A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
Napinditónak egy nagyszerû feldolgozás:
Marcel Romanoff:I'd Love You To Want Me
Wav.32.3mb-03:12
http://data.hu/get/1341721/Marcel_Roman ... e.wav.html
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szívesen a Sandrát, mindenkinek aki szereti.
Örülök ha segíthettem.
(és még fürdizni is eztán megyek)
mindenesetre én is köszönöm szépen, mindjárt fel is tolom a mobilomra, s holnapra meg is lesz a hallgatnivalóm<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
SANDRA: THE LONG PLAY (1985)
formatum: mp3 320 kbps
Tracklist:
01 In the heat of the night
02 On the tray seven years
03 Little girl
04 You and I
05 I'll never be Maria Magdalena
06 Heartbeat
07 Sisters and brothers
08 Change your mind
Sandra - The long play (1985)
nem tudom mi történhetett, de az tuti, hogy ilyen esetet még maga a nagy sherlock holmes sem látott<#hehe>#hehe>
naon titokzatos vagyol kolléga<#miaz>#miaz>
átváltok flash alapúra, oszt akkor minden oxa..
A vinyóm tuti hogy nem sérült meg.
Holnap majd leírom hogy mi volt a gond egy jegyzetbe.
Nem semmi a történet.
Ezzel már csak azoknak is tartozom akik más számítástechnikai fórumon próbáltak segíteni.
Bár a megoldást õk sem tudhatták.
Jó éjt !<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
imo :) science fiction is science fact
1%-ot meghagynék arra az esetre, ha véletlenül fizikálisan megsérül a winyód<#miaz>#miaz>
..ugyanis ez esetben nincs ember sehol a világon, aki kimentené az adatokat róla.(no persze ez függ a sérülés mértékétõl is)
..de nálad minden rendben lesz, megmondtam..
úgyhogy légyszi, ne is vitázz velem<#hehe>#hehe><#papakacsint>#papakacsint>
Jelentem még mindíg laptoprol írok.
De már kész a gépem is ,csak még nincs összerakva,és most már csak valszeg kedden lesz.<#szomoru1>#szomoru1>
Nincs rá sajna elõbb idõm.
Szerencsére a fényképeket sikerült megmenteni, meg még sok minden mást is.
Az hogy a zenéimmel mi lesz a vinyón az még a jövõ kérdése.
De úgy 50-60% az esély rá hogy az is rendbe lesz.
Majd ha lesz rá egy kis idõm.
Itt szeretném megköszönni a sok hasznos infót ,tanácsot,program neveket amiket priviben is kaptam.
Örülök hogy ilyen rendes segítõkész társasághoz tartozhatom.<#worship>#worship><#worship>#worship><#wave>#wave>
a) a mobilomban a szolgáltatóm mobilszáma el van mentve.
b) ha hajnali 1-kor xaraxik a netem, akkor a maistrot hajnali 1-kor ugrasztom ki az ágyikójából<#nevetes1>#nevetes1>
c) néha megesik hogy félretárcsázok és véletlenül hívom fel az éjszaka közepén<#whatever>#whatever>
(ilyenkor valami érthetetlen nyelven az anyukámmal való édes együttlétet emlegeti)<#vigyor>#vigyor>
d) mérgemben ekkor kikapcsolom a modemet másnapig..
..bármelyik módszert is alkalmazod kolléga, az tutira mûködni fog<#hehe>#hehe>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
A Don't Look Any Further c. szám minél több verzióját keresem
Az eredeti elõadók: Dennis Edwards és Siedah Garrett.
Kérlek, segítsetek!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ajándékosz megtalálosz..
megköszönész zephyrész<#worship>#worship><#integet2>#integet2>
zene: jó,
nyúka-piszka: no.<#nevetes1>#nevetes1>
DJ Berry-Party jam vol. I.
Non-stop mix a 2000-es évek zenéibõl. 7-8 éves munka, így a Mester mai füllel már gyengének tartja. Szerintem viszont még mindig üt! Letöltés után nem tekergetni, húzgálni, buzerálni a lejátszó gombjait. Csak play és tessék folyamatosan hallgatni...
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Ha már a nyálunkat csorgatjuk, a férjem épp most végzett egy nagy tál saslik grillezésével a kertben, úgyhogy megyek is falni....
Jó étvágyat mindenkinek<#awink>#awink>
Sandra - Long play albuma. mp3 320-ban jó lesz?
Holnap tudnám föltölteni délelõtt a munkahelyemen.
Sandra összes albuma megvan egyébként, ha más is kell, szólj.
Megjegyzem, az utolsó kettõ halálgyenge, a régiek viszont marha jók.
Örülök, hogy tetszik a Negrita. Szerintem is hangulatos zene.
