A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
optikai lemezekkel nem szarakodok már.....ennek a kérdésnek talán majd akkor lesz értelme ismért, ha baziolcsón bejön a BR utódja a holografikus lemez,ami ugyan már évek óta mûködõképes, csak pihentetik a technológiát, mert le kell húzni a bõrt a BR-rõl is....de igazából a még egy kicsit finomításra váró SSD-é és flash memóriáké lesz a jövõ.
egy origi BR íróm adtam el nemrég,mert fél évig hozzá sem nyúltam....<#kacsint>#kacsint> végülis 11+2 TB-vel (benne 3x backup) még egyelõre elvagyok.....<#hehe>#hehe>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Köszi, elvittem!<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ez meg a másik. Nekem ez a kedvencem....
http://sharebee.com/a80acbe9
Alphaville - Nelson Highrise elevator.mp3
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
holnap kovácsházán van dolgom..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
vagy, majd szólok, ha a "pájó" kidobja az 500-as lemezt<#vigyor>#vigyor>
bár a mostani esetbõl tanulva, lehet hogy codi hamarabb szól..
de ha már amúgy is a kezedben tartod, és gondolom egyúttal használod is már, akkor legközelebb helyesen használd te is: blu-ray<#papakacsint>#papakacsint>
..semmi "e".. de látom legalább a minõségrõl nem kell, hogy kioktassalak<#hehe>#hehe>
jah, és zephyr voltam..de cseppet sem kedves<#eplus2>#eplus2>
imo :) science fiction is science fact
Csak most jutottam oda, hogy le is töltsem, nehogy farokságot mondjak - nincs jelszó - nem saját - 128-320 vegyes
Tommy Emmanuel.rar
A Ravi Shankar-t
ilyen linkkel passzolom - válassz - keress hópihét, mert nem ismerem....<#nemtudom>#nemtudom>
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
kíváncsian várom a postát.
És a postást. <#awink>#awink>
egy nagy kérésem lenne Feléd, föl tudnád tenni a kedvemért az Alphaville-tõl csak ezt a két számot:
Seeds
Elevator
Egyikkel sem rendelkezem ugyanis.<#rinya>#rinya>
Elõre is hálás vagyok, köszi.<#worship>#worship>
ja, elfelejtettem mondani, hogy a három CD-tok három DVD-t tartalmaz.
Nagyobb mennyiségû zene volt rajta, ezért tettem DVD-re. Remélem, tetszettek a zenék. Örülök, hogy tetszett a Papírhold c. film, nekem nagy kedvencem.
Köszönöm a Gilbert Becaud albumot, most töltöm. A címadó szám nekem is megvan, nagyon kíváncsi vagyok a többire.<#worship>#worship>
Viszont lehet, hogy akkor inkább veszek még, 2 TB HDD-kat és maradnak azon a fileok.
What about the forests?
Egyrészt MFLEX ha a Rapidon premieres, akkor nem gond Neki az Ebay vásárlás sem. (Vagy kimozdul, ha az épitkezés engedi <#pardon1>#pardon1> )
Másrész a kezemben is tartok per pillanat 2 db Sony BD-R25 -öst, amit tuti itthon vettem. (Rajta a hologramm, miszerint "Nagy kapacitású optikai disc 10GB felett BR 022179 és 178" számmal). <#nezze>#nezze>
a lemez egy speciális védõréteggel rendelkezik, ami karcolás és ujjlenyomat esetén és olvashatóságot biztosít ellentétben a többi lemezzel..
hogy miért nem váltottam még át rá<#nemtudom>#nemtudom>
nos várok. várok még a pioneer optikai lemezére, amit 500 gb-os kapacitásra ígérnek<#ticking>#ticking>
ha bejön, az pont olyan lesz, mint a vhs és a betamax háborúja, amit ugyebár a vhs nyert nagy fölénnyel..
