A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na igen ezek azok,amelyeknél csütörtökönként az ötödik lemeznél már azt sem tudtam milyen volt az elsõ,halálra untam egy idõ után,nagyon kevés ragadt meg az emlékemben vagy amire meghallgatásnál azt mondtam,hogy wooooww.
Valóban jó dolgok voltak nála,és néha egyedi illetve ritka darabok,de aki fanatikusan szerette a zenét,annak bizonyos szempontokból hiányos is volt az anyag.Õ kiválogatta a korongokat,mert volt rá lehetõsége,csak azt hozta el amit õ jónak itélt.Rengeteg A Beat C,Time,Flea kiadvány(Maiolini,Newfield,RCS,FCF)stb.Ezeket erõltette elsõsorban(persze nem is voltak ezek rosszak,illetve frissen kemencemelegen érkezett egyik másik darabja.Nekem nem tûntek annyira gyorsnak(biciklizõsnek ahogy mondták sokan)Manapság amit Dave Rodgers(Aleph) mûvel Japánban na az a qrva gyors(super eurobeat)A sima eurobeat az még emészthetõ volt.A Disco Magic-nek volt egy alcége Eurobeat Records néven azok szerintem(Alan Barry,Magdaleine..stb..EUR sorszámmal ezek még nekem bejöttek.Természetesen az eurodance ami bennem is jó emlékeket hagyott.A német svéd vonal erõltette az eurohouse részét,az olaszok inkább az italosabb részét.(mai napig is ezek inkább a ritkaságok Factory Team és társai..ezek a minõségben nehezen beszerezhetõ anyagok.Folytatnám csak azután kapok a házigazdától a sok szövegért<#hehe>#hehe>
Ez megvan valakinek? Max Coveri - Like A Summer Rain
http://youtube.com/user/BohlenStyle
Na igy kb másfél ora alatt fel fog menni egy cd. a másik négyet majd igy minden napra elosztva teszem fel.
Wav-ban a vájtfülüek kedvéért😊
Wav-ban a vájtfülüek kedvéért😊
Nem tudom nekem ilyen fül nincs.
most a rar egyszerûen négyfele daraboltam 100 megás részekre plusz a crc,igy majd total commanderrel lehet utolag egyesiteni és egy kicsomagolos rar-t kaptok vissza
most a rar egyszerûen négyfele daraboltam 100 megás részekre plusz a crc,igy majd total commanderrel lehet utolag egyesiteni és egy kicsomagolos rar-t kaptok vissza
Ok elhiszem mondom gyakorlatilag a 5 lemezen 3 különbözö tagfelállást jelölnek.Lényegtelen,az egyik hang volt 1-2 dalban és ennyi.
van többlemezes csomagolás is meg filedarabolás
de mi ez, hogy nem lehet két részbe becsomagolni?
de mi ez, hogy nem lehet két részbe becsomagolni?
Ok,És ha most is 240 megás file készült akkor ezt a rart csak vágjam ketté a commanderrel egyszerûen??vagy van valami trükk?
youtube-n ez van írva
Calling all Boys I made this video IHO of the original FLIRTS {Andrea, Rebecca and Holly ]
Hope joined the group after Holly left, LINDA JO Rizzo Joined the group after the original Flirts left the group on 1984 with "Danger".
"Calling all Boys " was the song that opened all the doors to the Flirts
in all the clubs in the USA , "Calling all Boys" was played in a fast speed, back on 1982 by dj's like "Ballet "of Hollywood "Poison" and others . along with "Passion" by the Flirts, "Desire" by Roni Griffith , "Shake your body" by TJ Curtis and many others. So LINDA JO RIZZO was not one the first original member of the Flirts
Calling all Boys I made this video IHO of the original FLIRTS {Andrea, Rebecca and Holly ]
Hope joined the group after Holly left, LINDA JO Rizzo Joined the group after the original Flirts left the group on 1984 with "Danger".
"Calling all Boys " was the song that opened all the doors to the Flirts
in all the clubs in the USA , "Calling all Boys" was played in a fast speed, back on 1982 by dj's like "Ballet "of Hollywood "Poison" and others . along with "Passion" by the Flirts, "Desire" by Roni Griffith , "Shake your body" by TJ Curtis and many others. So LINDA JO RIZZO was not one the first original member of the Flirts
Sziasztok!
