A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lervi
szép estét!

igaz nem 80 as de ajánlanám mindenki figyelmébe : Kenny G -Breathless
címû albumát! kellemes nyári este a párotokkal nyugodt környezetben finom italok mellett!! próbáljátok ki megéri!!!

kicsit közel hozza a rohanó világnak egy csendes zugát ahol az ember úgy érzi itt már csak a ZENE van!!!<#wave>
de ezt az albumot csak szigorúan minõségben ajánlom!!!!!!

Musachy
Köszi.<#schmoll2>

imo :) science fiction is science fact

coldseed

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

Musachy
Tudja-e valaki, hogy a Sztár FM-et neten lehet-e hallgatni? Ha igen plz dobja be az url-t! Köszi

Meg egy másik:
La Bionda - High Energy (1979) / I Wanna Be Your Lover (1980)
Исполнитель: La Bionda
Альбом: High Energy / I Wanna Be Your Lover
Жанр: Disco
Год выпуска: ©2002
Формат: FLAC (Image + Сue)
Битрейт: lossless
Covers: в архиве
Кол-во композиций: 17
Размер (rar): 566mb
Залито: Letitbit.net
Восстановление: 5%
Пароль: без пароля

Треклист:

High Energy (1979)
01. High Energy <0:07:23.15>
02. I Got Your Number <0:06:39.10>
03. Tune It Up <0:03:33.64>
04. Disco Roller <0:06:52.53>
05. Listen To My Heart <0:05:07.17>
I Wanna Be Your Lover 1980
06. Save Your Energy <0:06:10.15>
07. I Wanna Be Your Lover <0:04:25.16>
08. Johnie Don't Go Away <0:05:32.26>
09. Action <0:03:55.01>
10. A Moment Of Sunshine <0:04:53.31>
11. Night Flight <0:04:17.49>
12. You're So Fine <0:03:53.17>
13. One Thing's For Sure <0:03:49.33>
14. Cyclone Rock <0:03:24.17>
15. Don't Cry Now <0:03:14.48>
bonus:
16. I Love You <0:03:15.15>
17. 1-2-3-4 Gimme Some More <0:03:23.73>

letitbit

Megújult a Te, a sztár honlap!
Mostantól nemcsak a karaoke rajongók élvezhetik az oldal adta funkciókat, lehetõséget adunk a TÁNC és STAND UP COMEDY kedvelõinek illetve a ZENEKAROKNAK is, hogy megmutassák mit tudnak!Ha
Szeretsz énekelni?
Zenekarod van?
Jó a dumád?
Netán táncolsz?
Akkor itt a helyed! Töltsd fel a teasztar.hu oldalra videoidat , versenyezz, blogolj, töltsd fel a legújabb koncert dátumokat és oszd meg zenédet, mutatványodat a barátaiddal! 😉

Sziasztok!
Egy kis talált anyag:
K.B. Caps - Catch Me Now I'm Falling (1989)
Исполнитель: K.B.Caps
Альбом: Catch Me Now I'm Falling
Жанр: Italo disco
Год выпуска: 1989
Формат: APE (image + .cue)
Битрейт: lossless
Кол-во композиций: 13
Размер RAR: ~ 573 mb
Залито: depositfiles.com
letitbit.net, UploadBox.com
Процент восстановления: 3
Пароль: без пароля

Треклист:
---------------------------
01. Do You Really Need Me (Maxi Mix) 7:27
02. Catch Me Now I'm Falling 6:36
03. Julia (Maxi Mix) 7:10
04. Dancing In The Dark 5:25
05. Angel Of The Dreamland (Extended Version) 6:24
06. Wait, Baby, Wait 6:09
07. Do You Really Need Me (Original Version) 6:40
08. Julia (Funk B-Mix) 7:02
09. Catch Me Now I'm Falling (Instrumental) 6:02
10. Dancing In The Dark (Crazy Version) 4:13
11. Angel Of The Dreamland (Dub Mix) 5:09
12. Wait, Baby, Wait (Power Version) 6:02
13. Do You Really Need Me (Panic Dub) 4:56

deposit
letitbit
uploadbox

Zephyr Retiring
folyton hüjéskedtek idijóták<#nevetes1>
lyólesik lyátccani másokk férre üttéselyiveee<#kerdes><#wow3><#hehe>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

donbig
Ja, mindig elfelejtem,hogy már öreg varánusz vagyok <#nevetes1>
Leléptem ebédelni <#integet2>

