A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
És ezek pl?

klikk
Kedves Tyia,

tudomásom szerint csak a Bad New York City volt az egyetlen dala, lemeze pedig végképp nincs.

A Bad New York City-vel kapcsolatban is csak találgatások vannak, hogy Bohlen-szerzemény-e.

cucurbia
Hát ha majd nem tetszik a megrendelõnek jelzi és akkor felteszem az cd-met.
Ok?Kivárjuk.

Breki33
viszont lehet jobb minõség lett volna

és ha a jelszó nem lesz jó akkor kapok 😛
cucurbia
http://rapidshare.com/files/272235677/Max_mix9-12.rar

Következõ 20 perc mulva.

cucurbia
Köszönöm,igy megusztam egy félorás munkát😊)

cucurbia
Nagylemez tuti nem és az a baj hogy még válogatásokon sem szerepel tudtommal.
Kb három bakelit volt anno a kezem között de mindegyik puffogosan indult,tehát ez valami nyomáshiba lehetett😞(
Kivéve a kislemezváltozaton.
Én még egy dalárol tudok,az a Nothing is inpossible

Breki33
Na hogy megsporoljam nektek

http://rapidshare.com/files/88076773/Samuraj__1989_.rar.html

Elvileg 320-as, de nem próbáltam

Nino De Angelo
Samuraj
1989
Pop
pass: Kaunas

mр3/СВR 320kbps
90 Mb

01. Samuraj
02. Who's Gonna Love You Tonight
03. Have You Ever Been Lonely
04. Stay With Me
05. Don't Kill It Carol
06. Give Me One More Try
07. Laureen
08. You Are So Beautiful
09. If There Is One Thing That's Forever
10. Don't Ever Lose The Flame
11. I Want Your Heart My Love
12. There's Too Much Blue In Missing You
Tyia
Alant láttam megemlítve Geff Harrisont nevét....

Az a kérdésem, hogy ennek a jóembernek nincs lemeze, akár kicsi akár nagy?
Netalántán csak a Bad NYC volt a teljes repertoárja?

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Mindjárt föltöltöm Neked a Nino de Angelo albumot mp3 320-asban.

De most Kaposi Lacinak töltöm épp a Mr. Ziwago számot.

cucurbia
Ok,amint a max mixek felérnek(még 3 file van hátra)utána ez fog jönni.

Nos mp3 tökéletes lenne, mert elég lassú a netem, és így gyorsabban lejön. Köszönöm elõre is !!!
cucurbia
http://rapidshare.com/files/272224234/Max_mix4-8.rar

a következõ adag ujabb egy ora mulva.

Breki33
nem õ akkor aktív országúti bicikliversenyzõ volt szerintem :-)

illetve a helyi mûszaki boltban dolgozott illetve már akkor is tuningolt készülékeket

(Mûszakin nem ilyen háztartási gépes tv-s boltot értem, hanem elektronikai alkatrészboltot)

Nem zenész !
cucurbia
K.A.rol inkább egy szot se!!!
Biztos az Ivanics Eszterre gondolsz.na õ is egy külön történet,élete és munkássága,de nem vagyok Vámos Miklos,hogy csak üljek és meséljek.
Sajna a Studiomagnó nem az enyém,mint mondtam csak kölcsön,de szalagokra valoban nincs szükségem,csak a számozott adástekercseket tartom meg a saját magántekercsekre nincs már szükségem.Elvileg a tekercsek adatai😞ez van az oldalán)😛er 528 AKI 6,3 mm 1000 m 1/4 in 3280 ftnb740 025 Prod.no.335108 no.
na ezt silabizáld ki,ez pl egy BASF tekercs tokjára van irva.

Tyia
Ez a "valaki" nem zenélt a korabeli Prognózisban?

Breki33
oks én még úgysem írtam privátot :-)
Szép estét mindenkinek!

a lemezek között keresve leltem nekem kedves zenét ...
Megosztom veletek a minõség ...hm az elsõ lemezekrõl vannak
az 1.a 2.

csak 10x lehet tölteni!<#circling><#wink>

Breki33
Nem szerintem esetleg õt zavarná hogy írtam róla.

