A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakinek van emészthetõbb verziója megköszönném:
KB 1980as lehet...
http://www.4shared.com/file/160667306/2a1a88bc/AMERICAN_PEOPLE_-_Lady_Liberty.html
Köszi MFLEX az Eddy Huntington.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
tudna nekem valaki segíteni ezekben a zenékben???
Robert Bravo - Keep On Driving
Fiorello - Lei balla sola
Thomas-You Will Fly
4Factory-Give Me More
nagyon szépen köszönöm<#worship>#worship>
no meg aztán mpeget itthon is hallgathatok<#hehe>#hehe>
de talán laci kedvéért kivételt teszek<#whatever>#whatever>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Lacikám, a You rise me up-ot tudnám Josh Groban-tól veszteségmentesben adni Neked.
Ez megvan ?
TONYLEVRAI
találtam egy nagyon jó Claude Barzotti albumot,
a két szám amit keresel sajna pont nincs rajta, de amit én ajánlottam harmadikként, az rajta van. A többi szám is nagyon jó.
És 320-as.
Kaposi Lacinak is köszi a segítséget, <#worship>#worship>letöltöttem az 5 részes diszkográfiát, van benne vagy százhúsz szám, de erõsen szelektálni kell köztük. A minõség 128-as és 160-as vegyesen. Úgyhogy a méret ezúttal megtévesztõ volt.<#rinya>#rinya>
Atiapuka, ezt töltsd le:<#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Claude Barzotti part. 1
Claude Barzotti part. 2
A kérésem a következõ lenne: Jack's Project: Wake up címû felvétele. Úgy tudom, hogy egy maxinak a "B" oldalán jelent meg annak idején (1986)
Kösz
Ezt keresném kizárólag veszteségmentesben!!!!
Josh Groban - February Song<#help>#help>
ezek a hûjék assziszik megillyedek<#nezze>#nezze>
no lépek, mert rám fér egy kis pihi<#vigyor>#vigyor> elhiszed<#conf>#conf>
imo :) science fiction is science fact
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
1.2.3.4......
Nem igénylem a segíséget, mert még elszarod nekem.........<#eplus2>#eplus2>
"há mikor itt az ideje wazze" -- ez a mérhetetlen szellemes válasz, gondolom rengeteg energiádat felemésztette, úgy hogy egyél valamit....<#ravasz1>#ravasz1>
viva la suszter
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
elöljáróban annyit, hogy a fingással nincsenek problémáim<#hehe>#hehe>
aztán majd ott kitárgyaljuk, hogy napi hány nõt is csalogattál be az ágyikódba<#vigyor>#vigyor>
mert hogy maguktól nem ugrottak, az tuti<#eplus2>#eplus2>
biztos a szekreteren tartottad az egyik fotómat wazze..
amúgy meg hogy a picsba hagyjam abba az önsztárolást<#wilting>#wilting>
azt nem lehet csak úgy ripsz-ropsz abbahagyni..
azt mûvészien kell befejezni..mondhatni mesterien<#buck>#buck>
Ezen a fórumon annyi minden volt a tálcán kinálva, hogy lassan tuti ismétlésbe esem..
De azok a linkek már döglöttek is lehetnek<#crazya>#crazya>
Ezért bocs, ha volt már:
S'Express - The Theme From S'Express FLAC
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
szexoldal/reklám sehol..
viva la rendszervédelem alias spamszûrõ..
Black
Wonderful Life 1987
APE+CUE+Log
370 mb + cove
01. Wonderful Life
02. Everything’s Coming Up Roses
03. Sometimes For The Asking
04. Finder
05. Paradise
06. I’m Not Afraid
07. I Just Grew Tired
08. Blue
09. Just Making Memories
10. Sweetest Smile
11. Ravel In The Rain
12. Leave Yourself Alone
13. Sixteens
14. It’s Not You Lady Jane
15. Hardly Star-Crossed Love
Csak neked!
Hagyd már abba ezt az önéljenzést, mert már kurvára unalmas!
