A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne veszekedjetek gyerekek, inkább zenéljetek <#ejnye1>#ejnye1> Vagy ha már akartok, csináljunk egy veszekedős fórumot is <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.06.30. 19:11:22
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.06.30. 19:11:22
<#eljen>#eljen>
Na,szóval.....
A tegnapi hsz-em indított be egy beszélgetési hullámot.
Ime
Csak az érdekelne hogy hol látható az a szó hogy a kollekciódban? (kollekcióról volt szó) (''d'' betű nélkül)
Bárkié lehet.<#nyes>#nyes>
továbbá:
''sajnálom hogy nincs olyan opció hogy "csak rip"van belőle!''
Ez így igaz,de van egy másik opció😞kiírod a kezdőlapra minek is érkeztél...honnan és mit gyűjtögetsz.) Nem kötelező,de ha a felsoroltak miatt van ott az ember akkor így kerek a történet.
''Azt írod "Sokakat meg lehet vele téveszteni."
Természetesen tévesztő is lehet ,ha és amennyiben a fentebb írtak nem szerepelnek és valaki másolt kollekciónál elmulasztja feltüntetni a pozicióját.(külön kérésre részletezem mire gondolok)
Ha rám hallgatsz nem az a megoldás hogy kikapcsolod a látványt hanem egészen más.<#fogmosas>#fogmosas>
Kérésre folytatom ha valaki igényli........<#nevetes1>#nevetes1>
A tegnapi hsz-em indított be egy beszélgetési hullámot.
Ime
Csak az érdekelne hogy hol látható az a szó hogy a kollekciódban? (kollekcióról volt szó) (''d'' betű nélkül)
Bárkié lehet.<#nyes>#nyes>
továbbá:
''sajnálom hogy nincs olyan opció hogy "csak rip"van belőle!''
Ez így igaz,de van egy másik opció😞kiírod a kezdőlapra minek is érkeztél...honnan és mit gyűjtögetsz.) Nem kötelező,de ha a felsoroltak miatt van ott az ember akkor így kerek a történet.
''Azt írod "Sokakat meg lehet vele téveszteni."
Természetesen tévesztő is lehet ,ha és amennyiben a fentebb írtak nem szerepelnek és valaki másolt kollekciónál elmulasztja feltüntetni a pozicióját.(külön kérésre részletezem mire gondolok)
Ha rám hallgatsz nem az a megoldás hogy kikapcsolod a látványt hanem egészen más.<#fogmosas>#fogmosas>
Kérésre folytatom ha valaki igényli........<#nevetes1>#nevetes1>
😊)Velem hasonló vitát már egyszer néhány éve lejátszottak,amit most a Lacival,szóval már vastag a bőröm és ezért írtam,hogy deja vu érzésem van.Ja és én a Laci nézeteivel egyezek,ha már gyűjtöd,hogy ki kivel...
Számomra érkezett-e valami??Nem is értem a felvetést.Lassan egy éve nem foglalkozom aktivan a zenebeszerzésekkel(aki tudja miért tudja,aki nem,azt meg ezzel nem untatom),éppen ezért hetente ugy 1-2 x felnézek,de nem nézem naponta mi van itt,a fórumon és ki miket rak fel.
Ha mégis megjelenik valami ami nekem tetszik(egyre ritkább),és nem tudom megszerezni akkor max irok olyannak privátban akinél sejthetően megvan.Az elmúlt egy évben kb.5-6 alkalommal kellett ilyen levelet megejtenem csak,tehát ezt még kéregetésnek sem nevezném.
Szóval részemről ezek a szúrkálódások már leperegnek,inkább csak olvasgatom ezeket a " vérre menő" vitákat..))
Számomra érkezett-e valami??Nem is értem a felvetést.Lassan egy éve nem foglalkozom aktivan a zenebeszerzésekkel(aki tudja miért tudja,aki nem,azt meg ezzel nem untatom),éppen ezért hetente ugy 1-2 x felnézek,de nem nézem naponta mi van itt,a fórumon és ki miket rak fel.
