A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
én nem útállak<#eljen>
de a koncz zsuzsi kicsit erõs volt ma estére<#nevetes1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

A Forgotten Talking albumok közül három van meg nekem. Ez a negyedik viszont nincs, amit Te ajánlottál, úgyhogy köszi a linket, holnap mindenképpen letöltöm.

Holnap írok részleteket a három lemezrõl, természetesen föl tudom tölteni õket a hétvégén, ha kéred.

Az ne rettentsen el, hogy oroszul énekelnek, zeneileg kárpótolni fog.
Saját szerzeményeik körülbelül a dalok kétharmada, az egyharmada pedig Modern Talking feldolgozás.

Az a két angol nyelvû számuk van csak, amit tegnap föltöltöttem.

Zephyr Retiring
hallottam róla, hogy manapság már a citromfák is megszerettek errefelé<#nevetes1>
de eddig azt hittem, ez csak ugratás<#wilting>

Szia Jani,
köszi ezt a zenét, nem ismertem, de nagyon bejön nekem.

Zephyr Retiring
..és még mit hallgatsz te editálók gyöngye<#heureka><#nevetes1>

Tyia
A Pink Floyd nálam is rendben van, különösen a Sorrow cimû dal nagy favoritom...

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Köszönöm a vad angyal maxit. Ezúttal késlekedés nélkül begyûjtöttem.

A C.C.Catch-bõl egyébként nincsenek elmaradásaim, mindenem megvan tõle, ami csak beszerezhetõ. Más kérdés, hogy eszem ágába se jut hallgatni õket.

A német nyelvû zenék gondoltam hogy nem csigáznak fel Bohlen-tõl.
Sokan viszolyognak a német nyelvû zenéktõl.

Ha hiányzik valami a Bohlen gyûjteményedbõl, szólj, hátha segíthetek.
Remixekkel csak mérsékelten rendelkezem. De sok különleges csemegém van tõle.

lervi
igaz én a szövegüket nem értem de a zenéjüket annál nagyobbra tartom!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Eurobeatboynak és Bohlen-kedvelõknek:

T.N.T. - FOOLISH HEART MAXI SINGLE (1992)
Music and lyrics: Dieter Bohlen
formatum: wav

01 Foolish heart (radio mix)
02 Foolish heart (maxi mix)
03 Foolish heart (heavy mix)
04 Foolish heart (instrumental)

T.N.T - Foolish heart maxi single ((1992) wav

Tyia
Wescone!!!

Nézd meg a #69179 hsz-t!

Wescone
Mellesleg "ezek" a zenék tényleg nem a szövegük miatt voltak népszerüek, nem az volt a lényeg. Ajánlom a Pink Floyd-ot azoknak akik a tartalmas szöveget szeretik! Én egyébként "azt" is hallgatok. <#eljen>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Hello Bigivan!
Vélhetõleg azért lett ebben a stilusban (lenézõ, lekezelõ) megírva a cikk, mert a szerzõ is elõítélettel van a trió iránt. Gyarló emberi tulajdonság, hogy rajongunk valamiért (valakiért), égig emeljük, aztán mihelyt kimegy divatbol (már nem trendy) alázzuk és pocskondiázzuk. Persze létezik kivétel, és persze léteznek olyanok is akik valóban soha nem is kedvelték esetleg "õket".
Én kedvelem a Rick Astley, Bananarama, Flirts, sõt még Kiley Minogue korábbi zenéit (érdekes, hogy leginkább azokat) mivel ritmusosak, fülbemászóak, könnyûek és hangúlatosak voltak. Mi az, hogy voltak - számomra és sokak számára most is azok.

In Lak\'ech Ala K\'in

Tyia
Ma esti ajánlatom:

Russ Ballard - The omen

http://sharebee.com/f48b7c62

Nem szereted C.C.Catch dalait? <#whatever>
Ez nem szép dolog! Nagyon nem! <#ejnye1>
Pedig jók! <#crazya>
Itt pótolhatod az elmaradást: BohlenStyle - YouTube <#wink>

Ismerem a régi Bohlen dalokat, a németeseket nem tom meghallgatni (a mostaniakat se) de pl. a Love Takes Time nagyon jó! 😊
Azt meg nem is tudom, mik vannak meg belõle...
Vagy mi hiányzik a sok-sok szerzeményébõl............... 😊

Ahogy letöltöttem a feltöltésed, fél óra múlva már kész volt - éjfélkor <#hehe>
vad angyal maxim

http://youtube.com/user/BohlenStyle

Köszi a maxi verziót a TNT Foolis heart-ból elõre is.

