A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
Találkoztam már ilyennel, bizonyára rosszul szerepelt az idõ-adat a cue-ban, amikor darabolták és ezért vágta rosszul. Jobb ötletem nincs, mint "manuálisan" nekiesni a tökölõs módszernek...

imo :) science fiction is science fact

IMYke2.0.0.0
Ha sima MP3-akról van szó: Sony SoundForge-zsal megnyitogatod õket sorban és az adott elemeket a másik végére beilleszted, és szépen elmented változatlan bitráta mellett.

Ha már MP3-ból kiírt Audio CD-rõl van szó (úristen!):
1 - Lerippeled az egészet lehetõleg 1 fájlba - wav-be
2 - Sony SoundForge-zsal megteszed, amit kell - szétvagdosod a számokat, de már egyben, és mindegyik számot elmented tetszõleges formátumban (MP3-tól kezdve wav-ig)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

computerguru
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan mp3 cd-vel,amin sajnos rossz hejen voltak a treckek? Tehát a következõ szám mindig az elõzõnek a végével kezdõdik,hogyan lehetne ezt helyrehozni?
A cue splitter sajnos csak az egyberakott flac formátumot tudja szétdarabolni,van e más progi?
Vagy a nero wawe editorral egyesével csináljam meg? Meglehet de azzal ugye tökölni kell és nem öt perc.
Ötlet???

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

donbig
Off
Kicsi bizony <#nevetes1>
Nem volt könnyû év, de a bizalmam töretlen...<#nevetes1><#integet2>
Majd csak túl lesztek rajta.

ON

0:12:07
27,7 MB
320kbps

download

Kedves donbig,

igen, ez a hnyp. Lám, kicsi a világ!!! <#wave>

Elárulom Neked, hogy dolgozunk ezerrel azon, hogy minden rendben legyen.
Csak iszonyú nehéz.

donbig
Üdv mindenkinek!

Ha ez a hnyp akkor remélem, hogy minden rendben lesz, mert érdekelt vagyok. <#ravasz1><#awink>

Délelõtt 10-ig nálam sem volt fórum... úgy látszik, valami generális probléma volt, mindenkinél....

Sziasztok, szép hétvégét mindenkinek !!

Nem vesztem ám el, köszönöm az aggódást, csak a hét nehéz volt egy kicsit, késõ estig dolgoztam és nem volt idõm a fórumra. Azért a termést visszaolvastam, persze.

Egy nyugdíjpénztárnál dolgozom, és jövõ hétfõtõl két hetes átfogó felügyeleti ellenõrzésünk lesz, 2006-ig visszamenõleg. Arra kellett felkészülnünk a munkahelyemen, múlt hétvégén is be kellett mennünk, úgyhogy a fórumozásra már nem maradt energiám. Most még két hétig passzív leszek, aztán majd jövök teljes gõzzel. Addig is üdvözlök minden zenerajongót.

Atiapuka, köszi az SMS-t, nem azért nem válaszoltam, mert nem akartam, csak idõm nem volt. Minden rendben !!

Musachy
Egy kis videó Bujtor István emlékére.

a v i

Musachy
Nálam sem volt sg.

Tyia
Kellemes szombatot!

Nálam sem nem volt...

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

computerguru
Szép jó napot mindenkinek!
Nálam most indult el a fórum,nem tudtam eddig megnyitni,másnál is volt ilyen probléma?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Szép jó estét mindenkinek.Látom a Dingo féle zene megoldódott.Viszont nekem is van egy na ez mim.A link a következõ:
http://data.hu/get/1736803/Na_ez_mi...wav.html
Egy régi muzsika a kacsatánc környékére teszem kb.Ha estleg tudnátok címet.

Köszi elõre is.
Tyia
Szép jó estét kivánok mindenkinek!<#integet2>

Egy ritka kedves ajánlat:

Peter Koelewijn feat MC Miker G & DJ Svan - Kom van dat dak af

http://sharebee.com/afa17bcc

http://www.zshare.net/download/661130360b895ca0/
Samuel - Baby Girl (Italo Disco in 2009) 128
Label: Time Records
Catalog#: TRD 1022
Format: Vinyl, 12", 45 RPM
Country: Italy
Released: 1986
Genre: Electronic
Style: Italo Disco
Credits: Arranged By - C. Cattafesta
Co-producer - Pianeta Del Disco
Executive Producer - Giacomo Maiolini
Producer - M. Farina - G. Crivellente
Recorded By, Mixed By - Roncuccy And Crazy , S. Oliva
Written By - G. Crivellente , M. Farina , S. Oliva
Notes: Recorded and mixed at Factory Sound Studio

TRACK LIST:
A Winner (Orchestral Version)
Vocals - Mauro Farina
B1 Winner (First Version)
Vocals - Mauro Farina
B2 Winner (Second Version)
Vocals - Mauro Farina
(Incluye Tapa, Vinilos y Contratapa)
Nagyon szépen köszönöm !!Nagyon bejönnek az ilyen tipusú
zenék!!!
cucurbia
megvan ez neked wav-ban is???
ismerem aalt de nem találom a katalogusomban lehet nem mentettem haza

kaposi1
És itt egy ráadás ami ugyan 2009-es zene de hangzásában minden kép inkább ide való.
Discobonus - Fire Of Love (Promo Single 2009)

01. Discobonus - Fire Of Love 03:42
02. Discobonus - Fire Of Love (Maxi Version) 07:07
03. Discobonus - Fire Of Love (Ringtone) 00:34
eda<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Hát reméljük hogy nincs semmi baj vele,és hogy minél elõbb jelentkezik.