Fülcsi, leszedtem a Ricardo Marinello-t, amit még anno te töltöttél fel.
Hát ez valami gyönyörû!!! Nagyon köszönöm!!!<#worship>#worship>
Fülcsi, leszedtem a Ricardo Marinello-t, amit még anno te töltöttél fel.
Hát ez valami gyönyörû!!! Nagyon köszönöm!!!<#worship>#worship>
Vonat , Metró:-)
Amikor odaértem reggel mindig akkor kávézott.
Cigi-kávé.
Elõtte elémtette a lemezeket-amig õ elkészült, nézegettem.Aztán elõvett mindig egy nejlonszatyornyi cd-t és kiöntötte elém:-)Ebbõl mit szeretnél?Mindig azt mondttam mindet:-)Imádttam amiket hozott!
Sok bakelit lemezt hozattam vele mindig mondttam nekem Imre ne pecsételj:-)Hordtta mindig a disco-infokat.Elõször mindig a Milánói körutjáról irtakat olvastam el.Imádttam a cikkjeit.Sok Eurobeat lemezt is hozott amiket nem szerettem annyira mivel annyira gyorsak voltak hogy max a Japcsik tudttak rá pörögni:-)Inkább a jó öreg italo és az Eurodance-ek azokat szerettem.Aztán jöttek a Trance-esebb house-osabb diszkók és néhány Makina stilusu zene is.Mondttam neki sokszor Imre be kellene digizni ezt a sok kazit a faladon:-)Õ csak mosolygott--áá rengeteg meló ez te:-)Háát rászánnám azt az idõt mindegy meddig tart mert hatalmas kincsek mind egytõl egyig annak, aki tudja értékelni ezt a stilust és szereti.
Röviden ennyi.
Amikor odaértem reggel mindig akkor kávézott.
Cigi-kávé.
Elõtte elémtette a lemezeket-amig õ elkészült, nézegettem.Aztán elõvett mindig egy nejlonszatyornyi cd-t és kiöntötte elém:-)Ebbõl mit szeretnél?Mindig azt mondttam mindet:-)Imádttam amiket hozott!
Sok bakelit lemezt hozattam vele mindig mondttam nekem Imre ne pecsételj:-)Hordtta mindig a disco-infokat.Elõször mindig a Milánói körutjáról irtakat olvastam el.Imádttam a cikkjeit.Sok Eurobeat lemezt is hozott amiket nem szerettem annyira mivel annyira gyorsak voltak hogy max a Japcsik tudttak rá pörögni:-)Inkább a jó öreg italo és az Eurodance-ek azokat szerettem.Aztán jöttek a Trance-esebb house-osabb diszkók és néhány Makina stilusu zene is.Mondttam neki sokszor Imre be kellene digizni ezt a sok kazit a faladon:-)Õ csak mosolygott--áá rengeteg meló ez te:-)Háát rászánnám azt az idõt mindegy meddig tart mert hatalmas kincsek mind egytõl egyig annak, aki tudja értékelni ezt a stilust és szereti.
Röviden ennyi.
New Italo Vinyl
Az már más kérdés, hogy egy ilyen fazonhoz, nem ilyen hangot képzelnénk <#hehe>#hehe>
Amúgy igen, összekevertem valakivel 😊))
videó
videó
A De-s honlapján is fent vannak ezek a Flirst lemezek
http://www.lindajorizzo.de/
klikk
Itt pedig képek róla az együttes videoklipjében
És a plakáton

http://www.lindajorizzo.de/
klikk
Itt pedig képek róla az együttes videoklipjében
És a plakáton
Mr Zivago vajon egyezik azzal aki fellép? 😊
...
...
Tanácsot kérnék.
Hogy lehet csinálni ilyen önkicsomagolo rar fileket winrarral??
Mivel ha egyben tömöritem be a lemezt akkor több mint 200 mega és nem fér fel rapidra?
Hogy lehet csinálni ilyen önkicsomagolo rar fileket winrarral??
Mivel ha egyben tömöritem be a lemezt akkor több mint 200 mega és nem fér fel rapidra?
