111892
-
fülcsimanó2 #109674 Lírai dalok felsorolásból kimaradt, nálam óriási kedvenc.
Nemcsak Russel Crowe, Antonio Banderas is vészesen öregszik, nemrég láttam vele egy 2016-os filmet, nos a régi fénye megkopott.
De ebben a videóban imádtam, Sarah Brightman-nel együtt, elképesztő, amit együtt alkottak, imádom ezt a videót.
-
fülcsimanó2 #109673 Szintén filmzenéknél maradva.
Hugh Jackman 2004-es Van Helsing (2004) c. filmjének zenéje:
Letöltés vokál és instrumental verzió:
Omnimar - Out Of My Life letöltés
-
#109672 Üdv!
Keresem jóban:
Mr. Holiday feat. MC Miker "G" - LA Against NY / NY Against LA
-
#109671 Sajnálom hogy ezt senkinek nem sikerült megfejteni! :(
Etienne Tulèt – Boy (High Energy – HE 150 ) 1991 (Discogs)
-
#109670 Ha lezárul a Sandrás akár... -
#109669 Nekem is. -
fülcsimanó2 #109668 Majd valamikor akár tarthatunk egy Elton John listás szavazást is, annyi jó zenéje van, hogy nagy kihívás összeállítani a legjobbakat.
Csodálatos, szívbe markoló zenéket írt, csodás duetteket is többek között.
Amúgy én is ketté szedném a listát, a komoly dalokra mint pl. Sacrifice, Goodbye Yello Brick Road, Sorry Seems To Be The Hardest Word, Nikita.... stb. és egy másikba tenném a pörgősebb showman zenéit, amikben parádés jelmezekben bohóckodik.
Mindkét műfajban brillírozik.
Elton John & Kiki Dee - True Love
Elton John RuPaul - Don't Go Breaking My Heart
-
#109667 Igen,egyik kedvencem.(tudom,hogy elirtam,de nem engedett a rendszer már visszamenni javitani) -
#109666 I'm Still Standing? -
#109665 Igen, a lassú dalait fel sem tudnám sorolni:))
Anno voltam a szabadtéri koncertjén a Felvonulás téren,ahogy ugrált a kis rózsaszín öltönyében:))
Ha Elton John top 10 et kéne irnom,5 biztos nem lenne elég,vagy max lenne egy lassú meg egy gyors dalokból álló külön listám.
És hát másoknak is annyira jellegzetes hangszerelésű dalokat tud írni...az egyik nagy kedvencem:
-
fülcsimanó2 #109664 No és ez? .... Kedvencem.
Elton John - Just Like Belgium
-
#109663 Nagyon szeretem.Főleg a végén az I'll still standing.....örök darab. -
fülcsimanó2 #109662 Na, ebből is látszik, hogy milyen tájékozatlan vagyok film zene (főként rajz film zene) ügyekben.
Emlékeztem rá, hogy valamelyik Elton John szám nagyon sokat szólt Diana temetésekor, e szerint tévedtem.
Candle In The Wind is egy nagy zene.
Elton John amúgy nálam óriási kedvenc, ajánlom a róla készült filmet megnézni, aki nem látta, óriási.
-
#109661 Dabadabadúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!
Diana halálakor a Candle in the wind-et játszották,semmi köze a rajzfilmekhez.( -
fülcsimanó2 #109660 A filmeket címről persze ismerem, hallottam róluk természetesen.
A felsorolt zenék közül csak az Elton John-t ismertem, ezt gyakran játszották a rádiók, sőt emlékeim szerint nemcsak az Oroszlánkirály c. rajzfilm kapcsán, hanem Diana hercegnő halála s temetése idején is....
Most meghallgattam a feltöltéseket - s köszönet érte Bélának, hogy ilyen türelmesen s gyorsan összeszedte a felsorolt zenéket - tényleg nagyon szép zenék!!!
Ami nekem legjobban tetszik: Liz Callaway - Once Upon A December
Mondanom sem kell, ezt sem ismertem!
Én ezek közül a rajzfilmek közül egyet sem láttam, bevallom őszintén.
Gyermek hiányában valahogy nem kerültek előtérbe nálam.
