A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt benne semmi hátsó szándék.<#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Mint az bizonyára már te is olvastad a HQ-n távolba szakadt hazánkfia ( Mflex) felhívta rá a figyelmet hogy pár órával ezelõtt az ISD-re felkerült egy wav-nak mondott verzió.
Kétkedve fogadtam de egy próbát megér alapon letöltöttem.
Azt kell hogy mondjam így elsõ hallásra azt kell hogy mondjam hogy szerintem én erre elhiszem hogy valóban wav.<#nemtudom>#nemtudom>
Minden esetre fülre messze a legjobban szól azok közül amiket idáig hallottam.<#taps>#taps>
Dióka & zephyr kollegák!
Rátok várna a nemes feladat hogy górcsõ alá vessétek és szedjétek szét atomjaira ha valami turpisság van benne.
De mondom nekem tetszik ahogy szól.
És mellesleg az is szinpatikus hogy a file mérete 65 Mb .
Tudom ez még nem jelent semmit.
Szóval hajrá fiuk tesztre fel!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
az hogy valahol találtál egy helyet,ahol ugyanez a fos rajta van,az most húdemicsodanagy dolog? most linkelgessek én is,ahol ezek fent vannak? ne már....ezt most nem mondod komolyan. valszeg innen is származhat,ami már szétment a világba, ééés, ez most bizonyítja azt, hogy te milyen ügyes vagy? vagy nem értem mire vágysz.
örülök, hogy visszaidézel engem, hogy vajon miért lett kivágva egy tartomány belõle,ami ember, nem 11 Khz-é, hanem több mint EZER Hz! egy lényeges tartományban. ha azzal vigasztalgatod és gyõzködöd magad, hogy de hát a többi megvan, az nem az én hülyeségi bizonyítványom!
emlékezz vissza, legelõször azzal jöttél, hogy neked megvan az eredeti,meg ne sértselek meg vele, hogy nem feltételezem, "katt gyorsan ide, mert itt beszerezheted az eredetit" szlogen
de kiderült ezt a számot hoztad már 30perces (pocsék) zephyr remaszterben, aztán jutub riprõl, aztán most bedobsz megint valami faszságot "eddigi legjobb minõségben" hírdetve, mert ott le lehet tölteni "eredeti" wavben címmel, (ami ugyan alapból nem wav...,de erõsködjél még picit vele, hátha elõbb-utóbb "beszarok" a röhögéstõl)
wazze ennyi erõvel neked eladhatnának egy kétlábú gebét is, azt mondván, hogy az egy csoda paripa, hisz ha négy lába lenne, menne 200al is, így kettõvel viszont csak százzal megy, de az is jó, mert megvan hozzá a feje és a farka is. na ne fárassz. ez már nálad az agyonelvont kategória.....s a legborzasztóbb az egészben, hogy el is hiszed a sok ökörséget,amit hadoválsz, vagy nagyon jól tudod, mekkora faszságot próbálsz átvinni a határon, és addig próbálkozol, míg valaki be is veszi a szállítmányt.
hogy ezt butították, megnyugodhatsz, nem miattam, ugyanis engem ez nem serkent arra, hogy megvegyem. egyébként a myspace-rõl lehet letölteni wav-ben? érdekes.hol is kell? és mitól lesz az ott "eredeti"?
szóval részemrõl maradok annyiban, hogy ez a te eredetid, bárhonnan is szedted-vedted-szakasztottad bárkinek is a hibájából, nemhogy nem eredeti, de semmi köze a wavhez.
aztán kérlek, hogy ha akarsz valamit még ebben a témában elmondani,amit nem tudsz magadban tartani,akkor azt mondd fel diktafonra és a hybrid SACDre felkonvertált HQ Zephyr minõségben told fel valahová. aztán ha kedvem van letöltöm és meghallgatom, de ide ebben a témában már nem látom értelmét reagálni,mert Zephyr The King Kong Ki Hol Kint Hol Bent Kong.....
