A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imo :) science fiction is science fact
..csak én innen..
emléke szívünkben és filmjeiben él tovább.
egyik nagy kedvencem volt az országúti disco.
az asszony meg a piszkos táncért volt oda..
bye, bye patrick<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Hallottátok a szomorú hirt?
Meghalt Patrick Swayze.
http://www.hirszerzo.hu/cikk.meghalt_patrick_swayze.123000.html
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Na legalább ebbõl is látszik,hogy ha egy filmnek van francia cime,angol cime,és egy egyikhez sem hasonlithato magyar cime😊)
http://rapidshare.com/files/280272065/Bereczki_Zolt__n_-_Szinet__r_D__ra_-_Musical_Duett_2__2008_.rar.html
nem is tudom, hogy megköszöntem-e már Neked a Madness-tõl a One Step Beyond-ot.... Most megteszem.<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
thanks<#eljen>#eljen>
s mindezt itt találod 😊 megegyezés márpediglen: egyenlõre nix<#vigyor>#vigyor>
akkó majd reggel pihizz le..
de percig se aggódj, addig pihenek majd én helyetted<#nyes>#nyes>
te pedig majd ma dolgozol helyettem<#vigyor>#vigyor>
én ugyanis ma ünnepelek<#papakacsint>#papakacsint>
legideálisabb, ha a munkád a hobby-d...az így rendben is lenne...fizetés na az is...bejárni hát azt nem kell...majd nyitok egy lemezboltot...az is rendben...néha kell némi emlékezetkiesés...megoldható...hazudni szemrebbenés nélkül...majd azt mondom a helyzet azóta átértékelõdött...egyébként voltam úttörõ...tehát az is rendben...mi kellhet még?
hol írhatom alá a szerzõdést tisztelt '80-as fan kolléga?
várom a kolléga jelentkezését!
míg a szerõdés elkészül egy kis referencia muzsika
<#nevetes1>#nevetes1> : itt...
Én viszont megyek lepihenni, mert ötkor csörög a vekker.
Vagyis nem csörög, mert nincs is nekem olyanom.
Jó munkát, reggel hatig. Azért pihengess is közben, ha lehet...<#wave>#wave><#wave>#wave>
Hogy a bánatba pihenjek le mikor reggel hatig dolgozom?<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az 1. rész megvan ?"
Akkor azt kérném szépen!<#worship>#worship>
Az egyes remélhetõleg holnap mikor letöltöm rendben lesz.
Már csak a méretéböl ítélve.
Ha nem,úgyis sikítok.<#hehe>#hehe>
Azt látom is magam elött.
Akkor már csak Fülcsinek kell begyüjtenem a 2-es lemezét.<#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship>
Én nem felejtettem el, és Te ?
Apropó, meggyógyultál ?
késõbb a dallas-t is néztétek akkor, gondolom..
ez utóbbit még ma is keresik nálam..mármint a sorozat részeit<#whatever>#whatever>
mármint engem<#nevetes1>#nevetes1>
Mireille Darc fõszereplésével készült francia tévéfilmlsorozat.
Címe: Megperzselt szívek.
Év: 1992
Ennek volt az egyik betétdala.
Ma én hívtalak. Aztán itthon vettem észre hogy te is kerestél.😊)
Így is nyugdíjba megyek, mire a Sarah Brightman-összest meghallgatom.
A Musical duett lemezbõl a 2. album megvan Nekem 320-ban, ha kell holnap föltöltöm Neked.
Az 1. rész megvan ?
hogy holnap újult erõvel keresgélhess<#papakacsint>#papakacsint>
Ugye azt tudod hogy ennek a hölgynek iszonyú sok lemeze van még?
Holnap utánna nézek Rómeó & júlia ügyben.
Jut eszembe már csak a Musicel Duett 2-es részét keresem a nejemnek 320-ba.<#crazya>#crazya>
Nagyon jó ez a Nana Mouskouri szám, csak képtelen voltam rájönni, hogy honnan ismerem, melyik filmben hallhattam.
A filmslágerek magyarul az megvan nekem, biztos arról rémlett.
Köszi az infót.
Most néztem be a fórumra, és mit látok ?
Értem lobbizol Rómeó és Júlia ügyben...
Ha már Atiapuka beárult, akkor keresném a Zefirelli film zenéjét, bármilyen feldolgozásban megfelelne. Magyarul megvan Delhusa Gjon-tól.
Az eredeti Zefirelli-s filmzene kéne. Tõlem kérdezte, de engem is érdekelne.
Na erre én is kiváncsi lennék!
Mit kereshet a Fülcsi Rómeó & Júlia ügyben?<#nevetes1>#nevetes1>
Na gondolom most ezzel sokat segitettem.Az az igazság ,hogy anno amikor kijátszottam a kislemezt,akkor a szalagkisérõ lektorra ráirtam az anno akkor ment film cimét dehát ilyenkor a fene tudja ez az a4-es papir hol van😞((
Bezzeg a Nonni és Manni c.sorozat betétzenéje meg elõkerült😊)))ha kutat az ember mindig az jön elõ,amit nem keres.
Egy filmslágerek magyarul albumon is rajta volt.
by : Harpoon
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
L'amour en héritage.
Nem tudom ezt Magyarországon milyen cimen adták,de tudom hogy anno a magyar tv-ben ment.
a megauploados: #73851
a Rapidos: #73929
most a 6-os, 7-es oldalon...
imo :) science fiction is science fact
Fresh Foxban tud valaki adni egy linket. A keresés nem jó, s nincs kedvem heteket visszaolvasgatni. Ha nem, az sem olyan nagy baj.😊))
Gratula ízlésedhez. Én ezek közül egyet sem ismertem, ebbõl is látszik, mennyi jó zene van.
Épp most én is keresnék egyet. Hátha valakinek van valami ötlete, hogy ki lehet az elõadó. Ma hallottam a rádióban, és csak annyit tudok róla mondani, hogy Beethoven Örömódájának könnyûzenei feldolgozása, olaszul énekelte egy férfi, és nagyon tetszett.
Lehet, hogy ebbõl a zenébõl millió feldolgozás van, de van valakinek valami ötlete ? Bármilyen változatnak nagyon örülnék...
Köszönöm elõre is a fáradozásotokat.
Cucurbiához lehet egy kérdésem ?
A múlt héten feltett Nana Mouskouri dalt, amit valaki esküvõhöz keresett, letöltöttem angol és francia nyelvû változatban is, és teljesen lenyûgözött, pedig ismertem is. Nem tudod véletlenül, hogy melyik filmnek volt ez a zenéje ?
Segítségre lenne szükségem! Olyan lemezt keresnék,amin "ismert" zenék maxi vagy extended,12",long verziói vannak! Nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem ebben segíteni! Többek közt keresném: Diana Ross - Chain Reaction (Long Version) dalát is...
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"