A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Nem vagytok képesek egy órát kivárni? P

Szép nyári nap - Neoton musical (2009)

Kétszázhúsz felett, Santa Maria, Don Quijote, Pago Pago, Ha szombat este táncol, Tini-dal, Holnap hajnalig, Vándorének. Ugye mindenkinek ismerõsek ezek a slágerek? A hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek siker zenekara, a Neoton Família dalairól van szó, melyek nagyszerû alapul szolgálnak a Budapesti Operettszínház és a Pentaton közös nyári premierjéhez: Szép nyári nap – a Neoton musical 2009. július 15-tõl a Pesti Broadway-n!

A Neoton dalai máig slágerek, nem csoda hát, hogy felmerült, dalaik egy zenés teátrumban keljenek új életre Somogyi Szilárd rendezésében. Több mint húsz Neoton-dal hallható a nyár musicaljében – egytõl egyig mindegyiket a mai napig játsszák a rádiók, pedig 1965-ben a két alapító, a közgázos Pásztor László és Galácz Lajos nem gondolta, hogy a Mikulás-napi egyetemi versenyre összeállt csapat Magyarország egyik legsikeresebb könnyûzenei projektje lesz. Nem csak Magyarországon vált igazi sztár zenekarrá a Neoton Família, hanem világszerte is hihetetlen népszerûségnek örvendenek. Végig koncertezték szinte az egész világot Dél-Amerikától Afrikán és Európán át Ázsiáig, s mindenhol hatalmas sikert arattak.

A Neoton slágerek idõtállóságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy az új generáció, azaz a fiatal szereplõgárda teljes átéléssel, fantasztikusan énekli a dalokat. Lelkesedésükkel még hozzá is tudtak tenni a szerzeményekhez, ezzel is bizonyítva, hogy az elhangzó dalok kortól függetlenül mindenkibõl csodálatos érzéseket váltanak ki. A nyár szuper produkciójának ígérkezõ musical fõszerepeiben Csepregi Éva, Szulák Andrea, Vágó Zsuzsi, Szabó Dávid, Peller Anna, Kerényi Miklós Máté, Vágó Bernadett, Csonka András, Náray Erika, Szerényi László, Faragó András és Csengeri Ottília látható és hallható.
A premierrel egy idõben a musical hanganyagát tartalmazó CD is a boltokba kerül, rajta az összes ismert Neoton sláger, a musicalben szereplõ elõadók tolmácsolásában.

Megjelenés: július 24.
Méret: 82,1 MB
Bitráta: 192 Kbps

01. Vándorének (Vágó Zsuzsi, Peller Anna, Vágó Bernadett, Szabó Dávid, Kerényi Miklós Máté, Szerényi László)
02. 220 felett (Kerényi Miklós Máté, Szabó Dávid)
03. Megõrülök a szerelemért (Vágó Bernadett, Szerényi László)
04. Szerelmes–dal (Szulák Andrea)
05. Santa Maria (Vágó Zsuzsi, Peller Anna, Vágó Bernadett, Szabó Dávid, Kerényi Miklós Máté, Szerényi László)
06. Szédült napraforgó (Vágó Bernadett, Peller Anna)
07. Megváltást várok (Szabó Dávid)
08. Pago Pago (Csonka András, Náray Erika, Faragó András, Sz. Nagy Ildikó)
09. Tini-dal (Vágó Zsuzsi, Peller Anna, Vágó Bernadett, Szabó Dávid, Kerényi Miklós Máté, Szerényi László)
10. Kell, hogy várj (Vágó Zsuzsi, Szabó Dávid)
11. Ha szombat este táncol (Peller Anna, Vágó Bernadett, Kerényi Miklós Máté)
12. Monte Carlo (Csepregi Éva)
13. Emlékül… (Vágó Zsuzsi)
14. Medley: Hétvégi motorozás, Mamma mia, Nem szállunk ki a hajóból (Csepregi Éva, Szulák Andrea, Náray Erika)
15. Holnap hajnalig (Vágó Zsuzsi, Peller Anna, Vágó Bernadett, Szabó Dávid, Kerényi Miklós Máté, Szerényi László)

http://rapidshare.com/files/258376122/Sz_p_ny_ri_nap.rar

Jelszó: Andrei.ESWS
Zephyr Retiring
<#eplus2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Musachy
<#hehe>

