A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Bosi! Nem teljesen beszélni jól magjar! <#nevetes1>#nevetes1>
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
De majd õ felhomályosít minket hogy melyik nemhez is tartozik.<#nevetes1>#nevetes1>
Minden esetre nekem megvan a Michael Bow - Freak It Out (6:32)szám.
Igaz csak 128 -as minõségben lehet megtalálni!<#szomoru1>#szomoru1>
Majd jelzi hogy így kell-e neki esetleg ,mert amúgy szerintem meg jól szól!
Már csak egy olyan szekrény kellene, amibõl a pénz nem ürül ki sohasem.
Akkor nem kéne dolgozni, csak nagyon-nagyon keveset, csak az élvezet kedvéért mondjuk egy csöppet....
így jutna idõ a másik szekrényre...arra, amelyik a sok-sok zenémet rejti....<#awink>#awink>
Ebben benne van az a szám is, amit keresel. Hacsak már nem tette fel valaki.😊
01. Hazell Dean - Evergreen (6:03)
02. Digital Emotion - Don't Stop (5:37)
03. Man 2 Man - At The Gym (Remix) (5:14)
04. Latin Lover - Casanova Action (6:20)
05. Nick John - We Stand Together (Razormaid) (6:00)
06. Michael Bow - Freak It Out (6:32)
07. Michael London - Measured In Inches (6:54)
08. Rofo - You've Got To Move It On (6:57)
09. Tapps - Runaway (With My Love) (6:48)
10. Bronski Beat & Marc Almond - I Feel Love (8:24)
http://www.megaupload.com/?d=PCZ5CLSO
Én csak szórakoztatom magam.<#nevetes1>#nevetes1>
Pont ez ne lenne meg neked?<#nevetes2>#nevetes2>
Hiszen már megszoktuk hogy az a bizonyos szekrény sosem ürül ki ami a kincseidet rejti!<#vigyor2>#vigyor2>
légy üdvözölve a fórumon ! <#wave>#wave>
Meglásd, itt még sok-sok öröm fog érni, mert igen figyelmes és segítõkész társaság jött ám össze !! <#wink>#wink><#circling>#circling>
megvan nekem ez a 3 CD-s lemez, a Maxi Hit Sensation sorozatból.
Holnap este fel tudom rakni Neked a Matthias Reim számot. <#wave>#wave>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Rajta van egyik kedvenc német zeném különleges verzióban
az az egy szám kellene
Disc3/5

Heart - These Dreams .flac (24.08 M😎
Download<#wink>#wink>
Csoszog fel a számod flac-ban csak mivel különösen fontos torrent jön lefelé( seedeli egy emberke) ezért kissé lassú a dolog.
Csak idáig jutottam.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
valahogy erre állt rá a kezem
bocsi.
Mikor feltöltöttem a rapidra, akkor vettem észre a multiup-ot a nagy ló betûkkel a topic tetején. <#nevetes1>#nevetes1>
Csak nem értettem hogy miért másodszor már ugyan azt teszed fel.
Tényleg nem volt hátsószándék benne.
Ha gondolod felteszem neked ezt a számot veszteségmentesbe hogy vezekeljek.<#worship>#worship>
Érezd jól magad a 80-as évek fórumán.
Szerintem itt rengeteg dolgot meg fogsz találni ami neked a régi kazijaidon megvan.
Még egyszer elnézésedet kérem!!
Már azt hittem lemaradtam valamirõl!
De ez még mindig Fred Ventura - It's My Time címü száma.
Én ilyenrõl nem tudok hogy It's My Life.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Persze attól még létezhet.<#kuss>#kuss><#hehe>#hehe>
multiupload
(marhán ráérek 😊)
Ismét nyomozok egy zene után.
Van egy srác a YouTube-n aki feltett már 470 Italo zenét.
De van egy rossz szokása.
Nem ír se elõadót se címet.<#falbav>#falbav>
Csak sorszámozza a zenéket.
Nos nekem a 0005-öst kellene kiderítenem.
<#help>#help>
pl ilyen zene és ilyen hangulat
Rod Stewart: Hajókázom
Mûfordítás
Hajókázom, hajókázom
Hazafelé, óceánon
Megtöröm a zengõ vizet
Szabad leszek, ismét veled
Szállok éppen, szállok éppen
Mint a madár, fenn az égen
Pamutfelhõk között siklok
Szabad leszek, veled itthon
Hallasz engem? hallasz engem?
Éjsötétben, messze innen
Örök sírva, haldokolva
Hozzád érve, ki majd mondja?
Hallasz engem? hallasz engem?
Éjsötétben, messze innen
Örök sírva, haldokolva
Hozzád érve, ki majd mondja?
Hajókázunk, hajókázunk
Tengeren túl, hazavágyunk
Megtörjük a zengõ vizet
Szabad leszek, ismét veled
Ó Istenem, szabad leszek, ismét veled
Ó Istenem, szabad leszek, ismét veled
Ó Istenem
Rod Stewart: I am sailing
I am sailing, I am sailing,
home again, ´cross the sea.