Lehet, hogy a véleményem szubjektív lenne, ezért nem is írom ide, de ilyeneket mindenki tudna írni, viszont nem is ezzel van a baj.
Nem hinném, hogy bárki kurvára kíváncsi lenne, hogy pl én naponta hány nõt hurcoltam az ágyamba, pedig lehetne róla írni, de ez nem az a fórum, baszd meg már. Az meg fõleg nem tartozik ide, hogy egy buzi, vagy egy hermafrodita, vagy "shemale", mennyire rakta rendebe a valagadat, mert a végét már nem merted leírni, ne is tagadd!!!
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
nem mered öcsi<#ravasz1>#ravasz1>
esetleg a kezedet ne fogjam közbe, hogy hogyan is csináld így 89 évesen<#nyes>#nyes>
amúgy üres is volt..mármint a winyó..akkor amikor azt írtam..
de hol van az már<#nevetes1>#nevetes1>
azóta 5 album jött le és a 6. is mászik lefelé. aztán kettõt még ma én is felnyomok, mert be lett ígérve..
viva la franc<#ticking>#ticking>
http://uu.canna.to/cpuser/links.php?action=popup&kat_id=10&fileid=113823&img=1&s_string=Falco%20Reloaded
A minap Donbig adott izelítõt az albumból amikor a Okay Falco c. dalt feltolta.
Figyelem Sex oldal mint reklám befigyelhet...........
Csak egy kattintásra vagyok tõle!<#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2>

Azért mert valaki kertészkedik, vagy szõlészkedik nem feltétlenûl jelenti azt, hogy ért hozzá.
Rettenetes szõlõmûvelési vagy gyümölcstermesztési megoldásokat láttam már, magát nagy szõlésznek meg kertésznek tartó emberektõl. Amikor pedig rávezetõdik a jó útra, hát bizony nagyot csattan a keze a homlokán. Jó. Akkor mikor metszünk?
Mintha azt irtad volna, hogy tök üres a vinyód............
Amúgy se kerestem volna meg, mert rohadtul utálom õket!<#nyes>#nyes>
Még egy dolgot megtudtál ma.<#wink>#wink>
a republic összes albuma meg tudtommal tötikemesternek is megvan, tehát azt most kihagynám<#papakacsint>#papakacsint>
ma is tanultunk újat: szõlõt metszettünk, papokat hajkurásztunk, nosztalgiáztunk a régi szép 80-as évekrõl<#hehe>#hehe>
én meg megtudtam, hogy a depresszió nem csak érzés, hanem banda is, a road meg nem tom' mi is ...még<#bee1>#bee1>
Nem ezt keresik véletlenül?<#hehe>#hehe>

szóval az már nem kell..remélem eléri minõségre a kedvenc 32 kbps-omat<#whatever>#whatever>
összetett dologról van szó, tehát ketté kell választani..
a metszési mûveleten belül különbséget kell tenni a tõkemûvelési mód. és a metszési mód között...
a tõkén belül van a faj, a bak, és a lúgasmûvelés..ezek alcsoportjait most hagyjuk<#miaz>#miaz>
a kérdést megnehezíti, hogy egyes vidékeken más és más metszési módok alakultak ki..
a "mikor metsszük.."-kel már jobban megfogtál volna<#papakacsint>#papakacsint>
egyébként a kedvenceknek való 6-ost már a múltkor leszedtem<#ejnye1>#ejnye1>
szóval viríthanál végre valami újabbat is<#hehe>#hehe>
még mielõtt olyat mondok, mint eddig sem<#eplus2>#eplus2>
Tracks:
1. - Chris Thompson - Beat of love
2. - Comsat Angels - The cutting edge
3. - Crowded House - Don't dream it's over (ez szerintem sokaknak ismerõs lesz)
4. - Freur - The devil and darkness
5. - Kids in The Kitchen - Shine
6. - Spoons - Vertigo tango
http://www.multiupload.com/XBC9R9L6DC
Hogyan metszük az egyes-függöny mûvelésû 3 évnél idõsebb Chardonnay ültetvényt.
