A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lervi
Tracklist
1 Мой тепефон
2 Я не жалею
3 Придуманный мир
4 Долгий путь к тебе
5 Далеко
6 Осень
7 Другая я
8 Ночь
9 Остановись
10 Но я не верю
11 Осколки лета
12 Ночь блестит росой
13 Только ты
14 Тайны далёких звёзд

kaposi1
Hát ha ez nem megegyezõ az egyel alatta linkel képben levõ Studio-80 albummal akkor persze.
Fogalmam sincs milyen számok vannak ezen.<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

lervi
akkor most ezt is keresed ugye cimbora?

kaposi1
Ha valakinek van ezzel kapcsolatban még valami anyaga azt nagyon szívesen várom.<#worship>

Dióka
nem, nem én vagyok, csak megkértem agy alteregómat, hogy helyettesítsen, míg nem vagyok.<#nevetes1><#wave>

Dióka
újabb cég próbálkozása, hogy 4DX marketing blablával bevezessen újként egy nem is új dolgot.....hurrá

ha megjelenik az 5D vagy 6D változat,mindenképpen emlékeztess mindenkit!
én 8D-tõl fogok beszállni.<#nevetes1>

kaposi1
Szevasz Cimbi!<#wave>

"csak hitted komám!"

Gondolod?
Minden innen kezdõdött!68808
Ha találsz ennél korábbi utalást Siberian Heat-ra akkor nagyon szívesen látnám,és megkövetlek.
Az már más kérdés hogy nagyon sokat köszönhetek neked, és még másoknak is a többi vele kapcsolatos zene beszerzésében.<#worship><#worship>
Pl: Studio 80-rol elõtte sose hallottam.<#fejvakaras>
Ja és most jut eszembe Elen Cora-t is én említettem itt elõször.<#mf1><#nevetes1>
Azóta is a nagy kedvencem.<#szeret>

kaposi1
Sziasztok!

Kedves Fülcsi!
Nagyon sok boldogságot kívánok Házassági évfordulótok alkalmából.
Tegnap este már nagyon sietnem kellett egy családi mozizás miatt ezért nem tudtam válaszolni .
Nekünk is most volt 08-án a 11-ik.<#nevetes1>
Remélem ma sikerül a progit helyes mûködésre bírnod.<#papakacsint>

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek.<#wave>

Köszönöm mindenkinek a tegnapi jókívánságokat.
Atiapuka, köszi a zenét!!!

Fülcsikém, én is gratulálok és boldogságot kívánok Nektek!!!!<#wave><#integet2><#taps>

Sziasztok!

Fülcsi, múltkor igértem neked egy számot:

http://rapidshare.com/files/267074914/K-Maro-Femme_Like_You.mp3.html

Tyia
Én a a 15. házassági évfordulómon már gyakorlatilag nem voltam házas...

Csak pozitivan...

A közelgõ 2. házasságomat életfogytig képzelem...

Fülcsi sok szerencsét a többi 50+x házasságban eltöltendõ évhez!!!

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

computerguru
Oké! Elõre is köszönöm!<#integet2><#taps>

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Breki33
"A szeptemberben bejelentett és béta státuszban lévõ MXP4 formátum a Musinaut-tól nem kevesebbet remél, mint a zenehallgatás forradalmát. A formátum lehetõséget nyújt több hangsáv/csoport szimultán lejátszására ún. “skin”-eken keresztül, melyek valós idõben változtathatók hallgatás közben. A skin-ek különféle mix-ek összeállítására adnak lehetõséget és egy félig véletlenszerû lejátszásra is, amelyben az egyes részek lejátszási gyakorisága manuálisan meghatározott a készítõ/szerkesztõ által.

Musinaut MXP4 Creator boxAz MXP4 formátumú fájlok az MXP4 Creator alkalmazással készíthetõk, mely WAV, AIFF és OGG Vorbis fájlokat támogat, az MP3 támogatás hamarosan érkezik. A lejátszás az MXP4 Player-rel történik, mely standalone verzióban ingyen letölthetõ a Musinaut weboldaláról, illetve böngészõbe integrálható, akárcsak a videók és egyéb, pl. Flash tartalmak.

