A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jómagam még nem jártam ott, de talán egyszer majd leugrom oda, ha tényleg annyira jó<#conf>#conf>
ja, azokat az albumokat én is meghallgatnám, amiket említettél<#miaz>#miaz>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
http://djharlemwebsite.mindenkilapja.hu/?m=3887620
vagy érdemes megnézni a multiply-t ott sok magyar zene is van igaz a zene letöltés kicsit macerás
illetve vannak magyar zenés fórumok, de most nem találom az egyik ilyen címét ha majd meglesz beírom
majd szétnézek a szegényes magyar zene gyûjteményben. Szerintem Exotic és Kft. lemezeim (gyári CD-im) vannak, csak meg kell keresnem.
Prognózis ügyben sajna nem segíthetek....az nekem sincs. Pedig jó lenne, tényleg jó zenéjük volt még középiskolás koromból rémlik...
írd ki, hogy pontosan melyik albumokat keresed, és legalább 3-an biztosan fognak neked sagíteni..
de légy türelmes, mert sokan dolgoznak is már újra, és õk csak ritkábban néznek ide be, de azért elõbb - utóbb csak meglesznek valahonnan azok az albumok is<#integet2>#integet2>
Egyébként én a Honvédségnél dolgozom, úgyhogy ez a strand, ahol ilyen kiváló zenék szóltak, a balatonkenesei Honvéd üdülõ strandja.
Egyébként valami paradicsomi hely. Egy gyönyörû õsparkban van az üdülõ, csodálatos. Az, hogy pont nekem tetszõ zenéket adtak egész nap, az mondjuk csak hab a tortán.
Jó, néha szólt egy kis Tiesto is, ami nekem szörnyen nem stílusom... De csak ritkán szerencsére....
KÖszi az infókat a Poolmixekrõl. Azért ha érdekel valakit és nem ismeri, szívesen fölrakom a 80-as évekbõl való három darabot.
akkor mégegyszer, de most már érthetõbben:<#nyes>#nyes>
" ha majd belinkeled az eredeti album verziót valamelyikbõl (mert az valahogy még kimaradt), akkor én is megköszönöm.. "
természetesen így akartam fogalmazni, ne haragudj<#awink>#awink>
Viszonylag könnyen jutok külföldi New wave albumokhoz különféle oldalakon tömörítve, vagy sem. Az viszont már halálra bosszant, hogy amikor magyar albumot keresek rendre román, "szovjet" oldalakra jutok, ahol holt szar a cucc. <#falbav>#falbav>
Pedig nem keresek nagy különös dolgokat. (Exotic, Kft, Prognózis...meg ilyenek).
Most nem tudom mi a baj. A torrentkereso.hu-n sok minden van, csak azok általában zártak.
Tudtok nekem valami segítséget, vagy ötletet adni, mi a frászt csináljak!!! <#zavart2>#zavart2>
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Úgy gondolom a többségnek már megvannak az eredeti album verziók
Siófokon a Beachen sajna fõleg a tüc-tüc megy.
DJ POOL
Born: 1974
Nationality: Danish
First DJ-gig: 1988
First record bought: 5Star - Whenever you’re Ready 7” (1986)
First CD Bought: S-Express - Hey Music Lover 5” (1989)
First mix ever made: Pool Mix 1980’s CD1
Favourite mix: Max Mix (1997)
Favourite Remixer: Rob Mayth
POOLMIX-INFO
Every song on every Pool mix is taken from original VINYL or CD.
No MP3 or other type of compressed files has been used.
DJ Pool works for a healthy music environment and for the protection of the mix-scene.
A Poolmixek nagyon jók
Dj Pool Misei szerintem már klasszikusnak számítanak, de nemcsak 80-as van 90-es mixei is jók.
Pool Mix 1980’s Vol. 1
Pool Mix 1980’s Vol. 2 Part I
Pool Mix 1980’s Vol. 2 part II
Pool Mix 1990’s Part I
Pool Mix 1990’s Part II
Pool Mix 1990’s Part III
Pool Mix 1990’s Part IV
Pool Mix 1990’s Part V
Pool Mix 1990’s Part VI
Pool Mix 1990’s Part VII
A 90-es videomix-e pedig szerintem egyik legjobb teljes DVD-s 90-es videomix
talán a THE CLASSIC PROJECT VOL.5 DVD vetekedhet vele

ezek az "incig-fáncig" verziók engem legalábbis hidegen hagynak..<#papakacsint>#papakacsint>
Már azt hittem csak nekem tetszenek ezek a változatok <#circling>#circling><#beka3>#beka3>
The Drifters - Under the broadwalk mp3 320 kbps
Ez is balatoni emlék. Nagyon hangulatos dal. Szerintem mintha lenne modernebb feldolgozása is.
Köszi a Huntingtont, nagyon jó kis zene.
Eszembe jutott egy kérdés.
Olyat ismertek, hogy Poolmix ?
Nekem van 3 db belõle, a 80-as évekbõl, nagyon jók. A Balatonon a strandon gyakran játszották, innen jutott eszembe.
