A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ismétlés a tudás anyja<#nyes>#nyes><#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
fingom sem volt róla, hogy ezeknek albumuk is van<#merges2>#merges2>
én naív azt gondoltam, hogy e je'taime.. csak válogatás albumon jelent meg<#wilting>#wilting>

valahogy így:
Itt van a lemez is,ha valakit érdekel:
mediafire
De azért a Depeche Mode-tól holnap nem menekültök meg <#vigyor>#vigyor><#integet2>#integet2>
ez nagyságrendekkel jobb, mint az enyém, ezért én legalábbis örülök neki.
thank you donbig<#worship>#worship>
Átmeneti idõzavar után jelentkezem.
A jó koncert után valami ütõs DM számmal köszöntem volna be, de Fülcsinek mindent...😄
Ha a minõsége megfelel
letöltés
A másodikról nem tudod, lelhetõ 1600-as vagy feletti felbontásban is?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én erre gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=sHiMDB19Dyc
de arra azért én is kíváncsi lennék, hogy ez a szám miért is kapcsolódik alain delonhoz?
valami filmzene is lenne ez<#fejvakaras>#fejvakaras>
"The rest is silence"(W.S.)
Nagyon szomorú vagyok, hogy igennagy kedvencem, Jacko eltávozott egy másik dimenzióba közölünk. Akár szereti vki, akár utálja, mindenképpen el kell ismernie, hogy univerzalisztikus zseni volt, feltétlenül a 80-as évek legnagyobb hatású popikonja.Akár zeneszerzõként, akár táncosként, egyáltalán Entertainerként, vagy akár szervezõként (lsd USA for Africa) szemlélem, csak ezt tudom mondani. A jó Isten mindig úgy adakozik a tehetséggel, hogy ad mellé vmi kehét is, hogy mégse legyen olyan jó. De, a saját keresztjét mindenki maga cipeli vagy tudja, vagy nem.
Nem beszélve arról, hogy megalkotta minden idõk legragyogóbb és iskolateremtõ videoklipjét, a Thrillert.
Én a következõ dalával búcsúzom tõle:
MICHAEL JACKSON - She's out of my life
wav
"We are the World
We are the children
We are the one, who make
A brighter day
So let's start giving"
Legyen neki könnyû a föld !
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Keresek egy örökzöldet. Tök ciki, mert lazán beigértem Fülcsinek, közben nekem sincs meg. Szerintem ez is valami kazimon volt csak. De valamelyikõtöknek biztos megvan:
Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je T'aime... Moi Non Plus
Elõre is köszönöm!
Engem is érdekelne.
Nyugodj békében Jacko, zenéd által tovább élsz lelkünkben!
In Lak\'ech Ala K\'in
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
KÖSZÖNET MINDENKINEK! <#worship>#worship>
Most majd a világ azon fele is hallgatni fogja a dalait, aki eddig nem szerette...
Meg jönnek a "MJ barátja voltam" stb. könyvek, dalok, remixek... 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Helyszín: Budapest, Ötvenhatosok tere és Hõsök tere
A 2009. június 27-én megrendezésre kerülõ Kapcsolat koncert fõszereplõje ugyanis a 2008 novemberében új albummal jelentkezõ, februárban világkörüli koncertturnéra induló Simply Red együttes lesz.
Európa egyik legnagyobb zenei eseményének idén is az Ötvenhatosok tere ad helyet, ahová a szervezõk ismételten több százezer érdeklõdõt várnak. A nagyszerû élményrõl a legkorszerûbb technika, a kitûnõ képminõségû kivetítõk és a legjobb hangtechnika mellett az este fõszereplõje, az eddig 50 millió lemezt értékesítõ Simply Red együttes, valamint a 2008-as Megasztár gyõztese, Király Viktor gondoskodik.
A Simply Red zenekar új albuma 2008 novemberében jelent meg Greatest Hits címmel, mely dupla CD-n tartalmazza a 25 legnagyobb Simply Red slágert, valamint az új kislemezt, a Go Now-t. Mick és együttese az album megjelenését 2008. december 3-án teltházas koncerttel ünnepelte a londoni 02 Arénában.
A zenekar frontembere Mick Hucknall azt vallja, a Simply Red zenéjét az tartja frissen, hogy nem hódolnak be annak, amit éppen korabelinek neveznek, sem annak, ami a múltban volt trend.
2007-ben Hucknall bejelentette, hogy 25 év után a Simply Red együttes feloszlik. Az utolsó világkörüli koncertturnéra 2009-2010 folyamán kerül sor. Mick Hucknallnak 2008-ban jelent meg elsõ szólóalbuma “Tribute to Bobby” címen, amellyel Bobby “Blue” Bland blues énekes elõtt tiszteleg.