Most fejbõl nem tudom a céget amikor itt volt mutatta azt a cikket akkor kilinkeltem ide is érdekességképpen
de ugye ezt most visszakeresni elég macerás.

Esetleg majd aki innen járt náluk megadja bár ha jól emléxem nem nagyon találtam a cégnek honlapot csak cikkeket róluk.

Vmi olyasmit mondott nekem, hogy nem reklámozzák magukat mert akiknek ilyen cucca van az már ugyis tudja kik õk a munkáig révén.
Ha adod hozzá a Slágeres magnót is, akkor kell a tekercs <#hehe>
Mert gondolom a hagyományos otthoni szalagos magnón nem lehet lejátszani, mert nagyobbak a tieid... vagy nem? 😊

Emlékszem, egy szombat délután is voltam bent a "Danubisuba" is egy kicsit, de sajna akkor épp nem Gyuribá, hanem valami csajszi volt a mûsorvezetõ 😊 Igaz, utána tv-s is lett kis ideig belõle az rtl-en
Ja, hát pont azért nem voltam bent akkor, mert a Gyuris adásoknál többet kellett dolgoznod, mint traccsolnod 😊
Bár, K.A. biztos többet volt nálad, mint én <#boxer>

http://youtube.com/user/BohlenStyle

cucurbia
Hát akkor majd megirod privátban,hogy ne terheljük a közönséget😊)
adsl-ellel ráérek a töltögetéssel,ha a rapid 200 megájába belefér a flac😊)

cucurbia
Ja ez a két felvétel nem rádios felvétel,hanem bakelitdigitalizált.

Engem nem zavar a reklám, de akkor esetleg privátban valami weboldalt, vagy mást írhatsz róla, róluk, legyen mit olvasni, mert felesleges pénzem most úgysincs <#hehe>

cucurbia
Valoban a benti studiomagnoknak az volt a nagy hibája,hogy a tût mindig cserélték,használat után vissza kellett szolgáltatni igy névre adták ki,magyarul ha egy elhasználtat kaptál,sokszor rosszabb lett a felvétel(bizonyos számuakat ha megkaptam vissza is adtam rögtön).Te voltál bent nálam,tudod,hogy a stabilitásukkal,sebességbeállitásukkal nem volt gond,inkább a tü volt a gyenge pont mindig hogy mit kaptál.A másik pedig a technikus személye(ha nem én voltam véletlenül),mert sok technikus valamiért átjátszáskor rajta hagyta a kompresszort(ami a szöveges adásokhoz kellett),és ez bizony tompitotta kicsit a felvételt.Nos a szalagokkal kapcsolatban most régi és friss élményeim is vannak.Az Agfa és BASF szalagok mindig nagyon jol szoltak, a hangképpel szerintem nem volt soha baj,és mostani tapasztalat(mert most két honapja kaptam kölcsönbe egy studiomagnót a Slágerbõl, a nyaram arra ment hogy a régi tekercseket vittem át a számitogépre,csak vinnék már el,akkora dög itt mellettem),hogy 83-84-es tekercsek is ugyanolyan jol szolnak,mint 10-20 éve.Bezzeg az Orwo meg Zonal szalagok,azoknál már sokszor fél év után és hallhato volt a tompulás, az Ampexekröl meg annyit(ezt kaptuk a kilencvenes évek végén amikor más mindenen sporoltak),hogy szintén magashanghiányosak voltak,és ami a legkinosabb,hogy most lejátszva õket 9 év után gyakorlatilag rásül szalag hátulja a lejátszofejre annyira pocsék minõségûek.
Szoval röviden,kb az fogalmazhato meg,hogy ha AGFA vagy BASF tekercsen van valami akkor az évtizedekre õrzi a minõséget,minden más vagy hangilag vagy(mint az Ampex)fizikailag romlik😞(
De a szalagra rögzitésnál mindig tendencia,hogy a magasabb frekvenciákbol lecsal keveset sajnos😞
Tényleg van vagy 80 ,1000 m-es tekercsem,nem kell senkinek????

Breki33
Hello
Breki33
Ezért ajánlottam fel a flac formátum készítését megmutatom ami kisebb méret viszont elvileg veszteségmentes.