én itt is hasonlóra számítok<#awink>#awink>
..és lenne itt még két apróság. jelenleg a sony bd-r hivatalosan itthon nem kapható<#felkialtas>#felkialtas>(pedig õ lenne pont az mflex által kérdezett típus)..ha rosszak az infóim, tájékoztathatsz, hogy hol vehetem akár a 25 akár az 50 gb-os szériát meg..
másik dolog: nem szabad elfelejtkezni arról a cégrõl sem, aki jelen volt a cd születésénél is<#ticking>#ticking>
természetesen a philipsrõl beszélek (swissking)<#eljen>#eljen>
a többivel helyre-közzel egyet értek<#nevetes1>#nevetes1>
Elócskásodásnak lettem fültanúja.
A mi korosztályunknak az Alphaville-t a korai idõk dalai jelentik ---szerintem.
Nyilván vannak fanatikusok, akiknek a teljes életmû nagy élményt nyújt...Megtudom érteni öket.
Hasonlóan vélekedem a Kajagoogoo (Nick Beggs, Limalh, Ellis Beggs & Howard, Iona) nem egyszerû munkásságáról.
Nem magamnak kell,igy aztán mp3 is jöhet nem érdekel a formátum.
Program 4 feat mark brandy - bam bam
Bam Bam Mix
80's Again Mix
Rainbow Mix
Nekem csak a slow mix van meg...😞
Hogy melyik a jobb?
Nehéz felelni erre (nics 2 éves saját archivumom, amit megnézhetnék).
A jók ebben is a CD / DVD menõk. Verbatim BD25 ; Sony BD-R; TDK BD-RE 50 stb.
Aztán ha ezzel megvagy, mentsd az adataidat RAID-10 rendszerû szerverparkon otthon, vagy adatmentõ cégek garival (jó pénzért) tárolják...
Ja és a Blue Ray lemezeket tárold távoli rokonnál széfben, ha netán otthon leégne a kecó, ne vesszen oda az érték <#taps>#taps>
Sikerült a cd tokba tett dvd-vel megtréfálni. Az autóban a lejátszás helyett mindig vissza adta. Gondoltam a munkahelyen a kollégám autójában is kipróbálom, ott is ugyanaz történt. Odaadtam a számítógép karbantartóknak, nézzék már meg mi a baj vele. A tokból kivéve rutinosan a cd lejátszóba rakták. A röhögés akkor tört ki, amikor a monitoron megjelent a dvd felirat.
A film tetszett, még nem láttam. Nekem a "Zálogocska" jutott eszembe róla Matthau-val.
És az igéreteimbõl:
Gilbert Bécaud - Nathalie
köszönöm a két zenét, isteniek.
Örök hálám!!!<#finom>#finom><#worship>#worship>
Keresném wavba ken laszlo - hey hey guy ( first original version ) 1983.
Elõre is köszönöm!
Ez a dal a mai ajánlatom
Legendary Pink Dots - Waiting for the cloud.mp3 (16.57 M😎
http://www.multiupload.com/7XL12CTZ00

What about the forests?
What about the forests?
Ha a posta is ugy gondolja, ma kuldemenyt kapsz.
A tobbit meg majd "megbeszeljuk!<#wave>#wave>
Bocs, de angol billel irok.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ÁLLATH th-val, mint drótháló<#eplus2>#eplus2>
Angolosabb
Az eredeti:
német
Az enyém is a németbõl készült, vagyis nem cd-s, így a minõség nem 100%-os 😊
http://youtube.com/user/BohlenStyle
Kedves Eurobeatboy, nagyon jó kis zene ez a 79065-ben lévõ Bohlenstyle.<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Nincs meg véletlenül valakinek ez a jó kis zene ?
(már ha munkának lehet nevezni, hogy megmondom másoknak mit tegyenek, és mit ne tegyenek)<#nyes>#nyes> és mindezt szinte ingyen<#papakacsint>#papakacsint>
az a pár garas, amit keresek vele épp hogy csak futja a rezsimet (víz, villany, telefon, internet és útiköltség, néha pár vinylritkaság vagy cd)<#vigyor3>#vigyor3>
téged legalább jól megfizetnek..én meg csak borravalót kapok<#eplus2>#eplus2>