A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coldseed
Hoztam egy kissé érdekes feldolgozást.Samantha Fox "Touch Me" címû dalának mondjuk country-comic-acoustic feldolgozását. Másképp nehezen tudnám körülírni a feldolgozás stílusát.
The_Lost_Fingers_-_Touch_Me_

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

computerguru
Igy már mindjárt más,köszi szépen!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

http://youtube.com/user/BohlenStyle

computerguru
SAJNÁLJUK DE A KERESETT FÁJL NEM TALÁLHATÓ!

NEM LETT VOLNA JOBB INKÁBB RAPIDRA?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

kaposi1
Igen fel,de ne haragudj majd csak holnap.
Éppen Bad Boys Blue - Queen Of My Dreams maxi lemezének letöltésére várok. <#finom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sziasztok!
Én a CITA-tól keresek egy számot You know, ha valakinek meglenne szívesen fogadom!
Köszike elõre a feltöltõnek!
colalady

pomogacs2
Kaposi1:

Fel tudod rakni azt a két Season In The Sun-t a rapidra? Csak NE az adat.hu-ra vagy az addat.hu-ra!
Köszi!

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

Hoppá-hoppá, a felvételre még várni kell, akadt egy kis mûszaki hiba <#boxer>
Addig is, mindenki hallgassa kedvenc lemezét! <#hehe>

Nem mondhatod, hogy tétlenkedem, és feleslegesen küldöd a zenéket <#kacsint>

Ha már Pillantás...
A most következõ verzió annyira friss, még meleg!
A lemezjátszó korongján Tony Wegas legújabb maxija, igazi Bohlen sláger!
A felvétel érdekessége, hogy ez az eddig kiadatlan változat, ebben a pillanatban készült el, még csak promóciós példányban létezik!
A nóta történetérõl annyit, hogy 1992 Május 9-én Dieter Bohlen újra indult az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ausztriának elkészítette a ’Zusammen Gehn’-t, melyet Tony Wegas adott elõ. Ezúttal "csak" a 10. helyezésig jutott fel...
Természetesen, mi most az angol nyelvû verziót hallgathatjuk meg: <#vigyor2> A magnósoknak kedvéért elejétõl a végéig szól a nóta! <#vigyor2>

Csak a jó ég tudja, ez hányadik Bohlen ballada <#hehe>

God Only Knows 5:44

kaposi1
Egy üdítõ feldolgozás ebben a dög melegben.<#wave>

Boys Boys Boys - Emotions ( LA mix ) 6:44

kaposi1
Helló!

Nekem még tõlük van meg ez a szám.
Second Run feat. DJ Ramone / Seasons In The Sun (Radio Edit (3:20) 256-os
ORLANDO - SEASONS IN THE SUN ( Factory Dance Remix )( 4:16 ) 320-as

computerguru
Viszont ezt a nagyszerû dalt még játszotta más is,de nem szlávok.Azt hiszem nekem megvan valahol.

Örülök, hogy tetszik a René <#vigyor0>
Az Are you ready for loving volt az egyetlen ismert, meg is van nekem bakelit maxin <#vigyor2>
Ricky Kingrõl tudok, de szerintem nincs meg, és a Monster mix se rémlik, pláne ilyen hosszban <#circling>
Mindent szivesen fogadok, inkább kétszer legyen meg, mint egyszer se <#hehe>

A Tony Wegas, TNT mirõl van neked wavban, vagy saját maxi?

René Froger válogatását én is letöltöttem tegnap és nagyon tetszik valóban. Nem ismertem, de nagyon kellemes zene.

Nincsenek tõle lemezeim sajna.

A Bohlen Medley-ben valóban a régi dalai vannak többségében még a Modern Talking elõtti idõkbõl. Elõszedem a régi zenéit és ajánlok az angol nyelvû dalokból, hátha van amit nem ismesz vagy nincs meg.
Nemcsak német nyelvû zenéi vannak ugyanis ebbõl az idõbõl.

Egyébként ígértem Modern Talking koncertfelvételeket, nem felejtettem ám el, a napokban küldeni fogom.

Apropó, Ricky King lemezed van Dietertõl ? Ha nincs, feltétlenül töltök fel Neked, az szenzációs! (80-as évek eleje)

És amit még nagyon ajánlanék hirtelenjében, vagy egy két és fél órás megamixe, a címe Monster mix. Ez megvan Neked ?