I am sailing, stormy waters,
to be near you, to be free.
I am flying, I am flying,
like a bird, ´cross the sky.
I am flying, passing high clouds,
to be near you. To be free
Can you hear me? can you hear me?
Trhough the dark night, far away,
I am dying, forever crying,
to be with you, who can say?
Can you hear me, can you hear me,
Trhough the dark night far away.
I am dying, forever crying,
to be with you, who can say?
We are sailing, we are sailing,
home again ´cross the sea.
We are sailing stormy waters,
to be near you, to be free.
Oh Lord, to be near you, to be free.
Oh Lord, to be near you, to be free,
Oh Lord.
"14. alkalommal várja a szórakozni vágyókat a Kapcsolat koncerttel a T-Mobile.
2010-ben a T-Mobile ismét több százezer ember számára kínál színvonalas kikapcsolódást Európa egyik legnagyobb zenei eseményével, a T-Mobile Kapcsolat koncerttel, amelynek fõszereplõje a 250 millió eladott albummal és kislemezzel minden idõk egyik legkiemelkedõbb elõadója, Rod Stewart lesz.
14. alkalommal várja a szórakozni vágyókat a Kapcsolat koncert, a legnagyobb hazai mobilszolgáltató következõ évi, hagyományosan ingyenes nyári zenei rendezvénye. A nemrég aláírt megállapodás értelmében több mint fél év múlva Rod Stewart a T-Mobile vendégeként Budapestre látogat.
A Grammy-díjas mûvész október végén új albummal jelentkezett "Soulbook" címmel, amelyen a hatvanas és hetvenes évek klasszikus soul slágereinek gyûjteményét hallhatjuk. Rod Stewart visszatért zenei pályájának kezdeteihez, amikor még a The Jeff Beck Band és a kritikusok által is nagyra becsült The Faces frontembere volt. Az új korongon olyan soul klasszikusok kaptak helyet, mint az "If You Don't Know Me By Now" vagy a " Higher and Higher". A lemezre olyan felvételek kerültek, amelyek nemcsak R&B dalok, de egyben Top5-ben szereplõ pop slágerek is voltak. A lemezen két szupersztár duettet is hallhatunk, Mary J. Blige-dzsal énekli a "You Make Me Feel Brand New" címû '70-es évek béli slágert, valamint az Oscar- és Grammy-díj nyertes Jennifer Hudsonnal adja elõ a "Let It Be Me" címû Jerry Butler/Betty Everett duettet.
Rod Stewart 5 stúdióalbuma a Billboard albumlista elsõ helyére került, és az énekes ezt a nyarat lemezének készítésével és egy 20 állomásos észak-amerikai turnéval töltötte. A "Soulbook" készítése kapcsán Rod Stewart újra együtt dolgozhatott korábbi producer társaival, Steve Tyrel-lel és Steve Jordannel, akik olyan további mûvészeket hoztak még a lemez készítéséhez, mint Ray Parker Jr, Waddy Watchel, Darrell Jones, Dean Parks és David Paich.
Lisa Jonhson-Love
Michael Bow-Freak it out
Patric K. Miller-Hunters
Grant Miller-Hey you(Full Remix)
Linda M-Rhythm of love(Geng's Disco Mix)
Fred Ventura-It's my life(Extended)
Na ezek volnának.Ha véletlenül megvan valakinek vagy valakiknek és ha felrakná azt megköszönném.
köszi az újabb remek mixet!! <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
A múltkor bátorkodtam bedobni egy mixet. Mivel több mint 200-an vevõk voltak rá <#vigyor5>#vigyor5> és még bíztatást is kaptam, egy újabb forgács a nagyérdemûnek 320-ban.
Van benne meteor,meg zuzu is..<#hehe>#hehe>
Codigoro - Meteor Mix
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
"Nekem a Balaton a Riviéra" S.Nagy István, ha nem alkotott volna annyi mást, ezzel az egy sorral is beírná a nevét a Nagy Könyvbe, hiszen ezzel a néhány szóval több generáció nyári problémahalmazát fogta meg, frappáns tömörséggel. Nekünk, magyaroknak, cseheknek, lengyeleknek és kelet-németeknek valóban a Riviéra volt a Balaton, de sok osztrák, svájci, olasz és nyugat-német is szívesen töltötte a nyarának egy részét a "magyar tengeren". Balaton mindig egy kis vidám, színes folt volt a vasfüggöny innensõ, zordabbik oldalán, ennek állít emléket, ezt idézi meg Papp Gábor Zsigmond legújabb retró-filmje.