Musinaut MXP4 Player screenshotA gyakorlatban az MXP4 pl. egy adott dal különféle verzióit tartalmazhatja, a felhasználó pedig választhat közöttük hallgatáskor. Loop pontok is meghatározhatók és az egyes alkotókockák közötti logikai összefüggések is definiálhatók, pl. mely részek hogyan követhetik egymást. Az átmenetekhez crossfade-ek definiálhatók elõre. Akár állandóan változó, folyamatosan szóló zene is készíthetõ így.

A béta verzióban még nem szerepel, de a teljes verzióra ígérik, hogy lesz benne time-stretch funkcionalitás is, mely egyes skin-ekben az eltérõ tempójú zenei alkotóelemeket automatikusan a hallgató által definiálható tempóra illeszti különféle beépített algoritmusok használatával. Továbbá várhatóak még benne beépített effektek is, melyek szintén valós idõben kerülnek a hangra non-destruktív módon. "

"Maga az MXP4 rövidítés pedig bõvebben kifejtve annyit tesz, hogy "négydimenziós, többszörös élmény-platform" (Multiplied eXperience Platform in 4d); a Creator értelemszerûen az MXP4-es fájlok elõállítását, míg a Player a lejátszását szolgálja.

Az MXP4 különlegessége pedig az, hogy segítségével az alkotók könnyedén kibõvíthetik vagy átszerkeszthetik a zenéiket - az eredeti szám és annak a különbözõképpen módosított variációi, valamint a számhoz kapcsolódó minden egyéb információ, ide értve akár annak a teljes szövegét is, mind ugyanabban az egy fájlban kerülnek eltálolásra. Ezeket a változatokat - kicsit talán zavart keltõ módon - ugyanúgy skin-eknek nevezik, ahogy a különbözõ programok cserélhetõ felhasználói felületeit is (bár persze a hasonlat érthetõ - és egyben remekül kifejezi a "húzzunk le róla minél több bõrt" eszméjét is)."

Itt is kipróbálható

http://www.mxp4.com/
lervi
csak hitted komám!<#nyes>

Wescone
Jól látok, Dióka! Valóban Te vagy?! <#pias>

In Lak\'ech Ala K\'in

Talán igazad van, én mégis reménykedem, hogy a programmal van gond és nem a géppel...

Köszönöm a jókívánságokat.
Úgy legyen.
Jó éjszakát mindenkinek.<#wave>

Kedves Computerguru,
nagyon szépen köszönöm!!!

Nagyon aranyos vagy, úgy legyen, ahogy kívánod.
Mindenkinek ugyanezt kívánom, ha van házassági évfordulója, ha nincs éppen. Az életben a legfontosabb dolog, mégiscsak (a sok jó zene mellett természetesen) , hogy boldogok legyünk. Szerintem ebben egyetérthetünk mindannyian.

Próbáljuk meg, néha az ember rájön, hogy nem is kell hozzá olyan sok minden...

A Peter Kent albumot ígérem recsegés nélkül is kapod a hétvégén, jó ?

Én úgy tudom akkor is bedöglik, ha nem írsz vele <#hehe>
Az enyémmel is ez volt a helyzet, vagyis igazolta a pletykát, pedig ez évekkel ezelõtt volt, amikor még 50-60 ezer volt egy PC-s DVD író, ráadásul Sony a drága - igaz, hogy még most is beolvas olyan lemezeket, amiket az új írók nem <#hehe>
Nem fogyasztóvédelem kell, hanem garancia, vagy némi apró egy újra - ha tényleg annak van baja - de elvileg nem, mint írták... vagy nem is tudom <#wow3>

További boldog min. 15 évet kívánok! <#wave>
Persze ugyanazon személlyel! <#crazya>

http://youtube.com/user/BohlenStyle

computerguru
Szivbõl gratulálok neked a 15-ik házassági évfordulód alkalmából!! Még sok hosszú éveket kivánok nektek!!!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Remélem, hogy nem az író-olvasó kezd döglõdni, hogy Téged idézzelek, azonnal kardomba is dõlnék, annyit azért nem írtam vele...

Új gép és szuper gép, hol marad a fogyasztóvédelem...
Az biztos, hogy jó cuccot vettem meg, nem dögölhet be egy röpke év alatt....

Atiapuka,

SZIA!!!!<#wave>

Képzeld, ma van a 15. házassági évfordulóm.....

Hát még gombócból is sok...azt szokták mondani.....

De mindenkinek ilyen 15 évet kívánok, küzdelmeset, de összességében nagyon boldogat.... Nekem szerencsém volt, van, lesz....hiszem....
Most egy pár pohár pezsgõ beszél belõlem, de azért komolyan gondolom....