Nincs esetleg vállalkozó rá, hogy rapidon is fellelhetõ legyen?

imo :) science fiction is science fact

donbig
Akkor ide is:

Phil_Collins_Something_Happened_on_the_Way_to_Heaven.flac

http://www.zshare.net/download/6333162434e63b87/

<#integet2>

donbig
Ez kizárt dolog mert nem tudom <#vigyor>
A hosszú házasság titka: szomszédasszony ne hozzon át javítani valót...<#nevetes1><#nevetes1>

Zephyr Retiring
na igen, meg is van.digi deje: idén május 7.-e 10 óra 10 perc<#nevetes1>

Szép napot mindenkinek!

Eddig sem voltam elájulva a www.badongo,com letöltési sebességétõl de ma azt mondottam magamban nem próbálok többé onnan letölteni jó darabig.!

14kb/s-ról egészen 8 ig lement na akkor azt mondottam....A fene ott egye a Neoton musicalt.majd csak fetûnik a rapidon elõbb utobb.

Van valakinek esetleg más véleménye???

Zephyr Retiring
eljöhet még olyan idõ is, mikor szívbõl útálni fogod<#hehe>

ezt csak azért hoztam fel, mert egy felmérés xerint a mai házaságok több, mint a fele válással ér véget<#fejvakaras>

én a másik tábort erõsítem, remélem te is idekerülsz majd mellém egy nap<#dumcsi>
..vagy helyesebben: itt is maradsz mellettem, még jó ideig<#nevetes1>

Zephyr Retiring
<#eljen>good music..
pár hónapja én is kitettem a vinyl versiont wavban, saját fotóval az egyik lemezjátszómmal az egyik hq fórumba<#whatever>

rövid pályafutása alatt 3 letöltést élt meg<#szomoru2>
talán emiatt lett törölve is (általam)..

már nem naon emléxem (s lehet, hogy nem is túl jól), de mintha a maxi másik oldalát is bedigiztem volna..annó..

de ki emléxik már erre<#papakacsint>

Crosby
Egy orosz oldalról sikerült leszednem.
Köszi a segítséget!
<#wave><#wave><#worship><#worship>

Üdv. Minenkinek!
Keresem az alábbi Italo zenéket: Diana-Daviv B, Dance, Dance, Dance-Ziggy, Radio Romance-Say Say, Don't Stop-Stella, és Sighnestic Dance számokat. Elõre is köszönöm. Üdv. Attila
Crosby
Köszi!
Letöltöttem kipróbáltam. Tényleg jó lenne de csak 2 percet enged vágni. Nincs meg a "használhatóbb" változat?

Musachy
ez nagyon egyszerû kis vágóprogi: AVI/MPEG/RM/WMV Splitter

donbig
De bejön ez a másik verzsön is <#eljen>

donbig
Még bírjuk a gyûrõdést. Egyébként ezt vállaltam magamra az egészbõl, mármint a zenét. Nálunk ilyen dalok szóltak nem volt Richard Clayderman <#ejnye1><#nyes>

coldseed
Gratulálok!<#taps> Sok boldogságot!
Tudtam, hogy a fórumozók valamelyikének személyes élménye fûzõdik a dalhoz<#nyes>

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

Crosby
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy off kérésem. Keresnék egy videók vágására alkalmas baromi egyszerû programot. Csak vágni szeretnék semmi mást.
Köszönöm

donbig
Esküvõi zeném volt. (az eredeti) Mivel nem olyan rég történt még szívesen hallgatom...<#hehe><#integet2>

coldseed
Sziasztok!

"legújabb" andalító kedvencem:
John Paul Young eredetije
Love Is In The Air 320

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

Breki33
Winner (DJ Moraz Long Version).flac

Ez majdnem akkora mint egy komplett mp3-as album P

http://www.gazup.com/Z6VId-14_systems_in_blue_winner_dj_moraz_long_version.flac-download-mirrors
Breki33
Breki33
Breki33
SYSTEMS IN BLUE - Heaven & Hell - The Mixes CD 2009-es albumról pár szám

Április-ban jelent meg Néhány régebbi mix mellett újakat is tartalmaz, így például a második album néhány dalának újradolgozott változatát. Felkerül rá az egyik Patty Ryan-nek írt dal is, vagy Mark Ashley-vel készült elsõ közös mûvük.

