egy jo verzio szerintem 1983!
AA-Gim-Mix With Vittorio Cairas - Dolce Vita

https://www91.zippyshare.com/v/puP6FYyp/file.html
//www.youtube.com/embed/UJAhTUMC2oY
Egyik nagy kedvencem!!

A-Elisabeth - I'm A Woman

https://www42.zippyshare.com/v/FyhPTbA3/file.html
szivesen!
Szia!
Köszi szépen, remek muzsika.<#worship>

Az A oldalnak én is örülnék, veled együtt, mivel én is gyűjtöm a feldolgozásokat, lásd Nicki French...

Ha kérhetjük, akkor legyen még az A oldal is feltöltve kedves Italomanjoco, aztán reménykedem, hogy egyszer ... valamikor.... viszonozhatom majd is a kedvességed....

Üdv: Fülcsimanó<#worship>
Köszi szépen, nem voltak meg!
B-Marco Martina - Venture In My Heart (Instrumental(7" Version)

https://www67.zippyshare.com/v/6TOtYPok/file.html
B.1 Yvonne Koomen - How Did You Come Into My Life

https://www74.zippyshare.com/v/sUfrghSQ/file.html
cucurbia
<#violent><#violent><#violent>

Thanks!<#eljen><#hehe><#integet2>
reynaud
Hi,
De unom,ezért írtam jó lenne befejezni.
Nem világos,nem értelmezhető???

ItaloDisco4Ever !

HI!
nem unod még b+?
Nagyon szívesen. <#integet2>
reynaud
Mert miközben válaszoltam erre #107650,s keresgéltem a linkelt videót,érkezett egy újabb hsz tőled,amire még muszáj volt válaszolnom hogy tisztázzuk a dolgok járását.

Aztán most már tényleg tegyünk egy pontot a végére és zárjuk,köszönöm ha befejezhetjük,én nem azért vagyok jelen a fórumon mert itt akarnám újraélni az óvodáskoromat.
Nem vagyok haragtartó típus,adtam még egy esélyt arra hogy korrekt módon társalogjunk,nem éltél vele,sőt ...
Ne akard hogy kigyűjtsem a fórumon való feltűnésed óta miket vágtál a fejemhez (amikhez egyébként semmi közöd),mert kiderülne nem én piszkállak téged hanem fordítva van.

P.S. : szeretni fognak téged itt,ha osztogatod a zenéid.

ItaloDisco4Ever !

Nagyon szépen köszönöm, nagy-nagy örömet szereztél nekem ezzel a kiváló zenéve!!!
Nem ismertem korábban!!!

Ahogy írtam is már, ezt a stílust nagyon gyűjtöm a hetvenes-nyolcvanas évekből egyaránt.
Köszi még egyszer az ajánlót és a megosztást is!!!
Szerintem többen is kerestük ezt a zenét a fejtörőid alapján.
Ez volt a legjobb véleményem szerint azokból amiket közzétettél, persze ez saját vélemény, de úgy láttam, másoknak is ez tetszett legjobban!!! Köszönöm a megosztást, mások nevében is, szerintem mondhatom, hogy kollektív örömet szereztél.

Néha vannak zenék, amik így betalálnak, ez most telitalálat volt részedről, köszönöm még egyszer,
s azt még külön, hogy a megosztást nekem címezted.
Mivel nem is ismerlek, s nem is ismersz.
Lehet, hogy viszonzásban alul maradok Nálad, mivel vinyl gyűjteményem nincs, de köszönöm az önzetlenséged.
S talán majd viszonozhatom valamivel.

Üdv: Fülcsimanó
cucurbia
Irtam privátban választ,ha már azt jobban preferálod.
Ugy emlékeztem hogy csatlakoztam valamikor a zenét kérőkhöz mikor sorban irogattak ezügyben,de ha nincs meg akkor lehet csak akartam.ráfogom az öregségre(no meg a nyuszira-akinek nincs sapkája)

Visszanéztem ismét, és csak ennyit írtál: "nekem az A oldal még jobb.feldolgozás,és jo az effekt az elején."