Ha mégis megjelenik valami ami nekem tetszik(egyre ritkább),és nem tudom megszerezni akkor max irok olyannak privátban akinél sejthetően megvan.Az elmúlt egy évben kb.5-6 alkalommal kellett ilyen levelet megejtenem csak,tehát ezt még kéregetésnek sem nevezném.
Szóval részemről ezek a szúrkálódások már leperegnek,inkább csak olvasgatom ezeket a " vérre menő" vitákat..))
Előkerestem neked, de most látom kizárólag csak Zsolt által készített felvétel érdekel. Legalább nem kell vesződnöm vele <#wave>#wave>
Oh My God!
Majd egy picit később reagálok.
Gondolkodnom kell egy picit hogy ki-kivel van.<#falbav>#falbav>
Majd egy picit később reagálok.
Gondolkodnom kell egy picit hogy ki-kivel van.<#falbav>#falbav>
''Úgy látom eltűnt az a szép kollekció ''
A kollekciók jönnek-mennek,de mi vagyunk ez a lényeg.
A kollekciók jönnek-mennek,de mi vagyunk ez a lényeg.
''Jajj de imádom ezeket a vitákat😊))))''
Imádom én is amikor néha benézel és a nagy semmiről beszélsz,közben szétnézel hátha érkezett valami a számodra.<#nevetes1>#nevetes1>
Imádom én is amikor néha benézel és a nagy semmiről beszélsz,közben szétnézel hátha érkezett valami a számodra.<#nevetes1>#nevetes1>
''Én még láttam tegnap''
Én még most is látom.<#hehe>#hehe>
Én még most is látom.<#hehe>#hehe>
Végül is valahol igazat adok neked, mert így jól lehet követni azt hogy mi van meg, és mi nincs, és valóban nem kell külön noteszt vezetni a zenékről <#wave>#wave>
Hogy micsoda gyűjtők vannak!? Fantomkollekció <#nyes>#nyes>
Úgy látom eltűnt az a szép kollekció <#nemtudom>#nemtudom>
Én még láttam tegnap. <#nevetes2>#nevetes2>
Amúgy én megértem ezt a mániát is, hiszen sokkal praktikusabb, sok okot lehetne felsorolni, hogy miért.
Amúgy én megértem ezt a mániát is, hiszen sokkal praktikusabb, sok okot lehetne felsorolni, hogy miért.
imo :) science fiction is science fact
Kedves Adrián!
Mint ahogy írtad is . A "Discogs a valódi gyűjtemények és gyűjtők bibliája" IS !<#eljen>#eljen>
Ugyanis nem ismerek ma jobbat ahol a a legegyszerűbben és leglátványosabban , informatívabban lehet gyűjteni adatokat megjelenéseket vinyl maxikról , CD-kről vagy akár digitális kiadványokról bár ez a legritkább.
Valóban impozánsan fest a fennlévő "kollekció" mert hogy a maga formájában az is!<#wink>#wink>
Azt írod "Sokakat meg lehet vele téveszteni."
Nem volt szándékomban se megtéveszteni , kárt okozni, azzal hogy mertem regisztrálni és vettem a fáradságot hogy végignéztem és egyenként megjelöltem azokat a kiadványokat amik megvannak nekem akár csak rip formájában. sajnálom hogy nincs olyan opció hogy "csak rip"van belőle!
Lényegesen könnyebb a beazonosítás mint hogy jegyzetbe irkáljak akár csak egy Want listát .
Talán ott hibáztam hogy nem néztem át a beállításokat és nem vettem ki azt a bizonyos kettő pipát amit most megtettem a későn érkezők nagy bánatára. <#nevetes2>#nevetes2>
Warezolás nálam nem azt takarja hogy külföldi gyűjtők és akár igen, a ti gyűjteményetek egy részének a vinyl ill. CD ripje.
Mert bizony ebben a ti nagy magyar gyűjtők ( neveket nem sorolnék ) rippje is benne van jó pár tucat , ha nem pár száz maxival.
Pénzért lemezbérlés, talán ismerős lesz valahonnan neked is? <#nevetes1>#nevetes1>
Jól tudom hogy régóta szálka vagyok a szemetekben , és számotokra semmi értéke egy ilyen "kollekciónak" viszont vannak
akik ennek is rettentően örülnének. Nézőpont kérdése.