"Vadonatúj albumon egyben a SIB sikereinek extra verziói, maxi remixei! Átfogó válogatás is egyben az egykoron Bohlen oldalvizén dolgozó, Blue System stúdiózenészetõl!"

Érdekességképpen részletek az utolsó SIB interjúból:

Bohlenworld: 2003-ban alapítottátok a projekteteket, a Systems In Blue-t. Mi volt az ok a megalapításra?

Detlef: Végül is a rajongók akarták így. Thomas Widrat, egy rajongó a Modern Talking fórumból, indította el a történetet. Valóban, egy rajongón keresztül indult el, aki egyben ennek a zenének is rajongója egyben.

Rolf: … aki ma a fõ szövegírónk is.

Detlef: Ez tényleg csak egy véletlen volt. Megfertõzött az eltökéltségével, hogy végül azt mondtuk: „Hej, miért nem próbáljuk meg együtt?”

Rolf: Az elsõ dal a „Magic msytery” lett.

Detlef: A Bohlen-koncepciót magamévá tettem, elemeztem az õ dalát, és szinte teljesen úgy újrakészítettük.

Michael: Az elsõ önálló SIB-dalunk az „Every Little Thing” volt.

Rolf: A „Magic Mystery” tetszett jobban az embereknek, és a lemezcégnek, és megkaptuk a szerzõdésünket. Végül is ezt nem mi döntöttük el, hanem a lemezcég.

Bohlenwolrd: Az „Akte 03” mûsorban kijött nyilatkozataitok a rajongók között sok irritációhoz vezetett. Az interjú nagy része Birger Corleis-tõl jött, aki egyáltalán nem tagja a SIB-nek. Félreértve ez úgy jött le a rajongóknak, hogy õ is egy SIB-tag. Azonban néhány hozzászólás tõletek is jött. Ezért gyakran felróják nektek, hogy Dieter Bohlen nevetségessé akartátok tenni. Mit mondanátok errõl?

Rolf: Néhány Bohlen-produkciónál zenei rendezõk is voltunk, például Nino de Angelo, Blue System, vagy Bonnie Tyler. Természetesen nem mindent mi csináltunk, de volt részünk a munkában. A produkcióinak néhány részét végeztük el, és ezt nem csak, mint énekes. Nem tudjuk, hogy Dieter énekelt-e, ezt nem tudjuk megítélni. Csak tudjuk, hogy énekeltünk a Modern Talking kórusában. És tudjuk, hogy Dieternek kölcsönöztem a hangom a Blue System refrénekben.

Detlef: Idõközben már mindenkinek tudnia kell, hogy a refrénekben Dieter nem egyedül énekelt.

Rolf: Kölcsönöztem neki a hangomat, és ebben szerzõdésben is megegyeztünk. A fiúk itt a hangzást biztosították Dieternek, ami a refréneket illeti. Dieter pedig a strófákban énekelt.

Bohlenworld: Az Akte-cikkben sok mindent megvágtak.

Detlef: Eléggé kihasználtnak éreztük magunkat. Úgy vágták össze, hogy nagyon negatívan jött le a dolog, amit persze nem így akartunk.

Rolf: Természetesen nem tudtuk, hogy áll össze egy ilyen adás. Azt mondtam nekik, hogy a „My Bed Is Too Big” refrénjét én énekeltem, és õk utólag lejátszották a videót, és engem mutattak közben. Egyáltalán nem volt ebbe beleszólásunk. Ez az igazság, hogy ezt a munkát végeztük, és nem akartunk hazudni.

Bohlenworld: Milyen célból akartátok ezt a mûsort?

Detlef: Ismertté akartuk tenni a projektünket. De soha nem akartuk károsítani Bohlen-t. Szívesen látnám - ezt már sok tévés interjúban elmondtam – ha vendégként fellépne velünk. Ha van kedve, nyugodtan jöhet. Akkor a régi csapat újból együtt lenne, és együtt talán újra sikeresek lennénk, mint ahogy egykor. Luis hiszen teljes biztonsággal elmondta, hogy Dieter akkor énekelte fel az õ részét, mikor mi nem voltunk már ott. És ha ez boldoggá teszi a rajongókat, hogy õ is énekelt, akkor ez így is van.