Én a 320-al szemben inkább azt részesítem elõnyben, de mondjuk aztsem egyszerû feltölteni
Breki33
ok

kicsit megkeveredtünk a Nino Di Angelo-ra céloztam, hogy az másnak szólt
csak nem akartam külön hozzászólásba írni

mindegy ugorjunk 😊
Breki33
Hát én inkább haveri szinten ismerem pesti munkáírol csak olvastam illetve tudok olyat aki hozzá járt, de pesten még nem jártam náluk.

Nekem az erõsítõmet és a hangfalaimat tuningolta illetve remélem végre hozza hamarosan az új magasaim. 😊

Korábban raktam be egy cikket a hi-fi kiállításon általa készített hangrendszer tesztjérõl.

De pl ha valaki csak a bakelitjeit akarja 'tisztába tenni' is hozzájuk jár.

Ja és elég nagy 80-as évekbeli és Italo Disco rajongó rengeted audio CD-vel és bakelittel.
De félreértés ne essék nem akarom reklámozni, direkt nem írok nevet
azis lehet, hogy maga a cég nem olcsó, de tudok olyanokról akik elég drága készülékeiket inkább hozzájuk viszik a szakszervíz helyett.

Van aki innen már járt náluk majd õ leírja, ha gondolja a véleményét.
Tyia
Szép napot mindenkinek! <#integet2>
Ajánlanék itt nektek egy érdekes darabot. (nem éppen italo...)

Red Box - Saskatcuwan

http://sharebee.com/80ee811b

Szerintem a " For Amerika" ettõl az elõadótól mindenki elött ismert, vagy nem....

cucurbia
Igen.kénytelen vagyok igy.Tegnap begrabbeltem a cd-ket,utána mp3-asitottam,csomagokat tömöritettem belõlük,ugy csopoportositva hogy beleférjen a 200 megás határba és most töltögetem fel,gyakorlatilag majd egy ora amig egy csomag felmegy,szoval még van elég sok a gépemen.El sem képzelem ezt wavban😞(ezért mondtam ha valakinek külön kell,egyet egyet megprobálhatok wav-rarban,de az összeset....rámenne egy hetem.

Amúgy a rádiós szalag minõségét, ill. a felvételét hova sorolnád, mihez lehet hasonlítani?
Mert rádión keresztül nem lehetett kivenni, és a Paula Fina + Mistery elég jól szól 😊 Pedig a benti lemezjátszótok ránézésre nem tûnt jó hangzásúnak <#hehe>

cucurbia
Hát igen,Te is tudod drága régi barátom,ha anno 1997-98-ban nekem lett volna ilyen technikai lehetõségem mint ma(cd-rõl cd-re irás nem 1-2 ora alatt,illetve digitalizálás itthon datrol cd-re akkor akár fél év is elég lett volna a benti anygok nagy részének kimentésére.De akkor nem volt,most hogy meg már van,nincsenek hozzáférhetõ anyagok.Ezt nevezik pechnek.

cucurbia
Most még tárgytalan de megtartom a leveled.Bevallom,most elég zürösek még a napjaim,évkezdet van,nem igazán ezen jár az eszem.De köszi.

De igen pesti vagyok.

Mármint mi kinek szolt??
Mindegy,majd jelzik ha kérik feltölteni,ha nem,akkor lehet a netes régi link is jo..A lemez nem romlik meg.

Igaz nem nekem szólt 😊 de akivel ismerkedni kéne, mit, miket is tudna konkrétan?

Breki33
amit wav-ba kérnek általánosságban írtam.

Engem csak az zavar, ha egy sorozat változó minõségben van meg.

Pl a MaxMix 1-2 höz van APE-s linkem és jó lenne a többi is hasonlóan, most ha jól értem 320-ban tolod fel.
A minidisc azért akkor még jó volt, amikor nem volt mp3 és a cd írás is jóval drágább volt a mininél 😊 Ráadásul lemezrõl, cd-rõl cd-re rögzíteni asztali felvevõvel, az se volt gyakori 😊
Megoldás: lemezrõl minidiscre, és ott megvágható volt a számok elejérõl a felesleges üres rész 😊

Breki33
Igen az igazából neki szólt.