új téma: naplemente
ebbõl készülj.hátha nagyobb lesz a sikerélmény faktorod.<#hehe>#hehe>
" te csak annak egyik rétegérõl származó hagyományos cd lejátszók részére butított sima audio-cd rétegének másolatát dobdat be "
ha xerinted a dts a hagyományos audio cd-vel egy szinten van, akkor itt be is fejezhetnénk ezt a vitát (amit el sem kezdtünk egyébként), merthogy a hagyományos cd lejátszók véletlenül sem szólaltatják meg a dts-t.
le kellett volna szedni a felajánlott mintát, nem pedig elõre hülyeségeket beszélni<#vigyor>#vigyor>
továbbá, látom hiába tépem a szám. most mondom utoljára, aztán magad is ellenõrizheted amit mondok:
a 11 khz kivágásától még a többi hangtartomány megmarad...
ami mellesleg pont azért lett kivágva, hogy a hozzád hasonló gyûjtögetõk inkább befáradjanak a boltba és megvegyék az eredetit.. (már meg ne sértõdj<#nevetes1>#nevetes1>)
szóval, remélem mégsem lesz sírás rívás, ha kiderül, hogy helyettem már megcsinálta valaki azt a bizonyos wavot, amit rám akarsz kenni:
az itt található player elsõ számát figyeld😊
ugyanis ha valóban annyira jó a füled, akkor te is hallhatod, hogy pontosan innen szedtem le a wavot, amibõl mindenféle piszka nélkül mp3 vbr-t készítettem..
..na akkor remélem ezt is megvitattuk, és jöhetnek az újabb témák<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
imo :) science fiction is science fact
Még 1x köszi Tyia!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Üdv.<#wave>#wave>
viszont mióta széles körben elterjedtek a konvertálgató progik, így nagyobb lett a ráhajlás és a hit afelé, hogy a régen (többnyire) jól bevált nagyobb bitráta=nagyobb minõség részelvet minden értelmezési nézõpontjából alaposan kifordítva a szirszarokat is felkonvertálják a misimókusok és így abban a hitben tengetik magukat és a letöltõket, hogy kurvajó lett az anyag. ez ellen küzdeni nem lehet, vagyis lehet, de szélmalomharc, viszont elég egyszerûen ki lehet szûrni (saját részre) az összes hasonló próbálkozást.ehhez nem árt némi kódolókról és kódolási módszerekrõl beszippantott alapismeret is, hogy amit sokan csak hisznek,vagy gondolnak az a vélemény önmagunknál stabil szakmai lábakon álljon.
Magam részérõl ez nem "ászság" kérdése, hanem egyszerû "észségé", ami jelen esteben csak azért poénos, mert ha már hülyíteni vagy meggyõzni akarunk, akarok bárkit is, akkor azt úgy tegyem, hogy "nehéz" lehessen bizonyos tudásszinttel és képességekkel is fogást találni rajta. Azaz ha pl. wavet dobok, akkor az legalább wav-nek látszódjon annak a szemében is,aki már látott olyat és tudja milyen. És ebben a kérdésben még a hangzást nem is taglaltuk.....az másik témakör és sokkal szubjektívebb,mint wav vagy nem wav kérdés,aminek viszont bizonyos feltételek szerint objektív tulajdonságokkal kell rendelkeznie.
a sztori kezdetét ismered, indult egy m4a-val,amit zephyrbá meg akart kontrázni (hogy mi késztette rá,azt igazából még most se tudom), de ez igazából már a 3. NAGY PRÓBÁKOZÁSA ellenére sem sikerült (a 3x leégésen kívül).....hozzáteszem, az én szememben. Lassan 50x-es faktorú fényvédõ krémmel átitatott wav-eket fogunk kapni tõle, biztos,ami biztos alapon.
(bár azóta már talán már a net összes forrásából ezt a számot kutatja, hátha fent lesz valahol jobb minõségben, amit bedobhat,mint saját stúdiófelvétel, ami csak idõ kérdése, de ez már kései öröm), ettõl még biztos vagyok benne, van aki letöltöte és majd elkezdi máshol tovább terjeszteni.
....és így születnek a legendák.<#nevetes1>#nevetes1>
Ha nagy kedvenced ( mint nekem is)akkor gondolom ez is megvan tõle.
Dyva - Max Best Of Dance Collection vol.123 (Dyva - Best Of Mix) (44:50)
Album: VA - Max Best Of Dance Collection vol.123 (Dyva - Best Of Mix) (2007)
Track Number: 1
Genre: Italo Disco
(Remixed By Max) 2007
MPEG 1.0 layer 3, 320kbit, 44100Hz,
ez lehet, neked érdekes, nekem még mindig csak humoros, pedig én pék vagyok.