Bohlenworld: Az Akte-mûsorban Birger Corleis-t is láthattuk, aki az elsõ MT albumoknál szintén énekelt a kórusban. De ma nem része a projekteteknek. Mondanátok errõl valamit?

Detlef: Birger-t egyedül kérdezték meg, és õ saját, külön perét indította el Dieter ellen. Õ is egyike volt a 4 embernek, akik a magas refréneket énekelték.

Bohlenworld: Elmondanátok még egyszer, miért szakadt meg a közös munka Dieter-rel 2000-ben?

Detlef: Végül a pénz miatt! Akkoriban tett egy ígéretet, még az elsõ arany-album után, hogy részesedünk a projektbõl. A „You’re My Heart, You’re My Soul”-ért akkoriban mindegyikünk 150 Márkát kapott. Amikor a „Back For Good” album kijött, és megint úgy futott, mint egy rakéta, azt mondtuk: velünk többé már nem megy. Ami persze már késõ volt, mert ezt már 1986-ban meg kellett volna tennünk. Egyszerûen túl kedvesek vagyunk, és kerüljük a stresszt. Egyikünknek se volt kedve stresszelni a stúdióban.

Bohlenworld: De a „Back For Good” után hiszen még két albumot csináltatok?

Detlef: Valamivel jobban megfizettek minket, de a részesedés ígéretet soha nem tartották be! Ez persze így nem mûködhetett tovább. Az a pár ezer Márka, amit úgymond a szolgáltatásainkért kaptunk nem ért sokat, és a gazdasági siker mind az õ oldalán landolt. Ezt sosem fogom neki megbocsátani. Hogy miért nem mutatkozott kicsit szociálisabbnak az irányunkban, azok iránt, akik nagyban részesedtünk munkában. Ha másképp lett volna, sose jutottunk volna arra, hogy saját projektbe kezdjünk.

Bohlenworld: Van valami kapcsolatotok ma Dieter-rel?

Detlef: Egyáltalán nincs.

Michael: Rádiócsend!

Detlef: Szóval, nincs bajom vele. Ha találkoznék vele az utcán, üdvözölném. Már suhanc kora óta ismerjük egymást, hiszen mindketten Oldenburg-ból valók vagyunk.

Michael: Detlef a filmjében is feltûnik hippiként, aki valahol gitározik.

Bohlenworld: Tudnátok még mesélni, hogy szereztetek tudomást a 98-as MT Comeback-rõl?

Detlef: Ezt Dieter nálunk csak egész „kis tûzön” sütötte el. Vagy õ maga sem tudta igazán, vagy tudatosan nem beszélt róla. Azt sem mondta, hogy egyáltalán lesz visszatérés. Akkor épp a stúdióban voltunk, és Götz Kiso-nak volt az ötlete, hogy pár számot csináljunk. Így adta el nekünk a sztorit. Majd végül kijött a „Back For Good” album. Valószínûleg pontosan tudta, hogy követeléseket állítanánk, ha elõre elmondja. Ezért csak keveset mondott róla. Valójában akkor szereztünk róla tudomást, mikor kijött az album. Azt hiszem, elég „ügyes” húzás volt ez tõle.

Bohlenworld: Üzentek valamit a rajongóknak?

Michael: Mind szeretünk benneteket!

Detlef: Nem csinálnánk, ha mi magunk nem ezt a zenét szeretnénk.

Rolf: Csak azt akarjunk, hogy ez a hangzás tovább éljen!

Detlef: Ezért jónak találnám, ha egyszer mint vendégénekes rendelkezésre állna. Szeretettel meghívjuk, hiszen egyáltalán nincs bajunk vele. Minden jót kívánok neki ezen a világon! Egyáltalán nem értem ezt a nagy színházat körülöttünk. Soha nem akartuk Dieter-t rossz színben beállítani, amit mindig a szemünkre vetnek. Amit mondtunk, az lényegében az igazság, anélkül, hogy valakit károsítanánk vele.