Ha már így felhoztad, a múltkori Chris Normann Wild Wild angel maxi-ját esetleg föltehetnéd újra, mert anno nem töltöttem le, idõhiány miatt, aztán meg elfelejtettem, most meg már azt se tudom hol keressem.
Viszont mindent gyûjtök, ami Bohlen.

Nem tudom, Neked megvannak a Modern Talking elõtti idõkbõl való zenéi ?
Még Steve Benson, Monza, Ryan Simmons stb. néven jelentek meg, és egy csomó német táncdalénekesnek is írt zenéket. Többnyire táncdalokat, nem diszkót. Ezekbõl is bespájzoltam rendesen, szólj ha érdekel.
Azt kell kibírnod, hogy többségük németül van, nem angolul. Mondjuk engem nem zavar.

C.C.Catch-en a Rio bárban nem voltam egy hete. Egyrészt túl késõn tudtam meg az eseményt, aznap reggel. De ez még nem lett volna akadály, mert egy Modern Talking koncertre például az utolsó pillanatban is elindulnék.

DE:
Az igazi ok, hogy voltam C.C. Catch koncertjén, még a BS-ben, hogy hányban volt, már sajna fogalmam sincs, voltam vagy huszonkettõ.
Az elég volt nekem C.C.Catch-bõl. Bohlen összes zenéje és pártfogoltja közül ugyanis pont a C.C.Catch-et szeretem a legkevésbé.
Meg most a Mark Medlock se igazán a szívem csücske, viszolygok a hangjától. A zenéje pedig elég vegyes, van ami tetszik, de nem minden.

Majd cserébe ebbõl is csinálok egy maxi verziót 😊 Persze elsõsorban magamnak 😛 és annak aki szereti 😊

CC Catch-en voltál egy hete?

Anno érdekes volt ez a TNT
Haluska Imre hozta be, adta le, és már akkor úgy mondta, hogy Bohlen hangzású - ami annyira talán nem is igaz, de akkor még híre sem volt az aktuális System albumnak...

Másodszorra sem sikerült.
Most már nem kattintgatok
Nem megy ez ma nekem

Eurobeatboy-nak üzennék, de nem sikerül.

Elõzõ üzenet természetesen Neked szól, nem mflexnek.

Szegényre ne küldjük a szívbajt a Bohlen zenékkel.

Akkor tényleg kicsi a világ.

Persze hogy van T.N.T. Foolish heart maxim.
Hát lehet ezt kihagyni ?

Fõleg egy olyan javíthatatlan Bohlen rajongónak mint én.

Már töltöm is fölfelé Neked.

Tyia
Összegzek: a Mainstream = Népbutítás, agymosás...
Kék az ég és zöld a fû...
Ne menyj el, gyere vissza...
és hasonló bölcsességek.

Asszem a Special AKA-tól ilyet nem hallunk túl sûrûm...

Tyia
Ez tetszik...

Breki33
Hogy ne legyen nagyon off a fõszereplõ jópászor énekel

pl itt

Ez pedig a fõcímdal ezt keresném is

donbig
Hát lehet

donbig
Hátlehet,hogy nem a lényeget szedtem ki belõle, de az jött át, hogy a biszexeknek kétszer akkora az esélyük a párválasztásra <#kerdes><#hehe>

Breki33
Egy kis off ha valaki akar látni egy jó kis sorozatot kapcsoljon most az m2-re !
Én meg kb. északra 15 percre - és kettõtök között életkorban - bár ezt senki nem kérdezte 😊)

TNT - Foolish Heart teljes maxi anyagod van?
Én anno eladtam, akkor még iylen könynelmû voltam, pidig most sokat érne 😊

mflex
Az SWA triohoz annyit, hogy egyetertek veled, nagyon sok jo szamot koszonhetunk nekik, es itt nem a nyalas zenekre gondolok, az lenti osszehasonlitas meg egy baromsag, mert sok italodisco zenenek olyan agyamanent hangszerelese es "mondanivaloja" van, hogy falra lehet maszni toluk.

Divine is csak addig volt Orlando mellett, amig az a kocsog nem fizette ki neki a szamaiert a jogdijakat.