a másik, hogy fenomenális, ahogy még az eddigiek után után is képes vagy összevissza halandzsázni, hogy te hiteles wavet tartasz a kezdeben ("szõnyeges" fényképet kérnék a bakelitrõl vagy a wavról, hisz ez az egyik gyengém<#nyes>#nyes>),ami véletlen pont szintén 10-11khz között KI LETT BELEZVE (vajon miért is?! ezen gondolkoztál már?), az meg egyenesen tényleg szenzációs.<#nevetes1>#nevetes1>
nem kell nagy ásznak lenni ahhoz, hogy valaki felfogja, a világon sehol sem csinálnak olyan zenét, amibõl akárcsak normál esetben vagy fõleg a HQ érdekében ki kell vágni jelentõs szélességû felsõ frekvencia tartományokat. ez egy tudatosan, szándékosan így butított verzió (más újdonságnál is elõfordult már hasonló, úgyhogy nem egyedi a jelenség),amivel elárasztják a világhálót (te meg hangmágusnak képzelve magad ezzel a hibával együtt feltupírozod), aminek az a lényege, hogy véletlen se egyezzen meg az eredei hanghordozó minõségével. jó hogy rögtön nem SACD-nek árulod vagy minõsíted a Frankenstein wavedet...<#hehe>#hehe> és a vbr, itt most tökre nem oszt-szoroz, most lényegtelen apróság.
ha sokmindenben nem is, de annyiban maximálisan egyetértek:
a lódítós okleveled teljesen hiteles lehet!<#nevetes1>#nevetes1>
(bár egy nem retusált fénykép szõnyeges háttérrel itt is szükséges)
szerintem ne feszegessük ezt a témát tovább, hisz még ezernyi dologban kell bemutatnod hihetetlen képeségeidet.<#worship>#worship>
Én még sose hallottam és keresik.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Éltem én idáig a boldog tudatlanság állapotában.
Milyen jó is volt.
Felfedeztem a neten egy nekem tetszõ zenét letöltöttem tetszett ahogy szólt aztán ennyi.
Most meg?Mindent gyanakvással fogadok.<#shakehead>#shakehead>
Miért is kellett "találkoznom " veletek!<#nevetes1>#nevetes1>
Pl: Itt van ez a szegény Eddy Huntington Saga.
Nekem már legalább 5 féle verzióban megvan.
És a verziót most nem úgy értem ahogy szoktuk.<#shakehead>#shakehead>
Tehát Radio,Extended,Club mix stb...
Hanem ugyan az a Ruble version 5 vállalkozó szellemû emberke kreációjában.
Ezzel is az lesz a gond mind a Ken Laci zenéjével.
Igazándiból még senki sem tudott mutatni egyikbõl sem olyat, amire mindenki rácsettintett volna hogy na igen, így kell szólnia egy igazi wav-nak .Vagy ne agy isten 320-as mp3-nak.
Pedig Ken Laci esetében már nem új zenérõl beszélünk.
Riccardo Campa - Madness zenéjéröl már nem is szólva.
Egy vicc hogy milyen minõségben kering a neten, büszkén hirdetve hogy 320-as mp3.
Annál még én is jobbat csináltam a YouTube-ról wav-ban.<#nevetes1>#nevetes1><#mf1>#mf1>
téged is látni kolléga<#whatever>#whatever>
bocs, ha megkérdezem, de tudod kíváncsi természet vaok<#nevetes1>#nevetes1>
neked nincs véletlenül egy faxa kis fórumod, ahová néha beírogathatnál, vagy bedobhatnál valami jó kis zenét<#nemtudom>#nemtudom>
épp úgy, ahogy egy jó házigazdához illik<#wow3>#wow3>
mi lenne távolléted valós oka kolléga<#fejvakaras>#fejvakaras>
..na persze aztán kiderült, hogy mégis az...
utánna pár napig csend volt<#fejvakaras>#fejvakaras> érdekes..
no pont ettõl szerettelek volna megkímélni újra, de már látom: hiába<#nevetes1>#nevetes1>
ez olyasmi, mint mikor magad alatt vágod a fát, oszt csodálkozol ha baj lesz belõle<#papakacsint>#papakacsint>
természetesen benne van a kivágás éppen 11 khz-nél, de ez még nem jelenti azt, hogy 128-ból kreáltam a vbr-t..
ami azt illeti (bármilyen furcsa is) pont a fordítottja a helyzet:
a tulajdonomban van az eredeti wav (megvágva 11 khz-nél), és ebbõl készítettem a vbr-t.
nem kell folyton osztogatnod, meg mutogatnod milyen nagy ász is vagy valójában, hanem csak szépen meg kell kérned, és priviben átdobom az eredeti linket (egy olyan oldalhoz, amit magad is jól ismersz már rég<#hehe>#hehe> ahonnan beszerezhetõ az a hangminta, amirõl azt állítod hogy én készítettem)
utánna gondolom ejthetjük is a témát és belevághatunk egy újba, mert kezd kissé fárasztó lenni a félremagyarázásod<#puszis>#puszis>
mellesleg ebben (a félredumálásban) felesleges is velem kezdened<#duma>#duma>
oklevelem van az országos ló(dí)tók verseny dobogós helyezésérõl<#hehe>#hehe>
Kajagoogoo - Death defying headlines EP
- Death defying headlines
- Space cadet
- Dreaming of the same thing
- High life
Ebbõl létezik egy Dance remixes változat is....