Jóbarát a minap már pofáztam a "Kedvencnek való" 6. szériájáról. Hova a túróban figyelsz?
Mindjárt megkeresem a linket..........
Az agyadra vigyázz, mert ha széthajigálod, nem tudsz majd olyan elméseket írni, ...........mint amilyet az elöbb sem..............
a szõlõrõl és a metszésérõl elég jók az ismereteim..tesztelhetsz, ha akarsz (csak elõtte linkelj be valami jó kis zenét - amit xeretsz - mert már megint letakarítottam a winyót, és még egy fia empéjtré sem trónol rajta<#hehe>#hehe> nembánom, new wave is lehet, vagy ha gondolod valami road aranyalbum-ot, vagy mit keresnek nálam meg a depresszió-tól azt az albumot, amin a szemben a széllée is rajta van<#nemtudom>#nemtudom>
komolyan mondom: agyam eldobom. van egy valag italo vinylem, meg akad itt pár klasszikus rock dvd is, de állandóan ilyen hülyeségek után kell kajtassak<#nevetes1>#nevetes1> azt sem tudom, ezek meg kik<#hehe>#hehe>
jah, ha te 89 éves vagy, akkor én vaok a római pápa<#eplus2>#eplus2>
Te értesz a szõlõhõz?
Az italo-disco-t nem imádom, csak néhány dalt szivesen meghallgatok ebbõl az irányzatból.
Mint tudjuk a New Wave a mániám....<#duhos2>#duhos2>
Különben is max. én lehetek te apád, vagy az öregapád, elvégre én már 89 éves vagyok...<#crazya>#crazya>
de van egy jó sztorim, amin bexarsz<#ravasz1>#ravasz1>
a 80-as évek végefelé történt egy budapesti szórakozóhelyen (kb. 15 éve bezárt már) ..szemeztem egy bomba kis macával, akkoriban még divat volt a miniszoknya és a lassú zene a diszkókban. az 1987-es black - wonderful life zenéjére felkértem a kiscsajt..tapizgattam a popsiját - finoman, érzéssel - és a zene felénél már smároltunk is. qrva jól eldumálgattunk és és hajnal 1 óra felé megkérdezte, nincs-é kedvem hazakísérni.. kézenfogva távoztunk és mintha a szemem sarkából azt láttam volna, hogy az egyik hawer hétrét görnyed a röhögéstõl<#miaz>#miaz>
el is határoztam, majd én is kíváncsi leszek arra a marha jó viccre, ha visszatértem késõbb, de elõbb más dolgom akadt<#finom>#finom>
az út hozzájuk kb. 1 óra hossz volt. sétálltunk, meg meg álltunk smárolni, mindenfélérõl dumáltunk, és mikor bekísértem a kapualljba mondta a csajszi, van egy kis meglepetése a számomra..
nos a meglepetés tényleg kicsi volt kb.5 cm, de a meglepõdés attól nagyobb..kettõnknek egy kukaccal több volt a kelleténél<#falbav>#falbav>
no aznap a buli elmaradt, és még ma is csodálkozom ha visszagondolok, hogy lehetséges, hogy nem vettem észre..
azóta, hogy is mondjam: a wondeful life nincs épp a toppon nálam<#hehe>#hehe>
de a történet itt még nem ér véget: 12 éve ismertem meg az asszonyt egy vidéki dizsiben. szemeztünk, lassúztunk, amikor a zene váltott a következõre: black - wonderful life..jelnek tekintettem és egy pillanatra nõgyógyászost játszottam..meg is kaptam az elsõ fülesemet. körülöttem mindenki röhögött, az asszony otthagyott egyedül, én meg kimentem utánna, elmeséltem a sztorit a "tökös csajról", aztán hazakísértem. idén volt a 10. házassági évfordulónk..
aznap lejátszott nekem egy dalt. xerintem már tudod is mi volt az<#eplus2>#eplus2>
Vajon ez az infó honnan származik?<#nyes>#nyes>
több infót nem árulnék el róla, mert a férje alapból 110 kg-ot nyom, és ez biza tömény izom<#hehe>#hehe>