A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már viszem a bankot <#mf2>#mf2>
Massara C.A.S.T. - Volerai Volero 1982
Csak a WAV peregjen
köszi a Cheryl Hardy-t. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Kaposi Lacinak pedig a Panama Boys-ért ugyancsak óriási köszönet.
Még nem sikerült meghallgatnom, mert idõhiányban szenvedek, de az a múltkori szám bemutatóul (Be my baby) elég meggyõzõ volt.
Köszi Lacikám!!<#worship>#worship>
FreeRapid Downloader progival lehet elõfizus rapidról letölteni???
kösz a segítséget elõre is
JOCI
Ricchi e Pover - voulez vous dancer VBR minõségû. (remélem ez az)
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
LPCM dupla annyi mint a DTS de azt hiszem inkább az marad
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Már írtam neki közvetlen a kérése után szval nem értem a hozzászólását
Viszont nagyon sok klipp van hozzá ki kellene keresned innen ha ez az a szám hogy melyikben Gitározik!<#nemtudom>#nemtudom>
emiatt nem kell kiírni :-P
van egy ifoedit nevû progi de abba bele kéne merülni és egy 10 másodperces SONY reklám miatt nem biztos, hogy kitanulom a használatát
De már látom mi a probléma. Amíg a Teljes lemez funkciónál aktív a jobb gombnál a törlés funkció, addig a szerkesztés funkciónál egy figyelmeztetés után tudod csak a menüt szerkeszteni. " a szerkesztés után a menü hagyományos videó klippként lesz konvertálva."
Próbáltad figyelmen kívül hagyni ezt a felhívást?
Mert így kilehetne szedni azt a reklámot csak nem tudom mi történne a lejátszásnál.
Gondolom nem véletlenül figyelmeztet.
Egy újraírható DVD-n esetleg megérne egy próbát.<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
A másik menüt semmiképpen se nagyon jó így
de átszerkesztésnél elrontja a teljes menüt simán csak lejátsza
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
és a menüt +eszembe sincs kiszedni
Dallamos zenéket meg lehet hallani a Megában. Még mindig azon vonalat képviselem, mint régen. Apropó ha gondoljátok 24-én 8-13 ig karácsonyi szív küldi vár minden kedves hallgatót. Én meg szeretettel várlak titeket. Neoton Familia - Komm Liebe komm. Természetesen wav. saját töltés.
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Miért nem szeled ketté az elsõ lemezt, a másodikat pedig meghagyod egyben. Igy három lemez lessz ugyan, de sokkal egyszerübb megoldani és biztos a siker.
In Lak\'ech Ala K\'in
Állóképre meg nem sok értelme van cserélni itt.
És ez szerintem nagyon nagy segítség.
Nézd csak!Kép!
Egy jól sikerült válogatás.
Ezért nem nagyon veszek cd-t <#hehe>#hehe>
Nyolcvanas évek: a pokol...<#nevetes1>#nevetes1>
Érezd és élvezd! Az olcsó cd-k piaca
The 80's (2cd, 699 HUF)
Bár egyáltalán nincs így, mégis az ehhez hasonló összeállítások miatt gondolják azt sokan, hogy a nyolcvanas évek maga volt a pokol. Dupla válogatás, csupa élõ felvétellel (ez egyébként nincs feltüntetve sehol a lemezen). Ebbõl "adódik", hogy a válogatás Marvin Gaye egy 1971-es számával kezdõdik (What's Going On), persze rá lehet mondani, hogy nyolcvanas évekbeli felvétel, de ezt a közönség morajlásának módja nem bizonyítja. Egy másik jellemzõje a lemeznek, hogy a 30 számnak 13 elõadója van, azaz pl. 5-5 darab Chic és Kool & The Gang-szám van rajta (ebbõl a 10 dalból nagyjából 7 a hetvenes évekbõl), és persze a Never Can Say Goodbye Gloria Gaynortól. A válogatáson funkydisco hallható, némi szintis popzene össze-vissza (Flock Of Seagulls, Level 42, Limahl, Toy Boy), valamint 4 db Big Country-szám. Illetve két egészen szórakoztató Bow Wow Wow koncertfelvétel. Persze az összes szám rosszul is szól. Olyanoknak készült ez a válogatás, akiknek a nyolcvanas évekrõl a hetvenes évekbeli funky diszkógömb jut eszükbe, és szeretik mókából a szemük elõtt elhúzni a két ujjukat, amikor Fatboy Slim szól, merthogy Uma Thurman, Ponyvaregény, érted, nyolcvanas évek, diszkógömb. Minden szempontból okádék kiadvány.