IMYke2.0.0.0
A fia is jó fej a szememben. De, ha azt írom Knézy Jenõ, akkor a maiak már csakis a fiúra gondolnak, és nem az apára...
😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

donbig
Azt hittem az aszfaltozó dolgozókat üdvözlöd így,de már ez is szakállas....
Kihangsúlyoztad az idõsebbet, a fiatalok iránt hol a tisztelet <#ejnye1><#hehe>

IMYke2.0.0.0
Ne viccelj, az egész egy óriási poén 😊

[Általam is nagyrabecsült és szeretett id. Knézy Jenõ - utólag - levédetett szólását én is használom például: "Jó estét, jó szurkolást!"]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

donbig
Bocs, utólagos engedélyeddel <#worship><#awink>

Hackerman
Sziasztok látom itt nyüzsög az élet és nem halt be a topic. Keresek egy nagyon ritka dalnak a számcímét és elõadóját ha netán tudja valaki irja le negyon megköszönném :ITTa szám nemkell letölteni elég belehallgatni. Remélem tudtok segíteni már sok helyre kiraktam de sehol semmi és sokan nem ismerték az elõadót.

Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi

IMYke2.0.0.0
"30Y" - A frontember, Beck Zoltán egykori kedvesem tanára volt a Pécsi Egyetemen:

IMYke2.0.0.0
"Szigorúan magánvélemény!" --- bocs, de ez már jó ideje le van védve! .
<#eplus2>

Az írás eszméletlen - s tényleg, milyen "szép" is a magyar nyelv.
Külföldieknek ezért is nehéz jól elsajátítani.

donbig
Lehet, hogy nem igazán értették meg mirõl van szó, hogy talán itt nem a tökéletes utánzásra kell törekedni? <#nemtudom>
Ez is furcsán hangzik az eredetihez képest:
Egy 87-es lassú DM dal

Publo Hunny_Little 15.flac

http://www.speedyshare.com/632600767.html

donbig
Breki33
kik borultak ki?
donbig
Megkukkolom köszi. Érdekelne mi az amin kiborultak.

donbig
Ebben nem kevés munkád van <#nevetes1> Értem a szándékot is, de azért az ilyen ritka. Pont azt írtam, hogy többé-kevésbé érthetõek a hsz.-ok.
Mivel negyven környékén járó emberkék lehetünk a nevelõ szándék hatása kétséges szerintem. Lásd donbig hibáit <#hehe>
Na, én is befejeztem, ennyit nem ér.....<#integet2>

Breki33
Azt volt szerencsém szintén élõben látni

Itt van egy leírás róla videókkal

http://gus.hu/archives/2008/07/08/MTV_Icon_-_Neoton_Familia_tribute/

Én a Rózsist sajnálom, hogy nem láttam élõben, de azt hiszem akkor volt a Kapcsolat koncert talán.

Ennél azt hiszem elis sírta magát. <#eljen><#worship>

donbig
Huh vazze, mi van ? Ezt nem értem.<#csodalk><#nemtudom><#vigyor><#hehe>

mflex
na eza nem tökmindeggy ugyanis énis néha félreüttöm a betukett meg nem teszek ki veszot de azzért vanak alappvetto kulonmseggekk olyan alapveto szavvak hasznalataval mint a lennttebb olvashatoakk.

ugye mijen jo olvasni egyes nyelvttan hejesiras eztt a meglyegyzéstt?

<#eplus2>

A lényeg: Ezután leszarom, ki hogyan fog írni, de a mindennapos alapvetõ szókat tanuljuk meg már helyesen, vagy ennyi idõ után felesleges lenne?

Léptem...

What about the forests?

donbig
Igazából a Neoton érdekelne. Talán õk voltak az elsõ ikonok. Azt sajna nem láttam csak a produkció vegyes fogadtatásáról olvastam.

Breki33
A tavalyiak, vagy csak az ideiek?

Szerintem az ideieket még ismétlik pl pár napja láttam a Hungáriásból újra részleteket

EDDA-st ha jól tudom vasárnap este ismétlik például
donbig
Hát igen, ezt tudjuk be az én mûveletlenségemnek, akartam kérdezni ki talál hibát az írásomban.
A véleményemet fenntartom, nem csak nyelvtan ötössel lehet fórumozni.

donbig
Az MTV ICON zenei anyagai ( régebbiek ) beszerezhetõek ?
Hallott esetleg vki vmit róla ?

mflex
-ennek már szakálla van...(Grétsy)
-nem "félreütés" volt, többszöri ismétlõdés...
-a mindíg, azt mindig így írjuk, mivel kétszer is szerepel a mondatotban, gondolom nem elírás!

