A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wind 67
Na jó, ennyi idõt kaptatok a gondolkodásra (bár egyszerûbb lett volna, ha valami Boney M vagy Saragossa zenét keresel )<#eplus2>

Most már viszem a bankot <#mf2>

Massara C.A.S.T. - Volerai Volero 1982

Csak a WAV peregjen

Breki33
Aki még nem látta ezt a filmet Karácsony elsõ napján megnézheti, szerintem érdemes

Kedves Feri,
köszi a Cheryl Hardy-t. <#eljen><#worship>

Kaposi Lacinak pedig a Panama Boys-ért ugyancsak óriási köszönet.
Még nem sikerült meghallgatnom, mert idõhiányban szenvedek, de az a múltkori szám bemutatóul (Be my baby) elég meggyõzõ volt.
Köszi Lacikám!!<#worship>

Breki33
Ez nagyon nagy zene, de szerintem a címe:

Voulez Vous Danser
kaposi1
Szerintem biztos hogy lehet!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

trexxhunter
off!
FreeRapid Downloader progival lehet elõfizus rapidról letölteni???
kösz a segítséget elõre is
JOCI

Vamp17
Köszi de sajnos nem ez az. Azért ha van még ötleted, írd nyugodtan 😊

Szuszidi
Én a szó összetételbõl úgy gondolom lehet hogy ez az amit keresel.
Ricchi e Pover - voulez vous dancer VBR minõségû. (remélem ez az)

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

AlterEgo5561
Sziasztok! Ne tudd meg, milyen qva idegesítõ: "itt van" a dal és nem ugrik be se elõadó, se cím. Csajok (több) éneklik a refrént. Jinny and the Flamboyants-hoz hasonlít most talán a leginkább...

Breki33
Amit tõlem kapott régi asztali felvevõs lejátszóm

LPCM dupla annyi mint a DTS de azt hiszem inkább az marad

kaposi1
Na látod ezt én se láttam.<#hehe>

kaposi1
Azt találd ki hogy milyen rendszere van otthon?<#nyes>

Wescone
Ricchi e Poveri.., Al Bano esetleg?!

In Lak\'ech Ala K\'in

Vamp17
Talán mindkettõ, de nem biztos.

Breki33
Na itt már van választási lehetõség

Most találhatom ki, hogy az extrákat vagy ezek közül vmelyiket szedjem ki az ajándékba adandónál.
Breki33
#80254 <#nyes><#smile>

Már írtam neki közvetlen a kérése után szval nem értem a hozzászólását
kaposi1
Szerintem te erre a számra gondolsz!

Viszont nagyon sok klipp van hozzá ki kellene keresned innen ha ez az a szám hogy melyikben Gitározik!<#nemtudom>

Breki33
próbáltam írtam is, hogy képként lejátsza, funkciók nélkül

emiatt nem kell kiírni :-P

van egy ifoedit nevû progi de abba bele kéne merülni és egy 10 másodperces SONY reklám miatt nem biztos, hogy kitanulom a használatát

kaposi1
Megpróbáltam egy menüs zenei DVDlemezemnél.
De már látom mi a probléma. Amíg a Teljes lemez funkciónál aktív a jobb gombnál a törlés funkció, addig a szerkesztés funkciónál egy figyelmeztetés után tudod csak a menüt szerkeszteni. " a szerkesztés után a menü hagyományos videó klippként lesz konvertálva."
Próbáltad figyelmen kívül hagyni ezt a felhívást?
Mert így kilehetne szedni azt a reklámot csak nem tudom mi történne a lejátszásnál.
Gondolom nem véletlenül figyelmeztet.
Egy újraírható DVD-n esetleg megérne egy próbát.<#nemtudom><#fejvakaras>

Úgy látom,nem járok sikerrel. Senkinek nem ugrik be ez a szám? 80253as hsz. Help.
computerguru
Akkor viszont csak azt a pár másodperces reklámot sajnos nem tudod kiszedni,vagy marad úgy ahogy volt,vagy csak a fõfilm és mikor az bent van a gépben,akkor egy másik progival,mondjuk vision express 4, csinálsz menüt,kicsit tökölös de elég jókat lehet vele csinálni,én már egy jópár dvd saját menüt csináltam,egyik jobb mint a másik!De gondolom nem akarsz nagyon belebonyolodni,mert a menüszerkesztésbe belelehet és ha nem figyelsz el is lehet rontani szépen.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Breki33
De mint már írtam én akarok menüt csak ezt a pár másodperces reklámmenüt szeretném kiszedni ami a legelején van

A másik menüt semmiképpen se nagyon jó így

de átszerkesztésnél elrontja a teljes menüt simán csak lejátsza

computerguru
Úgy hogy nem a teljes lemezt rakod be,hanem csak a fõfilmet,és ott vagdosod el ahol akarod,és még ki sem kell irni lemezre,mert a gépbe is menti,és utána azt is úgy szerkeszted más progival,ahogy akarod!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Wescone
Mindkét lemezen ugyanaz a menü lesz? <#fejvakaras>

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
Énekes, nõ, férfi, vagy mindkettõ?