http://www.quart.hu/cikk.php?id=4529
Puszta véletlen,hogy sikerült,de akkor már miért nem shrink-kel vágtad ketté,azzal a legegyszerûbb,ott vágod ketté,ahol te akarod!
Kiszedésnél, olyanra gondoltam, hogy van amikor van több nyelvû alámondás vagy különbözõ kommentár is van pl a dokufilmes részeknél és ilyenkor pl németet oroszt meg ilyesmiket ki lehet szedni.
Az egyéb vackok, feliratok kiiktatásával meg alig lehet helyet megtakarítani.nem is érdemes vele foglalkozni!
És egy DVD9 -es zenei DVD-t pont hogy nem akarok roszabb minõségûre konvertálni azért hogy kiférjen.
6,5-ról 4,5-re meg szerintem nem igazán jó konvertálni.
Én nem akarom tömöríteni inkább legyen két DVD-n.
Az más lenne ha lenne rajta pl még több hangsáv meg felesleges felirat amit kiszednék, de ez esetben nincs ilyen
Hogy ne legyen tömörítve!<#ejnye1>#ejnye1>
Azon izgultam, nehogy pont egy szám közepén vágja szét, de vagy mert ügyes vagy mázlim volt pont két szám között vágta.
A menü meg érdekesen mûködik, ha az elsõnél arra a számra kattintok ami a következõ lett volna rögtön akkor kiírja egész ablakban hogy rakjam be a 2. DVD-t és hogy DjFab deha nem a közvetlenül jövõre kattintok akkor simán nem csinál semmit.
Tehát egyszerûbben pl 10 szám van az elsõn ha a menüben a 11.-re kattintok kiírja, hogy rakjam be a 2. DVD-t, de ha pl a 12.re akkor nem történik semmi.
Igen ezért is amit mondasz maradtam a sima DVD-nél, de most egyre másra jönnek a dvd9-es cuccok.
Mondjuk egyenlõre az 500 gigás vinyón elfér de ezeket ajándékba is szeretném adni.
Egyébként én a srink,vagy a nerot ajánlom,simán berakja 4.7-be,pontosabban 4.38.ba és már mehet is a konvertálás,miért vágtad ketté,miért bonyolitod a dolgot?A második dvd-vel semmi gond,hiszen 3.5 gb,az elsõ egy kicsit tömöritve lesz,de attól még szuper!
Én egyszer próbáltam egy Dual layer DVD-t írni, sikerült is, számítógápen jól ment, de az asztali játékosok nem igazán szeretnek váltogatni az írott rétegek között. De ez csak egy tapasztalat.
Meg két sima Dvd olcsóbb is, mint egy DL DVD.
Meg a menü miatt macerásabb és a második DVD-t nem vagyok benne biztos, hogy így kell összerakni, hátha van más módszer is.
Elvileg lehetne úgy is, hogy egyik hangsávot kiszedem, de hátha egyszer pont az kell.
Szükség lesz a tapasztalatokra utánna jön
ENYA - The Very Best Of (CD & DVD Deluxe Edition) CD FLAC and DVD9 DTS
Ami még DTS is
lehet be kéne szereznem egy DVD9-es írót...