A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lala - Johnny, Johnny (12'' Mix AL) Leszedtem a youtuberól mintának, meg vizsgálgattam is. A véleményem, hogy maszek
készítmény van fent. Ahol az instu. rész bele van mixelve, ott esősebb a hangképe, függetlenül attól ,hogy lebutított mp3,
mutatkozik az eltérés. Egy eredeti az nem lépcsős hangképű lenne. A bpm percenkénti ütemszám is nagyobb, pedig a
80s eredeti hangszerelésből lett mixelve. 109,3-109,5 kb az eredeti, ez meg 113,2-re fel lett gyorsítva.
Elkészítettem az eredetiből, és pont annyival lett hosszabb, amennyivel lassabb, aztán kicsit gyorsítottam én is.
Így lett az alap 7.35 , a kicsit gyorsabb 7.25 , a további gyorsításra nekem már egy két helyen kicsit elment a basszus,
pedig az már 1-2mp közelségében volt úgy a youtube mintával. A bizonyította is,hogy mindent sikerült úgy bele mixelni,
hogy megegyezzen a youtube verzióval. A 7.35 , meg a 7.25 idejű letölthető, akit érdekel.
Jó kis meló volt, jó zenélést hozzá.
Lala 7.35
Lala 7.26
készítmény van fent. Ahol az instu. rész bele van mixelve, ott esősebb a hangképe, függetlenül attól ,hogy lebutított mp3,
mutatkozik az eltérés. Egy eredeti az nem lépcsős hangképű lenne. A bpm percenkénti ütemszám is nagyobb, pedig a
80s eredeti hangszerelésből lett mixelve. 109,3-109,5 kb az eredeti, ez meg 113,2-re fel lett gyorsítva.
Elkészítettem az eredetiből, és pont annyival lett hosszabb, amennyivel lassabb, aztán kicsit gyorsítottam én is.
Így lett az alap 7.35 , a kicsit gyorsabb 7.25 , a további gyorsításra nekem már egy két helyen kicsit elment a basszus,
pedig az már 1-2mp közelségében volt úgy a youtube mintával. A bizonyította is,hogy mindent sikerült úgy bele mixelni,
hogy megegyezzen a youtube verzióval. A 7.35 , meg a 7.25 idejű letölthető, akit érdekel.
Jó kis meló volt, jó zenélést hozzá.
Lala 7.35
Lala 7.26
Meg soha sem szedtem ossze a zippyn virust , csak amikor megnyitjatok egy csomo reklamot dob be de ha nem kattintok ra nem tortenik semmi sem a szamitogepel. De sokan felnek az oldaltol <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: AlexT967, 2020.11.29. 16:59:50
Utoljára szerkesztette: AlexT967, 2020.11.29. 16:59:50
Nagyon szepen koszonom!!
Nekem még nem.De jó pár zene volt már itt ugyanezen.Még sosem vettem észre , hogy vírusos lenne.
Ez gyors volt,gratulálok a megfejtéshez! <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
Cherry – Magic Holiday (1989) Discogs
Még annyi időt se hagytál hogy a lemezfotót feldobjam. <#nevetes1>#nevetes1>
Cherry – Magic Holiday (1989) Discogs
Még annyi időt se hagytál hogy a lemezfotót feldobjam. <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Kedves tagok,
Akartok játszani újra? ... remélem!
(B2)_sample
Ha megfejtitek ,mutatni fogom a felvétel forrásanyagát,azaz a lemezt is,
Let's play guys again!
Akartok játszani újra? ... remélem!
(B2)_sample
Ha megfejtitek ,mutatni fogom a felvétel forrásanyagát,azaz a lemezt is,
Let's play guys again!
ItaloDisco4Ever !
Hát 25 évvel ezelőtt igy sikerült a rádió lemezjátszóin.Itthon semmilyen bakelitemet nem tudom berippelni,mint az köztudott.
Az átnevezésért elnézést, a datkazettákon csak betű-számkombinációkkal voltak anno jelölve.
Az átnevezésért elnézést, a datkazettákon csak betű-számkombinációkkal voltak anno jelölve.
Elég gyenge ripp.
És ha kérhetném, nem lehetne normálisan elnevezni a rippeket??? mondjuk előadó és dalcím, mert ez így ahogy Te felteszed, nálam rögtön a kukában végzi. Már bocsi.
De ennyire legyünk már tekintettel egymásra.
Amit én felrakok, korrekten el van nevezve mindig.
És ha kérhetném, nem lehetne normálisan elnevezni a rippeket??? mondjuk előadó és dalcím, mert ez így ahogy Te felteszed, nálam rögtön a kukában végzi. Már bocsi.
