A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már szóba került az LGT, ha valakinek megvan az 1992-ben megjelent Best Of albumuk, megköszönném, ha belinkelné!

Breki33
Nem használjátok a keresõt

egyébként pedig

Various Artists - I Love Megamixes feat. Mike Platinas - The Megamix Of The Future (2004)

Spain
Italo Disco Megamix
mp3 CBR 320 kbs
134 mb

Tracklisting:

Part 1

01. Miko Mission - How Old Are You ?
02. Spagna - Easy Lady
03. Scotch - Disco Band
04. Eddy Huntington - U.S.S.R.
05. Bruce & Bongo - Geil
06. Silver Pozzoli - Around My Dream
07. Scotch - Take Me Up
08. Italian Boys - Forever Lovers

Part 2

09. Ken Laszlo - Tonight (Remix)
10. Alan Ross - Valentino Mon Amour
11. Alan Cook - Do You Want To Stay
12. Viola Wills - Gonna Get Along Without You Now
13. David Lyme - Let's Go To Sitges
14. Chris Luis - The Heart Of The City
15. Michael Fortunati - Into The Night (Slip And Slide)
16. Torrevado - Living In The Shuttle
17. R.Bais - Dial My Number

Part 3

18. Fresh - The Wolf (El Lobo)
19. Moses - We Just (Our Revolution)
20. Company B - Fascinated
21. Baby's Gang - Happy Song (Remix)
22. Miko Mission - The World Is You
23. Kristian Conde - Dolce Vita
24. Grant Miller - Colder Than Ice

Password : megamix

http://rapidshare.com/files/254068623/VAILM04.rar

http://depositfiles.com/en/files/igzg4kzko
pomogacs2
Csak megnyugtatom magamat, hogy csak frissíteni kellett a youtube letöltõt és ugyanúgy le lehet tölteni a prg-mal a youtube-os filmeket.
<#vigyor3>

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

Szia!
Sikerült kinyomozni, hogy a Mike Platinas Megamix 80's egy 3 track-es szuperjó mix cd. A torrent fileitt sajnos nem seed-eli senki, pedig APE-ban van.
Az elsõ mix linkje mp3-ban: itt
A második track itt
A harmadikat sajnos sehol nem találtam meg.
Sziasztok!
Tudnátok-e segíteni egy pár zene felkutatásában?Sajnos ezek a zenék nem annyira forognak a neten, sõt még nem is találkoztam velük.Ezeket a zenéket annó Cucurbia által feltett Komjáthy mûsorokban halottam.Keresem:
Sibille - By My Baby
Ian Lex and Lisa - No More Tears
Chris White - Blue Bloody, Bloody Blue
AJA - Quiero Tuo Amor
N.A.T. - Kiss Me
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Szia!

Köszi az információt!
Én se hallottam egyébként ezt a számot az LGT-tõl soha, csak Hevesi Tamástól, de mivel LGT dalok a lemez címe, ezért gondoltam, hogy ez is LGT dal volt eredetileg. De ezek szerint akkor ez a dal úgymond egy "bónusz" lett Hevesi albumára az LGT dalok feldolgozásai mellett.
Mindenesetre telitalálat ez a szám is, hallatszik rajta Presser és Dusán zsenialitása!

tgolyo
Hali!
van neki maxi változata.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

bigivan
Szevasztok Tagok !
Szia Retroman!

Ezt a számot az LGT-tõl hiába keresed, ti. soha nem adták elõ. Pici és Dusán kifejezetten a Hevesi elsõ lemezére szánta, 1994-ben jelent meg. Ekkorra az LGT már teljesen passzív volt, se lemez, se koncertek.
Addigi utolsó lemezük 1984-ben jelent meg, ez volt az "Ellenfél nélkül", a következõ, az utolsó elõtti pedig 1997-ben, a "424 -Mozdonyopera".

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Breki33
Tud valaki gyorsan egy full DFX-et ami megy Aipm2-vel is?

Ujraraktam az XP_t és most nagyon hiányzik a hangzás itt
Breki33

stb
Fülcsikém, nem tartott semeddig, hogy beírtam. Legalább gyakoroltam az angolt.😊

Sziasztok!

