A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen többi???
Egyenlõre én még csak az 1.tracklistáját láttam,amit feltettél, a többiröl fogalmam sincs mi van rajta.
De akkor az egyes már feltették,igy nem töltögetem fel,ami megvan belõle.
Egyenlõre én még csak az 1.tracklistáját láttam,amit feltettél, a többiröl fogalmam sincs mi van rajta.
De akkor az egyes már feltették,igy nem töltögetem fel,ami megvan belõle.
Sikerült valakinek a Mike Mareen 2004-es CD-jét kibontania?Mert az ItaloDJs passwordre nem reagál.😞(
Itt is van 2 Free letöltés...
http://www.1albums.com/?search=OMD
http://www.1albums.com/?search=OMD
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Neked szántam a linket!
A keresõbe (suchen) beütöd, hogy OMD és már találst is egy halommal!
Ez egy német keresõ a Ganzen albumokat javaslom megtekintésre....
A keresõbe (suchen) beütöd, hogy OMD és már találst is egy halommal!
Ez egy német keresõ a Ganzen albumokat javaslom megtekintésre....
Szia!
..ezt a joy Peters-t még nem ismertem, tetszik.
Megvan esetleg wav-ban v. Mp3 -ban?
Atti
..ezt a joy Peters-t még nem ismertem, tetszik.
Megvan esetleg wav-ban v. Mp3 -ban?
Atti
Szia!
Kösz a Kim Wilde-t, már töltöm.<#worship>#worship>
Atti
Kösz a Kim Wilde-t, már töltöm.<#worship>#worship>
Atti
Szia!
Köszi az oxigént, pont ezt kerestem. <#worship>#worship><#integet2>#integet2>
Bocs a fórumtévedésért, hirtelen bele sem gondoltam mikori a zene.
Üdv. Atti
Köszi az oxigént, pont ezt kerestem. <#worship>#worship><#integet2>#integet2>
Bocs a fórumtévedésért, hirtelen bele sem gondoltam mikori a zene.
Üdv. Atti
Elõre is köszönöm!
Lehet, hogy nekem is tetszik majd, sõt lehet hogy ismerek is néhányat belõle. 😊
Sajnos már én sem vagyok mai 'csirke', lassan több fogam lesz, mint hajam.
Lehet, hogy nekem is tetszik majd, sõt lehet hogy ismerek is néhányat belõle. 😊
Sajnos már én sem vagyok mai 'csirke', lassan több fogam lesz, mint hajam.
Na ,teszek fel egy cd-t unalmamban.
Deborah Sasson😄eborah Sasson(1989)
Kivételesen 320-as mp3-at kreáltam belõle a gyorsabb feltöltés miatt
1.Passion and pain
2.Déja Vú
3.I own the night
4.Simple day
5.Missing pieces of a heart
6.Avalon
7.(Carmen)Danger in her eyes
8.Get,get,get
9.You got me
10.Rendezvous
11.(Carmen)Danger in her eyes/Techno-House mix/
12.Call me
Deborah Sasson😄eborah Sasson(1989)
Kivételesen 320-as mp3-at kreáltam belõle a gyorsabb feltöltés miatt
1.Passion and pain
2.Déja Vú
3.I own the night
4.Simple day
5.Missing pieces of a heart
6.Avalon
7.(Carmen)Danger in her eyes
8.Get,get,get
9.You got me
10.Rendezvous
11.(Carmen)Danger in her eyes/Techno-House mix/
12.Call me
A #73759-ben Kaposi úr által említett Italo Disco Collection részei lennének (nem tudom hány részes, állítólag ez a 36-os).
imo :) science fiction is science fact
Volt korábban kérés Toto
Toto - Super Hits
Release: April 17, 2001 | Label: Columbia/Legaly | Number: CK 85347
Mono/Stereo: 2 Channel | Genre: Rock, Pop/Rock,
Included: EAC Log + CUE + Wav + Covers | Size: 338 MB
Biography:
Toto was a Grammy Award winning American rock band founded in 1977 by some of the most popular and experienced session musicians of the era. The band enjoyed great commercial success in the 1980s, beginning with the band's self-titled debut, released in 1978, which immediately brought the band into the mainstream rock spectrum of the time. Continuing with 1982's critically acclaimed and commercially successful Toto IV, Toto became one of the biggest selling music groups of their era. They also composed the theme music for the film Dune. Although their popularity in the United States diminished in the 1990s and 2000s, they continued to tour and sold out arenas, clubs, and theaters internationally. Toto was known for their technical prowess in the studio, as well as a musical style that combines elements of pop, rock, soul, funk, progressive rock, hard rock, R&B, and jazz, and although they were regularly associated with the soft rock genre, and particularly the neo-progressive rock genre, this broad array of musical styles helped them appeal to a variety of musicians and non-musician listeners. The band released 17 albums and have sold over 30 million records to date. Their 18th release Falling In Between Live, was released in August 2007. It had been recorded in March 2007 in Paris. As a result of guitarist Steve Lukather's departure from the band, Toto broke up after the last leg of their 2008 tour.