Bár azért megvan hol a megoldás kulcsa.Ugye mindenhol azt irják,hogy represented The Flirts,magyarul akik képviselik az együttest azok voltak a csajok,de hogy ki a hang azt nem jelezték.Tátika uton utfélen,ha még emlékeztek az Álomhajora ahol Stefanidu Janula a hang és Funna fanny az arc(az István a királyrol nem is beszélve).
Micsoda csalás ez a popzene!!!
Micsoda csalás ez a popzene!!!
Akkor ez érdekes.Kezemben a Born to flirts album,és ebben a boriton Linda sehol nem szerepel,és a poplexikon sem emliti a Flirts életrajzban😊))Ujabb rejtély.Biztos van okos aki kideriti az igazságot.
Már akit érdekel,engem inkább a zene.
Már akit érdekel,engem inkább a zene.
Bárjában a Flirst lemezek
Balról jobbra: pincér, Giovanna, Linda és egy törzsvendég.
A háttérben a falon a Flirts poszter.

Balról jobbra: pincér, Giovanna, Linda és egy törzsvendég.
A háttérben a falon a Flirts poszter.
" Linda Jo Rizzo 1982-1985 között volt a The Flirts nevû csapat énekesnõje. Helpless, Passion, Danger Calling all boys, Oriental boy ..... néhány dal címe
azok közül melyeket õ énekelt. Linda nevéhez fûzõdik a 'Born to Flirt' album.
Bobby Orlandoval, és a Flirts lányokkal 1985-ben szakított, amikor a csapat visszautazott Amerikába. Õ európában maradt, és - saját nevén - albumokat jelentetett meg.
Késõbb megnyitotta Münchenben a "P I A Z Z A - L I N D A" nevû éttermet, mely 'music-pub' jellegû, és speciális, Linda által kreált olasz ételeket lehet enni.
Linda egyébként olasz származású, de 5 nyelven beszél igen jó szinten."
A vele készült interjúból:
What can you tell us about The Flirts? We have information that you sang all The Flirts' songs, but still we need confirmation from you?
I am sorry to say that I cannot even remember all of the titles that I recorded with Bobby. I worked a lot in the studio for him and was payed for my recordings. Some of the songs were used for the Flirts, some for other groups. That is how we worked because not all the members of the groups that were beign produced were good enough for recording.
azok közül melyeket õ énekelt. Linda nevéhez fûzõdik a 'Born to Flirt' album.
Bobby Orlandoval, és a Flirts lányokkal 1985-ben szakított, amikor a csapat visszautazott Amerikába. Õ európában maradt, és - saját nevén - albumokat jelentetett meg.
Késõbb megnyitotta Münchenben a "P I A Z Z A - L I N D A" nevû éttermet, mely 'music-pub' jellegû, és speciális, Linda által kreált olasz ételeket lehet enni.
Linda egyébként olasz származású, de 5 nyelven beszél igen jó szinten."
A vele készült interjúból:
What can you tell us about The Flirts? We have information that you sang all The Flirts' songs, but still we need confirmation from you?
I am sorry to say that I cannot even remember all of the titles that I recorded with Bobby. I worked a lot in the studio for him and was payed for my recordings. Some of the songs were used for the Flirts, some for other groups. That is how we worked because not all the members of the groups that were beign produced were good enough for recording.
Érdekes akkor...
<#eljen>#eljen>
Na elõszedtem a német poplexikont,ez a Flirtsre 6 külömbözö csajt ir,hogy ezek kombináciojával állt össze mindig a három tag,de Linda nyanya bisa sehol😞(Akkor ez megint egy nagy humbuk,mint a BBB.
Ilyen alapon akkor a Baltimora-t is meghivhatnák,hiszen a hang az még él,csak a megszemélyesitõ halt meg.
