A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New Italo Vinyl
Van egy jó kis hub DC-n.
Aki szereti a diszkó zenéket szivesen látjuk!
Italodisco - Eurodance HUB!
retro4ever.no-ip.info:1411
A hub reges regisztráció kérhetõ az opoktól:-)
Ez a program oda visz kicsomi után Automatikusan.
New Italo Vinyl
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
imo :) science fiction is science fact
1. rész
2. rész
3. rész
Összméret: 260 MB
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Ilyet valahol már láttam.<#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"E-Type Megamix" -rapidshare -rs
Azaz: minden idézõjelben keresett pontos kifejezés, de kivéve a megnevezett szöveg.
pl.: "E-Type Megamix ifolder"
Az esetek nagy százalékában bejön.
S akkor még ott van a kedvencekbe rakott keresõk, oldalak hada is 😊
Elõször is leborulok a keresésed elött.<#worship>#worship>
Lejött a maxi de ezen sincs rajta az a bizonyos 9:21 ami a klippben szerepel.
Kezdem azt hinni hogy az nem is létezik.<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Egyébként az ifolder-en hogy keresel ,ha nem titok?
1 MegaMix (4:36)
- Set The World On Fire
- This Is The Way
- Russian Lullaby
- So Dem A Com
2 Set The World Unplugged (4:00)
iFolder letöltés
E-Type...Megamix <2000, MP3>2000, MP3> - 62 MB
==================================
MEGAMIX-1
1 Megamix (3:51)
2 Megamix (Short Version) (3:50)
3 Megamix (Long Version) (9:54)
4 Megamix (Radio Version) (3:53)
5 Megamix (Radio Version) (4:00)
6 Megamix (Full Lenth Version) (7:32)
iFolder letöltés
Discogs
az elõadó ismert lessz a szám is csak én belekevertem egy kis zörejt stb-t halgasd meg és véleményt kére tetszett vagy nem.
ime http://www.megaupload.com/?d=H5CJETPE
ja a cime: Mike Mareen--(Agent Of Liberty)''Az ürben is lehetünk rosszúl,, (Conrat Poen F-ect) (Italo Disco) 2009
Egy helyen láttam eladásra 225 Dollárért.<#wow1>#wow1><#ijedt>#ijedt>
Pedig ez nekem is tetszik.
A fehér ruhás kis energiabomba nálam is bemutathatná a kis magánszámát.<#crazya>#crazya><#hehe>#hehe>
http://rapidshare.com/files/140280759/Rocco_Granata__Ciao_Ciao_Bambina_-_Dance_Version_.rar
Pontos címeket adj!
mert ahogy visszaolvastam, ilyesmiket látok:
"most nincs idõm,...nem érek rá,..legközelebb,...majd.."<#miaz>#miaz>
a kérdés nem az, be lehetne-e szerezni bármit is, mert be,
hanem az, akad-e rá idõ bárkinek is feltologatni<#nevetes1>#nevetes1>
..és még mielõtt megszólnátok, hogy én úgyis éppen ráérek,
hát kezdjek feltöltögetni, közlöm, hogy most én sem érek rá<#crazya>#crazya>
marad a várakozás, és a remény, hogy dodikának egyszer majd valaki
felteszi azokat a zenéket<#vigyor5>#vigyor5>
..mert ugyebár mindíg a remény hal meg utoljára..
no akkor szép napot, én meg lépek aludni, mert most értem haza<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
E-type Megamix
Haddaway.Snap.Dr. Alban.Corona.Ice Mc. 90's mix
ezekre gondoltam.
Musachy ott tudom megtekinteni ami tetszik...<#ejnye1>#ejnye1>
Úgy hogy ide felteszed a címeket ( ha tudod ) és akinek megvan az felteszi neked mp3-ba vagy esetleg jobba.
Segitség kéne...
YouTubéról leszedtem pár 80-as évek Italo mixet és hát sajnos nagyon "ratyi" minõségben szól.
Hogy lehetne rajta javitani...???
Egy kis leleményességgel meg is lesz ajó link: EZ LENNE AZ!
Dehát ezért vagy te COMPUTERGURU vagy nem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
van egy másik elõadó is amit szeretek és megosztanám veled és mindenkivel ,,ime
Rocco Granata
Rocco Granata -- Dance Version
Mp3 128/320 Kbp/s
01 Ciao Ciao Bambina (Italian Dance Mix) (4m 42s)
02 Oh, Oh Rosi (Italian Dance Mix) (3m 48s)
03 Happy Birthday (Italian Dance Mix) (2m 56s)
04 Vittoria Vittoria (Italian Dance Mix) (3m 51s)
05 Bella Italia (Italian Dance Mix) (4m 30s)
06 Pane Amore E Ciccolate (Italian Dance Mix) (3m 42s)
Bonus Track:
07 Marina (Acid Remix '89) (4m 57s)
08 Marina (Extended Remix '89) (4m 56s)
09 Marina (Italian Single Remix) (4m 30s)
10 Marina (Dub Remix '89) (4m 53s)
pas:eda
http://rapidshare.com/files/140280759/R ... rsion_.rar
Egy õrült parti, van benne kakaskukorékolás, lónyerítés, lódobogás, lövöldözés, dudálás, hajókürt, az nincs, szírénázás, kötélsuhogás, órakakukkolás és 'fingás', ja az sincs. Bocsánat, de csak a kollegáktól idéztem.
Jive Bunny & The Mastermixers - Crazy Party Mix
Most szedtem le.
Nem error!<#ejnye1>#ejnye1>
örülök ha segíthettem.
Aki gyûjti a verziókat, azoknak egy kis zene:Mario Martens - Loop Di Love Mp3 320 joint stereo
A J. Bastos -féle nekem jobban bejön.
Most wavban mert rájöttem,most hogy 162 bps-el töltök fel,gyorsabban felmegy a dal a rapidra,mint amig a nagy lemeztengerben elõkeritek valamit.
Nothing gonna...