Pl: 700 New Italo Maxi Vinyl rip nem netes beszerzésből az nem olyan rossz arány. <#nyes>#nyes>
Tudod az aljas dolog az lett volna ha szépen elkezdtem volna felpakolni különféle oldalakra , torrentre ami tőled vagy akár Wind-től származik.
De minden egyes rip mögött ott van egy azonosító hogy ilyen még csak véletlenül se történhessen meg.
Most pár szót Wind-nek is.
Nem kívánom én a Feszty-körképet és még csak a such a shame dolgot sem veszem magamra, mivel hogy minden egyes bejelölt kiadványhoz tartozik egy jóféle rip is.
Viszont beszerzek minden létező kiadványt amit elterveztem. Ez idáig is így volt és eztán is így lesz. <#nevetes1>#nevetes1>
Ha még mindig az fáj hogy egy videóhoz felhasználtam a Squash Gang lemezeid borítójának képét akkor azt nagyon sajnálom hogy nem kértem engedélyt tőled és csak utólag értesültél róla.
De ha az bosszant hogy distribution létedre előbb jutok hozzá az új kiadványok maxter anyagához mint ahogy te megkapod a megjelenést szétosztásra , hát ez van. <#wink>#wink><#wave>#wave>
UI: Minden tiszteletem azoké akik fizikálisan gyűjtenek pénzt időt nem kímélve a kiadványok felkutatására.<#worship>#worship>
Én egy másik utat járok mert engem a vinyl "birtoklási" vágya nem mozgat , a rip elkészülte után el is szoktam őket ajándékozni.
Mint ahogy ezzel is azt tettem. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.06.30. 14:43:33
Mint ahogy írtad is . A "Discogs a valódi gyűjtemények és gyűjtők bibliája" IS !<#eljen>#eljen>
Ugyanis nem ismerek ma jobbat ahol a a legegyszerűbben és leglátványosabban , informatívabban lehet gyűjteni adatokat megjelenéseket vinyl maxikról , CD-kről vagy akár digitális kiadványokról bár ez a legritkább.
Valóban impozánsan fest a fennlévő "kollekció" mert hogy a maga formájában az is!<#wink>#wink>
Azt írod "Sokakat meg lehet vele téveszteni."
Nem volt szándékomban se megtéveszteni , kárt okozni, azzal hogy mertem regisztrálni és vettem a fáradságot hogy végignéztem és egyenként megjelöltem azokat a kiadványokat amik megvannak nekem akár csak rip formájában. sajnálom hogy nincs olyan opció hogy "csak rip"van belőle!
Lényegesen könnyebb a beazonosítás mint hogy jegyzetbe irkáljak akár csak egy Want listát .
Talán ott hibáztam hogy nem néztem át a beállításokat és nem vettem ki azt a bizonyos kettő pipát amit most megtettem a későn érkezők nagy bánatára. <#nevetes2>#nevetes2>
Warezolás nálam nem azt takarja hogy külföldi gyűjtők és akár igen, a ti gyűjteményetek egy részének a vinyl ill. CD ripje.
Mert bizony ebben a ti nagy magyar gyűjtők ( neveket nem sorolnék ) rippje is benne van jó pár tucat , ha nem pár száz maxival.
Pénzért lemezbérlés, talán ismerős lesz valahonnan neked is? <#nevetes1>#nevetes1>
Jól tudom hogy régóta szálka vagyok a szemetekben , és számotokra semmi értéke egy ilyen "kollekciónak" viszont vannak
akik ennek is rettentően örülnének. Nézőpont kérdése.
Pl: 700 New Italo Maxi Vinyl rip nem netes beszerzésből az nem olyan rossz arány. <#nyes>#nyes>
Tudod az aljas dolog az lett volna ha szépen elkezdtem volna felpakolni különféle oldalakra , torrentre ami tőled vagy akár Wind-től származik.
De minden egyes rip mögött ott van egy azonosító hogy ilyen még csak véletlenül se történhessen meg.
Most pár szót Wind-nek is.
Nem kívánom én a Feszty-körképet és még csak a such a shame dolgot sem veszem magamra, mivel hogy minden egyes bejelölt kiadványhoz tartozik egy jóféle rip is.