Érdekes, mert nekem is csak többszöri hallásra tetszett meg.
te mit fõztél ma, ha nem hadi titok<#kerdes>#kerdes>
Kutatok egy albumo után:
Sandra - The Long Play (1985) albumát keresem,
Csak olyan érdekelne ami nem orosz oldalról származik. Kb 20-xor szedtem le különféle helyekrõl, de minden esetben egy halk cucc jön le...Az equalizer alig-alig "lengett" ki. - Ha nem szakszerûen fejezem ki magam, remélem akkor tudjátok mirõl röfögök itt
Köxi elöre is minden kevdes segedelmet!
Fülcsi! Egyre jobban tetszik a Negrita....Tényleg jó!
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Fõzés közben bekukantok mi is történik..
A 2007-es albumot nem hagytam ki!
megyek tovább fõzöm az ebédet.!<#wave>#wave>
A fetöltést közben folytatnám csak szórakozik1 picit a net-em!
Csak nem akartam, hogy musichunter barátunk kihagyja ezt a jó kis 2007-es Dschinghis Khan albumot.
Egyébként szép vasárnapot mindenkinek, egész éjjel moziztam úgyhogy csak most tértem magamhoz.<#wave>#wave>
Keresem az alábbi Italo zenéket: Diana-David B, Dance, Dance, Dance-Ziggy, Radio Romance-Say Say, Don't Stop-Stella, és Sighnestic Dance számokat. Elõre is köszönöm. Üdv. Attila
WWW.kurt.hu
Sok sikert!
privit olvastál mamár<#kerdes>#kerdes><#nevetes1>#nevetes1>
kaposi adataival nem lesz semmi gond.
musichunter kollégának hoztam egy vidit (bocsi a xar telós mincsiért) az esti fiestáról,..amint láthatjátok épp idõben érkeztünk a cimbikkel<#hehe>#hehe>
mondok mást is, ha már így csodálkozol.
régebbi winfos (pl. win98, vagy win m.e. etc..) mellé egy másik partícióra is lehet az xp-t telepíteni, akárcsak egy másik xp mellé.
mondok mást is. ha van xp-d, egy másik partícióra (vagy akár másik winyóra is!) könnyedén fel lehet dúrni bármilyen oprendszert, ami az xp-tõl újabb kiadású. nálam xp mellett, volt már linux, másik xp, és vista is (akkor még sp1-el)..és nemsokára teszem fel próbára a windows 7-et is..
amint tudok ilyesmire idõt szakítani..<#whatever>#whatever>
Egyébként az XP az eddig kifejlesztett talán legstabilabb operációs rendszer,úgy hogy még évekig szolgálni fog minket.Én is ennél maradok még jó sokáig,ezt már ismerem és eltudom háritani a hibákat.Egy új rendszert kiismerni,az megint egy kis idõ.
Csak magánvélemény!
69832<#nezze>#nezze>
Holnap viszem egyik haverhoz aki jóval többet tud a gépekrõl mint én.<#wave>#wave>
Én pedig még maradok egy ideig az Xp-m nél!<#papakacsint>#papakacsint>
Ez szintén Kaposi kollégának szólt Italo4ever, bár Te is gondolkodhatsz ezen. <#ravasz1>#ravasz1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Kezelni kell tudni az OP rendszert, nem pedig szapulni!
Kaposi kolléga, azok alapján amit irtál nincs ok aggódalomra. A gond mindössze annyi, hogy nem látja (azonosítja) a rendszer helyesen a particiókat, de megvannak! Ez a hiányzó kapacitás értékekböl is látszik egyébként.
Te viszont hagyd szakemberre a további "aktiválást" <#felkialtas>#felkialtas>
In Lak\'ech Ala K\'in
Mivel még nem nyithatok témát itt kérdezem meg.
Hallottam valamelyik nap egy zenét a meccsen de ugye a címét nem mondják be és bárhogy próbáltam keresni nem találom ezért kérem a ti segítségeteket, olyasmi mint dario g carneval de paris-a vagy mint a safri duós számok csak ebben inkább pörgõs dob hang meg skót duda hallatszik meg egy férfi énekel benne asszem. Ha van ötletetek várom õket!
Elõre is kösz!
Az XP tudomasom szerint max csak 80gb-t ismer fel amig nem lesz feltelepitve hozza valami szarsag (erre mar nem emlekszem)
Fogadjunk ha beraksz egy vista vagy win7 telepitot, rogton ott lesz minden particio.
A vista sp2 egy jo OS de tudom sokan meg a kiprobalas ellenere is fikazzak akkor rakj fel windows 7-et az asszony is azt hasznalja mar az Rc is stabil de ha meg ennel is egy gyorsabb OS-t szeretnel akkor ubuntu 9.04 (csak tesztkent) de ha a jovoben semmivel sem akarsz problemazni akkor mac osx
sajnos nekem nincs ra penzem<#rinya>#rinya>
XP-t meg dobd ki a kukaba-- ez a velemenyem
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"