De nem válaszoltál pesti vagy-e, vagy csak átsiklottam felette
Ha igen van egy olyan érzésem mindketten jól járnátok ha összeismertetnélek benneteket.

De nem erõszak a disznótor aztis megértem ha maradsz a jól bevállt dolgoknál.
cucurbia
Max mix 3.
a következõ 4-8 ig egy ora mulva.

http://rapidshare.com/files/272204670/Max_mix3.rar

nem irtam,de ahol egy mixhez két verzio van ott az egyes az un.maxi mix,a második az un.B oldal(ami a cd-ken ugye nincs) tehát a version mix.

cucurbia
Mármint mit kell feltöltenem??

cucurbia
Igen errõl,itt van elõttem az asztalon,de ha ez már fennvan,akkor nem szenvedek vele,majd eldönti aki kérte,hogy az jo-e neki.

Breki33
És ha megmutatom, hogy kell flac-ot készíteni?

Mondjuk nekem jó wav-ban is ha gyõzöd feltölteni
cucurbia
Micsoda technikák😊)Minidisc😊)))

Másfél évembe telt mire tudtam egy datmagnot kunyerálni a Juventusbol kölcsön néhány hétre hogy a régi dat anyagaimat cd-sitsem.Minidiscel már nem is tudnék mit kezdeni😊)

Tötikemester
A minidisc se rossz, csak kissé drága az én pénztálcámnak. Zephyrnél már hallottam szólni.<#finom> De nem adta nekem.<#rinya>

Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!

Breki33
Ha errõl van szó akkor ez szerintem szerepelt már, talán fülcsi rakta fel, de nem biztos

De APE-s linket tudok hozzá ha jó

cucurbia
Most nem tudom melyik ,amelyiknak lila a boritoja az van meg bakelitkislemezen a többit amit felsoroltam cd-n ,illetve a 9.-esnek csak az egyik fele,mert én igazábol ezekböl nem szerettem a rádio verziot.A 10-etõl felfele meg eredeti zyx es maxin vannak de nem láttam rajta rádio verziot.

Breki33
Igen igazad van, de ha mindenki szembe dicséri és nem mondja el ezeket neki akkor mi fog változni?

Szerintem tök norálisan tényekkel leírtad mi nem tetszik kiváncsi lennék mit válaszolna rá.

De megértem, ha nem akarod, csak egy ötlet volt.
cucurbia
Hehe nem én voltam😊)Az a Zsoldos Mari volt nagyon utáltuk mert mindig õ volt akkor a technikus amikor a Gyuri a dal végén nagyokat sohajtott.Ugyanis a dalok vége elõtt,és a konf elõtt mindig technikailag a keverés miatt volt egy kis csend a studioban,igy csak a technikus tudta és mutatta hogy mikor kell megszolalni,de a müsorvezetõ a fülesében ekkor nem hallotta hogy megy-e még a dal
vagy nem.
Ennyi infot a védelem nevében.
Én is utáltam egyébként.

Ellen példa:
A Click - Duri Durija jobban szólt Fleásba, mint a Zyx-esbe
<#crazya>
A 33-as RamsHorn-os lemezeket meg se merem említeni - bár ott is volt kivétel 😊 Mint mindenben 😊 Sajna fogalmam sincs hogy a cd vs. vinyl felvételem milyen névvel, merre lehet... 😞 lehet, hogy még minidiscen 😊

cucurbia
Nézd nem szeretnék a Hargitayba belefolyni személyes okok miatt igy sem irni sem reagálni nem szeretnék rá,csupán megjegyeztem,hogy fáj,hogy megint mivel szurják ki a köznép szemét 3800 ft-ért(aki boltban kénytelen megvenni esetleg,ugy láttam e körül vesztegetik)
Nekem is vannak szar minõségû felvételeim,de legalább tudom,hogy azért volt mert az eredeti lemez is pocsék minõségû volt,vagy mert csak igy tudtam anno beszerezni és örültem,hogy megvan.De én nem árusitom😊))

Tötikemester
Mást nem is kell. Ez a két formátum a legelterjettebb mindenfelé.<#finom>

Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!