A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Freitag Nachtra gondoltam.Több zene meg van róla.Losslessben is.A másik dolog ,hogy szerintem a Wav-ot nem kell ám leírni.Ha megnézitek egy flac v.ape fájl átkonvertálva wavba nagyobb kiterjesztésü lesz.
Tyia
Akkor buktam!

Teljesen máshogy értelmeztem, nincs mit tenni lecibálom...

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

ez egy szám.
http://rs714.rapidshare.com/files/284002931/Amadeus_Liszt_-_The_Devil_Wins.zip
Tyia
Ez a Perestroika album nem az a lemez, ahol mindegyik dal ruszkis témáju? Ezen van pl a CCCP - American soviet cimû dal?

http://rapidshare.com/files/222879304/Perestroika_Power_-_Animal_Farm_-_12___-_CED.zip
320
Tyia
Köszi!

Erre nem is gondoltam....
Ez losslessbõl wav eljárás, amit az easy dc-da-val lehet elvégezni?

Musachy
mflex topikjában volt errõl szó, ott írták, hogy néhány gyártó hifije (jó drága) lejátsza a flac formátumot.
Viszont minden lossless alkalmas rá, hogy audio cd-t írj belõle és akkor minden asztali cd, dvd meg autóhifi gond nélkül megszólaltatja.

imo :) science fiction is science fact

Tyia
Azt szeretném megkérdezni az igen tisztelt társaságtól, hogy a különféle nem mp3-as zenék (Pl.: APE, ogg, Flac, aac, cue stb) kizárólag számítógépen játszhatók le, vagy léteznek olyan nem számítógépes kütyük amelyeken ezen tevékenységek elvégezhetõek?
Tudomisén valami asztali Cd lejátszó. Az iPod és az iPod dokkolós cuccuk erre valók? Az iPod nem apple?<#nemtudom>

Mp3-as gyüjtõként, nem törödtem a magasminõségû dolgokkal, de hátha én is haladok a korral..
Ha esetleg hülye a kérdés, elnézést érte.

cucurbia
Nem rövid,mivel ez privátban ment.
Kerestem a Michael van der Kuy best of-ot mely anno Watch out cimmel jelent meg japán kiadásban.
Egy kedves forumos el is küldött egy orosz linket hozzá,amiben állitolag ape-ben volt fent a zene de leszedés után kiderült,hogy ez az ape biza csak egy sima mp3 méghozzá a butábbik fajtábol😞(
Erre elkezdtem tovább keresgélni,irtam a discoson néhány tagnak Hollandiába aki azt jelezte hogy neki ez a cd megvan.erre õk egy másik orosz linket küldtek válaszként jelezve hogy azon megvan lostlessben.na leszedés után kierül,hogy az ott jelzett flac szintén csak egy sima 128-as mp3😞((
Szoval kezdem feladni,hogy ez valahonnan meglenne eredetiben.

cucurbia
A segitség ugy értendõ,hogy mivel itt van a Spagetti mixes dupla cd a kezemben ha valamelyik szám egészben is kell rola szolj,és felteszem.

Dodi72
Hy!

Volna kedve valaknek aki átdolgozná eme zeneszámot kb ugy mint ahogy a reklámba is van?Gyorsitani stb...
innen letõlthetõ
Berger-Dalma-Miracle-Of-Life

Musachy
Melyik is az az "orosz linkes" zene? Kicsit rövid az eszem.

Musachy
Carlos oda is tette a linket, amelyen a lista is megvan...

Italo carlos

Köszönöm a segítségeket...

<#eljen>

Sziasztok.
Próbálok segíteni a Spaghetti mixel kapcsolatban.