Tracklisting:
1. Hold the Line
2. Rosanna
3. Africa
4. Georgy Porgy
5. Live for Today - Toto, Steve Lukather
6. 99
7. Without Your Love
8. St. George and the Dragon
9. Isolation - Toto, Fergie Frederiksen
10. I'll Be Over You - Toto, Randy Goodrum
Total Time: 00:45:22
Producer: Bruce Dickinson (Compilation)
Official band members:
* Steve Lukather - guitars, vocals, keyboards, mandolin (1977–2008)
* David Paich - keyboards, vocals (1977–2008)
* Bobby Kimball - vocals, occasional keyboards (1977–1984; 1998–2008)
* Mike Porcaro - Bass guitar, cello (1982–2008)
* Simon Phillips - Drums, percussion, keyboards (1992–2008)
* Greg Phillinganes - keyboards, vocals (2005–2008)
* David Hungate - Bass guitar (1977–1982)
* Fergie Frederiksen - Vocals (1984–1985)
* Steve Porcaro - keyboards, synthesizers, vocals (1977–1988)
* Joseph Williams - Vocals (1986–1989)
* Jeff Porcaro - Drums, percussion (1977–1992; his death)
* Jean-Michel Byron - Vocals (1990–1991)
http://rapidshare.com/files/179112769/02012009TTSH.rar
Toto - Super Hits
Release: April 17, 2001 | Label: Columbia/Legaly | Number: CK 85347
Mono/Stereo: 2 Channel | Genre: Rock, Pop/Rock,
Included: EAC Log + CUE + Wav + Covers | Size: 338 MB
Biography:
Toto was a Grammy Award winning American rock band founded in 1977 by some of the most popular and experienced session musicians of the era. The band enjoyed great commercial success in the 1980s, beginning with the band's self-titled debut, released in 1978, which immediately brought the band into the mainstream rock spectrum of the time. Continuing with 1982's critically acclaimed and commercially successful Toto IV, Toto became one of the biggest selling music groups of their era. They also composed the theme music for the film Dune. Although their popularity in the United States diminished in the 1990s and 2000s, they continued to tour and sold out arenas, clubs, and theaters internationally. Toto was known for their technical prowess in the studio, as well as a musical style that combines elements of pop, rock, soul, funk, progressive rock, hard rock, R&B, and jazz, and although they were regularly associated with the soft rock genre, and particularly the neo-progressive rock genre, this broad array of musical styles helped them appeal to a variety of musicians and non-musician listeners. The band released 17 albums and have sold over 30 million records to date. Their 18th release Falling In Between Live, was released in August 2007. It had been recorded in March 2007 in Paris. As a result of guitarist Steve Lukather's departure from the band, Toto broke up after the last leg of their 2008 tour.
Tracklisting:
1. Hold the Line
2. Rosanna
3. Africa
4. Georgy Porgy
5. Live for Today - Toto, Steve Lukather
6. 99
7. Without Your Love
8. St. George and the Dragon
9. Isolation - Toto, Fergie Frederiksen
10. I'll Be Over You - Toto, Randy Goodrum
Total Time: 00:45:22
Producer: Bruce Dickinson (Compilation)
Official band members:
* Steve Lukather - guitars, vocals, keyboards, mandolin (1977–2008)
* David Paich - keyboards, vocals (1977–2008)
* Bobby Kimball - vocals, occasional keyboards (1977–1984; 1998–2008)
* Mike Porcaro - Bass guitar, cello (1982–2008)
* Simon Phillips - Drums, percussion, keyboards (1992–2008)
* Greg Phillinganes - keyboards, vocals (2005–2008)
* David Hungate - Bass guitar (1977–1982)
* Fergie Frederiksen - Vocals (1984–1985)
* Steve Porcaro - keyboards, synthesizers, vocals (1977–1988)
* Joseph Williams - Vocals (1986–1989)
* Jeff Porcaro - Drums, percussion (1977–1992; his death)
* Jean-Michel Byron - Vocals (1990–1991)
http://rapidshare.com/files/179112769/02012009TTSH.rar
Hu ekkor most ez melyik sorozat??Már keverem ezt a maxi hits sorozatot az italo disco hitssel??