Keresem az LGT- tõl az Ezt Egy Életen Át Kell Játszani címû számot.
Nem tudom, hogy min jelent meg, mert az allmusic.hu oldal szerint egyik lemezükön sincs rajta, és neten mindenhol csak a Hevesi Tamás féle feldolgozást találom. Az igazság az, hogy az LGT -tõl én még nem hallottam ezt a számot, csak a Hevesi félét, de eredetileg ez egy LGT szám, Hevesi elsõ albumának is az a címe, amin rajta van, hogy LGT dalok, tehát eredetileg LGT, csak valami miatt mindenhol csak Hevesi Tamástól lehet hallani, az eredetit nem nagyon.
Ha valakinek megvan az eredeti, LGT által elõadott változat, legyen szíves feltenni! Köszi elõre is!

Atikám,
nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat !! <#worship>

Bízom benne, hogy nem valami lengyel együttes énekelte anno ezt a Karate King-et, mert akkor kereshetjük !!...<#confused><#nevetes1>

fülcsimanó '83-as történetérõl nekem is eszembe jutott egy ezer éve - kb '82-83 óta - nem hallott muzsika, amit az egyetemi DJ' anno "kutyálkodó lányok" címen konferált be, és a zenét kutyacsaholás és - pajzán lelkivilágúak számára simán "félreérthetõ" lihegés kísérte (természetesen ez utóbbi is csak kutyától származhatott..:-). Van valakinek erre utaló emléke, esetleg ötlete amivel segíteni tudna? (Nem a Wonderdog számairól van szó). Köszönöm elõre is.
Feldobtam a külföldi fórumra a kérésedet. Hátha valakinek beugrik a nemzetközi vonalon...

Szia cimbi!

Nézted a Neoton topikban?

Sziasztok!
Keresek Neoton Familia válogatás albumot! A legjobb dalok kellenének! Van valakinek? kÖszi üdv
Helyesbítek. Csak a linkjét tettem fel. Mielött valaki belémkötne.<#wink>

Múltkor feltettem
V.A - CBS Top Moustache Records (Alden Tyrel,Mark Du Mosch,Mauno Kalevi,Mr.Pauli,Fred Ventura & More) albumot.

Most hallgatom, s van rajta egy szám, ami nagyon tetszik, olyan G. Morroder-es zene. Viszont ez egy olyan verzió, hogy a végén vagy 1 percig pofáznak benne, olyan mintha BBC híradását hallgatnám.

A zene: Jupiter Black - We Like Moroder (Divider Remix)

Ti nagy spílerek vagytok a kutatásban. Nincs meg valakinek eredeti, radio verzióban ez a zene?

Sziasztok!!!<#integet2>

Sziasztok!
Laci ebben tudok segíteni.
kaposi1
Sziasztok!

Ezt keresném!

Mike Platinas Megamix 80's (1)

Még annyit hogy én továbbra is le tudnám tölteni a videókat PL: a YouTube-rol ha akarnám.
Korábban valaki írta hogy már nem lehet.<#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Ahogy ígértem, itt vannak a borítók a Maxi videodisco mix albumhoz.

Kedves Shirak,
köszi a próbálkozást, de sajnos nem ez a "Karate king", amit én keresek.<#szomoru1>
Az egy vérbeli diszkózene volt...

trexxhunter
Pharao itt (320)
<#pias>

trexxhunter
kösszépen! <#eljen> lezúztam! <#worship>

kérdezném: az Eldorádo-nak nincs maxija??
illetve: volt egy zenéjük: a Pharao. Na ez nekem megvan gyári ?? cd-n de rettenet szaul szól!! ez valakinek nem lenne meg jobb minõségben?

Tyia
Szép estét!

Én már holnap nekivágok a Húsvétnak, és nem leszek gép közelben, ezért most kívánok mindenkinek Boldog Ünnepet!!!
<#integet2>

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Szevasztok!
Mondd valakinek valamit az alábbi cím/elõadó, mondjuk olyan '88 környékérõl? Keresném:
"Network-News"
cucurbia
Igen azt keressük,lehetõleg uj példányt

Halihó!