Viszont beszerzek minden létező kiadványt amit elterveztem. Ez idáig is így volt és eztán is így lesz. <#nevetes1>#nevetes1>
Ha még mindig az fáj hogy egy videóhoz felhasználtam a Squash Gang lemezeid borítójának képét akkor azt nagyon sajnálom hogy nem kértem engedélyt tőled és csak utólag értesültél róla.
De ha az bosszant hogy distribution létedre előbb jutok hozzá az új kiadványok maxter anyagához mint ahogy te megkapod a megjelenést szétosztásra , hát ez van. <#wink>#wink><#wave>#wave>
UI: Minden tiszteletem azoké akik fizikálisan gyűjtenek pénzt időt nem kímélve a kiadványok felkutatására.<#worship>#worship>
Én egy másik utat járok mert engem a vinyl "birtoklási" vágya nem mozgat , a rip elkészülte után el is szoktam őket ajándékozni.
Mint ahogy ezzel is azt tettem. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.06.30. 14:43:33
Alapvetően azt azért tudni kellene, hogy a Discogs a valódi gyűjtemények és gyűjtők bibliája, nem a warezolt anyagoké...., de tény eléggé impozánsnak hat a fentlévő "kollekció", sokakat meg lehet vele téveszteni. <#oooo>#oooo>
The real DJ play vinyl!
Nekem erről egy nagyon egyszerű szócska jutott eszembe: CIKI <#taps>#taps>
The real DJ play vinyl!
na neb@zd+
Ez olyan mintha lefényképezném a Feszty-körképet vagy vennék 1 képeslapot amely ábrázolja és közzétenném, h a gyűjteményemben található. <#conf>#conf><#confused>#confused><#ejnye1>#ejnye1>
Megboldogult Mark Hollis hangja jutván eszembe "such a shame"
Ez olyan mintha lefényképezném a Feszty-körképet vagy vennék 1 képeslapot amely ábrázolja és közzétenném, h a gyűjteményemben található. <#conf>#conf><#confused>#confused><#ejnye1>#ejnye1>
Megboldogult Mark Hollis hangja jutván eszembe "such a shame"
Csak a WAV peregjen
Ha valamikor a közeljövőben a kezedbe akadna két maxijuk,
Shot In The Night (Extended Remix)
I Am Alive (Extended Remix)
felpörgethetnéd ,nekem csak CD minőségben vannak ,meghallgatnám hogy szólnak ezek vinylről,de kizárólag általad készített felvétel érdekel.
ItaloDisco4Ever !
Üdv Kolléga!
Látom gyorsan felkerült a kollekcióba is.<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: DJ Lakatos, 2020.06.29. 18:19:34
Látom gyorsan felkerült a kollekcióba is.<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: DJ Lakatos, 2020.06.29. 18:19:34
Üdv Kolléga!<#wave>#wave>
Chicano-t köszönöm szépen!<#worship>#worship>
Ezt én is vittem mivel komplett maxi! <#eljen>#eljen>
Chicano-t köszönöm szépen!<#worship>#worship>
Ezt én is vittem mivel komplett maxi! <#eljen>#eljen>
Köszi Zsolt,,Tengo-t vittem<#eljen>#eljen>
Köszönöm
Szia!
Köszönöm, hogy megosztottad.<#wave>#wave>
Köszönöm, hogy megosztottad.<#wave>#wave>
Persze,neked is igazad van!
Ebben a mai rohanó,anyagias világunkban,mint azt a napokban már leírtam a másik topicban,a zenehallgatás lassan luxus lesz,ennek vonatkozásában az elvárásaim nem evidensek.
Ebben a mai rohanó,anyagias világunkban,mint azt a napokban már leírtam a másik topicban,a zenehallgatás lassan luxus lesz,ennek vonatkozásában az elvárásaim nem evidensek.
ItaloDisco4Ever !
Neked is köszönjük, remélem hamarosan eljut a fülemig is. <#eljen>#eljen>
Na lekapkodtam, köszi! Amit lesz egy kis időm, meghallgatom a minőséget. <#nyes>#nyes>
Persze, igazad van. De valljuk be őszintén, ez és az ehhez hasonló elvárások sajnos már nem evidensek.
..egy nagy kedvenc!
03 - Chris Andrews (3) - You Shouldn't Be So Beautiful (1988)
03 - Chris Andrews (3) - You Shouldn't Be So Beautiful (1988)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kellemes hetveget!
A - Raffaella Carrà - Bolero
A - Raffaella Carrà - Bolero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az én értékrendem alapján ,ha valaki veszi a fáradtságot hogy adjon,s veszek belőle,azt illik megköszönni.
Hogy itt az SG-n a tagoktól ez nem lehet elvárás az szomorú,Zsolt fejével én nem tudok gondolkodni,lehet nem is érdekli,de akkor is ...
Mielőtt valaki a félreértés csapdájába esne,az elmúlt napokban nem fényezés és egyéb hátsószándék irányultságból méltattam néhány tagot kiknek meglehetősen nagy lemezgyűjteményük van,szimplán őszinte,egyenes elismerés "respect" ,evezgettem ebben a "sportban" én is.
*tudod (szoktál szólni a helyesírásért !)
ItaloDisco4Ever !
De honnan "tudód" biztosan, hogy van több letöltő? (Persze nyilván van, de látatlanban akkor is csak találgatás). Én sem töltöttem le (még <#ravasz1>#ravasz1> )
A pironkodással kapcsolatban megjegyzem,tapasztaltam nem kevésszer, nagyobb kollekcióval rendelkező lemezgyűjtők cseszegetését ,a részletekre most nem térnék ki,tudjuk miről van szó és egyébként ,egyáltalán nem tartom helyesnek.
Ehhez képest, a Dj kolléga ,Alex kivételével,nem látok visszajelzéseket a letöltéseket követően ,jahh a többiek pironkodnak ,de miért is ?
A fotók alá egy YouTube linket is rakhatnál,de nagyvonalú úriemberként egy kiváló minőségű felvételt adsz a lemezeidről.
Üdv.
ItaloDisco4Ever !
üdv, kellemes muzsika jó évjárat, kimeríthetetlen a 80-as évek kínálata.
a "pironkodás" itt régi átok :-) .
Chicano- A
A
a "pironkodás" itt régi átok :-) .
Chicano- A
A
Köszi!! <#taps>#taps>
Nohát ,a hazai italo-disco stílust (is) kedvelő lemezgyűjtők köreiből,képzeletbeli klubjából egy újabb tag, úgymond "nagy" lemezgyűjteménnyel.
Aki ráadásul alkalmanként ajándékot is dob fel nekünk,remek kollekciójából.
Helló Zsolt,
Jó lemezek,zenék, s a helyzet az, hogy "Chicano - Tengo Tengo" így 20húszban premier volt nekem,komolyan mondom,én ezt nem ismertem, de a jelek szerint ezzel egyedül vagyok, mert mindenki más igen, és meg is van a tagoknak,vagy csak pironkodnak megköszönni miután kattintottak a letöltésre ! <#hehe>#hehe>
Nos ,ha már ily módon körülrajongtalak fentebb 😊, cserébe a lemezről a másik verziót is szeretném.
Megjegyzem ,Oliver Simon feldolgozásában a "Kiss You All Over" bitang jó cover verzió,pláne (Extended Kiss-Mix) !
Köszönjük!
Aki ráadásul alkalmanként ajándékot is dob fel nekünk,remek kollekciójából.
Helló Zsolt,
Jó lemezek,zenék, s a helyzet az, hogy "Chicano - Tengo Tengo" így 20húszban premier volt nekem,komolyan mondom,én ezt nem ismertem, de a jelek szerint ezzel egyedül vagyok, mert mindenki más igen, és meg is van a tagoknak,vagy csak pironkodnak megköszönni miután kattintottak a letöltésre ! <#hehe>#hehe>
Nos ,ha már ily módon körülrajongtalak fentebb 😊, cserébe a lemezről a másik verziót is szeretném.
Megjegyzem ,Oliver Simon feldolgozásában a "Kiss You All Over" bitang jó cover verzió,pláne (Extended Kiss-Mix) !
Köszönjük!
ItaloDisco4Ever !