A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://youtube.com/user/BohlenStyle
Akár azt, hogy a T.Hooker lemezeken éneklõ hang ua, mint a D.Harrow-s.
Discogs-os linken pedig Tom se egy rosszképû srác, így befuthatott volna 😊
De talán ezen a helyzeten nem kell csodálkozni, hiszen többen is csinálták ezt, vagyis, hogy több néven énekeltek: pl. Ken Laszlo, Dave Rodgers, Mark Farina - csak hogy a legjobbakat említsem 😊)
Talán azért "nem derült ki", mert senkit nem érdekelt ez abban az idõszakban 😊 És még mennyi lehet, amirõl nem is tudunk 😊)
A Milli banda meg azért ismertebb volt - ráadásul F.Fariannak szinte minden projektje sántított hangilag, aztán még õ bírálta Bohlent és szerzeményeit, elõadóit...
http://youtube.com/user/BohlenStyle
"tom hooker azaz lou sern azaz den harrow és még rengeteg néven kiadott felvétel..."
itt még némi infó
Ez mikori interjú?
Miért nem leplezõdtt le a médiában mint Pl. a Milli vanilli?
Fú, kész vagyok.
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Siberian Heat-Sibirian Girl-Sibirian Boy
320
http://rapidshare.com/files/245612308/Siberian_Heat-Sibirian_Girl-Sibirian_Boy_single_2008.rar
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Csak nem egy fekete hajú srác aki egy madár az A TT ila névre halgat ?<#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
Csak a WAV peregjen
Mixed Tracklist:
01. SCOTCH - Delirio Mind
02. JULES - You and Me
03. RICCARDO CAMPA - Desperado
04. MR FREAKY - Out Of My Mind
05. HUGH BULLEN - Alisand
06. LES McKEOWN - Its A Game
Title - Six In One Mix
Mixed - DJ Discoman
Year - 2009
Genre - Megamix
Style - ItaloDisco
Time - 31:06
Format - MP3
Bitrate - 192 Kbps CBR
Size - 44 Mb
DJ Discoman - Six In One Mix 2009
Amanda Leart tudja valaki biztosan <#kerdes>#kerdes>
Egy-két csalódás volt, ez kétségtelen, és még ki tudja mi vár ránk..
Rám a csicsikázás..<#integet2>#integet2>
Van még természetesen a BBB,Fancy dvd(az már 1500-ért)Italo disco dvd válogatás,stb.Természetesen Hargent media kiadás is.
Nekem igazándiból ez a bajom az italóval, mint mûfajjal, hogy az ember sosem tudja pontosan, hogy az adott felvételen ki a fax is énekel, s hogy az, aki rajta van a borítón, egyáltalán tud-e énekelni, vagy sem.
Vagy egyáltalán közremûködik-e a lemezen, vagy csak a képét adja hozzá?!
<#ravasz1>#ravasz1><#schmoll2>#schmoll2>
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Tom Hooker interjú részlete
"Tom, van egy információm, amit egy híres olasz hölgy énekestõl kaptam. Nem tudom, hogy igaz-e vagy csak szóbeszéd, de azt hallottam, hogy Den Harrow, mint énekes tulajdonképpen nem is létezik. Den Harrow te vagy! Elárulnád nekem mi az igazság?