Akkor most amit feltettél,az a 36 részes sorozat???(annak a 1,2,3,5,8,9,11,12,14-es része)??
Mert ha az akkor nem töltöm fel azt a néhány dalt ami az egyesrõl megvolt(amit bemásoltál tegnap).Ha más,akkor jelezd mert nem akarok feleslegesen töltögetni fél napokat.
És akkor az Italo maxi hits meg az aminek a boritoit tettétek fel tegnap(amirõl én jeleztem elsõ ránézésre hogy a 6.-os kéne wavban ha lenne)
Szoval csak érdekelne most melyik melyik,mielõtt feleslegesen dolgozom vagy keresgélek.
Akkor most amit feltettél,az a 36 részes sorozat???(annak a 1,2,3,5,8,9,11,12,14-es része)??
Mert ha az akkor nem töltöm fel azt a néhány dalt ami az egyesrõl megvolt(amit bemásoltál tegnap).Ha más,akkor jelezd mert nem akarok feleslegesen töltögetni fél napokat.
És akkor az Italo maxi hits meg az aminek a boritoit tettétek fel tegnap(amirõl én jeleztem elsõ ránézésre hogy a 6.-os kéne wavban ha lenne)
Szoval csak érdekelne most melyik melyik,mielõtt feleslegesen dolgozom vagy keresgélek.
Mivel nem láttam,hogy feltették volna,igy megigértem felteszem.
Igaz hozzáteszem ez egy 1997-es dal,tehát a 90-enes forumba valo,de most láttam,hogy véletlenül ma pontos labdát fogtál,igy aztán Tibi bácsi teljesiti eme rendkívüli kérésedet.
Vertigo😮xygene
http://rapidshare.com/files/277618955/Vertigo-Oxygene_-_16_-_sz__m_16.wav
Igaz hozzáteszem ez egy 1997-es dal,tehát a 90-enes forumba valo,de most láttam,hogy véletlenül ma pontos labdát fogtál,igy aztán Tibi bácsi teljesiti eme rendkívüli kérésedet.
Vertigo😮xygene
http://rapidshare.com/files/277618955/Vertigo-Oxygene_-_16_-_sz__m_16.wav
Szia!
Lehetne egy kérésem hozzád? Az általad alant idézett hozzászólásban felsoroltál néhány elõadót, ezzel kapcsolatban szeretnék tõled egy olyan válogatást kérni, amely szerinted "kedvencnek" való.
Elõre is köszönöm.
Üdv.
Ui.: Sajnálom, hogy a kérésem (Mel & Kim)ilyen csatát váltott ki köztetek, nem ez volt a célom. Azzal viszont maximálisan egyet tudok érteni, hogy ahány ember annyi féle az ízlése. Ezért az a véleményem, hogy senkit nem szabad megszólni az ízlésbeli különbsége miatt.
Kinek a pap, kinek a papné.
.... A Dead or Alive, és a Bananarama a 80-as évtized elején még a New Wave vonalat erõsítette.
Pete Burns Pl. a Nightmares in Wox-ban kezdte, majd az elsõ Dead or Alive album némi post punk hatást mutatott.
A Bananarama tagjai pedig a Fun Boy Three zenekar háttérénekesei voltak.
Majd mind a két alakulat a könnyebb utat választotta, mint azt jól tudjuk.
Amikor a pénz az úr.....
Én igazából ott keresem a "kedvencnek" valót, ahol kevés más ember...
Pl.: a New Wave 2.3.4. vagy akár 5. vonala is tartogat meglepetéseket.(említhetném példának a Bible, a Fixx, a Vitamin Z, az SPK, a B Movie, a Sal's Birdland, a Savoy, a Porcupine Tree, a Cindytalk, a Dolphin Brothers és más zenekarokat)
Lehetne egy kérésem hozzád? Az általad alant idézett hozzászólásban felsoroltál néhány elõadót, ezzel kapcsolatban szeretnék tõled egy olyan válogatást kérni, amely szerinted "kedvencnek" való.