Itt is van némi Auróra, csakhogy ennek garantált a minõsége, az általam favorizált wav !
Auróra - Balkán express
wav;2:43
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Visszajöttem ma Balcsiról.
A héten folytatom a francia zenék feltöltését. Még van négy CD a boxban.
Hogy tetszett az elsõ kettõ ?
Egyébként a tracklistát illetõen igazad volt, az mp3-aknál egész más címek jönnek be az internetes adatbázisból, mint ami a lemezborítón van.
Bocsi, de nagyon kellett sietnem, mert indulófélben voltunk már, ezért nem volt idõm átnevezni a számokat. Mégha angolul lett volna, az ment volna gyorsan. Az a jó tracklista természetesen, amit a fórumon begépeltem.
A következõ 4 lemeznél már nem lesz ilyen probléma, mert most már több idõm van.
Úgy néz ki, hogy menni fog a héten, hogy megszerezzem Neked a francia filmet. (Egy férfi és egy nõ) De errõl majd írok, ha biztos lesz.
Pár hete valaki keresett egy zenét, amit mintha matrózok énekelnének. A tévedés kockázatával, mintha....
The Rubettes - Under One Roof
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Som & Závodi - Száz év zene!!!!
http://rapidshare.com/files/156073699/Som-Zavodi_-_Szaz_ev_zene__1997_.rar
Michael Jackson - Smooth Criminal
(Dance Mix - Dub Version).flac
http://www.gazup.com/6zCwJ-04._smooth_criminal_dance_mix_-_dub_version.flac-download-mirrors/
a baksi elég nehezen lett meg: megpróbálom mellõzni az alpári jelentését. mondjuk úgy, hogy: "valakit tegezõ módban felszólítasz a párosodásra"<#nevetes1>#nevetes1> pár korosztállyal feljebb így ejtik: wazze<#nevetes1>#nevetes1>
('Annie' Mix).flac
http://www.gazup.com/4L2G0-03._smooth_criminal_annie_mix.flac-download-mirrors/
A minap nyomtunk a magyar alterról egy jó kis dialógust.
Többek között az A U R Ó R A - ról is szó volt, mégpedig a '89-es bécsi lemezrõl. Ime: Auróra - Viszlát Iván.
A minõségrõl no comment.
Tessék figyelembe venni, hogy nem minden bokorban van meg eme mû.(aztán lehet, hogy igen)
http://rapidshare.com/files/149906821/1989_-_Viszlat_Ivan.rar
(12' Mix).flac
http://www.gazup.com/jvbaL-03._wanna_be_startin_somethin_12_mix.flac-download-mirrors/
most ezeket a Single-verziókat hallgatom pl
Michael Jakson - Bad
(Dance Extended Mix Includes 'False Fade').flac
http://www.gazup.com/87deL-01._bad_dance_extended_mix_includes_false_fade.flac-download-mirrors/
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Számomra ez furcsa, de nem vagyok nagyon képben ezt a lemezt illetõen kb egyszer hallgattam meg.......
Hiába tudom Dave Gahan pörgését enyhe szédüléssel magam is produkálni, ha nincs meg a A Question of Time losslesben, de ez már csak idõ kérdése<#hehe>#hehe><#integet2>#integet2>
A baksit nem ismerem, kérdezd már meg légyszi mi az, hétvégén a keresztlányaimtól csak valami szkúbidút hallottam, úgyhogy errõl tudlak tájékoztatni. <#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
on:
Men Without Hats_Pop Goes The World.mp3
Köszönöm is nagyon szépen: Neked és mflex kollégának is!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Üdv újra itthon.<#wave>#wave>
Eddy Huntingtont letölteni ám!!!!
Ma jelent még csak meg.<#mf1>#mf1>
Nekünk bizonyíték kell, kérünk egy ilyen képet #67743
<#integet2>#integet2><#hehe>#hehe>
Visszajöttem egy hét Balcsiról.
Csokibarna a fülcsi. Meg marhára kipihent. Csak éjjel volt vihar, nappal verõfény ezerrel.
Üdvözlök mindenkit. Elolvastam egy hét termését, hát nem állt meg itt az élet...
Na majd hétvégén megpróbálom a U Can't toch this-t <#pias>#pias>
Hát nagy divatja van az ilyen felvételeknek, mi már kinõttünk ebbõl,amikor meg hülye voltam, a Szmena 8-ast nem tudtam mindenhova magammal vinni<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Nem biztos hogy mielõtt lecsúszott,annyira mûveletlen volt.
Sajnálom az ilyeneket.
Meg azokat is akik ilyenekre vadásznak kamerával az utcán.<#shakehead>#shakehead>
A tenger tigrise- YourVideo
(fingom sincs ez mit is jelent pontosan, de a lányomtól "vettem" kölcsön)<#nevetes1>#nevetes1>
A Pass-t elfelejtetted?LOL
Pass: patoluichi
imo :) science fiction is science fact
Biztos leverted az éjjeliszekrényrõl és szana-szét gurult.
Igaz,még csak 192-es.
Eddy Huntington - Love for Russia
Vadi új,ez már biztos.<#wave>#wave>