Ráadásul nálunk a család is olyan, hogy sehol egy kisgyermek húsz-harminc éve.
Most a második párom révén ugyan van egy kisunoka, 3 éves, de ő már egész másokat szeret.
Caillou a sláger ami egy kanadai rajzfilm, nem mondom hogy rossz, de azért nem egy Walt Disney.
Nekem a rajzfilmek a Flinstone család és a Kengyelfutó gyalogkakukk, meg Tom és Jerry-nél kb. befejeződtek, azóta nem követtem őket.
-
#109659 Meghalt Brunner Győző, az első magyar szupergrup, a Taurus dobosa. Ezzel mind a négyen távoztak.
Továbbá ezen együttes gitárosa, a legendás Radics Béla idén február 6-án lett volna 75 éves, az emlékükre szóljon a Zöld csillag:
-
#109658 Adok hozzá további segítséget,tudtam,sejtettem nem könnyű feladvány.
További részlet ,a vokálból vágva.
sample +
S ha így sem menne,a lemezborítóból is egy kis részlet,Italomanjoco haverunk egykori ötlete alapján.
-
AlexT967 #109657 Lisa Gerrard - Now We Are Free
Remelem ez a verzio az original -
ItaloMucsacso70 #109656 Pedig sajnos lassan jobb lesz elővenni a nagy klasszikusokat mert mostanában nem sok értelmes filmet készítenek. -
#109655 Nekem is megvan sok dvd-n ,de a másféltízezer filmből még ezekre sem volt időm megnézni.
Nos egy kis dancesített Lisa Gerald.
Now We Are Free -
ItaloMucsacso70 #109654 Béla nagyon szépen köszönöm a fáradozásaidat hogy felkutattad és megosztottad nekem ezeket a
felejthetetlen kedves nótákat. -
ItaloMucsacso70 #109653 Teljesen le vagyok döbbenve.
Nem ismerted ezeket a klasszikus rajzfilmeket?
Úgy szívtuk magunkba anno mint az anyatejet.
Emlékszem mikor megszületett a fiam addigra össze volt gyűjtve a
létező összes Disney és más kiadó rajzfilmjei DVD-n! .
Én naiv azt gondoltam hogy majd megnézzük együtt az összeset.
De mit nézett helyette?
Pokemon meg Teletabi förmedvényeket!
Szóval Marika ezek a dalok ikonikus szerzemények és igazából a rajzfilmekkel együtt működnek
de ha meghallgatod őket hallani fogod hogy egy Pocahontas, Alladin vagy egy Szépség és a szörnyeteg zenéje magában is nagyon szép lírai zene.
Ki ne hagyd őket!
Lisa Gerrard - Now We Are Free (Gladiátor Soundtrack)
Nagyon szeretem és ha megvan neked szívesen és örömmel elfogadom.
A napokba néztük meg
Russell Crowe új filmjét a Téboly-t .
Elképesztő és szomorú látni hogy mennyire lerottyant az egykori bálvány.
-
ItaloMucsacso70 #109652 Uh !!
Nagyon szépen köszi .
Imádtam ezt a dalt is.
-
#109651 Ezekről nekem az Egyiptom hercege (The Prince of Egyipt) rajzfilm zenéje jutott eszembe, az is nagyon szép. Igaz nem Disney, hanem DreamWorks
-
#109650 Magukat a rajzfilmeket egyiket sem láttam.A filmzenékből van amelyiket még anno rádios koromban promocióban szórták ki a kiadok,de van ami az egyes előadók szólólemezein is megjelent.
-
fülcsimanó2 #109649 Bevallom, sir Elton John kivételével nem ismerem a felsorolt zenéket, ezért ha hazaértem este, élni fogok Béla feltöltéseivel, hogy megismerkedjem velük. Köszönjük szépen!
Idejét sem tudom megmondani mikor néztem utoljára rajzfilmet, így hát a zenéjük sem jutott el hozzám.
Nem rajzfilm, de két óriási filmzene siker nem lett megemlítve múltkor a lírai dalok kapcsán, az elsőt többféle előadásban is hallottam, de nekem ettől a hölgytől tetszik a legjobban, libabőrös:
Lisa Gerrard - Now We Are Free (Gladiátor Soundtrack)
Szintén egy óriási filmzene, ezúttal a közelmúltból, - Star Is Born, Csillag születik - remek a film, nos számomra is valamiképp "csillag született", rácsodálkozva a tehetségére végre meg tudtam szeretni Lady Gagát.