Elõre is köszönöm.
Üdv.
Ui.: Sajnálom, hogy a kérésem (Mel & Kim)ilyen csatát váltott ki köztetek, nem ez volt a célom. Azzal viszont maximálisan egyet tudok érteni, hogy ahány ember annyi féle az ízlése. Ezért az a véleményem, hogy senkit nem szabad megszólni az ízlésbeli különbsége miatt.
Kinek a pap, kinek a papné.
.... A Dead or Alive, és a Bananarama a 80-as évtized elején még a New Wave vonalat erõsítette.
Pete Burns Pl. a Nightmares in Wox-ban kezdte, majd az elsõ Dead or Alive album némi post punk hatást mutatott.
Amikor a pénz az úr.....
Pl.: a New Wave 2.3.4. vagy akár 5. vonala is tartogat meglepetéseket.(említhetném példának a Bible, a Fixx, a Vitamin Z, az SPK, a B Movie, a Sal's Birdland, a Savoy, a Porcupine Tree, a Cindytalk, a Dolphin Brothers és más zenekarokat)
A Fresh Fox szerintem Bohlenes stílusú zene, hasonlít egy kicsit a Bad Boys Blue-ra is, bár inkább a 90-es évek stílusában, nem annyira a 80-asban.
Tipikus német diszkó vonal szerintem. Nekem legnagyobb kedvencem az összes zenei mûfajból.
Tipikus német diszkó vonal szerintem. Nekem legnagyobb kedvencem az összes zenei mûfajból.
Kedves Italokv,
hát ez szuper!!! Hatalmas meglepetést hoztál!!!!
Fresh Fox új albumát néhányan már vadásszuk, eddig nem sok eredménnyel.
Csak este tudom letölteni, de addig is fogadd õszinte hálámat. <#worship>#worship><#worship>#worship>
(Szerintem Kaposi Laci is csatlakozni fog.)
hát ez szuper!!! Hatalmas meglepetést hoztál!!!!
Fresh Fox új albumát néhányan már vadásszuk, eddig nem sok eredménnyel.
Csak este tudom letölteni, de addig is fogadd õszinte hálámat. <#worship>#worship><#worship>#worship>
(Szerintem Kaposi Laci is csatlakozni fog.)
Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik-e egy olyan listaszerûség amely tartalmazza az italo-euro diszkó elõadókat.
Azért kérdezem tõletek, mert a Wikipedia nem tünik teljesnek...
Azért kérdezem tõletek, mert a Wikipedia nem tünik teljesnek...
Sziasztok.Lehet,hogy megkésve,de itt egy Mel&Kim zene _FLAC_-ban.
http://data.hu/get/1698695/Mel_.html.
nem minden az, aminek látszik
Murphy ilyet soha nem mondott, az õ törvénye(i) teljesen másról szól.
Pl: Neki állsz "tutyikavavot" kreálni, mert rájöttél minden apró részletre, hogy az a bizonyos spektrum kép teljesen sima legyen és az égig hatoljon, és még a számok dinamikája is jó lesz.
Neki állsz a dolognak nagy hévvel, erre a fejed felett lévõ hangszóró mélye nem bírja tovább a megpróbáltatásokat és kidurran, amitõl a mellette lévõ vázák, whiskys üvegek etc... sorban ráesnek a monitorodra, és persze szét is törik, majd az utolsó üveg a fejedre, és ekkor megvilágosodsz, hogy miért is csinálom én mindezt?
<#nevetes1>#nevetes1>
Szóval, ami el tud romlani, az el is romlik, és pont akkor amikor nem kellene, Murphy lényege nagyjából ez.
<#nyes>#nyes>
Murphy ilyet soha nem mondott, az õ törvénye(i) teljesen másról szól.
Pl: Neki állsz "tutyikavavot" kreálni, mert rájöttél minden apró részletre, hogy az a bizonyos spektrum kép teljesen sima legyen és az égig hatoljon, és még a számok dinamikája is jó lesz.
Neki állsz a dolognak nagy hévvel, erre a fejed felett lévõ hangszóró mélye nem bírja tovább a megpróbáltatásokat és kidurran, amitõl a mellette lévõ vázák, whiskys üvegek etc... sorban ráesnek a monitorodra, és persze szét is törik, majd az utolsó üveg a fejedre, és ekkor megvilágosodsz, hogy miért is csinálom én mindezt?