Egyébként azt is butának tartom, ami a rajongói fórumok között zajlik. A TA, Bohlen és a mi fórumunk között. Alapjában véve, mind ugyanazt a zenét szeretjük, és ezek mind azok az emberek, akik valamikor szerették ezt. Miért veszekednek? Csak mert egy olyan valaki, mint Dieter, polarizál, és néha Thomas felé elejt néhány beszólást. Mi értelme van ennek?

Végül is ez mind egy nagy társaság, akik ugyanazt akarják. Ez az utálat Thomas ellen, és fordítva… Egyáltalán nem értem. Soha nem fogsz egy rossz szót se hallani tõlünk, akár Thomas-ról, akár Dieter-rõl legyen szó! Ezt azokért az emberekért csináljuk, akik ezt a zenét szeretik.

Rolf: Talán egy kicsit jobban a 80-as évekre koncentrálunk, mint Dieter most teszi. Egyszerûen erre a régi zenére vagyunk ráállva. Tanúi voltunk ennek, és együtt éltünk ezzel a stílussal.

Bõvebben róluk

http://modernatlantisz.extra.hu/sib.htm

Itt megtalálható egy

Dieter Bohlen Live Pack

- You Can’t Stop, If You Go (You Can Win If You Want demó)

- Modern Talking Medley (Blue System koncert Leningrádban 1989)

- Midnight Lady élõben Stefan Raab mûsorában (Ma Kuck’n 1995)

- Modern Talking – You’re My Heart, You’re My Soul

Az elsõ demóban csakis Dieter Bohlen magas refrénei hallhatók. A Modern Talking medley-ben elég szabad elõadásban hallhatóak a legnagyobb slágerek. Dieter csak az „Atlantis Is Calling” refrénjeit énekli magasan, a többit „alap”-hangon, A Midnight Lady felvétel igazi ritkaság, 1995-ben itt énekelt elõször a német tévében élõben elõször. Az utolsó videó szintén ritkaság, az 1985-bõl való felvételen Dieter valódi duettet énekel Thomas-szal elsõ slágerükben, a „You’re My Heart”-ban.

Musachy
Na, ha már ilyen meleg van, mindenki menjen a tengerpartra és töltsön ott egy nyarat, itt a muzsika hozzá:
Giuni Russo - Un' estate al mare
ItaloDJs

Wescone
Te úgy akartad újratelepíteni a Win.-t, hogy elötte nem kapcsoltad le a MOBIL vinyót??? <#wilting><#wilting><#wilting>

In Lak\'ech Ala K\'in

Breki33
Ezen gondolkoztam, hogy meg kéne nézni.

Éva saját magát alakítja benne tudtommal

Italo4ever
http://rapidshare.com/files/261320849/08_Susan_Stevens_-_Get_To_You.mp3

320

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
http://rapidshare.com/files/261319505/15_Warren_Baccall_-_Brief_Encounter.mp3

320

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Ikovacs
Szép nyári nap - Neoton musical (2009)
79MB, 192 Kbps

http://www.badongo.com/file/16246483

15 tracks, 59 minutes 38 seconds

1. Vágó Zsuzsi, Peller Anna, Vágó Bernadett, Szabó Dávid, Kerényi Miklós Máté, Szerényi László - Vándorének (3:16)
2. Kerényi Miklós Máté, Szabó Dávid - 220 felett (4:03)
3. Vágó Benadett, Szerényi László - Megõrülök a szerelemért (3:13)
4. Szulák Andrea - Szerelmesdal (3:55)
5. Vágó Zsuzsi, Peller Anna, Vágó Bernadett, Szabó Dávid, Kerényi Miklós Máté, Szerényi László - Santa Maria (3:23)
6. Vágó Bernadett - Szédült napraforgó (3:32)
7. Szabó Dávid - Megváltást várok (3:48)
8. Csonka András, Náray Erika, Faragó András, Sz. Nagy Ildikó - Pago Pago (3:54)
9. Peller Anna, Vágó Bernadett, Szabó Dávid, Kerényi Miklós Máté, Szerényi László - Tini-dal (3:31)
10. Vágó Zsuzsi, Szabó Dávid - Kell, hogy várj (3:34)
11. Peller Anna, Vágó Bernadett, Kerényi Miklós Máté - Ha szombat este táncol (3:28)
12. Csepregi Éva - Monte Carlo (3:38)
13. Vágó Zsuzsi - Emlékül (4:02)
14. Csepregi Éva, Szulák Andrea, Náray Erika - Medley (Hétvégi motorozás, Mamma mia, Nem szállunk ki a hajóból) (4:01)
15. Vágó Zsuzsi, Peller Anna, Vágó Bernadett, Szabó Dávid, Kerényi Miklós Máté, Szerényi László - Holnap hajnalig (8:20)