Disc 1
1. VA - Spaghetti Mix 2 10:45
2. Paul Sharada - Dancing All The Night 5:22
3. Fred Ventura - Wind Of Change 6:15
4. Brian Ice - Talking To The Night 5:56
5. Stylo - Pretty Face 6:16
6. Fun Fun - Colour My Love 4:06
7. Albert One - For Your Love 5:53

Disc 2
1. Baltimora - Tarzan Boy 3:45
2. Fancy - Flames Of Love 5:22
3. Miko Mission - The World Is You 4:23
4. Tommy - One Night 4:15
5. R. Bais - Dial My Number 3:48
6. Ken Laszlo - Tonight 5:46
7. Mark & Spencer - Stay 4:27
8. Torrevado - Living In The Shuttle 4:02
9. Michael Fortunati - Give Me Up 3:44
10.VA - Spaghetti Mix 2 (Radio Edit) 3:55

Ez a track lista .Ha kérésetek van,csak nyugodtan.Sokszor nem látványos amit csinálunk,de ha rá akadunk egy zenére annál nagyobb az öröm.A multkor is napokat töltöttem a feltett "Mi ez"-ekkel .Igaz erdménye egyenlõre nincs.Cucurbiának szól,hogy sok minden meg van a multkori lemezekrõl amit kerestél,csak össze kellene állítani.Igyekszem.
cucurbia
Hehe ez jo lett.Köszi Kelemen.

cucurbia
Nos,mint azt láthattad ha visszanézed a feltett zenéimet , a nagy részüket wavban tettem fel,mégha egy lemez felvétele kb.4-5 orámba is telik,8 megás adsl mellett is.De mivel privátban kaptam már utalást arra,hogy minek fárasztom ezzel magam,mivel van akinek böven megfelelne az mp3,igy hogy gyorsitsam a dolgot,tömöritve is feltettem egy két zenét(igy egy cd kb 35 perc),mindig megjegyezve azt(többször is),hogy ha valakinek szüksége van rá eredetiben is,akkor azt külön jelezze(ld.Rivalen der Rehnbahn).Ami pedig nekem is csak mp3-ban van meg,mert ugy kaptam azt is jeleztem(ld.Michiel van der Kuy összeállitás egyik mappája).
Én szivesen maradnék a kodolatlan zene mellett,ha egyes általam eddig nem beszerzett,és keresett zenéket kodolatlanul is megosztanának velem,nem csak zárt körben terjesztenék,vagy nem a netrõl leszedett linkeket küldenének mp3-akrol.
(mellesleg megjegyzem,immárom harmadszorra kapok meg egy olyan orosz linket egy zenével kapcsolatban,most már 3 helyrõl,ahol ape.ként feltette zene van de közben a zene maga mp3-bol felbutitott valami,tehát MÁR találkoztam a problémával)
Tehát én most is a kodolatlan zene mellett vagyok,de ha csak valami mp3 ban van meg azt is letöltöm,igaz cd-re nem irom és nem javitom fel wav-vá.

Musachy
Köszi - de ez lossless?

Wescone
Ahhh... értem már! Te csupán csak túl érzékeny vagy arra, hogyan látnak mások és már azt is beleképzelsz egy hsz.-be ami nem is létezik.
Mivel számomra világossá vált a korábbi hsz.-eidböl, hogy nem vagy tisztában a kódolással csupán figyelmeztetni akartalak, egyáltalán nem könyveltelek el semminek és nem is feltételeztem, hogy szándékosan át akarsz verni bárkit is.
De ha már itt tartunk hadd kérdezzek valamit. Miért nem maradsz meg a "kódolatlan" zene mellett, ha már "ennyi" eredeti lemezzel rendelkezel?

