A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pusz Fülcsi!
Исполнитель:Samantha Fox
Альбом: Just One Night
Genre: Electronic, Pop
Style:Hi NRG, Synth-pop
Год:1991
Качество:256kbps MP3
Размер:100Mb
Треклист:
01 - (Hurt Me! Hurt Me!) But The Pants Stay On
02 - More, More, More Love To Love You Baby Medley
03 - Don't Wait Up
04 - Just One Night
05 - Pleasure Zone
06 - Another Woman (Too Many People)
07 - Don't Cry Wolf
08 - Nothing You Do, Nothing You Say
09 - Saving It Up
10 - Spirit Of America
11 - What You See Is What You Get
12 - Now I Lay Me Down
1.
2.
Pass:1967
http://sharebee.com/a5c40c17
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az ilyen mondatok után szokott jönni Fülcsi hogy " ettõl az elõadótól három lemezem van.Holnapra fel is töltöm õket."<#hehe>#hehe>
De a viccet félretéve én nagyon soványan állok Samanthából.<#szomoru1>#szomoru1>
Pedig ez a szám nekem is tetszik.
Innen most már nyugiban töltheted.<#nevetes1>#nevetes1>
Gurcan - Hear the wind in your heart
remélem erre jársz, mert ma estére ígértem Neked ezt a számot.
Rod Stewart - I' sailing (mp3 320 kbps)
Eddig nemis ismertem
Ezt ismerem - természetesen- de ez a változat nagyon tetszik ha valakinek megvan
Pont a hétvégén néztem vissza 8000<#wow1>#wow1>hozzászólást.
Amihez nem tudok hozzászólni vagy nem találtam arra nem fogok reagálni,mert minek?<#kuss>#kuss>
Baltásrém feladványával is küzdöttem ,de sajnos nekem az infó nem elég.<#shakehead>#shakehead>
Amint lejött aminek le kellett jönnie<#eplus2>#eplus2>már töltöm is fel neked.<#papakacsint>#papakacsint>
A számra közben rájöttem, hogy megvan, de biztosan van akit érdekel privit is kaptam ez ügyben.
Sziasztok.Olvasgatva a fórumot arra a következtetésre jutottam ,hogy vissza felé senki nem olvas.Ennek az a nagy elõnye ,hogy a feltett kérdésre esélye sincs megtudni a választ . Próbálgatok bekapcsolódni a vérkeringésbe ,de úgy veszem észre ,szinte felesleges.Vannak kérések és aki kérte már több napja nem járt erre . Próbálom megfejteni,hogy is mûködik ez.Egyébként a keresett dal 320-ban megvan . Köszi .
Alexander O'Neal - Greatest Hits - (2004)
Alexander O'Neal - Criticize (Single).flac
http://www.gazup.com/CntgA-05_-_alexander_oneal_-_criticize_single.flac-download-mirrors
Hát tudjátok, már megint érdekes magyar albumo(ka)t bírok keresni.
A HIT Oké Cimû lemezét keresem!!!
Érdekesség, hogy az énekes akkoriban Bodnár Attila volt...
Érdekelne még Bery Ari és a Pillangóktól - bármi...
Nagyon köszönöm elõre is!!
IMYke!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
In Lak\'ech Ala K\'in
Van egy italo-diszkó zene, amit egy csaj énekel, tök jó zene.
Ezt énekli a refrénben :
"i can't stop thinking about you
and i do not what to do"
Zeneszerkesztõvel a refrén dallamát lezongoráztam, itt meg tudjátok hallgatni :
Mi lehet ez ?http://mastergy.fw.hu/zene.mp3
Pedig ennek a zenének nem kell ajánlás, nagyon szeretem.<#szeret>#szeret>
In Lak\'ech Ala K\'in
Various Artists - I Love Disco 80's Vol.1 - Vol.4 (8 CD)
CD 2
01. Bronski Beat - Why ? 07:46
02. Imagination - New Dimension (Electro Mix) 09:24
03. Patrick Cowley - Tech-No-Logical World 07:45
04. Pamala Stanley - Coming Out Of Hiding 06:12
05. Toni Basil - Over My Head 05:01
06. Lili & Sussie - Candy Love 06:37
07. Prime Time - I Can't Get Enough 06:47
08. Club House - Superstition Medley With Good Times 06:24
09. Men Without Hats - Safety Dance 04:30
10. Monyaka - Goh Deh Yaka (Go To The Top) 06:34
11. Tempo Rubato - Don't Stop The Classics 10:38
http://www.italo.nu/wpg2?g2_itemId=4405&g2_page=1
Maga a rádió
http://www.italo.nu/listen.pls
http://www.gazup.com/uTRgp-07_-_trapped.flac-download-mirrors
És az elsõ mirror
http://rapidshare.com/files/264847679/07_-_Trapped.flac.html
Ezért én a jól bevált programjaimat nem cserélem le, csak nagyon indokolt estben.
Mostanság minden berögzõdött programom helyett keresek valami újat, jobbat ... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Le is töltöttem, de ha nem haragszol nem onnan!<#papakacsint>#papakacsint>
Egész jó a nyitóképernyõje.