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Egy bajom van csak ezzel, hogy joint stereo, de hátha sikerül levadászni losslessben vagy legalábbis mp3 stereoban.<#circling>#circling>
Én tegnap elküldtem neki a jelszót privibe.
bellebella is megkapta, - mint olvashattad meg is köszönte.
Ez egy olyan album ami nincs minden bokorban, és sokáig belterjes volt, én inkább a forumozók között osztanám meg. Remélem megérted, ez a zenekar a szivem csücske....
<#nemtudom>#nemtudom>miért nem lehet kiírni?
harag? ne viccelj már! aki ennyire kitartó a hülyeségben és képes ennyiszer halálos komolysággal elõadott viccet csinálni önmagából,mint te,arra egyszerûen nem lehet haragudni!<#nyes>#nyes> Te egy igazi kamugép vagy!<#vigyor>#vigyor>
szóval mint mondtam,nem adod fel, s ez a legmegmosolyogtatóbb benned. most pont abból #68662-es hszemben ecsetelt direkt (vélhetõen a te kedvedért elõre jól megfontolt szándékkal) butított 128-as mp3ból kreáltál egy pancsi 320-ast,amiben eredetileg már elrejtették azt a bizonyos "jelet". (a hangzást jelenleg nem tudom minõsíteni, de vélhetõen most sem okozol pozitív csalódást)
Mivel magadtól nem jössz rá, így segítek. saját freki képeddel is megerõsítetted, hogy a "jelölés" jelen esetben a 10-11kHz közötti hanganyagrész teljes kivágást jelenti (azaz ott totál üres a zene), ami a tiedben ugyanúgy benne maradt!<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
ez így nem valós 320 közeli élmény,hanem HALÁLVICCES közeli!
Sajnos ez így nem meglepetés, hanem kifugárázás, s mivel most felfedtem én, így nem is kell a Nagy Titkot elárulnod!<#hehe>#hehe>
(egyem a cuki húsodat, te kis géniusz hangmérnök)
Tõtikézem is le...
Örök hálám!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
dobd már át privibe az "eredeti" flac linket és a passt, ha van hozzá,
hagy kuksizzam már meg én is<#miaz>#miaz>
de biztosíthatlak, hogy azóta már 1 kg-ot leadtam<#nevetes1>#nevetes1>
és diókára is haragudtam sokáig, mert azt mondta, hogy ez valójában nyalóka, csak épp wc pumpa formájú<#hehe>#hehe>
Írtad, hogy a rapidról nem tudtad letölteni.
Feltettem Neked a sharebee.com-ra is, ennek mûködnie kell.
http://sharebee.com/815560e7
Igaz, az enyém nem FLAC, csak mp3 320-as.
Viszont a torrent-rõl bemásolt képernyõd alapján az én lemezem tartalmilag nem ugyanaz. A Lana és az It's a secret c. számok miatt mindenesetre érdemes letöltened az én verziómat is.
Remélem sikerrel jársz.
ROBERTO ZANETTI: THE BEST PROJECTS 1984-1995
ESONCD 24 BIT DIGITAL MASTERING
FORMATUM: FLAC
DISC1
01 Claudio Mingardi: Starman (6:04)
02 Joey Moon: Angelica (6:06)
03 Lala: Johnny Johnny (5:40)
04 Rose: Magic Carillion (4:40)
05 Lena: Run to me (4:52)
06 Lita Beck: It's all rights (4:56)
07 Ghery M. and Ocean D.: Love's Emotion (5:30)
08 Stargo: Capsicum (Originalle version) (5:26)
09 Stargo: Life is life (Special disco version) (5:28)
10 Frank Raja: Goes to sleep (3:41)
cd1 part1
cd1 part2
cd1 part3
cd1 part4
DISC2
01 Wilson Ferguson - Show me (5:42)
02 Wilson Ferguson - Some times (4:55)
03 Wilson Ferguson - I'm singin again (5:27)
04 Stargo (Taxi) - Capsicum (remix) (4:19)
05 Stargo (Taxi) - To Miami (5:52)
06 Tango - Computerized love (5:02)
07 Sportiello - Don't cry tonight (3:06)
08 Savage - Don't you want me (3:50)
09 Savage - Only you '94 (Remix Lee Marrow) (5:00)
10 Savage - Dont't you want me (Spanish version) (6:54)
cd2 part1
cd2 part2
cd2 part3
cd2 part4
Breki, majd visszajeleznél meghallgatás után, hogy jól csináltam-e meg?
nagy kedvencem ez a zene azt hiszem sosem tudom megunni!
a minõségrõl csak annyít hogy szeretném ha minden 192 kibit így szólna!