Küldjem? Vagy küldjem a másikat? Ez lenne a másik: Discogs
Nincs mit, szívesen <#awink>
Ha azt írtad hogy kiszálltál a témából, akkor az azt követő hozzászólásodban miért folytattad??
cucurbia
ja igen utánalapoztam, én is ezt a lemezt kértem,igaz én az A oldalt is,mivel egy feldolgozás,és azokat gyüjtöm.

Mivel ez lett volna az én kérésem is ezért én most szeretném megköszönni neked ezt a remek megosztást!<#worship><#wave>

reynaud
Írtam hogy kiszálltam a témából,nem szűkséges ezt tovább ragozni,s azt is írtam lentebb hogy nem piszkállak többet.
Tisztáztuk.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Valamelyiket az 5 felismert dalbol én is kértem,de már nem emlékszem mit.Igaz nem privátban én sem.

"Igen,te ajánlottad fel privát hogy kérhetek valamit a segítségért cserébe"
Még a végén kiderül hogy jófej vagyok.

"Semmi nem tartozik a nyilvánosságra amit privát csevegsz valakivel"
Ez a szabály hol van leírva? Ráadásul az nem is privát csevegés volt, csak egy zenét küldtem köszönetképpen a segítségedért. De ha mondod hogy ez titok, akkor biztos nem mondom senkinek..... amit már mindenki tudott <#nevetes1>.

"Csak jó tanács ,tényleg nem bántani akarlak."
Úgy látom most magadnak adtad ezt a tanácsot.! Hát nem semmi vagy az már biztos! <#nyes>

Én is adok egy tanácsot: Ne lovagolj már ezen a témán, és hagyjál már engem a hülyeségekkel!
reynaud
Igen,te ajánlottad fel privát hogy kérhetek valamit a segítségért cserébe,nem én kerestelek.
Semmi nem tartozik a nyilvánosságra amit privát csevegsz valakivel,ez evidens szerintem.
Csak jó tanács ,tényleg nem bántani akarlak. <#kacsint>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
bonyolódik a szitu!
Na én kiszállok ebből ..... zenéljünk.

//www.youtube.com/embed/MQK7rlxH0hE

ItaloDisco4Ever !

fülcsimanónak

Friends - (B) - You're My Best Friend (1986)
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.08.05. 18:18:20
"Ezt többen kérték tőled"
Visszanéztem itt az írásokat, és csak egy ember kérte tőlem, és ez fülcsimanó volt. Téged figyelmen kívül hagytalak!
"azt is ígérem nem piszkállak többet"
Nem is értem eddig miért tetted??

"privát levelezésből dobtál ki eredendően csak kettőnkre tartozó dolgot"
Leírtam ide hogy aki segít megtalálni azt a két zenét, annak küldök privátban a kollekciómból másolatot. Akkor mit is fecsegtem ki?? Amit mindenki tudott?!

"csak mert jó fej vagyok"
<#nevetes1>

Azt elfelejtettem hozzáírni, hogy az nem az SG-n volt.
Na ez a poszt küldés telorol tisztára meghülyült. Előző posztomhoz írtam még de nem jelenítette meg. Így meg nem sok értelme volt. Elnézést majd ha hazaértem.

Én is szerettem volna azt a dalt de még csak a gondolatáig se mentem el hogy elkérjem priviben.

Én is szerettem volna azt a dalt de még csak a gondolatáig se mentem el hogy elkérjem priviben.

reynaud
Akkor most kölcsönveszem Wind legutóbbi aranyköpését <#taps>,némi kiegészítéssel.