In Lak\'ech Ala K\'in

Ebben megtalizod Vanelle-t
http://rs759.rapidshare.com/files/217477263/DRRare16.rar
cucurbia
Valoban sérti,mivel nem arrol volt szo,hogy tanácsot adtak volna arra,hogy hogyan állitsam be a programot,magy mire figyeljek,ennél az általam most telepitett ,és igy nem ismert programmnál,hanem azonnal el lettem könyvelve a forumosok becsapojának,aki akarattal jointbol konvertált wavokkal bombázza az ittlevõket.És ez bárki is légy,azért eléggé sértõ lehet.
Zephyr kollegával is átéltem ezt idekerülésemkor,de aztán kisegitettek,és ma már magam is ellenõrizhetem az eddig nem ellenõrizhetõ irott,nem eredeti wavjaimat.Azota(talán)béke van és nyugalom,hiszen végre akaratomon kivül nem csinálok olyat amirõl eddig nem kellett tudnom(mivel jo 19 évig nem foglalkoztam "nem wav" zenékkel igy a téma nem érdekelt,és nem is foglalkoztatott.Na ezt a részt már kitanultam,erre most jött ez a joint stereo téma,és Zephyr helyett te...csak tudod,én azért jöttem erre a forumra,hogy segitséget kapjak,és segithessek amiben tudok másoknak.
Nem azért hogy ismeretlen emberek sértegessenek,és látatlanban anélkül hogy elõtte bármit is kérdeznének,azonnal beállitsanak zenehamisitonak.Mert az nem vagyok.és igen ez sért.
Téma részemrõl lezárva.

Wescone
Nem tudom ki vagy és teszek rá, hogy milyen lemez gyüjteménnyel rendelkezel. Sajnálom ha sérti az önérzeted amiért nem néztem ki belõled a csupa BMG, EMI, GEFFEN, SONY, stb. zenekiadók lemezeinek gyüjtõ-tulajdonosát.<#hehe>
Majd ha találkozol olyan lemezzel amelyik "nem az aminek látszik", pontosabban "nem az aminek hiszed" visszatérünk esetleg a témára, addig azonban nincs miröl "beszélnünk".

In Lak\'ech Ala K\'in

Musachy
Ezzel pontosan így vagyok, csak egyszerûen tetszik, de megvagyok nélküle is akár. Nem ezen múlik a boldogságom, sem a világ dicsõsége. <#nevetes1>

Tyia
Sziasztok!

Ne idegeskedj a méltóság nagyobb kincs mint holmi zene....

A kívánt zenét biztosan megszerzed, ha nem akkor majd holnap...

cucurbia
Sajnos nekem nincs meg,igaz meghallgattam mp3-ban és annyira nem is fogom vadászni.
Mint anno irtam évekig ilyen környezetben nõttem fel,szinte,az ilyen zenéken ülõkön,meg pénzért árulokon.Nem is csoda hogy nem 20-30 helyrõl,hanem csak 4-5 helyrõl szereztük be a zenéket,mivel a sok ocsubol ezek voltak csak azok,akiket megbizhatonak lehetett nevezni(akik nem a saját hasznukat keresték ebben).Igaz sajnos igy sok zenét nem is tudtunk átmenteni.😞(De egy két kivétellel sosem könyörögtem senkinek ha magátol nem adta(bár nem tudom most itt kire gondolhattál)
Na persze olyan nekem is volt,hogy csak ugy kaptam meg bizonyos zenéket,hogy 1-2 hétig ne adhattuk adásba,vagy hogy xy-nak nem adhattuk tovább.De ezt mindig betartotta,.Szoval nem könnyü ez tudom.De a megbizhatoságot is tanulni kell ám!!!És ki kell érdemelni!!

Musachy
Akkor már csak egy kérdésem maradt mára, de csendben kérdezem: Vanelle - Tell Me nincs meg lossless?
Mert van, akinek megvan ám itt, de az a kategória, amirõl beszéltünk már korábban: ül a zenéin.
Persze teheti, lehet hogy igaza is van a maga részérõl, de mikor már egy párszor kérdeztem, hogy megvan-e valakinek, akkor lebaszarintott, hogy nem kérem tõle priviben!
Tudnom kellett volna, hogy neki megvan (állítólag szinte minden), s persze ezek után még elvárta volna, hogy privátban könyörögjek érte...
Mit szólsz ehhez?

Musachy
Hát ez van... tele van a világ a jointtal. <#violent>

Musachy
<#hehe> Köszi!