What about the forests?

Wescone
Ez olasz lessz...

In Lak\'ech Ala K\'in

Breki33
talán mert nem volt bonyolult sõt egyszerûbb mint a szétszedés

és a menüt +eszembe sincs kiszedni
Szuszidi
Nem fogyott ki a mézes bödön.
Dallamos zenéket meg lehet hallani a Megában. Még mindig azon vonalat képviselem, mint régen. Apropó ha gondoljátok 24-én 8-13 ig karácsonyi szív küldi vár minden kedves hallgatót. Én meg szeretettel várlak titeket. Neoton Familia - Komm Liebe komm. Természetesen wav. saját töltés.

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Wescone
...és ajánlatos kihagyni a menüt <#felkialtas>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Hi!
Miért nem szeled ketté az elsõ lemezt, a másodikat pedig meghagyod egyben. Igy három lemez lessz ugyan, de sokkal egyszerübb megoldani és biztos a siker.

In Lak\'ech Ala K\'in

Vamp17
Helló. Lehet kicsit érdekes hangozhat, de keresek egy 70-es 80-as évekbeli számot, az a gond hogy semmit nem tudok róla, csak a refrént fonetikusan: "tóderáj tóderon, lideráj líderon..." még a nyelvet sem tudom, lehet angol, vagy olasz... az elõadó is elég lenne, vagy a számcím.. Köszönöm.

Breki33
Ja ésha a DVD átszerkesztésre megyek a menüknek annyi kiis írja.

Állóképre meg nem sok értelme van cserélni itt.
Breki33
Látom nem win 7-ed van- a körülvágás miatt

Akkor azt mond meg itt hogy tudom törölni a Tétel Menü-t ami tök felesleges reklám

kaposi1
Igen,de amíg a Fab Platinumnál nem emlékszek hogy mutatná képpel hogy hol vágod, addig a Shrink két ablakban mutatja hogy mettõl meddig lesz az elsõ DVD és hogy honnan kezdõdjön a második.
És ez szerintem nagyon nagy segítség.

Nézd csak!Kép!

donbig
Köszi a Panama Boys lemezt !

Breki33
DjFab-ben is van ilyen lehetõség a beállított vágásnál, meg szerintem nem véletlenül vágta pont jó helyen..
donbig
Sziasztok!

Egy jól sikerült válogatás.
Ezért nem nagyon veszek cd-t <#hehe>
Nyolcvanas évek: a pokol...<#nevetes1>

Érezd és élvezd! Az olcsó cd-k piaca
The 80's (2cd, 699 HUF)

Bár egyáltalán nincs így, mégis az ehhez hasonló összeállítások miatt gondolják azt sokan, hogy a nyolcvanas évek maga volt a pokol. Dupla válogatás, csupa élõ felvétellel (ez egyébként nincs feltüntetve sehol a lemezen). Ebbõl "adódik", hogy a válogatás Marvin Gaye egy 1971-es számával kezdõdik (What's Going On), persze rá lehet mondani, hogy nyolcvanas évekbeli felvétel, de ezt a közönség morajlásának módja nem bizonyítja. Egy másik jellemzõje a lemeznek, hogy a 30 számnak 13 elõadója van, azaz pl. 5-5 darab Chic és Kool & The Gang-szám van rajta (ebbõl a 10 dalból nagyjából 7 a hetvenes évekbõl), és persze a Never Can Say Goodbye Gloria Gaynortól. A válogatáson funkydisco hallható, némi szintis popzene össze-vissza (Flock Of Seagulls, Level 42, Limahl, Toy Boy), valamint 4 db Big Country-szám. Illetve két egészen szórakoztató Bow Wow Wow koncertfelvétel. Persze az összes szám rosszul is szól. Olyanoknak készült ez a válogatás, akiknek a nyolcvanas évekrõl a hetvenes évekbeli funky diszkógömb jut eszükbe, és szeretik mókából a szemük elõtt elhúzni a két ujjukat, amikor Fatboy Slim szól, merthogy Uma Thurman, Ponyvaregény, érted, nyolcvanas évek, diszkógömb. Minden szempontból okádék kiadvány.
http://www.quart.hu/cikk.php?id=4529

computerguru
Azon izgultam, nehogy pont egy szám közepén vágja szét, de vagy mert ügyes vagy mázlim volt pont két szám között vágta.