What about the forests?

hello, hallottam egy zenét a juventuson szerdán éjszakás mûszakba voltam és akkor ment éjfél körül. ilyen Rock & roll féle olyan mintha régi lenne de szerintem új. a hangja olyan a srácnak benne mint Szécsi Pálnak és valami ilyensmi a szövege:
"szia papa ..............amerikám" többre nem emlékszem:S
a címére lennék kíváncsi. köszi
donbig
Jól regelt! <#vigyor2><#vigyor>

Tuti, hogy mindegyikünk hsz.-ban volt már hiba nem ez a lényeg. Ha gyorsan pötyögök még nálam is elõfordul <#hehe>
Ha már nyelvészkedünk - oldandó a feszültséget - egy szösszenet, a mûsorra biztos mindenki emlékszik.

Álljunk meg egy szóra: b*szni
Grétsy László egyik híres elõadás-részlete következik.

Helyzet
Fiatal lány enyeleg fiatal fiúval. A háttérben figyeli õket a fiú egyik barátja. Mihelyst a lány egy pillanatra távozik, a két fiú között a következõ párbeszéd alakul ki:

-- Baszod, mi?
-- Á!
-- Át akarsz baszni, mi?
-- Ne basztass már! Basznám, baszod, de rábasztam: baszik baszni, baszd meg! Ez bebaszott! Ezt kibaszottul elbasztam! Bassza meg!

Magyarról magyarra
-- Lefeküdtél vele, mi?
-- Á!
-- Becsapsz, mi?
-- Ne kínozz! Szívesen magamévá tenném, elhiheted, de kudarcot vallottam: nem hajlandó szeretkezni, az ördög vinné el! Ez aztán váratlan fordulat! Ugyancsak alaposan melléfogtam! A fene egye meg!

Nem ismerek egyetlen nyelvet sem, amely ehhez hasonló bravúrra lenne képes: ugyanannak az alapszónak pusztán tizenháromféle ismétlésével (többé-kevésbé) értelmes mondat alakítható ki.

Külön fel szeretném hívni a figyelmet a baszik baszni fordulat rendkívüli finomságára. Ha például felcseréljük a szórendet, menten micsoda merõben más értelmet nyer a kifejezés! ("Baszik baszni" = "Nem hajlandó szeretkezni", de "Baszni baszik" = "Nemi életet él ugyan..." és úgy folytatódhatna például: "...csak épp nem énvelem..." Micsoda különbség!)

Legyünk büszkék nyelvünkre, mindíg megértjük mit akar a másik, vagy majdnem mindíg. <#hehe>

Szigorúan magánvélemény!

Musachy
De már nem merek megjegyzéseket tenni ebben a témában, mert Z.R. is nyelvtanárnak titulált.<#crazya>

Musachy
Ez nekem is fályt! <#falbav>

mflex

valyon megilyedtem?

<#falbav>

What about the forests?

Zephyr Retiring
az a mûsor ismétlés volt, régebben én is láttam.
a verda erõsen hasonlított a régebbi trabant hycomatomra<#nevetes1>

..azt ladára cseréltem...azt fordra, utánna jött a bömös, majd következett...

ja, bocs folyton elfelejtem, hogy zenei fórumban vaok<#nyes>

szóval a hangtechnika fullos volt...

Breki33
mondjuk az ilyeneknél sosem értem, hogy a csomagokat hová tudják pakolni

mondjuk az ilyen kocsi gondolom nemis arra van
Breki33
vmelyik nap volt az mtv-n az a verdakipofozós mûsor

a csaj semmi elektronikus kütyüt nem használ ezen bepipultak és azonkívül, hogy kívül belül felújították a kocsit elöl beleraktak egy elektronikusan felnyíló konzolt ipod-al és vmi mindentudó mobillal
amire a csaj megkérdezte hogy mûködik.

De a lényeg hátra a csomagtartóba kapott egy laptopot saját állvánnyal
hogy zenét tudjon hallgatni, de mivel a csóka azt mondta hátha kevés lesz a tárhely baloldalra még bekötöttek 4-5 vincsit nagyon design-os neonkék színekben.

Így nemtudom hány terrabyte helye lett állítólag 4 évig hallgathat zenét úgy hogy sose kelljen ismételnie számot, és megoldották hogy a laptopot elõlrõl kis érintõképernyõn vezérelheti.