És még két csodás, szerintem óriási zene ajánló, ezek tudtommal nem filmzenék, múltkor szintén kimaradtak:
Gareth Gates - Anyone Of Us
Goran Karan - Stay With Me
-
#109648 Na csak meg lett a Kis Hableány is.
Kérésed 99%-a teljesítve:
Jodi Benson -
#109647 Richard Marx and Donna Lewis - At The Beginning
Liz Callaway - Once Upon a December
Christina Aguilera - Loyal Brave True
Demi Lovato - Let It Go
Disney
A kis hableányt még keresem,mert még csak a magyar nyelvű kiadását találtam meg a fiókban.
Az utolsót, a fülöp szigeteki énekesőt biztos youtube-ról szedted,mert lemezén nem találtam ilyen dalt,és a soundtrackalbumokon sem ő énekli a dalt.
-
#109646 Következő adag:
Peabo Bryson and Regina Belle - A Whole New World
Celine Dion & Peabo Bryson - Beauty And The Beast
filmzene -
#109645 Na akkor kezdjük az első adaggal:
Colours of the wind
If I never knew you
és az Oscar dijat nyert Sir Elton John
Lion King
A többi grabbelése folyamatban...
-
#109644 Nem okozott csalódást,szórakoztató zenei összeállítás volt.
De jó hogy 2021-ben ilyen tematikus műsort kilehet fogni rádióban.
Egy dalt,lemezt választottam a műsorban elhangzottak közül.
Nálam is nagy kedvenc.
-
#109643 néhány megvan cd-ken de egyenkét kell előkeresgélnem,lehet aki gépen tárolja a zenéit gyorsabb lesz mint én. -
fülcsimanó2 #109642 Igen, így van sajnos.
-
ItaloMucsacso70 #109641 Rájöttem hogy a legkedvesebb lírai dalok a Disney rajzfilmekben hangzottak el most azok összegyűjtése következik.
Ha valaki esetleg ezen dalokat meg tudná osztani az nagy segítség lenne.
Peabo Bryson and Regina Belle - A Whole New World Alladin
Celine Dion & Peabo Bryson - Beauty And The Beast Szépség és a Szörnyeteg
Elton John - Can You Feel the Love Tonight Az Oroszlánkirály
Richard Marx and Donna Lewis - At The Beginning Anastasia
Vanessa Williams - Colors Of The Wind Pocahontas
Christina Aguilera - Loyal Brave True Mulan
Demi Lovato - Let It Go Frozen
Liz Callaway - Once Upon a December Anastasia
Shanice & Jon Secada - If I Never Knew You Pocahontas
Jodi Benson - Part of Your World A Kis Hableány
Lea Salonga - A Whole New World Alladin
Ezt a remek videót pedig érdemes megnézni azoknak akik a régi nagy klasszikus rajzfilmeken nőttek fel.
-
#109640 Addig is amíg elstartol az eurobeat műsor,játszunk egyet, a feladványban egy ász a korszak zenéi közül.
Ki ismeri fel a részletből?
sample -
ItaloMucsacso70 #109639 Nem egészen az de nagyon köszi hogy időt fordítottál rá! -
#109638 Na akkor amit én örömmel meghallgatnék a műsorban.
Pamela – Saturday Night (1991)
Sajnos nekem nincs ez.
-
Idézek a rádiós poszt felvezető szövegéből.
" Főszerepben a zseniális Farina-Crivellente-Fadinger (FCF) trió dinamikus világa! "
Ez Reynaud zenei világa!
Naná hogy ott leszek a hallgatók közt,jó arc a kolléga,kár hogy nincs itt jelen a fórumon,remélem jó zenéket válogat,bőséges a merítési lehetőség! -
AlexT967 #109636 sajnos ez a verzio csak a koncerten letezik, az osszes zene ami a The Dragonborn Comes -bol van cd-n csak mas verzioban letezik
-
fülcsimanó2 #109635 109613. hsz.-ben linkeltem.
youtube videó