<#nevetes1>#nevetes1>
Szóval, ami el tud romlani, az el is romlik, és pont akkor amikor nem kellene, Murphy lényege nagyjából ez.
<#nyes>#nyes>
What about the forests?
Erre gondoltam (logika), de nem voltam biztos benne. Nem vagyok egy fórumguru. <#wink>#wink>
Gondolom van torrent letõltõd.
Itt 10 album van 1980-1996-ig. Szerintem hamar lejön mert 17 megosztó van.
http://thepiratebay.org/torrent/3410484/OMD_-_Discography#filelistContainer
Itt 10 album van 1980-1996-ig. Szerintem hamar lejön mert 17 megosztó van.
http://thepiratebay.org/torrent/3410484/OMD_-_Discography#filelistContainer
Én vágom, gondolom õ is csak nincs itt.
Nem ejtek szót a továbbiakban az ügyrõl, megigérem.
Nem ejtek szót a továbbiakban az ügyrõl, megigérem.
nem tudod mit jelent a fórumokon a +1?
vmi olyasmit hogy a hozzászóló egyetért a beírással kb olyasmi, hogy "nekem is ez a véleményem"
Kértés esetén pedig vmi olyasmit, hogy támogatom énis szeretném ezt kérni vagyis támogatom a kérést.
Nehéz így körbeírni, de remélem így érthetõ
vmi olyasmit hogy a hozzászóló egyetért a beírással kb olyasmi, hogy "nekem is ez a véleményem"
Kértés esetén pedig vmi olyasmit, hogy támogatom énis szeretném ezt kérni vagyis támogatom a kérést.
Nehéz így körbeírni, de remélem így érthetõ
http://rapidshare.com/files/8912553/omd-sugar_tax__1991.rar
pass: fans
pass: fans
még két dolog ezen ok miatt nem hallgatok pl mp3-ast országútival pedig tök jó lenne úgy suhanni, csak nem hallanám az országúti zajokat amik szerintem fontosak
Én a kocsiba mikor megyünk valahová mindig elõszedem a régi kazikat
amibõl mint gondolom itt sokaknak többszáz sorszámozott van viszont amúgy nem nagyon hallgatom otthon õket és így különleges élmény hallgatni, hogy pl oppá ez milyen jó szám volt, nemis emlékeztem már rá.
De persze ez szubjektív
Én a kocsiba mikor megyünk valahová mindig elõszedem a régi kazikat
amibõl mint gondolom itt sokaknak többszáz sorszámozott van viszont amúgy nem nagyon hallgatom otthon õket és így különleges élmény hallgatni, hogy pl oppá ez milyen jó szám volt, nemis emlékeztem már rá.
De persze ez szubjektív
Nincs sok idõm ezért csak átfutottam remélem jól értem a dolgot
Elõször is APE-hoz sztem mindenképpen kell Monkey's Audio
http://www.monkeysaudio.com/download.html
Átnevezés nem megoldás ez kb olyan mintha egy zip-et átneveznél exe-nek, attól még nem lesz wav
Én ilyen olyan konvertáló progikat nem használnék, deha jól értem a letöltöttet elmentenéd és a kocsiba csak egy másodpéldányt készítenél abban az esetben lehet ilyeneket is használni, de akkor már van egyszerûbb megoldás.
Ha jól tudom pluginnal a nero is tudja egybõl ape-ból audio CD-t, de én nem használom, viszont az Ashampo Burning Studio biztos tudja alapból, legalábbis én már készítettem vele mindenféle konvertálgatás nélkül az APE-t és a FLAC-ot csak ráhúzva.
Igazából ezt a kocsis dolgot nem tudom annyira átérezni én kocsiban nem tudok úgy zenét hallgatni mint otthon ott inkább nekem háttér a zene, ha márcsak a hangerõt nézem a kocsiban olyan hangerõn hallgatva mint otthon néha zavarna és akadályozna minket a biztonságos közlekedésben.
Azokat akik meg lehúzott ablakban kikönyökölve szinte torzulásig feltolva bömböltetik az aktuálist, hogy az utca megtudja megérkeztek kifejezetten utálom.
Persze itt nem rád gondolok csak errõl jutott eszembe.