Wescone
Való igaz kolléga, alapbol joint-ra kódol a CD-DA amit felháborítónak találok.
Úgy vélem beteg lehetett az illetõ akinek egyáltalán megfordult a fejében a joint kifejlesztésének gondolata, de az sem lehetett épelméjü aki alapbol erre állította a CD-DA kódolását. <#wilting>

In Lak\'ech Ala K\'in

cucurbia
De persze ellenõrizd,lehet a spanyolok is joint stereobol gyártották a cd-iket!😊))

cucurbia
Kinek kinek???Butus.

http://rapidshare.com/files/283942575/Jack_Hattle_-_08_-_sz__m__8.wav

cucurbia
Elõvettem a cd-t belehallgattam kerestem mikor beszélnek olaszul de ilyet nem hallottam😊)Spanyolul annál inkább😊)

Tracklista:Brian Ice:Talking to the night
Baltimora:Tarzan boy
Miko Mission:The world is you
Paul Sharada😄ancing all the night
Ken Laszlo:Tonight
Fun Fun:Colour my love
Torrevado:Living in the shuttle
Mark & Spencer:Stay
Stylo😛retty face
R.Bais😄ial my number
Fancy:Flames of love
Tommy😮ne night
Albert One:For your love
Fred Ventura:Wind of change
Michael Fortunati:Give me up

És végighallgatva tartják is magukat ehhez a sorrendhez a mixben.

Italo carlos

illetve az elsõ kettõ amikor olaszul beszél az emberke és utána

Italo carlos
Sziasztok!

a spagetti mix 10:45 a mixben a második szám ki lehet?????

http://www.discogs.com/Various-Spaghetti-Mix-2/release/1308203

Kelemen73
Nagyon szépen köszönöm a F.R. DAVID albumát.
<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>

computerguru
Aztán itt vannnak ezek a bevonuláshoz?
http://data.hu/get/1730021/Demjen_Ferenc_-_Kell_meg_egy_szo.mp3.html
256-os

http://data.hu/get/1730041/Demjen_Ferenc_es_Presser_Gabor_-_Elveszett_gyemantok_2001.mp3.html
320-as

Gratuláló zenéhez pedig ez:

http://data.hu/get/1729993/Dana_Glover_-_It_is_You_I_Have_Loved_Shrek-2001.mp3.html
320-as

Ennyit tudtam egyenlõre neked segiteni.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Musachy
<#kerdes> Jock Hattle - To Be Or Not To Be (1986) megvan-e valakinek lossless?

Tyia
Üdv mindenkinek!

Az 1992-es eskûvömõn az

Endless love, a gyári Romeo & Julia, valamint a Biscaya volt a 3 "anyakönyves dal"

A Biscay a Jamea Last féle volt.

Köszi, ez mûxik a foobarral.

Musachy
Válassz ki egy számot a lejátszási listádon (egér jobb gomb), elõjön a menü: Properties (Alt+Enter), a megnyított ablakon belül: a Properties fül, és legalul lesz.

computerguru
Még kettõ:

http://data.hu/get/1729777/Vangelis_-_Conquest_Of_Paradise_1992.mp3.html
320
http://data.hu/get/1729779/George_Frideric_Handel_-_Hornpipe.mp3.html
192

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Kelemen73
Szép napot mindenkinek!

Köszönöm a linkeket és a segítséget.

Üdv.

Nekem is a google segített:

Zoltán Erika - Ki nevet a végén!
computerguru
Helyesen ez a szám cime:Holding out for a hero és valóban Bonnie Tyler énekelte!

computerguru
Itt van mindjárt két változat a bevonuló zenére:

http://rapidshare.com/files/130592255/Wagner_-_Wedding_March.rar
http://rapidshare.com/files/26621263/Felix_Mendelson_-_Wedding_March.MP3
sajnos csak 192 és 112.
Meg majd megpróbálok még egy kettõt,de azt már csak holnap,mert már elég álmos vagyok.
Jó éjszakát mindenkinek!<#integet2>

Kelemen73
Ez csak részben tartozik ide, de nincs meg valakinek a SHREK 2: 'I NEED A HERO' címû betétdala magyarul?

(Részben: valamikor Bonnie Taylor énekelte az eredetijét, ha jól tudom)

THX

Kelemen73
Köszönöm elõre is a segítségedet!!!!!!!!