A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
láttam az elõzetesét, és tutira bejön(ne)..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
ez nem a kívánságmûsor<#hehe>#hehe>
Szeretném kérni Cliff Richard-tól a Mistletoe and Wine-t!
Köszönöm!
<#love12>#love12>
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
Most nem köszönöm,csak simán leborulok elõtted.<#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Most már viszem a bankot <#mf2>#mf2>
Massara C.A.S.T. - Volerai Volero 1982
Csak a WAV peregjen
köszi a Cheryl Hardy-t. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Kaposi Lacinak pedig a Panama Boys-ért ugyancsak óriási köszönet.
Még nem sikerült meghallgatnom, mert idõhiányban szenvedek, de az a múltkori szám bemutatóul (Be my baby) elég meggyõzõ volt.
Köszi Lacikám!!<#worship>#worship>
FreeRapid Downloader progival lehet elõfizus rapidról letölteni???
kösz a segítséget elõre is
JOCI
Ricchi e Pover - voulez vous dancer VBR minõségû. (remélem ez az)
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
LPCM dupla annyi mint a DTS de azt hiszem inkább az marad
Már írtam neki közvetlen a kérése után szval nem értem a hozzászólását
Viszont nagyon sok klipp van hozzá ki kellene keresned innen ha ez az a szám hogy melyikben Gitározik!<#nemtudom>#nemtudom>
emiatt nem kell kiírni :-P
van egy ifoedit nevû progi de abba bele kéne merülni és egy 10 másodperces SONY reklám miatt nem biztos, hogy kitanulom a használatát
De már látom mi a probléma. Amíg a Teljes lemez funkciónál aktív a jobb gombnál a törlés funkció, addig a szerkesztés funkciónál egy figyelmeztetés után tudod csak a menüt szerkeszteni. " a szerkesztés után a menü hagyományos videó klippként lesz konvertálva."
Próbáltad figyelmen kívül hagyni ezt a felhívást?
Mert így kilehetne szedni azt a reklámot csak nem tudom mi történne a lejátszásnál.
Gondolom nem véletlenül figyelmeztet.
Egy újraírható DVD-n esetleg megérne egy próbát.<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
A másik menüt semmiképpen se nagyon jó így
de átszerkesztésnél elrontja a teljes menüt simán csak lejátsza
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
és a menüt +eszembe sincs kiszedni
Dallamos zenéket meg lehet hallani a Megában. Még mindig azon vonalat képviselem, mint régen. Apropó ha gondoljátok 24-én 8-13 ig karácsonyi szív küldi vár minden kedves hallgatót. Én meg szeretettel várlak titeket. Neoton Familia - Komm Liebe komm. Természetesen wav. saját töltés.
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Miért nem szeled ketté az elsõ lemezt, a másodikat pedig meghagyod egyben. Igy három lemez lessz ugyan, de sokkal egyszerübb megoldani és biztos a siker.
In Lak\'ech Ala K\'in
Állóképre meg nem sok értelme van cserélni itt.
És ez szerintem nagyon nagy segítség.
Nézd csak!Kép!
Egy jól sikerült válogatás.
Ezért nem nagyon veszek cd-t <#hehe>#hehe>
Nyolcvanas évek: a pokol...<#nevetes1>#nevetes1>
Érezd és élvezd! Az olcsó cd-k piaca
The 80's (2cd, 699 HUF)
Bár egyáltalán nincs így, mégis az ehhez hasonló összeállítások miatt gondolják azt sokan, hogy a nyolcvanas évek maga volt a pokol. Dupla válogatás, csupa élõ felvétellel (ez egyébként nincs feltüntetve sehol a lemezen). Ebbõl "adódik", hogy a válogatás Marvin Gaye egy 1971-es számával kezdõdik (What's Going On), persze rá lehet mondani, hogy nyolcvanas évekbeli felvétel, de ezt a közönség morajlásának módja nem bizonyítja. Egy másik jellemzõje a lemeznek, hogy a 30 számnak 13 elõadója van, azaz pl. 5-5 darab Chic és Kool & The Gang-szám van rajta (ebbõl a 10 dalból nagyjából 7 a hetvenes évekbõl), és persze a Never Can Say Goodbye Gloria Gaynortól. A válogatáson funkydisco hallható, némi szintis popzene össze-vissza (Flock Of Seagulls, Level 42, Limahl, Toy Boy), valamint 4 db Big Country-szám. Illetve két egészen szórakoztató Bow Wow Wow koncertfelvétel. Persze az összes szám rosszul is szól. Olyanoknak készült ez a válogatás, akiknek a nyolcvanas évekrõl a hetvenes évekbeli funky diszkógömb jut eszükbe, és szeretik mókából a szemük elõtt elhúzni a két ujjukat, amikor Fatboy Slim szól, merthogy Uma Thurman, Ponyvaregény, érted, nyolcvanas évek, diszkógömb. Minden szempontból okádék kiadvány.
http://www.quart.hu/cikk.php?id=4529
Puszta véletlen,hogy sikerült,de akkor már miért nem shrink-kel vágtad ketté,azzal a legegyszerûbb,ott vágod ketté,ahol te akarod!
Kiszedésnél, olyanra gondoltam, hogy van amikor van több nyelvû alámondás vagy különbözõ kommentár is van pl a dokufilmes részeknél és ilyenkor pl németet oroszt meg ilyesmiket ki lehet szedni.
Az egyéb vackok, feliratok kiiktatásával meg alig lehet helyet megtakarítani.nem is érdemes vele foglalkozni!
És egy DVD9 -es zenei DVD-t pont hogy nem akarok roszabb minõségûre konvertálni azért hogy kiférjen.
6,5-ról 4,5-re meg szerintem nem igazán jó konvertálni.
Én nem akarom tömöríteni inkább legyen két DVD-n.
Az más lenne ha lenne rajta pl még több hangsáv meg felesleges felirat amit kiszednék, de ez esetben nincs ilyen