A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imo :) science fiction is science fact
Ha már MP3-ból kiírt Audio CD-rõl van szó (úristen!):
1 - Lerippeled az egészet lehetõleg 1 fájlba - wav-be
2 - Sony SoundForge-zsal megteszed, amit kell - szétvagdosod a számokat, de már egyben, és mindegyik számot elmented tetszõleges formátumban (MP3-tól kezdve wav-ig)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A cue splitter sajnos csak az egyberakott flac formátumot tudja szétdarabolni,van e más progi?
Vagy a nero wawe editorral egyesével csináljam meg? Meglehet de azzal ugye tökölni kell és nem öt perc.
Ötlet???
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Kicsi bizony <#nevetes1>#nevetes1>
Nem volt könnyû év, de a bizalmam töretlen...<#nevetes1>#nevetes1><#integet2>#integet2>
Majd csak túl lesztek rajta.
ON
0:12:07
27,7 MB
320kbps
download
igen, ez a hnyp. Lám, kicsi a világ!!! <#wave>#wave>
Elárulom Neked, hogy dolgozunk ezerrel azon, hogy minden rendben legyen.
Csak iszonyú nehéz.
Ha ez a hnyp akkor remélem, hogy minden rendben lesz, mert érdekelt vagyok. <#ravasz1>#ravasz1><#awink>#awink>
Nem vesztem ám el, köszönöm az aggódást, csak a hét nehéz volt egy kicsit, késõ estig dolgoztam és nem volt idõm a fórumra. Azért a termést visszaolvastam, persze.
Egy nyugdíjpénztárnál dolgozom, és jövõ hétfõtõl két hetes átfogó felügyeleti ellenõrzésünk lesz, 2006-ig visszamenõleg. Arra kellett felkészülnünk a munkahelyemen, múlt hétvégén is be kellett mennünk, úgyhogy a fórumozásra már nem maradt energiám. Most még két hétig passzív leszek, aztán majd jövök teljes gõzzel. Addig is üdvözlök minden zenerajongót.
Atiapuka, köszi az SMS-t, nem azért nem válaszoltam, mert nem akartam, csak idõm nem volt. Minden rendben !!
Nálam most indult el a fórum,nem tudtam eddig megnyitni,másnál is volt ilyen probléma?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Szép jó estét mindenkinek.Látom a Dingo féle zene megoldódott.Viszont nekem is van egy na ez mim.A link a következõ:
http://data.hu/get/1736803/Na_ez_mi...wav.html
Egy régi muzsika a kacsatánc környékére teszem kb.Ha estleg tudnátok címet.
Köszi elõre is.
Egy ritka kedves ajánlat:
Peter Koelewijn feat MC Miker G & DJ Svan - Kom van dat dak af
http://sharebee.com/afa17bcc
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Samuel - Baby Girl (Italo Disco in 2009) 128
Catalog#: TRD 1022
Format: Vinyl, 12", 45 RPM
Country: Italy
Released: 1986
Genre: Electronic
Style: Italo Disco
Credits: Arranged By - C. Cattafesta
Co-producer - Pianeta Del Disco
Executive Producer - Giacomo Maiolini
Producer - M. Farina - G. Crivellente
Recorded By, Mixed By - Roncuccy And Crazy , S. Oliva
Written By - G. Crivellente , M. Farina , S. Oliva
Notes: Recorded and mixed at Factory Sound Studio
TRACK LIST:
A Winner (Orchestral Version)
Vocals - Mauro Farina
B1 Winner (First Version)
Vocals - Mauro Farina
B2 Winner (Second Version)
Vocals - Mauro Farina
(Incluye Tapa, Vinilos y Contratapa)
zenék!!!
ismerem aalt de nem találom a katalogusomban lehet nem mentettem haza
Discobonus - Fire Of Love (Promo Single 2009)
01. Discobonus - Fire Of Love 03:42
02. Discobonus - Fire Of Love (Maxi Version) 07:07
03. Discobonus - Fire Of Love (Ringtone) 00:34
eda<#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Múltkor megörvendeztettél a Squash Gang uj zenéjével.
Most remélem viszonozni tudom a párjával, amit már elég régóta kerestem.
És ami hála lazzoo-nak meglett.
Squash Gang - Tell my why ( maxi version ) <#wave>#wave>
http://rapidshare.com/files/284913246/Dingo-Hollywood.mp3.html
Én sem tudom, hova lett fülcsi!!!
Egész héten nem jelentkezett. Utoljára azt tudom, hogy múlt hét pénteken kellett mennie vidékre a meló miatt. Remélem mindem okés vele. Mostmár én is megijedtem...
http://www.discogs.com/release/1352596
Elõreis köszi!!
Fülcsi vajon merre mászkál mostanában?<#nemtudom>#nemtudom>
Rég láttam itt a fórumon.
pass:mauro1986
Én csak a zenéjét szeretem.
Keresném Kinky Go-You you you albumot. Szerintem egyszer már ez szóba került...
Elõre is köszi!
Nyugodjon békében.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
You get this error because your CUEsheet use an APE file as audio input, so you need to install latest version of Monkey's Audio software.
You can download it here, actual version is Monkey's Audio 4.01 beta 2. CUE Splitter use Monkey's Audio Library version 4.0 (or above), therefore it is incompatible with version 3.99 (and lower).
If you already installed Monkey's Audio and still get this error, make sure that MACDll.dll version 4.0 is under '%WINDIR%\System32' or in system search path, otherwise CUE Splitter can't recognize it correctly.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Van némi problémám, volt már errõl itten szó, de nincs idõm kotorászni a régi hsz-ek között. Megkaptam az éjjel Frank Duval Orphée címû 1983-as lemezét, csak az a bajom, hogy ape. a kiterjesztése, így aztán egy fájl az egész. Hogyan lehet ezt dalokra széjjelbontani?
Köszönettel !
Mit tegzek MAXIfüggõ vagyok...