(Tom) Azt kijelenteni, hogy Den Harrow, mint énekes nem létezik, helytelen. A 12-15 éves fiatal lányok körében nagyon is népszerû volt. Den Harrow a Coca Cola márkaneve lett. Ez a zenei biznisz. Volt azonban egy kis probléma; nem tudott énekelni. Olyan megoldást sikerült eszközölni, hogy nem engedték énekelni és a hangja egy ízben sem jelent meg. Image-ként kezdte. A jelmezében és ruhájában jelent meg, de valaki más énekelt az albumon. Az igazság az, hogy a látás sokkal fejlettebb emberi érzés, mint a hallás. Az emberek hajlamosak arra, hogy azt vegyék meg, amit látni szeretnek. Hivatalosan, ezt soha sem jelentettem ki senkinek, de idõrendi sorrendben a pontos igazság az alábbi:
To Meet Me and a Taste Of Love Chuck Rolando hangjával. Szerzõdése volt a Duriummal és abba kellett hagynia. Aztán jött Silvio Pozzuoli, Õ énekelte fel a Desire kislemez verzióját. Bár õ tehetséges énekes, az angolja nagyon rossz volt. Emlékszem rá a Mad Desire-ben. Õ a Here I am (ejtsd: hír áj em) Ear I Ham-et (ejtsd: ír áj hem)-et énekelt. Freddy akkoriban megvásárolta a szerzõdésemet a Meraktól, és saját pénzén megvette az egész Den Harrow projektet és én énekeltem a Future Brain-t. Nem hiszem, hogy Den (valódi nevén Stefano Zandri) valaha bejött a stúdióba. A Future Brain óriási sláger volt 1985-ben. Albumot kellett készítenünk. Újra felénekeltem a Mad Desire-t az albumra. Nem volt számottevõen jobb, mint Silviojé, de bizonyos folytonosságot akartunk. A folyékony angollal nem tudtam az olasz akcentust felülmúlni. Németországban és Skandináviában túl sok ember tud angolul. Aztán jött a Bad Boy és a többi hátralevõ sláger.
Két, jó slágerekkel teli album után és a pénzcsinálást követõen, azt akartam, hogy a Don’t Break My Heart Tom Hooker dal legyen, mert úgy éreztem közel állt hozzám. Azt is éreztem, hogy Freddy nem igazán futtat fel engem, ugyanis a nagy pénz Den Harrowban volt Németországban és Franciaországban. Kaptunk egy másik énekest is Angliából, akinek sokkal magasabb hangja volt, mint ez enyém. A nevére nem emlékszem. Még mindig kooperálva írtuk a dalokat. Az album a Lies volt. Úgy érzem, ez volt a Den Harrow pályafutás vége. Szóra sem volt érdemes, nem úgy, mint valaha. Lehet, hogy a hangok miatt, lehet, hogy az eltérõ hang miatt. Aki igazán ismeri…..
Miután Den Harrow elment a Baby Records-tól, az eladás lecsökkent. Azt hiszem az Ocean-on énekelt. Folytatta a lemezkészítést, amit igazán nem tudott eladni, úgyhogy elkezdett élõ showkat csinálni, mert ez a legkönnyebb pénzkereseti lehetõség. Alapjában véve csak a neve maradt meg még. Akart magának egy klassz kocsit és egy teljes csapatot, ami emberi jellemre vall. Az szégyen, hogy igazából nem tudott énekelni és sztár lett. Mindenki pénzt akar csinálni. Amikor a Looking For Love-val sikereket értem el, a régebbi lemezkiadóm a Full Time kiadott egy engedély nélküli demokkal teli albumot és próbálta letaszítani az új Tom Hooker albumot. Ez az album az Only One volt. Ez teljesen romba döntötte az akkori karrieremet. A terjesztõk, akik megvették az albumot, a Looking For Love sikerét követõen, visszavágtak azzal a vacak albummal a Bad Reputation-t megelõzõen. Nagyon elenyészõ volt az eladás, viszont könnyû pénzszerzési lehetõség és a valódi jó dalt letaszította, természetesen. De, hé…Zeljko…nézd a zenét. Mint szakértõ, én ezt szimpla üzletnek fogom fel. "
3 lemez az Overpower, a Day by Day, és a Lies, azt hiszem mérföldkõ a mûfajban.
Aztán hallottam a 90-es évekbõl származó néhány felvételt, és alapig visszabontodott a bennem felépült vár. a 90-es évek kopogos zenéje egyáltalán nem állt jól neki.
Viszont a Push Push cimû 2007 vagy 2008-as dala ismét hibátlannak bizonyult.
Hasonló gondolatok fogalmazódnak meg bennem amikor az euro-italo korabeli jeles képviselõi neki álltak haladni a korral.
Pl: a Radiorama, az Attack, Fancy, és még a Bronski Beat sikeresen alulmulta magát.
Bocsi! Ha valakit bántanak e sorok, attól elnézést kérek...
Bizonyosan ismeritek Fred Schneider nevét, esetleg munkásságát.
Ha netán nem akkor röviden pár szót róla:
A B-52's zenekarban "énekel". Igy kobban beugrik gondolom.
Az anyzenekarban szerintem jól teljesít és én azt hittem, hogy szólóban is valami hasonlót produkál majd. Áhh.