... jahh hogy úgy,akkor én fordítva ülők a lovon,regényt írok az érdekükben,miközben az érintettek sumákolnak.
avagy csak betartják a privát opció szabályait amit te nem,ugyebár kerestél egy zenét melyben tudtam neked segíteni,ezt mindenféle jutalom nélkül is megtettem volna,de ha már választhattam a gyűjteményedből egyet,nem pofátlanul egy néhány €-ért beszerezhetőt kértem,Kay Franzes - I Can Do.
Csak a teljesség igényéért,ha már privát levelezésből dobtál ki eredendően csak kettőnkre tartozó dolgot.

Ígértem a Fair Control dallal kapcsolatban is érdeklődést,Amaximus véleményét erősítették meg a barátaim,nincs ilyen hivatalos verzió,ez erősen sanszos hogy egy lokál DJ maszek verzió.
Természetesen az infó ingyenes,csak mert jó fej vagyok,soha nem kérnék többet tőled zenét.
s azt is ígérem nem piszkállak többet,bár néha szórakoztatott. :) <#wave>

ItaloDisco4Ever !

Bocsi Musachy, nem is figyeltem mit küldök, vagy csak a szemem rossz már, én a másik jelet akartam küldeni. Ezt: <#eljen>

<#integet2>
Aki kérte annak már elküldtem privátba!
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.08.05. 15:45:43
Köszönöm! <#integet2> Én úgy emlékszem hogy 88 nyarán volt ez a mix, de lehet hogy tévedek.
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.08.05. 15:47:02
Köszönöm a remek ritkaság London Boys mixet. Nagyon különleges és szép emlékeket ébreszt bennem.
Musachy
Akkó tévedtem, pardon.

imo :) science fiction is science fact

reynaud
Tudtam hogy az "A" oldalra gondoltál,de nem tudsz rábeszélni :),nem tetszik,talán ez a kiadvány azért kerülte el a figyelmem.
" B " oldal viszont,azon rövid részletből is nyerő nálam.
Legalább ennyi hasznunk van belőled,hogy ajánlottad! <#nevetes1>
Ennyit mára,légy jó falusi gyerek ! <#integet2>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Az első mondatod rögtön megcáfolom.
Ezt többen kérték tőled : Discogs
Teljesen figyelmen kívül hagytad,pedig olyanok kérték akik ha módjukban áll szívesen adnak kérésre.
Csak óvatosan merem ezt leírni,mert ismerem erre a dumát,hogy követelőzünk,pedig képtelenség csak az italo-disco stílust érintve is begyűjteni az összes kedvencet,tehát ha valaki kér ,az én megítélésem szerint nem ciki,és én soha nem bánnék lekezelően,lenézően ezért senkivel ,tudnék ellenpéldákat mondani,tapasztaltam.

Itt a lehetőség segíthetsz,a fent linkelt nem egy méregdrága lemezt rakd fel a csapatnak,Kenny Masters dalt meg majd én megszerzem,számomra fontosabb hogy azt oszd meg amit többen kértek tőled.

Nem az a probléma veled hogy te egy falusi srác vagy ....
Asztali CD íróval digizel?

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Poór Péter

ugye mi...

És hát anno még ilyen "zenék" is lemehettek a rádióban.
Na az ilyen ma szerintem elképzelhetetlen:(((
Hát az volt a kilencvenes évek médiaszabadsága.Aki ma rádiózik az nem is tudja mi az.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.04. 22:02:45

cucurbia
London boys mix
tessék.Érdekes,fejhallgatóval azért mennyi kis apró hiba kihallható,ami a rádioban játszva nem érvényesült.Vágási,vagy hangszin hibák..dehát az a kilencvenes évek technikája,hol volt még akkor computer.....
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.04. 21:52:32

Ennél a hozzászólásomnál az "A" oldalt akartam írni. Azt kellene végighallgatni nagy hangerőn :-) Csupán csak azért, mert egy nagyon jó dal, és Rolinak nem tetszik.

Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.08.04. 21:46:00
Szerintem én is próbálok mindenkinek segíteni. Vagy nem úgy látod?
Igen köszi, meghallgatom!