A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..álmodban az sg-re írogatsz<#nevetes1>#nevetes1>
..és ha felébredtél mindenképp keress meg egy pszichiátert<#eplus2>#eplus2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Talán fel is ébredtem?<#crazya>#crazya>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Bocsika, de több jót kívánni talán nem halálos vétek, mint kevesebbet...
B.Ú.É.K.!!<#wave>#wave>
Mindenkinek jó egészséget, békességet, sikereket, boldogságot és sok jó zenét kívánok a 2010-es évben!
Egy kedvenc dalom sokadik (nem rossz) feldolgozása:Gilla: Friday on my mind - flac
Javaslom együnk lencsét, hogy sok vinyl jusson idénre is!!<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
Köszöntök mindenkit és kívánok mindenkinek:
boldog új évet,
12 hónap egészséget,
53 hét szerencsét,
365 nap nyugalmat,
8760 óra szerelmet,
525600 boldog percet, sok jó zenével!!!<#wave>#wave>
<#integet2>#integet2>
ismét vidám évnek nézünk elébe<#nevetes1>#nevetes1>
..ha kissé pezsgõtõl és az orosházi diszkótól zúgó fejjel is, de:
vidám 2010-et kívánok én is innen orosházáról<#integet2>#integet2>
Éjféltõl Új Év köszönt ránk, Mától 2010-et ír az egész világ, s ha az óra elüti a 12-t, jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgõt!!!!
BUÉK! TIMCSY<#integet2>#integet2>
Eurodance Forever
Kivetel nelkul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koszonom az osszes munkatokat es segitsegeteket!
remelem hogy a 2010 jobb ev lessz mindenki szamara.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
a lentebbihez annyit fûznék hozzá ha valaki cáfolni kívánja az általad leírtak lényegét...nekem elég ha a feltöltés mellé csatol egy hiteles fotót...szerintem az téged is meggyõzne...
tartok tõle, hogy nem lesznek fotók...bár lennének...
lervi: cimbi ez az a rész hogy szórjuk az oldal címeket???
VB:semmi esetre sem az ott lévõ linkeket és nem is akarom megköszöntetni senkivel<#ejnye1>#ejnye1>(<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>de nem ám)
lervi:de inkább a muzsikákat nyújtsd elõ! mert ez a fórum arról szól
VB:ezt nem vágtam ezidáig<#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként hogy megnyugodjál a délutáni linkedre nem véletlenül kérdeztem rá (szerettem volna egy kis érdekességet hozzáfûzni,de ez helyett a saját önfényezésedbe kezdtél és megakartad mutatni milyen kemény legény is egy igazi linklovag.(sorry cimbora)
Hála annak a magasságosnak a zenék terén nincs szûkölködés.<#mf1>#mf1>
Az elõzõ irományomban említettem hogy az éremnek két oldala van:
az egyik oldal az amiért höbörögtél a délután..adott egy oldal...hozol onnan egy linket és ahogyan egy másik kolléga fogalmazott..ékeskedsz vele (ezt tetted délután is..és még meg is magyarázod)(súlycsoport???)<#fejvakaras>#fejvakaras>
A másik oldal amikor hozol egy jó muzsikát és be is tudod mutatni hogy honnan származik,ellentétben az érem elsõ oldalával ahol bárki számára elérhetõ a link (még a hatéves unokahúgom számára is).erre a nagy lábrázás és a hirtelen harag..indulat..stb.
Most ha nem gond visszatérek a vendégeimhez.
folyt köv..hamarosan (csak hogy megnyugodjál)<#wave>#wave>
bíztos van akinek tudtál újat nyújtani!
de inkább a muzsikákat nyújtsd elõ! mert ez a fórum arról szól!<#nevetes1>#nevetes1>
Vigyázat! Félreérthető vagyok...
Boldog Új Esztendõt Mindenkinek!
nem tudom,hogy pontosan mennyi az idõeltolódás Ukrajna és Magyarország közt,de aki tudja fogni a csatornájukat és kíváncsi a 2009-es novemberi discoteca-ra ajánlom figyelmébe:
Az adó neve: 1plus1 ua.
én biztosan felveszem.<#circling>#circling>
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Ez valóban egyenes beszéd.<#taps>#taps>
Ha esetleg lemaradtál valamirõl akkor ajánlanék neked pár oldalt hátha nem ismered õket.itt akad mp3..állítólag lossless is (szerintem sokan ismerik az oldalakat akik nem azoknak szívesen ajánlom.)(hátha hiányzik még valami a gyüjteményedbõl.)
Az érem egyik oldala:
Lelõhely 1
Lelõhely 2
Lelõhely 3
Lelõhely 4
Lelõhely 5
Lelõhely 6
Remélem mások is tudnak ajánlani neked és másoknak hasonló oldalakat
Az érem másik oldala:
-hamarosan...(ahogy az idõm engedi)<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#wave>#wave>

Ennek a proginak semmi köze a zenéhez viszont hdr grafikában nagyon ott van.
OK
Ezt nem tudtam, nekem nem onnan van.
Viszont nekem is van egy Kitaro fan ismerõsöm.<#nevetes1>#nevetes1>
de most nem is a cd albumaimrol beszélek mert azt bár mikor meg tudom oldani!
Feri azt hiszem ha valamit keresel vagy hiányzik gyûjteményedbõl akkor nem abban a fórumban nézelõdsz ahol ha lehet ne kapnád meg vagy ne linkelnék be a tagok azt amit keresel?!!
bár ezt te is jól tudod! úgy hogy a következõ évbei s várnak a tagok barátok kollégák a meg nem levõ zenék kérésében keresésében szives örömest!
1 honlapon ez a kezdõ kép... ismerem is a tulajt....jó cnborám igaz õ másfajta zenét gyûjt(Kitaró fan)
Figyu,jövõre visszatérünk az egész dologra okés?
Ma már nem foglalkoznék ilyesmivel.<#wink>#wink>

Örülök ,hogy megkaptad a pakkot ...
Igyekszem a jóvõévben hasonlókkal meglepni !
<#wave>#wave><#wave>#wave>
Ez nekem kissé bántja a szemem.
Azért mert nincs lemezgyûjteményed attól még aktív tagja lehetsz a fórumnak.
Nem kell itt linkek tömkelegét betenni ahhoz hogy valakit szívesen lássunk itt.<#ejnye1>#ejnye1>
Elég ha valaki kulturáltan hozzá tud szólni valamihez, és már bent is vagy a közösségben.<#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
Ha jól emléxem be lehetett jelölni hogy milyen progik használják és pl Aimp 2 is volt közte
Ha mégse menne, csak winamp-al meg lehet próbálni a winamp plugin könyvtárából átmásolni a megfelelõ dll-t az aimp2 könyvtárába.
DFX-nél pedig próbáld ki ezt bármelyik lejátszóval, ha tetszik segítek
klikk
VB:nem hát
lervi:nem állok le vitázni senkivel még priviben sem!
VB:nem is vitázni hívott senki..csak a véleményedre lettem volna kíváncsi ha van ilyen...és ide hozzá olvashatod az utolsó sort amit írtál...(pontosan ezért kértem)
lervi:én meg annak örülök hogy nem segíthettem itt senkinek
VB:én pontosan az ellnkezõjének
lervi:szóval nem megyek el veled vitázni külön topikokba mert nem vagyunk 1 sujtcsoportban
VB:gondolom az utolsó szó nem a mûveltségi szintedet jelzi:amúgy ebben marhára igazad van...te egy linklovag vagy én meg egészen másként látom a dolgokat (bizony ám)<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
lervi:amúgy mi a téma lényege?
VB:pontosan ezt kérdeztem tõled egy pár órával ezelõtt
lervi:nem veszed észre hogy ez nem a wav meg lossle meg az ape meg a flac topik???????
VB:szerintem ezt rajtad kívül mindenki felfogta
lervi:ha meg már ide benézel tartsd tiszteletben azokat akik itt vannak mielött vonyítasz!!!
VB:én azon voltam<#hehe>#hehe>
Szóval akkor miért is kellene bárkinek is megköszönnie egy köszönöm nélküli linket?..Az igazság az hogy már qrvára nem is érdekel<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Akko bújjon az a B.Ú.É.K. beléd is.
Hogy jo legyen a buli, kuldok egy jo zuzos szamot, aztan mindent bele, legyen sokkal jobb a 2010-es esztendo!!!!
Waterfront Home - Finger On A Trigger (flac)

imo :) science fiction is science fact
nem állok le vitázni senkivel még priviben sem!<#mf2>#mf2>
azt meg aztán hogy ki miért hol tett azt meg honnan a faszbol veszed mármint kérdés terén??
