A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt gondoltam ez nem olyan különleges kérés. <#fejvakaras>#fejvakaras><#shakehead>#shakehead>
+1
Sajnos Erika olyan dolgokba megy bele ami már nem neki való.
Hiába na felette is eljárt már az idő.
Inkább hallgatom a régi dolgait.
Sajnos Erika olyan dolgokba megy bele ami már nem neki való.
Hiába na felette is eljárt már az idő.
Inkább hallgatom a régi dolgait.
Zoltán Erika & Miss Bee feat. Robby D. - Életfogytig szerelem
Hát,,mit is mondjak...
Bobby Ox – In The Summertime 1983 extended hosszú verzióját esetleg meg tudná osztani velem valaki? <#fejvakaras>#fejvakaras><#worship>#worship>
nagyon szuper!
Hú, én nagyon!!! De alig volt másra lehetőségünk, ha így belegondolok, hogy külföldi (nyugati) zenék eljussanak hozzánk.
<#integet2>#integet2>
<#integet2>#integet2>
Ja tényleg,nem láttam,hogy ezt a hangerőt Allada válaszára irta.Azt hittem feltöltöttek valamit,csak én nem látom😊)Ebben az esőben bepárásodott a szemüvegem😊)
Köszönettel,én is vittem.
Mandy Winter - Two Lovers (Special DJ Dance Remix) (1988)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szia!
Remek mix, köszi szépen.<#finom>#finom><#worship>#worship>
Remek mix, köszi szépen.<#finom>#finom><#worship>#worship>
egy kedvenc!
Köszi srácok, ezek szerint nagyjából egy véleményen vagyunk.
imo :) science fiction is science fact
jöhet, Sanyi. Láttam a maxikat is, nyilván azok jobbak, mint általában a maxik mindig jobbak szoktak lenni
üdv én vettem kettőt, többet nem fogok "jól" szólnak mind addíg míg egy jó állapotú elő nem kerül a múltból...
az ötlet jó a zyx-től de nem így...szerintem!ráadásúl van pár pl. talán a radiorama amire szépen rárakták a radio verziókat :-)
a lényeget meg épp lehagyták :-)
cd-t szintén ritkán veszek hasonló okokból...szól-szól de valahogy már azt is más "standard'' szerint keverik vagy állítják be...
az ötlet jó a zyx-től de nem így...szerintem!ráadásúl van pár pl. talán a radiorama amire szépen rárakták a radio verziókat :-)
a lényeget meg épp lehagyták :-)
cd-t szintén ritkán veszek hasonló okokból...szól-szól de valahogy már azt is más "standard'' szerint keverik vagy állítják be...
Véleményem az lenne,hogy ne vegyél belőlük...DE....Mintha a maxi kiadványok jobban szólnának most mint az első újkori zyx kiadványok.Mostanában beruházok 1-1 maxira(albumra nem) ha gondolok küldök rippet belőlük hogy meghallgasd milyenek.
Ezeket itthon fotóztam, mert mint írtam az ezekhez hasonló régi zenék újrakiadásai mennek zyxéknél, pl. Eddy Huntington, Miko Mission, Joe Yellow... stb.
Tudod, CD-k vásárlásával nem foglalkozok jó ideje, a képen is vinylek vannak.
A kérdés tehát mégegyszer az lett volna, hogy Nektek (itt fórumozóknak) van-e ezekkel kapcsolatban tapasztalatotok és milyen, nyilván hangminőségileg értem.
Nekem van véleményem, legalábbis azokról, amik megvannak, de mások véleménye is érdekelne. Jó vagy rossz...
Tudod, CD-k vásárlásával nem foglalkozok jó ideje, a képen is vinylek vannak.
A kérdés tehát mégegyszer az lett volna, hogy Nektek (itt fórumozóknak) van-e ezekkel kapcsolatban tapasztalatotok és milyen, nyilván hangminőségileg értem.
Nekem van véleményem, legalábbis azokról, amik megvannak, de mások véleménye is érdekelne. Jó vagy rossz...
Konkrétan mire vagy kíváncsi? Vinyl és CD is ? <#nemtudom>#nemtudom>
Gondolom nem a képen szereplő kiadványokra.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Gondolom nem a képen szereplő kiadványokra.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Sorra jelennek meg a ZYX kiadásában újra a lentiekhez hasonló régi zenék új nyomásban. Nektek van-e tapasztalatotok és milyen ezek hangminőségéről?

Hello . Valakinek meg van ez a szam "Rofo - Rofo's Theme (Let's Go) (The Rhythm Remix)" es fel tudna tenni flac vagy wav formatumban??
Elore is koszonom!!
Elore is koszonom!!
Igen, ez így van, pedig óriási gyöngyszemek vannak köztük....
Nincs mit Laci.
Xario - Are You Leaving (Vocal) 1987
Köszi Joci a bemutatását.<#finom>#finom>
Egyből Want Listás lemez lett nálam.
Talán majd a Lost Legends Italo Disco Egyik CD-jén össze is futok vele.<#nevetes2>#nevetes2>
Egyből Want Listás lemez lett nálam.
Talán majd a Lost Legends Italo Disco Egyik CD-jén össze is futok vele.<#nevetes2>#nevetes2>
Igaz 90-es, de talán még belefér!
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.09.01. 21:51:23
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.09.01. 21:51:23
Most hogy bejelentették,hogy a várva várt két uj Abba dal csak valamikor 2020-ban várható,és az un.Avatar tour is csak 2021 ben indulhat,elégedjünk meg egy 1981-es felvételükkel,melyet anno S.Anderson producerük születésnapi partyjára irtak,és anno csak 200 példányban nyomtak ki a party vendégeinek.Kereskedelmi forgalomba soha nem került,de azért 2019-es remixe már van.))
A-Daniele Shook - Caro Presidente
B-Bovox - Who Can Help Me Now
<#eljen>#eljen>, ennel egesz jol oda is figyeltek a nyomasra.
bar tennek igy napjainkban is...
bar tennek igy napjainkban is...
Szia! Köszi szépen mind a kettőt.<#worship>#worship><#finom>#finom>