Puszta véletlen,hogy sikerült,de akkor már miért nem shrink-kel vágtad ketté,azzal a legegyszerûbb,ott vágod ketté,ahol te akarod!

Breki33
hát én nem fogok, meg zenei -nél nemcsak sasszem kell 😛
Breki33
Szerintem egyet értünk.

Kiszedésnél, olyanra gondoltam, hogy van amikor van több nyelvû alámondás vagy különbözõ kommentár is van pl a dokufilmes részeknél és ilyenkor pl németet oroszt meg ilyesmiket ki lehet szedni.
computerguru
5,6 gb-os zenei dvd-t én is konvertáltam már egy jó párat 4,38-ba,talán a sasszemûek észre vesznek valamit,de agyébként nem veszel észre semmit,ha jó anyagból van csinálva,de te tudod,csak magánvélemény!

Nem zabad azt tömríteni! A DTS hangot meg fõleg meg kell tartani!
Az egyéb vackok, feliratok kiiktatásával meg alig lehet helyet megtakarítani.nem is érdemes vele foglalkozni!

Igen, lejátsza. De az írottaknál a váltás a két réteg között az asztali játékosoknál nem mindig megy simán.( De ez saját tapasztalat, lehet, van , aki ügyesebben ír) Írtam, az írottaknál. Más a gyári DVD9.

Breki33
pontosan
Breki33
Az oké, hogy az én új SONY asztali vinyós íróm lejátsza, de ajándékba egy régebbi asztali iróba kellene amiben nem vagyok biztos, hogy lejátszaná.

És egy DVD9 -es zenei DVD-t pont hogy nem akarok roszabb minõségûre konvertálni azért hogy kiférjen.

6,5-ról 4,5-re meg szerintem nem igazán jó konvertálni.
Én nem akarom tömöríteni inkább legyen két DVD-n.

Az más lenne ha lenne rajta pl még több hangsáv meg felesleges felirat amit kiszednék, de ez esetben nincs ilyen

kaposi1
Pont ez volt a cél szerintem.
Hogy ne legyen tömörítve!<#ejnye1>

Breki33
Igen azt beis jelöltem, hogy a csináljon menüt a másodikon.

Azon izgultam, nehogy pont egy szám közepén vágja szét, de vagy mert ügyes vagy mázlim volt pont két szám között vágta.

A menü meg érdekesen mûködik, ha az elsõnél arra a számra kattintok ami a következõ lett volna rögtön akkor kiírja egész ablakban hogy rakjam be a 2. DVD-t és hogy DjFab deha nem a közvetlenül jövõre kattintok akkor simán nem csinál semmit.

Tehát egyszerûbben pl 10 szám van az elsõn ha a menüben a 11.-re kattintok kiírja, hogy rakjam be a 2. DVD-t, de ha pl a 12.re akkor nem történik semmi.

Igen ezért is amit mondasz maradtam a sima DVD-nél, de most egyre másra jönnek a dvd9-es cuccok.

Mondjuk egyenlõre az 500 gigás vinyón elfér de ezeket ajándékba is szeretném adni.
computerguru
Miért nem tudod lejátszani az asztali dvd-d ben,már mindegyik lejátszó támogatja a 8.5gb-os lemez lejátszást.
Egyébként én a srink,vagy a nerot ajánlom,simán berakja 4.7-be,pontosabban 4.38.ba és már mehet is a konvertálás,miért vágtad ketté,miért bonyolitod a dolgot?A második dvd-vel semmi gond,hiszen 3.5 gb,az elsõ egy kicsit tömöritve lesz,de attól még szuper!

Szia! Én úgy emlékszem, valamelyik DVDFab-bal hasonló módon csináltam, ott lehetett választani, hogy csináljon-e menüt a második DVD-nek. Rátette ugyanazt , ami az elsõn volt, nyílván, ha olyan menüt választottál, ami az elsõn volt, nem ment tovább.
Én egyszer próbáltam egy Dual layer DVD-t írni, sikerült is, számítógápen jól ment, de az asztali játékosok nem igazán szeretnek váltogatni az írott rétegek között. De ez csak egy tapasztalat.
Meg két sima Dvd olcsóbb is, mint egy DL DVD.

Breki33
Nem mivel még nem írtam ki és elõször csináltam ilyet

Meg a menü miatt macerásabb és a második DVD-t nem vagyok benne biztos, hogy így kell összerakni, hátha van más módszer is.

Elvileg lehetne úgy is, hogy egyik hangsávot kiszedem, de hátha egyszer pont az kell.

Szükség lesz a tapasztalatokra utánna jön

ENYA - The Very Best Of (CD & DVD Deluxe Edition) CD FLAC and DVD9 DTS

Ami még DTS is

lehet be kéne szereznem egy DVD9-es írót...