Dyva [ Remixed by Dj. Discoman ] - T h e M i x (30:36)
Dyva mix
pedig a dicséret a szívem mélyérõl jött hidd el - ügyes voltál ahhoz képest hogy mibõl lett felturbózva a muzsika!
Abban mondta mindíg szegény Walter Matthau.
"Mi a manó?"<#nevetes2>#nevetes2>
új játszópajtásomtól lervitõl jólesett a dícséret, mégha nem is szólt a szíve mélyérõl, hisz lássuk be: mutattam én már jobb minõséget is<#papakacsint>#papakacsint>..azért köszi lervi<#worship>#worship>
hálám jeléül, fogadd el tõlem te elsõként a valós 320 közeli élményt..
(azért csak közeli, mielõtt dióka félremagyará, mert vbr-ben készítettem<#nevetes1>#nevetes1> és nem azért, mert fel lett konvertálva)
honnét szereztem<#kerdes>#kerdes>
no az már inkább maradjon az én kis titkom.
akkor íme zephyr mára beígért igazi meglepetése<#ravasz1>#ravasz1>
most elõször az sg-n, eddy huntington 2009-es újdonsága az eddigi legjobb minõségben 😊
..de azért remélem dióka, nincs harag<#nemtudom>#nemtudom><#eplus2>#eplus2>
hogy miért,azt most direkt nem írom le.<#nyes>#nyes>
nem csoda, nem ámítás, ez itten kérem szépen az egyik és valóban 128as (és rádadásul direkt mélyen butított) mp3 változat mókamiki által 192-esre felkonvertált és így azzal teljesen megegyezõ minõségû csúcs hq reinkarnációja<#nevetes1>#nevetes1>.....mert ugye a nagyobb bitráta azt hiteti el, hogy jobb is....hehe. viszont a "rejtett jel" ebben is bennemaradt,mint amivel az általam hivatkozott mp3at egy "hozzáértõ" útjára indította.
kiwi vagyok, mikor kerül elõ dettó ugyanez egy 320-as példányban!<#nevetes1>#nevetes1>
(most nehogy valaki berakja poénból)
Jó éjszakát mindenkinek.
zephyr, légy a barátom!<#vigyor0>#vigyor0>
Zephyr versus Dióka

igen arrol a bizonyos flacrol beszélek az az példázódok! most hallgatom zephyr barátom produkcióját õ azért jobbat hozott össze ebbõl a ruszki nótából! igaz nincs jelenleg komoly fülesem de a kettõ közt van némi minõség különbség ! nekem mint nagy mp3as hallgatónak szódával elmegy! <#wave>#wave>
ez a bizonyos wav valóban a youtube-ról származik..
de így hogy tudom már a kb 80-as bitrátát, már értem, miért is nem lehet a xarból várat építeni<#nevetes1>#nevetes1>
mellesleg, az elõször készített élesebb magassal nekem jobban bejön ez a zene, de direkt a ti kedvetekért lejjebb húztam a csúszkát, hogy ne bántsa a fületeket<#crazya>#crazya>
látod: ilyen az, ha a jótanácsaidra hallgatok<#nyes>#nyes>..kösszép..
de legalább azt megtudtuk, hogy egymás után a sokadik hallásra, ha hozzászokik a fülünk, már majdnem hallgatható a minõsége<#ravasz1>#ravasz1>
ezt mindenképp bóknak könyvelem el<#hehe>#hehe>
..és ha az sg hq hallhatatlanok közé nem is fogok soha bekerülni, azért mégsem keseredek el nagyon, mert a
hallgathatatlanok alcsoportját mindenképp én vezetem<#eplus2>#eplus2>
viszont szeretem a dumáját,mert nem bánt, nincs mögötte józan önkontroll, de viszont nagyon vicces.ez utóbbi gy is meg úgy is.<#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
nem vittem végig az egeret a sorokon messziröl meg nagyon egyforma volt a szinezet!!!😊
Köszönöm a két albumot, de csak holnap tudom letölteni. Ma filmezek.