Nem tudom, hogy mi igaz belole, egy Amerikai forumon olvastam meg anno, hogy Harris Glenn (polgari neve) a studioban be is pancsolt annak a hulyenek, akit szinten elismerek zeneileg, mert o is hanyta ki magabaol a jobbnal jobb zeneket, de szegeny Divine-t mindeki csak kihasznalta, ezert szokott ra a drogokra, ami a suly problemajaval egyutt a halalba vitte 42 evesen.

Linda Jo Rizzo panaszkodott, hogy mindig meg akarta kefelni a Flirts-ben a csajokat,(szerintem gerincre is vagta mindegyiket) de allitolag a ferfiakat is szerette, marmint a Bobby fiu, ami ugye egyaltalan nem meglepo, hisz az italodisco beleertve a tengerentuli dallamos zenek idoszakaval egy igazi melegek gyulekezete volt.

Szoval SWA tokre mindegy kinek mi az izlese, sok jo szamot krealtak az enekeseken keresztul nekunk.

Den Harrow meg egy kocsog idiota fax, en kb 3 eve tudom, hogy Tom enekelte helyette a szamait, azota utalom.

Divine RIP!

What about the forests?

Breki33
Féltem, hogy a Mona Lisa miatt fikázást kapok.:-)

Akkor ha esetleg megtalálod engem is érdekelne
Miért lett a London Boys? Mert õ náluk is volt magashang? 😊
Vagy netán mert ugyanazok adták bele, mint a Talkingba? 😛
Én a Bohlenesek mellett szeretem a SAW dalokat is 😊
Na most akkor jó vagyok nálad, vagy csak félig? 😛

Breki33
Oké nincs mit

Volt egy szilveszteri buli amit egy Kool And The Gang és egy Earth wind and fire válogatás kazival

meg egy másolt válogatás kazival vittem szinte végig.

Akkor ott még talán Cd játszó sem volt csak egy nagy kazettás Hi-Fi torony

Emléxem odavoltam a MC Miker G & DJ Sven - Holiday Rap -ért és vagy azt vagy a Madonna féle változatot játszottam jópárszor kb a negyedik után odajött az egyik haver kicsit pityókásan dülöngélve és a fülembe ordította:

Kvaaaaaaaa jó ez a SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM !!!!!!!!!!!!!
de ha lehet ne játszd le többet <#love12>

majd eltûnt vmerre a tánctér fele. <#smile><#circling>
Tyia
Valamit tényleg mondott... <#nevetes1>

Feltétlenül átadom Tibinek, hétfõn találkozom vele, ebédidõben ugyanis kiugrom hozzá egy kis zene-packkal.

Egyébként biztos jönni fog, csak még kicsit regenerálódik. (Hú de nehéz szó, alig bírtam lebetûzni)

Ez Mona Lisa is marha jó!! Errõl se hallottam soha az életben.

Egyébként klasszikusok diszkóritmusban kérdésedre válaszolva, egy olyan lemezem van, hogy Royal Philharmonic Orchestra: Hooked on Classics.
Nagyon jó. Rongyosra is van hallgatva. De ezen kívül semmi több.

Breki33
klasszikusok diszkóritmusban megvan?

Egyébként üdvözlöm Tibi-t légyszi kérdezd meg tõle eljutott-e hozzá a csomagom.

Úgy látszik ha valakinek küldök vmit az eltûnik a fórumról 😛
Köszi a Kool And The Gang-et, ez a válogatás tökéletes lesz.

Ha majd ráérsz,jöhetnek a remixek is.

Egy köszönet tõlem. <#worship>
Egy meg Tibi nevében. <#worship>

Breki33
Dehogynincs azt keresem :-)

http://www.mymusic.hu/zenekarok/album.php?id=407

honlapjuk
http://www.graciamusic.hu/

Mona Lisa együttes lapja itt bele lehet hallgatni számokba

http://www.monalisazene.hu/
Breki33
Egész jó ez a Star FM

Demjén Rózsi szólt elõbb akinek Ikon koncertjét egyébként tegnap adta le az MTV nem volt rossz, aztán a sír a telefon olaszul most pedig a Rainy Day Supertramp-tól.

És nem volt tele szöveggel végig zene szól, lehet újra fogok rádiót hallgatni?