De ennyire legyünk már tekintettel egymásra.
Amit én felrakok, korrekten el van nevezve mindig.
Vírusos, az a baj, ne töltsd ide, mondtuk már ezerszer.
Tessek!
https://we.tl/t-IxK8hOyymU
https://we.tl/t-IxK8hOyymU
Ezeken megtalálod
Time Records Presents TimeHits CD 3
Italo Disco - The Lost Legends Vol. 28
Various - The Legend Of Italo Disco 2
Time Records Presents TimeHits CD 3
Italo Disco - The Lost Legends Vol. 28
Various - The Legend Of Italo Disco 2
Egy kedvenc!
Nem
Hello mindenkinek. Van valakinek Thomas T. - Loving again Flac vagy wav formatumban?
Thomas T. - Loving again (Extended)
Thomas T. - Loving again (Extended)
Igen az instrumentális ilyen furán indul.Nálatok is?
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.11.29. 11:46:01
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.11.29. 11:46:01
Balfasz Erika eltékozolta a tehetségét.<#falbav>#falbav>
Ugrabugrál a Bohóc Dance stúdiójával ahelyett hogy tovább készített volna ilyen remek zenéket Ricky Mash-ként. <#rinya>#rinya>
Érdekes a te kettő felvételed.
Időközben felébredt a készítője hogy meg kellene emelni a hangerőt. <#wink>#wink>
A zene még mindig etalon nálam is. <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.11.29. 11:13:22
Ugrabugrál a Bohóc Dance stúdiójával ahelyett hogy tovább készített volna ilyen remek zenéket Ricky Mash-ként. <#rinya>#rinya>
Érdekes a te kettő felvételed.
Időközben felébredt a készítője hogy meg kellene emelni a hangerőt. <#wink>#wink>
A zene még mindig etalon nálam is. <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.11.29. 11:13:22
Ezt nem gondoltam volna,hogy ekkora kincs.30 éve lapul a fiókban itthon ez a lemez a régi danubius lemezek közt,erre kiderül,hogy ez akkora kincs(discogson 250 dollár)
Kicsit sercegős nem ártana megtisztítani,de hátha más is szerette rajtam kívül.
Like a shot
Kicsit sercegős nem ártana megtisztítani,de hátha más is szerette rajtam kívül.
Like a shot
Mi a baj a Zippyvel ?
kár hogy mp3
különösen kár a zippyshare
különösen kár a zippyshare
kar hogy mp3
https://www35.zippyshare.com/v/G4dmeuD1/file.html
https://www101.zippyshare.com/v/da8qzZeX/file.html
Feltettem őket.
https://www101.zippyshare.com/v/da8qzZeX/file.html
Feltettem őket.
Köszönöm, vittem ! Az énekhangokat szokni kell, de jó kis zene mindkettő !
Hú, de jó kis zene ez a Fight For You!!
Én sem ismertem.
A másik az "énekhangilag" nekem nem jön be...
<#wave>#wave>
Én sem ismertem.
A másik az "énekhangilag" nekem nem jön be...
<#wave>#wave>
Nekem kellene <#awink>#awink>
Sziasztok.A Malibuból kettő hosszabb verzióm van.5.40 és 6.10 -es verzió.Ha kell felteszem.
Utoljára szerkesztette: katonak, 2020.11.25. 13:40:31
Utoljára szerkesztette: katonak, 2020.11.25. 13:40:31
a ket szam
ha hianyzik meg valakinek amit REYNAUD feltett a discogs-rol
ha hianyzik meg valakinek amit REYNAUD feltett a discogs-rol
Az elmúlt napokban sajnos ,elfoglaltságom okán nem állt módomban hallgatni a Disco Diamond rádió élő műsorait.
A tegnap estit viszont igen,melyben Wind fórumtárs ,egy parádés,fergeteges zenei összeállítást prezentált,melyhez ezúton gratulálok ,illetve köszönök meg,nekem nincs face regisztrációm,tehát csak itt van alkalmam rá.
2 dalt ,azon italo-eurodisco fanok kedvéért is kiemelnék,akik lemaradtak a "Széljegyzet" legutóbbi műsoráról.
Én ezeket nem ismertem,premier volt számomra tegnap este.
Generation – Fight For You (Discogs)
Electric Fun – Seventeen
Megjegyzem,mielőtt valaki a hozzászólásomat úgymond megtrollkodná,a fentebb leírtak,részemről elismerése valami jónak,zéró érdek nélkül.
Sokszor szóvá tettem,jó volna ha a kis hazai italo-disco rajongó csapatunk összetartana s nem a széthúzás érvényesülne,de tudom erre kevés az esély.