Siberian Heat ügyben éljen Kaposi Laci!!!<#worship>
Minden köszönet õt illeti. Én csak továbbítottam Neked, amit neki köszönhetünk.
Nélküle szegényebbek lennénk ezen kiváló zenével...

Szia Atikám <#wave> azt hiszem irány a hálószoba...

Mai fergeteges boldogságomat még az sem képes elvenni, hogy kicsit recseg a Peter Kent, sebaj, majd megreparálom valahogy ezt az Easy CD programot....

Kedves Qfár.Én csak annyit kérdeztem miért nem mûködik a link.Azt hiszem a Kazoo Band.A többi nem rád vonatkozott hanem azokra akik kértek különbözõ dalokat , jeleztem ,hogy megvannak és kellenek-e.Nos ezidáig senki nem jelezte ,hogy igen .Ezért kérdeztem .
Na igen, visszaolvasva nem tudtam eldönteni, hogy az eredeti jó volt-e neki a gépen <#hehe> mintha lett volna erre utalás, de nem volt egyértelmû...
Akkor nem szóltam <#nyes>

Sziasztok.Lou and Hollywood Bananas dalokat keresnék.Láttam ,hogy valaki Peter Kent duettet is tett fel.Nekem a Don't stop magic c.nóta kellene.Az Odimusic -on fent van ,de csak 90mp. Köszi
kaposi1
Író-olvasónak mi köze van a konvertáláshoz?<#csodalk>

Nem lehet, hogy az író/olvasód kezd döglõdni, és azért recseg?
Nekem is volt már ilyen, és ez volt a baja 😞

Amúgy én az Ashampoo Music Studio 3-at használgatom 😊

Ha ennyire tudod, akkor nincs meg amit keresel valamin, hogy feltedd azt? 😊
Egyszerûbb lenne kitalálni 😊

kaposi1
Ha elmaradsz,lemaradsz!<#nevetes2>
Siberian Heat-nek én vagyok a házigazdája.
Azt hiszem.<#fejvakaras>

Siasztok!!!

Köszi fülcsikém!!!

Gyerekek, ma meghallgattam azt a Siberian Heat-ot.

Az valami fantasztikus zene!!! Nem tudom, hogy ki találta meg, én Fülcsitõl kaptam meg.

De ma egy csomót hallgattam...

MInenesetre köszike midenkinek!!!<#worship>

Dióka
persze, ezt sokan ismerik.....
ja, aki ismeri azt tudja, hogy 2x is jól el lett írva a cím, szóval nem Tour hanem Your
ilyen aprónak tûnõ hibák miatt keletkeznek a legendák is.....<#nevetes1>

a helyes
George McCrae - Rock Your Baby

kaposi1
Privi ment!<#wave>

Atiapuka, itt a keresett dal, a minõség olyan, amilyen, jobbat sajna nem találtam.

Sípos F. Tamás - Buli van

Sziasztok. Látom, foglalkoztatok ma az ügyemmel, recsegés vonatkozásban. Azért nem adom fel, maximum letöltöm újra ezt az easy cd programot.

A történet:
Az Easy CD-DA Extractor programot letöltöttem anno valamikor májusban, úgy ahogy volt, a részletekhez, mint kodec, nem értek sajna. Talán Lame configurator ? Ez benne volt a letöltött verzióban. A beállításokat megcsináltam úgy ahogy itt a fórumon javasoltátok. Jól is mûködött, egész megkedveltem, mert sokkal egyszerûbb az Audiograbbernél mint amit korábban használtam. A verzió csak próbaverzió volt, a véglegesítéséhez, hogy professional verzió legyen, kértem itt segítséget. Musachy küldött egy exe fájlt, amit megcsináltam így, ahogy itt szerepel. Utána érzékeltem, hogy idõnként recseg. A Baccara lemez volt az elsõ, ami egy tömény katasztrófa lett.

Bontsd ki, az exe fájt másold be az Easy CDDA könyvtárába, felülírva az eredeti exe-t, s kész!
http://www.mediafire.com/?dzhhdtjz2tt

fülcsimanó írta, 2009. 06. 13. 11:33
Igen, ez a verzióm van.
Köszi a segítséget.

Musachy írta, 2009. 06. 13. 11:30
Melyik verzió van? Ha 12.0.0 (build1) akkor biztosan tudok segíteni.