Amúgy a kérdéssel kapcsolatos fórum
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=79318&st=30
Elõször is APE-hoz sztem mindenképpen kell Monkey's Audio
http://www.monkeysaudio.com/download.html
Átnevezés nem megoldás ez kb olyan mintha egy zip-et átneveznél exe-nek, attól még nem lesz wav
Én ilyen olyan konvertáló progikat nem használnék, deha jól értem a letöltöttet elmentenéd és a kocsiba csak egy másodpéldányt készítenél abban az esetben lehet ilyeneket is használni, de akkor már van egyszerûbb megoldás.
Ha jól tudom pluginnal a nero is tudja egybõl ape-ból audio CD-t, de én nem használom, viszont az Ashampo Burning Studio biztos tudja alapból, legalábbis én már készítettem vele mindenféle konvertálgatás nélkül az APE-t és a FLAC-ot csak ráhúzva.
Igazából ezt a kocsis dolgot nem tudom annyira átérezni én kocsiban nem tudok úgy zenét hallgatni mint otthon ott inkább nekem háttér a zene, ha márcsak a hangerõt nézem a kocsiban olyan hangerõn hallgatva mint otthon néha zavarna és akadályozna minket a biztonságos közlekedésben.
Azokat akik meg lehúzott ablakban kikönyökölve szinte torzulásig feltolva bömböltetik az aktuálist, hogy az utca megtudja megérkeztek kifejezetten utálom.
Persze itt nem rád gondolok csak errõl jutott eszembe.
Amúgy a kérdéssel kapcsolatos fórum
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=79318&st=30
Nine Horses - Wonderful world
Aki szereti a Japan v a Bauhaus zenéjét nem fog csalódni
http://sharebee.com/825b28d3
Aki szereti a Japan v a Bauhaus zenéjét nem fog csalódni
http://sharebee.com/825b28d3
Szép jó napot mindenkinek!
Csak hogy ne maradjunk kérés nélkül nincs meg véletlenül az OMD együttes albuma(i) valakinek itt a fórumon?
ÜDV.
Csak hogy ne maradjunk kérés nélkül nincs meg véletlenül az OMD együttes albuma(i) valakinek itt a fórumon?
ÜDV.
Tettél egy kis felsorolást.
A Dead or Alive, és a Bananarama a 80-as évtized elején még a New Wave vonalat erõsítette.
Amikor a pénz az úr.....
A Dead or Alive, és a Bananarama a 80-as évtized elején még a New Wave vonalat erõsítette.
Amikor a pénz az úr.....
Akkor, ha kell az Italo Disco Collection Vol. 1,2,3,5,8,9,11,12,14-es része losslessben ide kell sasolni: passzus:ItaloDJs
De basszus, a többi részét kérném lossless, akárkinek is van meg.
S, továbbra is érdekelne az említett Italo Maxi Hits sorzat veszt.mentesben (az csak 12 részes). <#zavart1>#zavart1>
De basszus, a többi részét kérném lossless, akárkinek is van meg.
S, továbbra is érdekelne az említett Italo Maxi Hits sorzat veszt.mentesben (az csak 12 részes). <#zavart1>#zavart1>
Ok,Várok.
Mellesleg valoban van chekkolo progi,bár most nem azért kértem a chekkolást,hogy milyen a frenvenciája vagy milyen nem,hanem ugy hangzásra.Mivel most sk.játszottuk ki a bakelitet,mp3 még az utca környékén sem volt😊),de mint mondtam menet közben volt egy két technikai probléma,ezért kértem,hogy a vájtfülüek is ellenõrizzék le,mivel mi csak fülhallgatoval tudtuk közben meghallgatni...szoval ha jo,akkor legközelebb ez már menni fog,de ha valami hibát észlesz szolj,és akkor erre legközelebb probálunk figyelni.(ha lehet)
Mellesleg valoban van chekkolo progi,bár most nem azért kértem a chekkolást,hogy milyen a frenvenciája vagy milyen nem,hanem ugy hangzásra.Mivel most sk.játszottuk ki a bakelitet,mp3 még az utca környékén sem volt😊),de mint mondtam menet közben volt egy két technikai probléma,ezért kértem,hogy a vájtfülüek is ellenõrizzék le,mivel mi csak fülhallgatoval tudtuk közben meghallgatni...szoval ha jo,akkor legközelebb ez már menni fog,de ha valami hibát észlesz szolj,és akkor erre legközelebb probálunk figyelni.(ha lehet)