Meg az sem hátrány hogy tud magyarul.
<#hehe>#hehe>
Ne a kép alapján ítélj... ha letöltöd, telepíted és elindítod, érteni fogod, hogy miért szerettem meg: egyszerûm szép és iszonyatosan király!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
az elsõ
http://www.gazup.com/1VNWw-01_silent_circle_dj_special_mega_mix_part_i.flac-download-mirrors
Stage - Voodoo Dance (Singles Collection)
01. Voodoo Dance '84
02. Real '85
03. Prisoner Of Your Love '85
04. Ocean Of Crime (We'Re Movin' On) '85
05. Stay '88
06. Dreamin On The Top '83
07. Ocean Of Crime (Instrumental Version)
08. Voodoo Dance (Instrumental Version)
Download
Nekem se õ volt a kedvencem de azért valljuk be nagyon nagy dobás lett volna újra behozni.Jót tett volna a futamoknak.
És azért a tudása elõtt meg kell hajolni.
"De látom, azért téged a látvány jobban elvarázsolt."
Gyarló az ember!<#mf1>#mf1>
De lehet hogy egy próbát megejtek a Foobar-al is majd.
De amíg ilyen alapok mint a Microsoft Office hiányoznak a gépemrõl addig még egy kissé fontosabb dolgokat kell elõtérbe helyeznem.<#szomoru1>#szomoru1>
2009-Present
* John McInerney
* Carlos Ferreira
Szerintem ezzel a másik Herbert McCoy-os variációtol különböztetik meg ami csak tipp, tehát rá vonatkozik ez: "számos Bad Boys Blue fellépést láthattunk itthon, melyeken nem az eredeti tag énekelt"
A Hargent-es szöveg még korábban íródott, de ha jól tudom John McInerney Andrew-al korábban öszeveszett és így egyedül haknizott.
De lehet, hogy nem jól tudom vagy gondolom
aki esetleg mélyebben bele akarja magát ásni a témába egy idézet
Hi everybody,
as it's been said many times before, the rights for the name of the group Bad Boys Blue belong to both original members remaining from the first line-up: John Edward McInerney and Andrew Freddie Thomas. There's an affirmative document engrossed by Coconut Records (Coconut Music nowadays), dated 1992!!!
This means that the other guys which have been members of Bad Boys Blue don't have any rights to use the said name.
Otherwise every former member of Bad Boys Blue: Trevor Bannister, Owen Standing, Mo Russel and Kevin McCoy could former his own crew and perform as Bad Boys Blue too. It's inadmissible!!!
All the more pathetic is Herb McCoy's acting... actually he never was a member of Bad Boys Blue as he was a member of so-called The Real Bad Boys Blue (the group created by Andrew Thomas after split with John McInerney), also he never was at the studio, neither with John nor with Andrew, he never sang a word in any BBB song etc...
Also Kevin McCoy and Jeremy Cummins, the guys performing with Andrew Thomas nowadays, don't have any rights to former their own crews and perform as Bad Boys Blue. It also concerns Carlos Ferreira that performs with John McInerney.
I'm repeating - the only guys who have the rights for the name of the group Bad Boys Blue are John McInerney & Andrew Thomas.
This what Herb McCoy is doing can be only called a karaoke performance. He cannot use the name Bad Boys Blue at all, which means that he cannot perform under this name and cannot promote his shows as Bad Boys Blue.
He can perform under his own name and sing BBB tracks with his own voice on brand new arrangements. Lex clearly says that as long as he doesn't use original music and original lead and backing vocals (in a word he doesn't use original tracks) he can sing any tracks he wants as it's treaten by law like a cover performance.
A few examples - a group The Sound of Boney M. performing hits of Boney M., Modern Talking Reloaded performing hits of Modern Talking etc...
That's all we can say as regards this situation...
Best,
Mike (BBB TEAM)
http://www.badboysblue.eu/board/showthread.php?t=384
Kegyetlenül jó program, és teszi a dolgát - a beépülõ modulok segítségével pedig akkor és úgy szabod testre ahogy tudod, akarod.
Ha csak simán lejátszani akarod a zenéket, nem pedig a program félképernyõt elfoglaló sallangját nézni, akkor mindenképp érdemes F2000-re váltani.
De látom, azért téged a látvány jobban elvarázsolt... 😊
Túl szép lett volna!!<#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead><#szomoru1>#szomoru1>
Szerinted telt ház lesz?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
És ezt a hírt valahogy nem nagyon publikálják a szervezõk.
E fellépésnek az az érdekessége, hogy az EREDETI FRONT ÉNEKES lép fel az együttessel a rendezvényen. (Az elmúlt két évben számos Bad Boys Blue fellépést láthattunk itthon, melyeken nem az eredeti tag énekelt...)
Nos ,most sem az eredeti énekesssel fog fellépni a BBB,ugyanis
a jamaicai Trevor "Supa T "Taylor január 19-én halt meg 2008 Köln, Németországban.
Továbbá az amerikai Andrew Thomas pedig sajnos most halt meg július 21-én Köln, Németországban.
Úgy hogy elég érdekes BBB-t fogunk látni.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.