Két albumát töltöttem le, az albumok között 11 év van.
Csalodottságom egetverõ, két totál gáz albumot volt képes létre hozni.
Nem is értem miért kell egyáltalán ilyen lemezekhez hozzákezdeni.
Az igaz, hogy rengeteg olyan elõadó van akinek kár volt mikrofon közelébe merészkedni....
De erre a mukira még fel is néztem, egész idáig...
Elvileg ezek a felállások lehetnek.
* Kevin McCoy
* Andrew Thomas
* Jerome Cummins
or (unchanged)
* John McInerney
* Carlos Ferreira
or
* Herbert McCoy
01 - Modern Talking - Brother louie (Rare Inst. Edition)
02 - Modern Talking - Geronimo's Cadillac (Rare Inst. Edition)
03 - Modern Talking - Atlantis Is Calling (Rare Inst. Edit)
04 - Modern Talking - Cherry Cherry Lady (Rare Inst. Edition)
06 - Modern Talking - China In Her Eyes (Dj Fer Extended Vocal Mix)
07 - Modern Talking - Diamonds Never Made A Lady (Italian Beat freshmaker)
08 - Modern Talking - Geronimo's Cadillac (Winnetov's Gabrio Mix)
09 - Modern Talking - Angels Sing In N.Y City (N.Y.C Mix)
11 - Modern Talking - Dont let Me go (Little Darling Mix)
12 - Modern Talking - Dragon Megamix (Dj Rav'l)
Teljes hossz: 65:07
Teljes méret: 149,08 MB
Típus: MPEG-1 Audio layer 3
Átlagos bitráta: 320 Kbps
Mintavételezési frekvencia: 44.1 KHz
http://rapidshare.com/files/255298236/Modern_Talking_-_Euro_Night_Mix__Vol.01_.rar
jelszó:kekrozsa
Köszönet érte :Kékrózsának<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Na ezért mutogatsz Te a könyvtárban hamvas 18 éveseknek.
Valóban mûanyagok, de valljuk be adódóthatna olyan szituáció, ahol nagy duzzogva, önfeláldozva, pusztán emberbaráti szeretetbõl...szóval érted
Montana sextet feat. Nadiyah - Ride like the wind (beat-of-the-westside-remix)
FLAC; 5:46
Saját lemez, saját rip, szokott minõség .
Már csak holnap tudom leszedni.
Most indulok melózni.<#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem baj, majd ezen koncert erjéig feltámasztják !!
<#conf>#conf><#falbav>#falbav><#duhos2>#duhos2>
Lista:
01 Moving Heroes - Crazy (Original Disco Mix)
02 Moving Heroes - Crazy (Dance Remix)
03 Moving Heroes - You Are My Angel And My Devil.
04 Moving Heroes - 1000 Years.
05 Moving Heroes - Low down World.
06 Moving Heroes - Not Good Enough
07 Moving Heroes - New Land
08 Moving Heroes - Love And Magic.
09 Moving Heroes - You Are My Angel And My Devil (Extended version)
10 Moving Heroes - 1000 Years (Extended version)
11 Moving Heroes - Low down World (Extended version)
12 Moving Heroes - Megamix (Bonus)
http://depositfiles.com/files/nh7b81bza
Igényes darab.
Csak a monitor lehetne kissé nagyobb.<#nevetes1>#nevetes1>
Szép kidolgozás!És még mûködik is!!!!

A jelzett Twins dvd-ét tavaj láttam a Media Mark-ban 3000Ft volt. Kimentem a kabátomhoz ,hogy magamhoz vegyem bank kártyát.Mire visszamentem hûlt helye volt azóta is.Szerencsére 1 zenei clubtag kisegített örök hála neki!(Lervi tudja mirõl beszélek)
Nekem nagyon tettszik + a családnak is .Ennyi pénzért én is sok dvd-ét vennék .Az oldal ahol meg lehet rendelni jó kis múzikokat lehet vásárolni nagyon barátiáron.Ajánlom mindenkinek !
További szép napot!
In Lak\'ech Ala K\'in
Azt erõsen kétlem mivel 2008-ban elhúnyt Németországban! <#pardon1>#pardon1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Igen megvan,de attól függetlenül másnak biztosan jól fog jönni.<#eljen>#eljen><#worship>#worship>