A tegnap estit viszont igen,melyben Wind fórumtárs ,egy parádés,fergeteges zenei összeállítást prezentált,melyhez ezúton gratulálok ,illetve köszönök meg,nekem nincs face regisztrációm,tehát csak itt van alkalmam rá.
2 dalt ,azon italo-eurodisco fanok kedvéért is kiemelnék,akik lemaradtak a "Széljegyzet" legutóbbi műsoráról.
Én ezeket nem ismertem,premier volt számomra tegnap este.
Generation – Fight For You (Discogs)
Electric Fun – Seventeen
Megjegyzem,mielőtt valaki a hozzászólásomat úgymond megtrollkodná,a fentebb leírtak,részemről elismerése valami jónak,zéró érdek nélkül.
Sokszor szóvá tettem,jó volna ha a kis hazai italo-disco rajongó csapatunk összetartana s nem a széthúzás érvényesülne,de tudom erre kevés az esély.
ItaloDisco4Ever !
AlexT967 !
Vicceket félre téve, a hétvégéig megpróbálok valami hasonlót alkotni.
Vicceket félre téve, a hétvégéig megpróbálok valami hasonlót alkotni.
Aha, ezek az én világom!!!
Ezt meg kell néznem, nem esélytelen, szerintem megvan.
Csakúgy, mint amint ígértem, Errol Brown CD, lehet hogy ez is ott lapul a szekrényben.
Kis türelmedet kérem, amíg elővadászom - mindkettőt.
<#wave>#wave>
Csakúgy, mint amint ígértem, Errol Brown CD, lehet hogy ez is ott lapul a szekrényben.
Kis türelmedet kérem, amíg elővadászom - mindkettőt.
<#wave>#wave>
Nekem egy 4,08 version, meg egy instru van ebből a zenéből lossless egy válogatásról.
Hosszabb nincs sajnos.
Hosszabb nincs sajnos.
Letezik egy ilyen verzio
Pleasure (Special Version) - Malibu 6:11
sajnos nekem sincs meg .
Pleasure (Special Version) - Malibu 6:11
sajnos nekem sincs meg .
Nem zárom ki a privát remixelést sem. A videóban is csak az eddig ismert verziók láthatóak.
Nem csak átadom,vissza is vezetlek bennetek a 80s évek zenei kínálatához,egy királykategóriás Bobby Orlando szerzeménnyel.
Korábban ez a verzió volt játékban ,nem érkezett megfejtés.
Úgy egyébként ha van itt a közelben "O"szakértő, lemezgyűjtő,érdeklődnék,tényleg van ebből 05.22 min. hosszabb verzió,nekem csak ez van ami a videóban hallható.
Malibu – Pleasure (1983)
Bobby "O" 4 Ever !
Korábban ez a verzió volt játékban ,nem érkezett megfejtés.
Úgy egyébként ha van itt a közelben "O"szakértő, lemezgyűjtő,érdeklődnék,tényleg van ebből 05.22 min. hosszabb verzió,nekem csak ez van ami a videóban hallható.
Malibu – Pleasure (1983)
Bobby "O" 4 Ever !
ItaloDisco4Ever !
Nincs meg valakinek ez az album??(lossless)
Fülcsi?vagy bárki?
https://www.discogs.com/Frank-Masmeijer-Frank-Masmeijer/release/6999333
Fülcsi?vagy bárki?
https://www.discogs.com/Frank-Masmeijer-Frank-Masmeijer/release/6999333
ItaloDisco4Ever !
Habár 70s-80s stb. évek zenéi,mégis úgy gondolom néhány posztommal ,már-már túlzóan a 90s évek italo-disco zenéit preferáltam az elmúlt hetekben,nos van egy jó hírem azoknak kik ettől kiakadtak,az utolsó 2 jön,persze egyéni ízlés kérdése .
Ezen vinyl címkézésének van egy érdekessége,de a dal szerintem szenzációs,én nagyon kedvelem.
Szóval ,Finzy Records két kiváló korongja zárásként,és nem offolom tovább a topicot.
Átadom a 70s-80s évek zenéit kedvelőknek.
Dan Newman – It Isn't Up To You (1992)
Ezen vinyl címkézésének van egy érdekessége,de a dal szerintem szenzációs,én nagyon kedvelem.
Szóval ,Finzy Records két kiváló korongja zárásként,és nem offolom tovább a topicot.
Átadom a 70s-80s évek zenéit kedvelőknek.
Dan Newman – It Isn't Up To You (1992)
ItaloDisco4Ever !
Sziasztok! <#integet2>#integet2> Ezt a zenét keresem, ha valakinek megvolna és megosztaná, hálás lennék. <#help>#help>