A rendezõ 1998-ban nagyon beletrafált az éppen akkor csúcsosodó divathullámba, a retróba, így történhetett, hogy a korabeli reklámfilmekbõl, híradórészletekbõl és privát szuper 8-as filmfelvételekbõl szerkesztett Budapest Retró címû filmje dokumentumfilmtõl messze nem remélt nézõszámot hozott a mozikban és jól teljesített a DVD eladásokban is. Sõt, bizonyos körökben egyenesen kultuszfilmként kezdték emlegetni. Hasonlóan szerepelt a folytatás is, a Budapest Retró II. meglepetésként ható címmel, így kipipálva Magyarország elsõ számú turistaattrakcióját, a fõvárost, elérkeztünk a következõhöz: a Balatonhoz.
Papp Gábor Zsigmond egyáltalán nem tekinthetõ kísérletezõ kedvû filmesnek, ám ez az õ esetében egyáltalán nem baj. Alkalmazzuk most a "Járt utat a járatlanért el ne hagyd" örökbecsû népi közhelyét, PGZS új filmje éppen olyan, mint az ezt megelõzõ két retrófilm: bájos, szellemes és szórakoztató. Nyilván ez is épp oly sikeres lesz, mint a elõzõk, így nincs is ok változtatásra. Az elsõ budapesti rész szerkesztési elveihez hasonlóan most is öt fejezetbõl áll a film: az elsõ a balatoni üdülõk, aztán a balatoni táborok, a balatoni turizmus, a balatoni sport és végül a balatoni rendezvények.
Míg azonban a Budapest Retró I. és II. erejét csupán az archív képek és az eredeti narráció mai szemmel nézett, mai füllel hallgatott ósdi bája, az általuk közölt információk, a hozzájuk társított vendégszövegek olykor meghökkentõ, olykor már-már mulatságos volta adta, addig a Balaton Retró már a magyarázó, értelmezõ kommentár eszközével is operál. Máté Gábor és Vallai Péter által tolmácsolt gunyoros, de tárgyszerû megjegyzések teszik helyére a fejünkben azt, amit látunk. Valószínûleg nem mindenki számára egyértelmû például, hogy miért nõhetett a Balatonon nyaralók létszáma az 1949-es 86 ezerrõl 1959-re 800 (!) ezerre, tehát tízszeresére és a hetvenes évekre még sokkal tovább. Hogy hogyan üdülhetett '69-ben éjszakánként a dolgozó 6, azaz hat forintért Lellén. Hogyan válhatott a balatoni lángossütõ errõl lenézett, arról irigyelt figurája szociológiai terminussá és mit okozhatott a virágzó szocializmus zsenge munkáselméiben a decens nyugati "értelmetlen fényûzés" látványa a siófoki korzón... Hogyan festett a szocreál Moszkvics mellett parkoló New York-i rendszámú, vadonatúj "autócsoda"...
Fene tudja, mi volt a jó a hideg lángos-meleg sör által táplált KGST-Riviérában... (Talán az, hogy akik megélték, akkor voltak fiatalok?) Mond-e valamit a mai tizen-huszonéveseknek az, milyen rohadni órákig a tûzõ napon az Osztapenkónál (ki/mi is az?) egy jó stoppra várva? Milyen volt a heringdobozszerûen tömött strandon bronzolajszagú emberi testek közt ugrálni, aztán a két legcsinosabb fürdõruha közé lehuppanni? Premier elõtti vetítésen látni a Kutya éji dalát '83-ban (?) a fonyódi moziban, majd kinn beszélgetni a filmrõl/megérezni valamit a szabadságból a mólón a hófehér öltönyös, hófehér kalapos, piros pöttyös nyakkendõt viselõ Bódy Gáborral, miután a mozi mindenható gépésze kirúgott minket? Száz forintot találni a tihanyi nyilvános WC-ben, amikor kettõnk zsebében összesen volt 9 forint? Elmerülni egy irdatlan német lány puha testében a nyakig érõ langymeleg boglári strandon?
Eh, nosztalgia. Azok a régi szép idõk, bruhahaha. De aki nem emlékszik, az nem is élt. Ne várjon tehát az olvasó objektív kritikát, aki tudja, mirõl beszélek, s mirõl beszél e film, az úgyis tudja, aki pedig nem, az meg fogja tudni, mert meg fogja nézni.
A Budapest retró I-II. után elkészült Papp Gábor Zsigmond Balaton retró címû filmje, hiszen Magyarország másik fõ turisztikai nevezetessége gyakran szerepelt a '60-'70-es évek reklámjaiban és filmhíradóiban. A Balaton típusfigurákat is teremtett: a "balatoni fagylaltárus" és a "balatoni lángossütõ" a letûnt rendszer éveinek gyorsan meggazdagodó, irigyelt, de kissé lenézett elsõ magánvállalkozói voltak. Filmünk öt fejezetben mutatja be a balatoni nyaralást és örömünkre egy régi Anna-bálból is láthatnak részleteket, megmutatva, hogyan szórakoztak anyáink és apáink 1967-ben.
Most megnéztem. De látom, hogy flac. Nekem jó az mp3 is. Azért nem akarom leszedni a 460 MB-t. De azért köszi mégegyszer a segítséget!<#worship>#worship>