Eddig egész jó

Utánnanéztem az index fórumán ott írtak egy megoldást az országos foghatóságra bemásolom hátha valakit érdekel

"Elõfizetsz a DIGIminire havi 1200Ftért és ott napi 24 órában az országban bárhol annyit hallgatod a SZTÁR FMet kiváló minõségben, amennyit csak szeretnéd. Én is így hallgatom.

http://www.digikabel.hu/programcsomagok.html"

Ezt is írják és eddig csak megerõsíteni tudom

"A Sztárt az utóbbi idõben megint HÁL ISTENNEK több alkalommal volt módomba hallgatniés a tapasztalatok:

-mig más adó azt dumálja hogy több zene, kevesebb beszéd, a sztár nem mondja hanem teszi. Nincs tele ezekkel az üres nyihogó fecsegésekkel, vagyis a számomra egyfajta nyugtató menekülés a mai sok f..ságtól.

-Egyre változatos a zenéje, hihetetlen, hogy az utóbbi idõben rengeteg ritkán hallható régi slágert elõszedtek!

Remélem minél elõbb már országos adó lesz belõle!"

Egy baj van vele megszólal egy régi sláger és nem ugrik be mi az
pl ami most szól ha valaki hallgatja érdekelne mi a szám címe.
donbig
Albert One nevében kikérem magamnak ! <#hehe><#nevetes1>
Méghogy ennek nincs mondanivalója <#szomoru2><#papakacsint>

Turbo Diesel... Turbo Diesel...

Bugatti - I saw you in a dream,
Volvo - Youre running hot like steam,
Subaru - You start off like an arrow,
Volkswagen - You never gave me sorrow...

Sitting at the wheel,
My tires burn to squeal,
I know that I will soon be,
A hero in the Grand Prix...

Saturday night - I win at Le Mans,
Risking my life - I wave to my fans,
Morning collides - Champagne on ice,
Now Im a star - Driving my car...

Ferrari - the fastest on the street,
Rover - you are my everything,
Bentley - A coffin for a king,
Mercedes - So classic and so chic...

I drive without emotion,
I calculate each curve,
I know that I will soon,
A hero in the Grand Prix...

Ebbõl a három Tell Vilmosból a Gracia a legjobb.
Mégcsak nem is hallottam róluk soha.

Nincs ezeknek valami lemezük esetleg?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem a komolyzene diszkó-átiratokat.

Tyia
"Nekem valaki hiányzik" helyesbítve : Nekem valami hiányzik.....

Tyia
Nincs mit tenni reagálok!

Izlések és maflások és maflások, már megint.

Nekem valaki hiányzik, a SAW munkáiból: Valami olyan momentum, vagy valami olyan érdekesség amire azt mondhatom: ez jó!
Biztos észre vetted már, még mindig nem vagyok euro-italo fan.
Nagyon kevés ilyen fajta cucc jön be.
Az s 50, Mania, Mysterious Art, Geff Harrison, P.Lion, Bruce & Bongo, Congo Band, Camaro's Gang, Attack, My Mine, Albert One, stb akik bejönnek, nyilván nem az intellektüel szöveg miatt, hanem inkább az effekt gazdag, érdekes esetleg vicces "zenei" megoldásoktól.
Válogatok rendesen. Ritka eset, ha egy komplett album tetszik adott italo elõadótól, hiszen nagyon sok a töltelék dal - itt is.
Tehát úgy vagyok az üggyel, hogy a kukacos cserkot nem eszem meg.

Breki33
oké akkor csak az kéne melyik verzió legyen, vagy holnap meghallgatom õket és akkor azt felrakom

vagy ha az eredeti változat kell itt pl fent van a bár szerintem ebbõl a számból ezek a remixek jobbak

Kool and the Gang - Celebration (Best Of) 1994 TQMP

http://www.mininova.org/tor/1875548
bigivan
Amit írtam nem kritika, egyszerûen ez a véleményem a dolgokról !
<#integet2>
A tévedés jogát senkitõl nem szabad elvenni .

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

bigivan
Még egy dolog, lezárandó a monológomat: nyilvánvaló, hogy Közép-Európában miért lettek ilyen népszerûek a SAW-trió dalai: remekül ellenpontozták az akkoriban e tájékon eluralkodott, általam kegyetlenül útált Dieter Bohlen-vonalat, azt az iszonyatos fejhangú rikoltozást, amit akkoriban fel tudtak mutatni a DB-istálló tagjai. Vajon miért lett olyan népszerû a London Boys is errefelé ??? Lehet találgatni ....