A Kapcsolat koncertek fõtámogatója és szervezõje a T-Mobile lassan másfél évtized kötelezte el magát az érdeklõdõk számára ingyenes, de mégis színvonalas zenei program mellett. Az eddigi Kapcsolat koncerteken az utóbbi években olyan neves mûvészek léptek fel, mint Santana (2008), Bryan Adams (2007), Pink (2006), Lionel Richie (2005), Sting (2004), Elton John (2003)
Vagy a deluxe edition
Mike Oldfield - Tubular Bells (The Ultimate Edition 2009 3CD)
Artist: Mike Oldfield
Album: Tubular Bells
Genre: New Age / Instrumental / Rock
Year: 2009
Quality: FLAC (lossless)
Size: 262.22 + 220.16 + 324.37 Mb
Tracklist
CD1 - The 2009 Stereo Mixes
01. Tubular Bells Part One
02. Tubular Bells Part Two
03. Mike Oldfield's Single (Theme from Tubular Bells)
04. Sailor's Hornpipe (Viv Stanshall Version)
CD2 - The Original 1973 Stereo Album Mix
01. Tubular Bells Part One (Original)
02. Tubular Bells Part Two (Original)
CD3 - The Demos
01. Tubular Bells Long
02. Caveman Lead-in
03. Caveman
04. Peace Demo A (1971 demo)
05. Peace Demo B (1971 demo)
06. Tubular Bells Part One (scrapped first mix Spring 1973)
Charlie Danone albuma. Bobby Orlando.producer.
Megdöbbentõ hírek, koncertsorozatra visszatérésre készült, miközben jöttek az aggasztó hírek állapotáról
"
Reakciók Madonnától Uri Gellerig
Quincy Jones: „A testvéremet vesztettem el, lelkem egy része távozott vele. Õ volt a tökéletes szórakoztatómûvész, akinek a munkássága örökre nyomot hagy a világon.”
Madonna: „Csak sírok a hír hallatán.”
Justin Timberlake: „Egy zsenit vesztettünk el, aki nemcsak a popzenének, hanem az egész zenének igaz nagykövete volt.”
Slash: „Tetõtõl talpig tehetség volt.”
Liza Minelli: „Kedves, ártatlan, csodálatos ember volt. Életem végéig hiányozni fog.”
Steven Spielberg: „Ahogy nem lesz több Fred Astaire és Elvis Presley, vagy Chuck Berry, nem lesz soha többé Michael Jacksonhoz hasonló. Tehetsége, vonzereje, rejtélyessége legendává teszi õt.”
Uri Geller: „Elvesztette gyermekkorát és ez végzett vele. Nehéz elviselni azt a traumát, hogy valaki hirtelen híres, milliomos, legenda lesz.” (MTI)"
Nyugodjon békében mind kettõ.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
szóljon ma mindkettejük lelkibékéért..
egy nagyszerû zenész ikont és egy kiváló színésznõt vesztettünk tegnap el... 😞
sokaknak volt õ is ismerõs....
tegnap látam a cnn-en (bár a hírekben eddig nem láttam nálunk),
de angolul értõ kollégáknak: itt a cikk 😞
..hát..ez a nap is jól indul<#levele>#levele>
Nem volt a legnagyobb kedvencem , de mindenképpen <#worship>#worship> a munkássága elött.
Két dala tetszett igazán még a Jacksons idõkbõl (1984) a Torture és a State of scock. A környezetvédelemmel is kapcsolatba volt hozható. lásd Earth song!!
Más!
Kétségbeesve keresem e két dal mixét:
Dead or Alive - Cake and eat it
Hazel O'Connor - Will you
A segítséget elõre is köszönöm.
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
R.I.P. Jacko
imo :) science fiction is science fact
Ledöbbenve olvastam ma az elsõ hírt, amit megláttam.
Isten nyugosztalja Michael Jackson-t.
Farrah Fawcett is elbucsuzott......
Számomra már legalább 10 éve nem is volt igazán.
Ezért én a '90-es évek eleji Dangerous lemezérõl választottam egy fantasztikus dalt búcsúképpen. Slash gitárjátéka sugároz még több erõt az amúgy is erõteljes pop-rock! dalnak. Ez a Give In To Me
MJ & slash - Give In To Me
Nyudodjék békében.
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
http://rapidshare.com/files/245183738/ThomasAndersByNrg-Fanatic.part1.rar
http://rapidshare.com/files/245464317/ThomasAndersByNrg-Fanatic.part2.rar
tetszik az utolso szam, a SEND ME AN ANGEL nemet atdolgozasa....
akkor ide is kiteszem:
http://rapidshare.com/files/248611793/Maggie_Reilly_-_To_France.wav
saját up..
have a nice night kollégák<#integet2>#integet2>
Annak idején Mike Oldfield "fedezte" õt fel?
Legalábbis a "Moonlight Shadow" meg a "To France"-ben õ énekel.
Aztán szólóban is voltak nagyon jó dalai (Everytime We Touch)
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER