A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lekapcsoltam a netet.
és láss csodát most már unlocker nélkül is eltávolithato volt a progi,nem irt dll törölhetetlenséget.
Ujratelepitettem,most már a fileátirás is ment.
igy most végre már telepitve van a progi.
készitek egy mp3 lemezt felteszem aztán majd kérek reakciokat hogy milyen.
Artist : Syrius
Album : Széttört álmok
Year : 1976
Bitrate : 192K/s 44100Hz Stereo
jelszó:oregszem
Track Listing
-------------
1. Hajnali ének (3:49)
2. Hol az az ember (3:50)
3. Mint Április (3:06)
4. A láz (5:36)
5. Széttört álmok (4:25)
6. Kinyújtom a kezem (5:37)
7. Hová mehetnék (3:12)
8. Igen, szép volt (6:19)
9. Széparcú idegen (5:57)
10. Csendes kiáltás (4:35)
11. Ha meghallod ezt a dalt (4:18)
12. Szép az élet (3:20)
Syrius
Nekem még nem volt olyan makacs file amivel nem tudott volna elbánni az Unlocker.Most hirtelenjében megállt a tudomány.
Nem tudom mit kellene tenni. (egyenlõre)
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Artist : Metro
Album : Egy este a Metro klubban...
Year : 1970
Genre :
Codec : LAME 3.97
Bitrate : 320K/s 44100Hz Stereo
albumlista:
----------
01. Metro - Ha Júliát kérdeznék meg... (00:04:46)
02. Metro - Hol az a hely? (00:04:25)
03. Metro - És közben szólt a Colt (00:02:49)
04. Metro - 1x, 2x, 3x... (00:02:25)
05. Metro - Árva bárka (00:03:29)
06. Metro - Kócos ördögök (00:02:25)
07. Metro - Lóg a falon egy fekete kard (00:04:24)
08. Metro - Ha fánk vagy, örülj, hogy élsz (00:04:03)
09. Metro - Az én életrajzom (00:04:49)
10. Metro - Könnyûvérû lányok (00:03:55)
11. Metro - A szívem hív, hív (00:04:14)
metró
Jelszó:oregszem
Telepítés után hosszan jobb klikk az egérrel a törlenõ file-n. Felugró ablakban kiválasztani a sárga csillagos varázspálcát és a makacs file eltünik. ( remélhetõleg)
Szerintem idáig jussunk el a többit veled is priviben folytatnám.<#wave>#wave>
A többi adja magát...
Egyébként nagyon egyszerû és közvetlen muki, és legalább olyan jó fej is. Én birom.
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
mind megvan, vagy csak gondolkodsz<#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Most gyakorlatilag kaptam két helyröl is egy 11-es meg egy 12-es verzioszámu extraktor progit amelyiket sehogy sem lehet leirtani a gépröl(sem a programeltávolitás sem az unistall nem segit,azt irja nem hajtható végre)
waszlavik gazember petõfi velorex sámán ulmann mónika lászló.
valahogy így..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
http://4.bp.blogspot.com/_eJBGEBHOdYg/STQapG4F8MI/AAAAAAAABa8/nuJKmPqcrH8/s1600-h/296107.jpg
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Atikám, szerintem is jó a WHD- lemez, már meg is köszöntem Kaposi Lacinak a héten. Pont a mi ízlésünknek való.
Haverom csinálta még egyetemen szinte ugyanezt.
Azért Waslawik-kal nem tárgyalt - és le a kalappal, hogy neked sikerült: <#worship>#worship>
Sezen Aksu: Adi Bende Sakli - a kedvencem!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Nem annyira vészest irtam" vagyis meghallgatható - szerintem.
Volt idõ amikor, - akkor még nem volt saját netem - réküldtem valakit az etno zenére, és begyüjtöttem különbözõ népek nem populáris zenéjét.
Pl. kinai, egyiptomi, perui, venezuelai, ausztrál õslakos, banthu, francia, bajor, görög, szerb, albán. Ilyesmi. Nem felejtettem el eme tevékenységem, és tervezek ilyesmit, csak körültekintöbben.
Akkoriban a Waslawik Gazemberrel is értekeztem telefonon, az ügy érdekében.
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Nekem tetszett.
A populárisabb mûfajú keletieket nem szeretem, inkább az "ethno"-sabbat.
Bár, azért egy Sezen Eksü-t bármikor meghallgatok!
Alig tud énekelni... 😊
Valakinek nincsen meg a Dirty Dancing filmzene?
KösziB
imo :) science fiction is science fact
David Essex - Good Bye Illusion (EXTENDED MIX)6:07
David Essex - Love& Celebration 5:38
ezekkel már nem kell veszõdnöm mert Lervi Barátom<#worship>#worship> már feltette õket.Utóbbit én is köszönöm mert ilyen minõségben még nem volt meg.
Amit én tudok nyújtani még.
Dr.Love feat.David Essex - Max power
David Essex - Tokyo Tokyo
David Essex - Oh what a Circus
David Essex feat. Savino - Victim of love ( Extended remix )
David Essex - Boom Boom Fire
folyt.köv. valamikor<#papakacsint>#papakacsint>
Nem használunk 30 napos próba verziót! <#ejnye1>#ejnye1><#nevetes1>#nevetes1>
készitettem egy file-t,kérem ellenõrizni(ezen sem láttam jelölést joint stereora)
két bajom egyenlõre van vele.
1.csak 30 napig jo.
2.Képtelen voltam out mappát változtatni nem él a kijelölölink valamiért.
http://rapidshare.com/files/282162304/Mr.Duck-Mr.Duck_Thats_Donald__-_01_-_sz__m__1.mp3
Audiograbbert én cd grabbelésre használok,nekem az mp3 készitésre sosem vált be.
Azért itt mert tudom hogy vannak itt olyanok akik ezt a lemezt letöltötték
Pl: Zephyr kollega
Annak idején agyon dicsérte a HQ-ban a minõségét.
Sajnos a link már nem él ezért gondoltam hátha kérhetném hogy valaki visszatöltse nekem ezt a lemezt.<#help>#help>
Megvolt nekem is csak sajna ez is elveszett.
Milk Inc - The Best of , 320k hq Stereo<#worship>#worship>
Én az audiógrebbert használom már jó ideje....
1 próbát meg ér magyaul is tud!
mellékelem!
Sok sikert én evvel dolgozom...<#wave>#wave>
Nekem ez, és ennek verziói kellenének - van egy olyan, amiben nincs ének.
Ugyanis, 1992-tõl 4 éven át ezzel kezdõdött a diszkó, a környék legjobb szórakozóhelyén.
S bizony, nagyon sok jó élményem fûzõdik a zenéhez, a bulikhoz.