computerguru
Igen,breki kolega jól mondta,ezt az oldalt mentsd el a könyvjelzõbe!
Nekem is ez van elmentve,és ha rákattintok,mindjárt ez az oldal jön be.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

kaposi1
Okés!
Most nálam is ez van aztán majd ha lesz több hozzászólás az oldaln meglátom hogy következõ belépésnél frissíti-e?
Köszi.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Breki33
Hello

Nézd meg a helynél mi van

nálam ez

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

És Firefox-al tökéletesen mûködik
kaposi1
Sziasztok!<#wave>
Ismét kérdeznék egy okosat.
Hol a bánatba kell beállítani azt hogy mindíg az aktuális oldallal nyisson meg az sg 80-as évek fóruma?<#fejvakaras>
Ugyanis ahányszor elõhívom a könyvjelzõböl mindíg valami régebbi oldallal nyit.<#nemtudom>

computerguru
Sziasztok mindenkinek! Lenne egy nagy kérésem,ha tudtok valahogy segiteni,megköszönném!
Biztos emlékeztek a 80 nap alatt a földkörül cimû filmre,nos ennek a fõcim dalát állitólag Guido és Maurizio de Angelis kettõs készitette és adja elõ,(az infót egy ism.kaptam),bár én nem vagyok ebben biztos,de sehol nem találok infót,pláne a zenét nem tudom hol keressem letöltésre,ha tudtok kérem segitsetek! Köszönöm!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Zephyr Retiring
a te ízlésvilágodat ismervén, te akár itt is keresgélhetsz:

amime hq linkgyûjtõ <#nevetes1>

d jani
Sziasztok, szép reggelt mindenkinek.<#wave>

Akkor Vision Talk megvan látom, Kaposi Lacinak.

Ha még segíthetek bármit a többi zene összelapátolásában, akkor szóljál.

lervi

VBR
1. Co.Ro - because the night (4:36)
2. Box Of Laces - beautiful life (extended versi (5:49)
3. DMA - gypsywoman (la da dee ) club m (6:04)
4. Ernest Kohl - don't let me down again (10:08)
5. Fort N.O.X. - high energy (radio edit) (4:03)
6. Garry's Gang - come together (magic us mix) (6:04)
7. House Pimps - keep goin' higher (5:13)
8. Nation Of Grace - take me away (hardpressed club (7:16)
9. The Elite Club - don't stop the music (modern d (5:56)

energy

lervi
aki keres az talál!!! tudod ezt te is nem?????????????<#nevetes1><#nevetes1>

kaposi1
találni<#falbav>

kaposi1
Amúgy már akartam is kérdezni.
Hol lehet ilyen Megaupload-os linkeket?<#nemtudom><#fejvakaras>

kaposi1
Mé nem mész má aludni!<#sniffles>

Zephyr Retiring
<#fejvakaras>ám valójában 192-nek sem naon megy el<#rinya>

Zephyr Retiring
<#guluszem1>nocsak, mibe botlottam:

italo4ever - voice of heaven (256-nak tûnõ)
<#vigyor2>milyen kincsekre bukkan a neten az ember<#finom>

az ENIGMA ugyben, nagyon szepen koszonom a segitsegeket!!!
Zephyr Retiring
<#wilting>..vagy mégsem?<#nevetes1>

Zephyr Retiring
a sylvester-re írtam, hogy hamarosan szedem. tegnap este küldted nekem, de még nem volt idõm lekapni. mindjárt lejön a közel 2 és fél gigás w7, gyorsan kimentem dvd-re aztán szedem is a menergy-t..<#worship>