Szívesen az A.D. Stúiót, örülök ha segíthettem.<#wave>

Sajna, nincs Seasons in the sun c. dalom semmilyen más változatban, mint Terry Jacks-tõl.

Nem is ismerek szláv verziót.

Viszont volt egy másik angol nyelvû verzió, amit Peter Gilmore énekelt, õ volt az Onedin kapitányt játszó színész az ismert TV-sorozatban.

Én meg ezt a verziót keresném nagyon.

Tony Wegas maxija máris itt van Neked

TONY WEGAS MAXI SINGLE 1992
HANSA
wav

01 Zusammen geh'n (single version) (3:18)
02 God only knows (3:18)
03 Zusammen geh'n (instrumental) (2:50)

Tony Wegas - Zusammen geh'n maxi single (1992) wav

Zephyr Retiring
..akkor neked is jó nyaralást....

..egy hét múlva<#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
még nincs eldöntve semmi, addig maradunk amíg jólesik<#eljen>
bízom bennetek, hogy ügyesen tartjátok addig is a frontot<#integet2>

pomogacs2
Fülcsimanó:
Meg van neked véletlenül a Seasons In The Sun valamilyen szláv nyelven?
Régen hallottam ezt külföldön egy autóból.
Olvastam, hogy neked vannak ilyen közép-kelet európai zenéid.
Köszi!

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

computerguru
Köszi szépen,szuper vagy!
Ha esetleg találsz még lemezeket 320-as-ban,akkor légyszves szólj! Köszi!

Dióka
én csak annyit tudok biztosan,amennyit nyilatkoztak nekem hivatalosan. mondták, hogy néhány mûsor még megvan (melyek valóban náluk készültek),de mivel az egész sorozatnak (az említett külsõsök bevonása miatt) nem a magyar rádió a jogtulaja így azt a pár mûsorrészt sem adhatják ki, ami megvan még az archivumukban. egyéb infót nem tudtak vagy nem akartak közölni, sem írásban, sem telefonon.
hogy valamikor újrakezdték,azt nem tudom,mert 95-96-ban már távol voltam a petõfi rádiótól, az a korszak nekem teljesen üres.

akyyy
jó film készül a harmadik része is már, oroszba

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

No.1 Hits of the 60's Forever gold.(tesco 520 Ft)😊
kaposi1
Tegnap nekiugrottam a 28 nappal késõbb megnézéséhez de már megint elaludtam rajta.<#hehe>
Félek sose jutok el a második részig. De tény hogy vannak ennél sokkal jobb horror filmek.
Még itthon is.<#nyes>

IMYke2.0.0.0
A "28 héttel késõbb" - aláírásom - tucat film. Még horrorba se fér be nálam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!
Köszi a számokat.Elárulod, melyik válogatás albumról valók ezek a számok?

Máris megérkezett Neked az A.D. Stúdió válogatás-lemeze.

A.D.STÚDIÓ - N.1. HITS (1989-2001)
WARNERMUSIC 2001
mp3 320 kbps

Trakclist:
01 Álmaimban Amerika (3:18)
02 Nyári esõ (4:22)
03 Valami nagy szerelem (3:40)
04 Adj menedéket! (3:31)
05 A megígért csók (4:28)
06 A nap szerelmese (3:58)
07 Törékeny vágy (4:24)
08 Most szeress! (4:38)
09 Harmóniatörvény (3:46)
10 Páratlan páros (4:09)
11 A szerelem törvény (4:45)
12 Szép ünnepet! (3:36)
13 Katona (3:50)
14 Engesztelõ ajándék (4:58)
15 Mint a spagetti (4:03)
16 Zenélsz bennem (3:16)
17 Maradj velem! (3:20)
18 Néha (4:32)

http://rapidshare.com/files/262782098/A.D._St_di__N.1._Hits_1989-2001.rar

Ráadásul René hangja hasonlít Tonyéra 😊
A René Froger albumokból mind érdekelne, miután hallottam a válogatást...