Múltkor megörvendeztettél a Squash Gang uj zenéjével.
Most remélem viszonozni tudom a párjával, amit már elég régóta kerestem.
És ami hála lazzoo-nak meglett.
Squash Gang - Tell my why ( maxi version ) <#wave>

Parancsolj:

http://rapidshare.com/files/284913246/Dingo-Hollywood.mp3.html

Köszi!

Szia Laci!!!

Én sem tudom, hova lett fülcsi!!!

Egész héten nem jelentkezett. Utoljára azt tudom, hogy múlt hét pénteken kellett mennie vidékre a meló miatt. Remélem mindem okés vele. Mostmár én is megijedtem...

Most hallotam ez a számot Valakinek esetleg???
http://www.discogs.com/release/1352596
Elõreis köszi!!
cucurbia
http://rapidshare.com/files/284899943/kinky_go_-_10_-_sz__m_10.wav

cucurbia
ez mi??

kaposi1
Sziasztok!<#wave>
Fülcsi vajon merre mászkál mostanában?<#nemtudom>
Rég láttam itt a fórumon.

http://rapidshare.com/files/284173296/RACW1986.rar
pass:mauro1986
Biztos jó radioban is. Nem nekem kell...

Én csak a zenéjét szeretem.

cucurbia
radio verzioban jo?vagy ragaszkodsz a maxihoz?

Sziasztok!!!

Keresném Kinky Go-You you you albumot. Szerintem egyszer már ez szóba került...

Elõre is köszi!

Nekem minden filmben bejõtt nagyon szurkoltam,hogy felépüljõn sajnos ilyen nagyszerü embert is le lehet gyõzni mindenki-csõpi báját-nyugodjon békében.
Ismét 1 nagy színesszel kevesebb....Szeretem a filmeit sajnos több már nem készül vele.
Nyugodjon békében.<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Kelemen73
Isten nyugosztalja az ország Csöpijét!

Musachy
Bujtor István meghalt... Egyik kedvencem volt a magyar színészek közül. Nyugodjék békében!

IMYke2.0.0.0
I get an error like with some CUEs, why?
You get this error because your CUEsheet use an APE file as audio input, so you need to install latest version of Monkey's Audio software.
You can download it here, actual version is Monkey's Audio 4.01 beta 2. CUE Splitter use Monkey's Audio Library version 4.0 (or above), therefore it is incompatible with version 3.99 (and lower).
If you already installed Monkey's Audio and still get this error, make sure that MACDll.dll version 4.0 is under '%WINDIR%\System32' or in system search path, otherwise CUE Splitter can't recognize it correctly.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Breki33
Monkey's Audio -t egyébként is érdemes APE-s dolgokhoz felrakni cue splitter nem véletlenül kéri.
Musachy
Mellesleg ez nem 50 másik progi csak egy dll fájl, amit a netrõl pillanatok alatt le lehet szedni és gépre tenni. Ennyi a történet. "Segíts magadon, az Isten is megsegít."

Musachy
Nekem tökéletesen mûködik az 1.2-es verzió, semmit sem kellett külön telepítenem hozzá.

bigivan
Ezek közül, amit itt írtatok, nekem kettõ van, egy Nero 7 Ultra edition, meg egy Cue Splitter. Ezt most horgásztam le.

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

IMYke2.0.0.0
Ha fenn van a gépeden a Foobar2000, az APE plugin, akkor gond nélkül megy.

computerguru
Nézd,én ajánlanám neked a nero wawe editort,azzal szétlehet szedni a számokat,de gondolom nem akarsz a neroval szarakodni!

bigivan
Megnéztem, köszi. Ezzel az a bajom, hogy vmi Monkey's audio progit követel, MACDll.dll- t, mivel enélkül nem megy. Nincs vmi olyan progi vajh, amihez nem kell még 50 másik is, hogy mûködjön ???

Musachy
Medieval CUE Splitter nevû progi: beolvastatod vele a cue fájlt és megadod a célmappát, aztán szépen teszi a dolgát.

bigivan
Szevasztok Tagok!
Van némi problémám, volt már errõl itten szó, de nincs idõm kotorászni a régi hsz-ek között. Megkaptam az éjjel Frank Duval Orphée címû 1983-as lemezét, csak az a bajom, hogy ape. a kiterjesztése, így aztán egy fájl az egész. Hogyan lehet ezt dalokra széjjelbontani?
Köszönettel !

lervi
maxi függõknek!<#wave>

Label: Five Record
Catalog#: MIX FM 13805
Format: Vinyl, 12"
Country: Italy
Released: 1984
Genre: Electronic
Style: Italo-Disco
1. Tony Arco T & D - California (4:58)
2. Tony Arco T & D - Stop That Bus (5:50)

Borító

link

Ez Igen ..Kár h, nem MAXI
Mit tegzek MAXIfüggõ vagyok...
Yess Jöhet, Lehetõleg MAXIban... Majd Össyehasonlitom a JOINNal...
computerguru
Én is tudok kapásból vagy négy rapidkeresõt,némelyik nem rossz,én is van mikor használom és találok is vele.

Tyia
Ilyen jelszavas cumóba én is belfutottam párszor, azt hittem elrobban a burám.