donbig
"Úgy látom a Stock-Aitken-Waterman ellenes hangulatban sok embernek örömet tudok okozni "
Ezzel az elõzõ hozzászólásokra reagáltam ! Dehogy fikázom õket, szerettem sõt szeretem a zenéjüket. Az nem tiszta teljesen miért fordultak el tólük, talán a cikk ilyen tekintetben kissé homályos. Maradandót alkottak ez kétségtelen. De most, hogy elolvastam a cikket, megnéztem a Big Fun formációt - hmmmm <#hehe> néha azért õk is tévedtek....<#hehe>
Úgyhogy bigivan <#law> <#nevetes1>

De bizony, a Kool And The Gang az!
Gondolhattam volna, elég jellegzetes funky-s hangzás.
Ha esetleg letöltési lehetõséget is tudnál, megköszönném, nekem is tetszik és nincs meg, de fõleg Tibi nagyon örülne neki.

Tibi egyébként nyaralni volt az elmúlt két hétben. De azért olvassa a fórumot, csak most nem annyira aktív.

Egyébként azt mondják kicsi a világ. Hát tényleg az, én ugyanis a Pesten dolgozom a XIII. kerületben, a Dózsa György út környékén.
Atiapuka jobbra dolgozik tõlem 10 percre, Tibi pedig balra 10 percre.

Úgyhogy már találkoztam mindkettõjükkel személyesen. Örülök, hogy ennek a fórumnak a jóvoltából két ilyen remek embert ismerhettem meg személyesen. Tibi egy nagyon szeretetreméltó aranyos srác, nem lát, ezt nem biztos hogy mindenki tudja róla. Sokkal fiatalabb mint én, õ 26 én meg 42. Márcsak ebbõl adódóan is nekem rengeteg olyan zeném van, amivel megörvendeztethetem. Hiszen én már akkor gyûjtöttem a zenéket és a zenei infókat, amikor õ még meg se született.
Egyébként felhívtam a figyelmét, hogy amíg távol volt milyen jó kis zenék cseréltek itt gazdát, jónéhányat nem érdemes kihagynia.

Most irány a vacsora, utána begépelem a három CD tartalmát.

Breki33
Ja és ezt raktam fel korábban

Ben Liebrand - Grand 12-Inches vol 1 (4CD BOX)\CD 02\206. Kool & The Gang - Fresh (12 Remix).flac

Breki33
oké csak most a rádiót hallgatom aztán meg mennem kell citromfákat öntözni
De valaki biztos véleményt mond majd róla még ma
Breki33
Ha a Kool and The Gang-ról van szó ezeket tudnám prezentálni

Dance Classics The Remixes vol 4\01 - Kool and The Gang - Fresh (Remix).flac
Dance Classics vol. 20\02 - Kool & The Gang - Fresh (12-inch Mix).flac

közben Boney'M - El Lute szólt a Star FM-.en

Breki, a 14 részes 'The best of 1980-1990' címû sorozatból megnéztem, hogy mim van meg. Jól emlékeztem, 3 CD van. A borítón a felirat vol II.

Vacsora után begépelem a részletes tartalmat. Szerintem nagyon jó kis válogatás. Jó hogy megemlítetted, nem is értem, hogy miért nem hallgattam én ezeket a CD-ket évek óta.
Lehet, hogy le kéne állnom a gyûjtõszenvedélyrõl, mert nem tudok lépést tartani szabadidõvel az összes jó zene meghallgatásához.

A három CD-m gyári, úgyhogy elvileg bármilyen minõséget tudok csinálni belõle. A Dusty Springfield számon, amit Wesconé-nak az imént ajánlottam tesztelheted, hogy hogy szól FLAC-ban.
Ha jó lesz FLAC-ban, akkor hétvégén megcsinálom a file-okat és hétfõn feltöltöm a munkahelyemen.
Legalább gyakorolok megint FLAC-ügyben.

bigivan
Azt nem is írtam, hogy a minap a padlásomon kerestem vmi iratot, s mit ad a jó Isten, rábukkantam egy régen elfelejtett csomagra, amiben a POPCORN címû újság magyarországi, elsõ 3, teljes évfolyamát leltem meg. /88-90/. A komplett példányok, poszterekkel együtt vannak meg.
Így, 20 év elmúltával nem akármilyen olvasmány. Az elsõ példányokon még német a képeken a felirat, a cikkek viszont már magyarok. Mit ad Isten, ezekbõl az újságokból is a SAW-istálló alkalmazottjai folynak ki, tömegestül. Hogy is van az a cikk, amit donbig Kollégaúr prezentált ?