Ilyen alapon akkor a Baltimora-t is meghivhatnák,hiszen a hang az még él,csak a megszemélyesitõ halt meg.
egy másik lemezen meg már a tagok?Debby,Christy,Christina,egy harmadikon meg representing:Tricia,Debby,Christina.
de Linda semelyik lemezen nincs
de Linda semelyik lemezen nincs
hirtelen 5 sorlemezt tudtam elõkapni,de ezen Linda Jo Rizzot én nem látok,csak az van irva,hogy Representing The Flirts:Geri,Christina,Tricia
Ez a Linda Jo Rizzo a Flirtsbõl, ma Münchenben van kajáldája...
imo :) science fiction is science fact
Ennél jobb képet nem biztos, hogy én tudnék 😊
Bár gondolom nem a minõség a lényeg, hanem a bizonyíték 😊
Bár gondolom nem a minõség a lényeg, hanem a bizonyíték 😊
Na és lehet találgatni Zsolti gyerek milyen számokbol állo cd összeállitásokat kért anno tõlem amikor a kilencvenes évek végén járt haknizni discokba.Segitséget nyult,ha emlékszik még valaki,hogy milyen zenei stilusu müsort vezetett a danubiusban csütörtök esténként 21 orátol.
Akkor menjél a fellépésére 😊
kép
kép
orosz fórumos verziód nincsen?
Flirts! Aztais nagyon szeressem.Helpless,danger,temptation hirtelen ezek a címek jutottak eszembe...
Más pultos Aiwa 350 jó kis gép..a cinboránál még "szolgálatban "van az Orion SM250-en is!majdnem gyári állapotban.Õ még meghagyta a kazettákkal együtt!<#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1>
Más pultos Aiwa 350 jó kis gép..a cinboránál még "szolgálatban "van az Orion SM250-en is!majdnem gyári állapotban.Õ még meghagyta a kazettákkal együtt!<#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1>
Tõle nem kértem,téged is csak megkértelek rá.Ha akadálya van semmi gond,majd csak elõkerül valahonnan<#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe><#wave>#wave>
Toy Boy képek 😊
itt
itt
Vajon neki honnan volt meg az acapella... 😊
Hiszen akkor már fényképet is tudna neked küldeni 😊
Hiszen akkor már fényképet is tudna neked küldeni 😊
Személyesen nem, de amúgy Jeszenszky Zsolt
Akkor majd te írd meg priviben 😊
ami késik az nem mûlik<#nevetes1>#nevetes1>
Remélem vigyáztál rájuk,de gondolom te gyalogoltál a keleti pu-ig.Vagy autóval?
Sajnos nem tudom.Én is nagyon meg voltam döbbenve mikor anno megláttam a heti Musicmarkt elsõ oldalán az egész oldalas London Boys gyászjelentést.
De legalább a legnagyobb travi Divine szininfarktusban halt meg..szoval nem mindig a külsö számit.
Flirtset szereti valaki?multkor valaki mintha ilyeneket hallgatott volna.Tegyek fel cd-ket??
De legalább a legnagyobb travi Divine szininfarktusban halt meg..szoval nem mindig a külsö számit.
Flirtset szereti valaki?multkor valaki mintha ilyeneket hallgatott volna.Tegyek fel cd-ket??
nem de a mogyorót szerették <#nyes>#nyes>
Tudod kolléga amit két ember tud az már nem titok,de gondolom ezzel nagyon újat nem mondtam neked sem.A remény hal meg utoljára.Ennél nagyobb titkokra is fény derült már.Úgy egyébként nekem is rémlik valami..<#nevetes1>#nevetes1>
Közben gondolkodtam és mégsem kell az acapella ..az egyik kolléga átküldte priviben,de a fotót azt szívesen látnám.Gondolom rájöttél hogy fanatikus kép gyüjtõ is vagyok<#hehe>#hehe>
Üdv:Balázs
Közben gondolkodtam és mégsem kell az acapella ..az egyik kolléga átküldte priviben,de a fotót azt szívesen látnám.Gondolom rájöttél hogy fanatikus kép gyüjtõ is vagyok<#hehe>#hehe>
Üdv:Balázs
Igen,egy irásomban én is megemlékeztem a Laciról,bár mi csak közvetetten érintkeztünk vele,minden nyilvános összeborulás ellenére belülröl azért a két nagy öreg tartotta a távolságot.(az okokrol én csak hallomásbol tudok,igy mivel nem saját tapasztalat nem is emlitem meg)
Na és ki ismeri a képen mellette levõ urat??
Na és ki ismeri a képen mellette levõ urat??