Zephyr Retiring
<#eljen> jól nyomják még a gyerekek..
az öreg billy-rõl is keveset hallani mostanság, pedig valaha kevés ilyen kaliberû énekes akadt kicsiny országunkban<#hawaii>

Zephyr Retiring
<#nevetes1> 700 gb önmagában egy albumra kissé nagy terjedelem, de egy gyûjtemény esetében a több terra sem sok<#ravasz1>

no persze nem több terra mp3-ra gondolok<#hehe>

computerguru
Oké,már megilyedtem,sosem végeznék vele.
Akkor megpróbálom onnant letölteni,köszi szépen!!!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Breki33
mega, csak kicsit álmos vagyok még
computerguru
700 giga????, nem elirtad???

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Breki33
Breki

Nem tudom tegnap még jó volt az is, direkt néztem

Ennyit nem vállalok be majd 700 giga az album
de innen az egészet le lehet tölteni egyben

http://depositfiles.com/files/27qbd7k0b

http://letitbit.net/download/0454.071e22082db99371552dc7627a/Heaven_Hell_The_Mixes_09_HQ.rar.html
computerguru
Szevasz breki!
Ezt az elsõ system in blue-t,amit felraktál,valamiért nem lehet letölteni,valyon miért?
Esetleg feltudnád még tölteni a hiányzó számokat a lemezrõl?
Köszi!

Breki33
Fókusz riport errõl a koncertrõl

Breki33
Az elején ez jó volt.

Edda Kör közepén állok Harcsa Veronika Honvéd férfikar MTV ikon Siófok

Viszont közepén a rappes feldolgozások nem különösen gangszta volt nagyon nagyon szar

De aztán jött Black 2 Black Váczi Eszter és Deak Bill Gyula és megmutatta, hogyan kell Edda-t énekelni !

Breki33
Én meg elfeledkeztem róla, de mindegy élõben szinte az egészet láttam.

"
Icon-történelmet írt az Edda
Elképesztõ koncerttel zárult az idei Coke Club – MTV Icon rendezvénysorozat. Az Edda Mûvek elõtt tisztelgõ elõadások hallatán az ikonok – Patakyék – állva ünnepeltek a tribünön, és a koncertek történetében elõször színpadra is léptek. Pataky Deák Bill Gyula produkciója hallatán nem bírt nyugton ülni, és felment a mester mellé énekelni, a fináléban pedig a teljes Edda részt vett. Az elõre el nem tervezett jammelés teljes közönségsikert aratott, méltó módon zárva le a koncertsorozatot.

Pataky Attila és az Edda Mûvek tagjai bizony alaposan kiélvezték, hogy ikonok lettek. A koncerten, amelyen hazai elõadók tisztelegtek elõttük, szinte végig énekeltek, buliztak a tribünön, sokszor állva tapsolták meg a zenekarokat. Amikor pedig Deák Bill Gyula dalra fakadt, felrobbant a nézõtér, és Pataky eltûnt a díszpáholyból. Csak percek múlva derült ki, miért: az ikonná avatott énekes a színpadra igyekezett, hogy személyesen is köszönetet mondjon a blues-legendának, és pár sor erejéig becsatlakozzon a dalba.

Patakyék, akik barátnõkkel, családdal érkeztek Siófokra, fergetegeset buliztak: Ganxsta Zoliék, vagy éppen a Subscribe zenekar produkciójánál állva tapsoltak a tribünön. A végére pedig meglepetést tartogattak: a fináléban a teljes Edda Mûvek a színpadra sietett, és egy rögtönzött jammelés keretében elõadtak egy dalt – erre pedig még nem volt példa az MTV Icon történetében. Attiláék sem tervezték, hogy fellépnek, de magával ragadta õket az a csodálatos hangulat, amelyet az elõadók teremtettek a siófoki éjszakában.

A produkciók között egyébként bõven akadt rendhagyó: a Honvéd Férfikar Harcsa Veronikával kiegészülve zseniálisan dolgozta fel a Hûtlen és A kör> címû dalokat, Váczi Eszter pedig jazzes, latinos elõadásával megtáncoltatta a közönséget. "

Breki33
Systems In Blue - System In Blue (Single) (2009)

---------------------------
01. System In Blue (Radio Version) (3:31)
02. System In Blue (Long Version) (6:18)
03. System In Blue (Instrumental) (3:29)

http://letitbit.net/download/6446.6a82132ed7a90797ded500d9ea/System_In_Blue_System_In_Blue_09_HQ.rar.html

http://depositfiles.com/files/x9olofqbl
Breki33
Jó reggelt !
coldseed
Egy mintadal az egyik válogatásról:
Big Fun - Blame It On The Boogie (Jackson 5 feldolgozás)

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER