A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
nem. te most álmodsz<#hehe>
..álmodban az sg-re írogatsz<#nevetes1>
..és ha felébredtél mindenképp keress meg egy pszichiátert<#eplus2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

kaposi1
B.U.É.K. Mindenkinek!<#wave>
Talán fel is ébredtem?<#crazya>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Igaz!!!
Bocsika, de több jót kívánni talán nem halálos vétek, mint kevesebbet...
B.Ú.É.K.!!<#wave>

Zephyr Retiring
khmm... 52 hét és 1 naphoz mit szólsz<#kacsint>

Sziasztok!<#wave>
Mindenkinek jó egészséget, békességet, sikereket, boldogságot és sok jó zenét kívánok a 2010-es évben!

Egy kedvenc dalom sokadik (nem rossz) feldolgozása:Gilla: Friday on my mind - flac

Codigoro
Szép új évet mindenkinek!<#wave>
Javaslom együnk lencsét, hogy sok vinyl jusson idénre is!!<#nevetes2><#nevetes2>

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

Sziasztok!!
B.U.É.K.!! Mindenkinek!!

New Years Party Mix 320

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek az újév elsõ napján.
Köszöntök mindenkit és kívánok mindenkinek:
boldog új évet,
12 hónap egészséget,
53 hét szerencsét,
365 nap nyugalmat,
8760 óra szerelmet,
525600 boldog percet, sok jó zenével!!!<#wave>

BUÉK mindenkinek!!!

<#integet2>

Zephyr Retiring
<#nevetes2><#nevetes2>
ismét vidám évnek nézünk elébe<#nevetes1>

..ha kissé pezsgõtõl és az orosházi diszkótól zúgó fejjel is, de:
vidám 2010-et kívánok én is innen orosházáról<#integet2>

Sziasztok!!!!!

Éjféltõl Új Év köszönt ránk, Mától 2010-et ír az egész világ, s ha az óra elüti a 12-t, jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgõt!!!!

BUÉK! TIMCSY<#integet2>

Eurodance Forever

Boldog Uj Evet Kivanok a Forum Osszes Tagjanak!!!
Kivetel nelkul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koszonom az osszes munkatokat es segitsegeteket!
remelem hogy a 2010 jobb ev lessz mindenki szamara.

computerguru
BUÉK mindenkinek!!!!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

zsoltford
üdv kollégák, buék mindenkinek!

a lentebbihez annyit fûznék hozzá ha valaki cáfolni kívánja az általad leírtak lényegét...nekem elég ha a feltöltés mellé csatol egy hiteles fotót...szerintem az téged is meggyõzne...
tartok tõle, hogy nem lesznek fotók...bár lennének...

Egy kis pihi a családi vacsora után.a célom nem az volt hogy újat mutassak,hanem egészen más.<#hehe>
lervi: cimbi ez az a rész hogy szórjuk az oldal címeket???
VB:semmi esetre sem az ott lévõ linkeket és nem is akarom megköszöntetni senkivel<#ejnye1>(<#mf1><#mf1>de nem ám)
lervi:de inkább a muzsikákat nyújtsd elõ! mert ez a fórum arról szól
VB:ezt nem vágtam ezidáig<#nevetes1>
Egyébként hogy megnyugodjál a délutáni linkedre nem véletlenül kérdeztem rá (szerettem volna egy kis érdekességet hozzáfûzni,de ez helyett a saját önfényezésedbe kezdtél és megakartad mutatni milyen kemény legény is egy igazi linklovag.(sorry cimbora)
Hála annak a magasságosnak a zenék terén nincs szûkölködés.<#mf1>
Az elõzõ irományomban említettem hogy az éremnek két oldala van:
az egyik oldal az amiért höbörögtél a délután..adott egy oldal...hozol onnan egy linket és ahogyan egy másik kolléga fogalmazott..ékeskedsz vele (ezt tetted délután is..és még meg is magyarázod)(súlycsoport???)<#fejvakaras>
A másik oldal amikor hozol egy jó muzsikát és be is tudod mutatni hogy honnan származik,ellentétben az érem elsõ oldalával ahol bárki számára elérhetõ a link (még a hatéves unokahúgom számára is).erre a nagy lábrázás és a hirtelen harag..indulat..stb.
Most ha nem gond visszatérek a vendégeimhez.
folyt köv..hamarosan (csak hogy megnyugodjál)<#wave>

lervi
cimbi ez az a rész hogy szórjuk az oldal címeket???<#nevetes1>

bíztos van akinek tudtál újat nyújtani!
de inkább a muzsikákat nyújtsd elõ! mert ez a fórum arról szól!<#nevetes1>

faxa!

Vigyázat! Félreérthető vagyok...

tgolyo
Sziasztok!
Boldog Új Esztendõt Mindenkinek!
nem tudom,hogy pontosan mennyi az idõeltolódás Ukrajna és Magyarország közt,de aki tudja fogni a csatornájukat és kíváncsi a 2009-es novemberi discoteca-ra ajánlom figyelmébe:

Az adó neve: 1plus1 ua.
én biztosan felveszem.<#circling>

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

<#eljen>
Ez valóban egyenes beszéd.<#taps>
Ha esetleg lemaradtál valamirõl akkor ajánlanék neked pár oldalt hátha nem ismered õket.itt akad mp3..állítólag lossless is (szerintem sokan ismerik az oldalakat akik nem azoknak szívesen ajánlom.)(hátha hiányzik még valami a gyüjteményedbõl.)
Az érem egyik oldala:
Lelõhely 1
Lelõhely 2
Lelõhely 3
Lelõhely 4
Lelõhely 5
Lelõhely 6
Remélem mások is tudnak ajánlani neked és másoknak hasonló oldalakat
Az érem másik oldala:
-hamarosan...(ahogy az idõm engedi)<#mf1><#mf1><#wave>

Ez korrekt dolog! Én is így voltam ezzel, dehát itt az évvége és gondoltam kicsit beledumálok én is... <#kuss>

Üdv Kaposi1 Én csak arra gondoltam, hogy a másik oldalakról lopikált zenék linkjeivel nem akarok itt sem és máshol sem ékeskedni! A hozzászóláshoz meg csak annyit, hogy a viták elkerülése végett inkább én nem bele vau vau. Úgy sem vagyok annyira hozzáértõ, inkább zeneszeretõ! Tehát maradt az olvasgatás, és gyûjtögetés. További szép és mulatságos estét! <#wave>
Azt én is szeretem, kedvencem ezen a 6-os, a Matsuri!

Breki33
Megkérdezhetem pontosan melyik BBB DVD ez?
Breki33
Ja azt véletlen ellinkeltem, utánna való hozzászólásban van a teljes jó link.

Ennek a proginak semmi köze a zenéhez viszont hdr grafikában nagyon ott van.

OK
kaposi1
"1 honlapon ez a kezdõ kép"
Ezt nem tudtam, nekem nem onnan van.
Viszont nekem is van egy Kitaro fan ismerõsöm.<#nevetes1>

kaposi1
Egyezzünk ki döntetlenbe!<#nyes>

lervi
lemezgyûjteményem bár van de sajnos nincs módomban az az nem tudom megoldani hogy tökéletesen itt hallhatók legyenek!
de most nem is a cd albumaimrol beszélek mert azt bár mikor meg tudom oldani!
Feri azt hiszem ha valamit keresel vagy hiányzik gyûjteményedbõl akkor nem abban a fórumban nézelõdsz ahol ha lehet ne kapnád meg vagy ne linkelnék be a tagok azt amit keresel?!!
bár ezt te is jól tudod! úgy hogy a következõ évbei s várnak a tagok barátok kollégák a meg nem levõ zenék kérésében keresésében szives örömest!

Jó kép !
1 honlapon ez a kezdõ kép... ismerem is a tulajt....jó cnborám igaz õ másfajta zenét gyûjt(Kitaró fan)

kaposi1
Akkor ezért nem tudtam mit kezdeni azzal a Dinamic Photo HDR file-al!<#nevetes2>
Figyu,jövõre visszatérünk az egész dologra okés?
Ma már nem foglalkoznék ilyesmivel.<#wink>

Ki nyer (ma) <#kerdes>

Ide is kívánom:

Lervi!

Örülök ,hogy megkaptad a pakkot ...
Igyekszem a jóvõévben hasonlókkal meglepni !
<#wave><#wave>

kaposi1
"Saját lemezgyûjteményem nincsen, bár lenne, akkor én is aktív résztvevõje lehetnék ennek a fórumnak."
Ez nekem kissé bántja a szemem.
Azért mert nincs lemezgyûjteményed attól még aktív tagja lehetsz a fórumnak.
Nem kell itt linkek tömkelegét betenni ahhoz hogy valakit szívesen lássunk itt.<#ejnye1>
Elég ha valaki kulturáltan hozzá tud szólni valamihez, és már bent is vagy a közösségben.<#nevetes1><#wave>

Szervusztok! Üdvözlök mindenkit aki ezt a fórumot látogatja! Én (is) azon fazon vagyok aki csak kapott e közösségtõl, és ugyebár, az úr asztalára nem tett le semmit. Saját lemezgyûjteményem nincsen, bár lenne, akkor én is aktív résztvevõje lehetnék ennek a fórumnak. KÖSZÖNÖM, hogy általatok hozzájuthattam a 80-as évek zenéihez! Kívánok mindenkinek Békés, Boldog, Nyugodt Új Esztendõt! És ha jövõre is hozzájuthatok a sok jó melódiához, én is boldog leszek! Még egyszer köszönet mindenkinek! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
lervi
komica mondtam már nem 1 húron pendülünk!

<#gunyos1>
amúgy beléd is B.U.É.K.

Breki33
Az nem a teljes verzió, késõbb kiraktam azt is, mondjuk szerintem csak a kódot kell beírni miután telepítetted.

Ha jól emléxem be lehetett jelölni hogy milyen progik használják és pl Aimp 2 is volt közte

Ha mégse menne, csak winamp-al meg lehet próbálni a winamp plugin könyvtárából átmásolni a megfelelõ dll-t az aimp2 könyvtárába.

DFX-nél pedig próbáld ki ezt bármelyik lejátszóval, ha tetszik segítek

klikk
lervi:koma látom nem 1 zsinegen pendülünk
VB:nem hát
lervi:nem állok le vitázni senkivel még priviben sem!
VB:nem is vitázni hívott senki..csak a véleményedre lettem volna kíváncsi ha van ilyen...és ide hozzá olvashatod az utolsó sort amit írtál...(pontosan ezért kértem)
lervi:én meg annak örülök hogy nem segíthettem itt senkinek
VB:én pontosan az ellnkezõjének
lervi:szóval nem megyek el veled vitázni külön topikokba mert nem vagyunk 1 sujtcsoportban
VB:gondolom az utolsó szó nem a mûveltségi szintedet jelzi:amúgy ebben marhára igazad van...te egy linklovag vagy én meg egészen másként látom a dolgokat (bizony ám)<#mf1><#mf1>
lervi:amúgy mi a téma lényege?
VB:pontosan ezt kérdeztem tõled egy pár órával ezelõtt
lervi:nem veszed észre hogy ez nem a wav meg lossle meg az ape meg a flac topik???????
VB:szerintem ezt rajtad kívül mindenki felfogta
lervi:ha meg már ide benézel tartsd tiszteletben azokat akik itt vannak mielött vonyítasz!!!
VB:én azon voltam<#hehe>
Szóval akkor miért is kellene bárkinek is megköszönnie egy köszönöm nélküli linket?..Az igazság az hogy már qrvára nem is érdekel<#mf1><#mf1><#mf1>
Akko bújjon az a B.Ú.É.K. beléd is.

lervi
érezd te is jól magad koma!<#pias><#wave>

Musachy
B.U.E'.K. mindenkinek a tavolbol!
Hogy jo legyen a buli, kuldok egy jo zuzos szamot, aztan mindent bele, legyen sokkal jobb a 2010-es esztendo!!!!
Waterfront Home - Finger On A Trigger (flac)

imo :) science fiction is science fact

lervi
koma látom nem 1 zsinegen pendülünk!
nem állok le vitázni senkivel még priviben sem!<#mf2>

azt meg aztán hogy ki miért hol tett azt meg honnan a faszbol veszed mármint kérdés terén??

én meg annak örülök hogy nem segíthettem itt senkinek!<#mf1>
maradj meg koma a te álomvilágodban meg azok is akik veled értenek 1et!

szóval nem megyek el veled vitázni külön topikokba mert nem vagyunk 1 sujtcsoportban<#nevetes1>

amúgy mi a téma lényege? látom elég soká válaszoltál hozzászólásomra ! bánt a dolog vagy úgy érzed te is közéjük tartozol azoknak akik csak szednek de nem adnak??

ne kostólgass koma tele van a zacskóm a hozzád hasonló szájhõsökkel baszod!
látod te már alapban az az eset vagy akikre próbáltam felhívni mások figyelmét !

nem veszed észre hogy ez nem a wav meg lossle meg az ape meg a flac topik???????

ha meg már ide benézel tartsd tiszteletben azokat akik itt vannak mielött vonyítasz!!!