én meg annak örülök hogy nem segíthettem itt senkinek!<#mf1>#mf1>
maradj meg koma a te álomvilágodban meg azok is akik veled értenek 1et!
szóval nem megyek el veled vitázni külön topikokba mert nem vagyunk 1 sujtcsoportban<#nevetes1>#nevetes1>
amúgy mi a téma lényege? látom elég soká válaszoltál hozzászólásomra ! bánt a dolog vagy úgy érzed te is közéjük tartozol azoknak akik csak szednek de nem adnak??
ne kostólgass koma tele van a zacskóm a hozzád hasonló szájhõsökkel baszod!
látod te már alapban az az eset vagy akikre próbáltam felhívni mások figyelmét !
nem veszed észre hogy ez nem a wav meg lossle meg az ape meg a flac topik???????
ha meg már ide benézel tartsd tiszteletben azokat akik itt vannak mielött vonyítasz!!!
De most elég új lett!<#nevetes1>#nevetes1>
Tudod nem szívesen váltok amíg valami tökéletesen müxik.
Ezzel már többször ráfáztam.
De most megtettem és ha már lúd ,legyen kövér alapon szeretném betenni azt a Mini Lyrics dolgot meg a DSP is jó lenne ha mûködne. Ha már van ilyen lehetõség.
A Lyricset már letöltöttem amit a 80862-ben linkeltél,de fogalmam sincs mit kezdjek vele.
Örülnék ha segíteni tudnál ezekben akár priviben is.
<#worship>#worship>
bár ahonnan én hoztam ott sajnos nem tudtam érte nyomni köszönöm gombot!
VB:mi tartott vissza...ott is regisztrálni kellene magad és mindjárt menne a megköszönés is (ilyen qrva egyszerû ez) (egyébként a regisztráció más elõnyõkkel is járhat...tölthetsz fel például...mert tudod jó kapni és adni is)
tudod van aki megszerzi de megosztani azt már nuku!!!!!
VB:Azon még nem gondolkodtál el hogy a zenéket nem a méhecske hordja a klf.helyekre..(és ha az ember akar valamit akkor azért néha tennie is kellene,és nem mások munkáját átlinkelgetni..átkonvertálgatnia..stb.,és amire a kérdés irányult hogy még valaki ezekre köszönömöt is vár az már kissé furcsa.(én nem óhajtottam részletekbe bocsátkozni)<#hehe>#hehe>Igazán az is különös hogy miért kellene valakinek mindent megosztania olyan személyekkel akik csak linkelgetnek és tötikéznek..Az adás és kapás jól mûködik ezen a fórumon is.Örülök hogy segíthettem egy pár tagnak olyan dolgok beszerzésében amit a keresõ sem talált.Viszont cserébe én is kaptam egy két dolgot tõlük.Azokkal akik csak a netre hagyatkoznak azok miért akarnak illetve szeretnének ott nem lévõ dolgokból részesülni...hmmmmm<#hehe>#hehe>
Lehetne ezt még ragozni tovább,de neked is igazad van..nincs értelme.
Ha reagálni szeretnél légyszíves privibe tedd,hogy ne zavarjunk másokat ezzel a témával.Talán jövõre valamikor elfogom olvasni.
Kívánok minden fórumtagnak Eredményekben Gazdag Boldog Újévet!
Üdv:VB<#wave>#wave>
sajnos sok sok bakelitemtöl váltam meg a hosszú évek során de azért látni hogy van pár és a java az még bent pihen a szekrényben!
annak idelyén szerintem egyszerübb volt megszerezni dolgokat bár ez nézet kérdése??!!
nekem nem volt nehéz!!
igaz én anno serdülõként a rock mûfalyán nõttem fel nem akarom untatni senki idelyét a megmaradt gyüjteményem képeivel de azért maradt pár a rég múltbol!
szóval wav meg mp 3 ide vagy oda nekem lossles!<#nevetes1>#nevetes1>
De pl imageshack-os photobucketes oldalról amik ugye itt nem jelennek meg rendesen egy mozdulattal lehet pict-es linket készíteni anélkül, hogy letöltenénk és újra fel kéne töltenünk
http://www.pict.com/
Reméltem is!<#wave>#wave>
Nagyon szépen köszönöm Neked is a jó kívánságokat!!!!
Tudom jól, hogy milyen titkos vágyamra gondolsz!
És tényleg az a vágyam hogy végre valamikor végleg együtt lehessek Õvele!!!
köszi a John Farnham-ot, ráadásul 320-ban!!
B.Ú.É.K.,
és köszi a sok jó régi zenét, ritkaságot, <#worship>#worship><#wave>#wave>gyöngyszemet!!!