Hát ennyi a történet.
Most arra gondoltam, hogy letöltöm újra az egész programot, amíg próbaverzió volt, soha nem recsegett, azóta az exe fájl bemásolás óta csinálja ezt. Mégis ezzel nem stimmelhetett valami.
Elnézést ha kicsit zagyván írtam le, de nem igazán értek jobban hozzá, nézzétek el nekem.

Tyia
Ha kicsit futnának, nem lenne idejük erre.
Például a Nyíregyháza - Szombathely táv elég idõigényes lenne...

Breki33
Egy kis Boney'M America-s Obama verzióban 😊

Boney M Felicidad America (Obama - Obama)
Long English Version.ape

http://www.gazup.com/AGA3g-boney_m_felicidad_america_obama_-_obama_long_english_version.ape-download-mirrors

kaposi1
"állítólag neki is jól müxik"
Mi az hogy állítólag?
Teljesen jól müxik!<#nevetes1><#worship>

Tyia
Az LGT 1984-es Ellenfél nélkül cimû albumát tenném itt közkinccsé.
Nem a legjobb albumuk az biztos, de az övék...

http://rapidshare.com/files/97598733/1984-LG_EN.rar

01 - Ellenfél nélkül
02 - Béke van
03 - Probatánc a Brodway-n
04 - Banális blues
05 - Az üvegrmber
06 - A szívbajt hozod rám
07 - III. világ
08 - A nagy radír
09 - Éjszakai vonatozás

320-as

pass. Leo125

kaposi1
Akármelyik elmentett sg fórumba megyek , ott a próbálkozásuk.

Tyia
A másiknak 5 <#felkialtas> volt.
Lehet, hogy inkább futniuk kellett volna a házkörül...

Wescone
Kaposinak korábban feltettem egy verziót, állítólag neki is jól müxik, továbbá biztosan kitaláljátok mi a teendõ.
Milyen codec pack-ot használsz Manó?

In Lak\'ech Ala K\'in

computerguru
Igen,csak szegény fülcsimanó lehet hogy ezeket a dolgokat nem ismeri fel,ezért kellene neki segiteni,ha annyira vágod az easy-t akkor neki mond el,hogy mi lehet a probléma,ne nekem! Én tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal!

kaposi1
Nagyon hiányzik?

Wescone
"Még mindig azt az easy cd konvertálót használod,miért nem váltasz valami jobbra..."

Mert jó az, csak tudni kell használni vagy felismerni ha sérült a telepített verzió. Az is megtörténhet, hogy konfliktusba kerül egy másik software-val és azért mûködik hibásan, vagy lehet codec próbléma is. Tulajdonképpen ez a leg kézenfekvõbb.

In Lak\'ech Ala K\'in

Breki33
hát pl ez az ftp elérés szerintem nagyon nagy
pl csak beraksz jobb oldalra egy albumot és elindítod közben bármit csinálhatsz webes felületen akár beis csukhatod a böngészõt

meg a feltöltésekért illetve letöltésekért pontokat is kapsz amiért elvileg fizetnek is, de ebben nem nagyon hiszek.
kaposi1
Mondjuk a 4Shared-en ugyan úgy megvan a könyvtáram, csak annyi hogy az nem ad Mirror-t.<#fejvakaras>
Ezen kívül van még más pozitívum is benne?

kaposi1

Breki33
közben a FLAC próbám is felért, gondolom ezt sokan ismerik nagy zene

George_McCrae_-_Rock_Tour_Baby.flac

http://www.gazup.com/oqBMI-05_-_george_mccrae_-_rock_tour_baby.flac-download-mirrors

Breki33
Mondjuk bal oldalra akarsz másolni

Akkor arra állsz, de ugye alapból egy saját meghajtódat vagy könyvtáradat látod.

rámész arra, hogy ftp kapcsolódás és akkor ott látni fogod ezt az ftp-t (a képednél mikor kitöltötted az adatokat elmentõdik)

rámész - kapcsolódás és bejön a bal oldalra az ftp, na ezután amit oda másolsz azt feltöltöd, tehát simán úgy másolhatsz rá mintha saját gépeden másolgatnál, csak kicsit lasabb lesz.

Ami meg felért az megjelenik a feltöltött fileid között a gazup lapon
és ezt bármelyik gépen megnézheted, ha tudod a neved és jelszavad !