kaposi1
Igen elég érdekes,vagy régi verzióm volt!!!!
De most elég új lett!<#nevetes1>
Tudod nem szívesen váltok amíg valami tökéletesen müxik.
Ezzel már többször ráfáztam.
De most megtettem és ha már lúd ,legyen kövér alapon szeretném betenni azt a Mini Lyrics dolgot meg a DSP is jó lenne ha mûködne. Ha már van ilyen lehetõség.
A Lyricset már letöltöttem amit a 80862-ben linkeltél,de fogalmam sincs mit kezdjek vele.
Örülnék ha segíteni tudnál ezekben akár priviben is.
<#worship>

Ez az!

húúúúúú....a beszélés nagyon megy azt látom.(pedig csak egy rövid kérdés volt)
bár ahonnan én hoztam ott sajnos nem tudtam érte nyomni köszönöm gombot!

VB:mi tartott vissza...ott is regisztrálni kellene magad és mindjárt menne a megköszönés is (ilyen qrva egyszerû ez) (egyébként a regisztráció más elõnyõkkel is járhat...tölthetsz fel például...mert tudod jó kapni és adni is)

tudod van aki megszerzi de megosztani azt már nuku!!!!!

VB:Azon még nem gondolkodtál el hogy a zenéket nem a méhecske hordja a klf.helyekre..(és ha az ember akar valamit akkor azért néha tennie is kellene,és nem mások munkáját átlinkelgetni..átkonvertálgatnia..stb.,és amire a kérdés irányult hogy még valaki ezekre köszönömöt is vár az már kissé furcsa.(én nem óhajtottam részletekbe bocsátkozni)<#hehe>Igazán az is különös hogy miért kellene valakinek mindent megosztania olyan személyekkel akik csak linkelgetnek és tötikéznek..Az adás és kapás jól mûködik ezen a fórumon is.Örülök hogy segíthettem egy pár tagnak olyan dolgok beszerzésében amit a keresõ sem talált.Viszont cserébe én is kaptam egy két dolgot tõlük.Azokkal akik csak a netre hagyatkoznak azok miért akarnak illetve szeretnének ott nem lévõ dolgokból részesülni...hmmmmm<#hehe>
Lehetne ezt még ragozni tovább,de neked is igazad van..nincs értelme.
Ha reagálni szeretnél légyszíves privibe tedd,hogy ne zavarjunk másokat ezzel a témával.Talán jövõre valamikor elfogom olvasni.

Kívánok minden fórumtagnak Eredményekben Gazdag Boldog Újévet!
Üdv:VB<#wave>

lervi
hogy ne higgye senki hogy nem szeretem a minõséget!

sajnos sok sok bakelitemtöl váltam meg a hosszú évek során de azért látni hogy van pár és a java az még bent pihen a szekrényben!
annak idelyén szerintem egyszerübb volt megszerezni dolgokat bár ez nézet kérdése??!!
nekem nem volt nehéz!!

igaz én anno serdülõként a rock mûfalyán nõttem fel nem akarom untatni senki idelyét a megmaradt gyüjteményem képeivel de azért maradt pár a rég múltbol!
szóval wav meg mp 3 ide vagy oda nekem lossles!<#nevetes1>

Breki33
Igen ezis nagyon jó csak bizonyos képfeltöltést enged regisztráció nélkül, viszont az nekem vmiért itt nem sikerült.

De pl imageshack-os photobucketes oldalról amik ugye itt nem jelennek meg rendesen egy mozdulattal lehet pict-es linket készíteni anélkül, hogy letöltenénk és újra fel kéne töltenünk
Közbe rájöttem, mi történt. A férjem kidobta a lomtárba a kedvencekbõl ezt az oldalt, ez volt az amit annyira szeretek:

http://www.pict.com/

Köszönöm szépen!!

Breki33
Elég érdekes, vagy régi? verziód lehet

Szia fülcsikém!<#integet2>

Reméltem is!<#wave>

Nagyon szépen köszönöm Neked is a jó kívánságokat!!!!

Tudom jól, hogy milyen titkos vágyamra gondolsz!
És tényleg az a vágyam hogy végre valamikor végleg együtt lehessek Õvele!!!

Kedves Vaskó Feri,
köszi a John Farnham-ot, ráadásul 320-ban!!
B.Ú.É.K.,
és köszi a sok jó régi zenét, ritkaságot, <#worship><#wave>gyöngyszemet!!!