Amúgy az L'Affair Secret Eyes-t is Rolf Köhler énekli 😊
De besegített a London Boys-ba is 😊
+ pl. Stag - BBBS + Black Betty
Amúgy ezen a Marc De Ville-en felismerni a hangját 😊

Köszi, hiánypótlónak jó lesz, meg érdekesség is mindenképpen 😊
Ismerem nagyjából Dieter régi dalait, de ebben a "mixben" olyanokat hallottam, amik ismeretlenek nekem 😞
youtube

Ha esetleg lesz idõd, Tony Wegas maxi anyagát megköszönném 😊
René Froger albumaid nincsenek?
Lejjebb ajánlottam egy válogatást, szerintem tetszene neked is, és azoknak, akik szeretek a dallamos bohlen-pop zenéket 😊

Musachy
Nekem még van egy hét...

imo :) science fiction is science fact

computerguru
Oké,köszi szépen!

Brekinek szeretném megköszönni a Neoton musicalt.

A hét zenéje nálam. <#eljen><#worship><#worship>

Kedves computerguru

a felsorolt A.D. Stúdió albumok közül az elsõvel tudok szolgálni Neked jó minõségben. (N.1.hits 1989-2001)

Ez az egy van csak, mindjárt föltöltöm Neked.

computerguru
Sülyedt!!!! Nem rossz mi?

Panoráma<#wave>

Én úgy tudom a rádió stúdiójában készültek, oda ment be a Haluska. Az elején bár még többen vezették felváltva. (akkor talán készülhetett máshol, bár az akkori állapotokat nézve, sok hely nem lehetett)<#hehe>
Bár nem is érteném, hogy miért készült volna máshol...
De a Pillantás még '95-96-ban is volt...
Amúgy ne csodálkozz, hogy nincsenek meg a mûsorok, ha pl. olyat is töröltek folyamatosan, mint pl. a Daráló (fiataloknak szóló Szabó család)
Már nem emlékszem miért, de talán ennyire nem volt pénzük szalagra? <#boxer>

computerguru
Mennyi idõre mész? Jó nyaralást neked!<#wave>

Zephyr Retiring
holnaptól mondjuk: nyaralni<#hehe><#integet2>
(legalábbis annak, aki megteheti..vagyis jómagamnak<#hehe>)

Dióka
egyes emlékek szerint lehet, hogy az elsõ pár alkalommal
"Pillantás az európai diszkók világába" volt a cím, tehát a pillantás már benne volt,bár talán a te verziód is igaz lehetett, nem tudom, amikortól én bekapcsolódtam (az elsõ néhány mûsor után) bennem már csak a hamar leegyszerûsített és véglegesen használt címmel maradt meg a mûsor,ami "Pillantás az európai diszkókba" címmel futott 90-91-ben asszem talán 1 évig. Sajnos az MR1-nél nincsenek meg a mûsor hanganyagai,mivel azok állítólag külsõs céggel és stúdióban készültek, nem a Petõdi rádió saját stúdióiban.

computerguru
Napinditónak pedig egy igazi ritkaság,nem mondom meg melyik mûsor fõcimzenéje volt,de szerintem rájöttök.

TANGERINE DREAM:Choronzon 1983
320 04:09 9,53MB

http://data.hu/get/1599097/Tangerine_Dream_-_Choronzon_1983.mp3.html

computerguru
Szép jó reggelt mindenkinek! Még mindig keresem ezeket az AD studio albumokat,mert amik fent vannak a neten elég silányúl szólnak!

No1 Hits 1989-2001
Shakespeare vagy amit akartok
Álmaimban Amerika
A nap szerelmese
Spirit Dance Remix 2001
Most szeress 1998
Páratlan páros 1999

Köszönöm!

computerguru
Szia bakterzoli!Még egy kérés,nem tudnád véletlenül ennek a dvd-nek a boritóját elküldeni,ha gondolod priviben.

Az elején valamikor késõ este - talán csütörtök - még az volt a címe:
Az európai diszkók világa (?)
A Pillantás a végén már csak nem így magában volt?
Vagy ki volt írva végig a neve...?
+ bónusz: Éjszakai koktél <#wink> + Ünnepi koktél <#hehe>
A hétfõi kívánság mûsorról már ne is beszéljünk <#hehe> bár azt nem hallgattam rendszeresen - se <#vigyor2>