Ha a Mindenütt nõ vígjáték filmet kekesitek abban tudok segíteni..<#eljen>

cucurbia
Azt a kört már végigjártuk,azt mondták január ota nem kaptam ujat,és nem is tudják jön-e még.
DVD futárnál,Xpressnél,Vaterán sincs.Hiába rendeled visszairják 1-2 nap mulva hogy nincs.

Ha a 2002-es Mindenütt nõ (Sweet Home Alabam) címû Reese Witherspoon film az, megkérdezem a forgalmazóját. Az Intercomnál vannak kedves ismerõseim, akik hátha tudják, hol lelhetõ még fel.
cucurbia
Hm.gondoltam.A forgatokönyvek tudtommal mind a rádioban vannak,mert távozáskor ezeket a dossziékat le kellett adnunk.((és ezeket nem fénymásoltam le csak a katalogusokat.
Képeket nem tudok,ezt csak õ tudja,nekem nincs.
az érdekesség meg jobbára amit szóbam mond az az ember max.
A Mindenütt nõ c.dvd-t keresi.

DVD-ért és CD-ért én is bármikor bárhova elmegyek! :-) Mi az, amit kerestetek, hátha tudok segíteni...
Lehet, hogy félreérthetõ voltam, elnézést. Forrás alatt képeket, forgatókat, mûsorokhoz kapcsolódó érdekes anyagokat, ilyesmiket értettem.
cucurbia
Keresünk egy dvd-t amit január ota nem tud beszerezni,ezért mentünk Média Marktba meg ilyesmi,de hiába.
Mit értesz "forrás" alatt?
Hát korához képest jol,de azért már nem "egyenes a járása".

cucurbia
http://www.multiupload.com/XTJ24J87PH

Kedves Béla! Mindenesetre köszönöm, hogy tolmácsoltad Gyuri bácsi felé! Az igazság az, hogy valahol megértem, én sem biztos hogy igent mondanék egy vadidegennek elsõ hallásra, akármilyen lelkes is... Azért még bízom benne, hátha átgondolja a dolgot. Neki fáradtságába nem kerülne, csak hát a hozzájárulása és a sok-sok forrás nélkül nem lenne az igazi. Annak viszont örülök, hogy ezek szerint jól van! (Én speciel az Árkád és a többi pláza környékére is csak nagy duzzogva megyek :-D
cucurbia
Köszönöm.
Bár az emlékeimben egy olyan maxi él,aminek joval hosszabb feluszo bevezetõje volt,de lehet már öregszem😞((
Majd elõkeresem valahol a régi kazit és ellenõrzõm.
Köszi.

cucurbia
Tibi,Ma délután jot sétálgattam, vásárolgattam Gyurival az Árkádban,és közben továbbitottam a kérésedet feléje.Sajnos elsõ reakcioja az volt,amit már sejtettem eéõre,hogy nem igazán akar ebben közremüködni.
Mindenesetre odaadtam a nekem irt leveledet,olvassa el.Azt igérte néhány napon belül visszahiv majd hogy mit gondol errõl,változik-e a véleménye.
😞(

shirak
hat nem egy dance muzsika, de manapsag mindenre lehet mar tancolni<#vigyor>

Play it loud!!

Musachy
Erre csak táncolni nem lehet...

imo :) science fiction is science fact

shirak
bocsi...Karate King

Play it loud!!

shirak
szia,
talan ez lesz a keresett zene(csak tipp)...
Sewing with Nancie - Karate Kid

Play it loud!!

Atikám,

nagyon köszönöm, ha érdeklõdsz a nevemben a külföldi fórumon.
Hátha....<#worship><#awink>

Musachy
Goombay Dance Band Rain (12")+Seven Tears(12")

Sziasztok!
Keresném ezt a mixet veszteségmentesen,aki tud valamit errõl szóljon.Elõre is köszi!Various - Raul Mix
Label:
Blanco Y Negro (2)
Catalog#:
MXLP-103
Format:
Vinyl, LP, Mixed
Country:
Spain
Released:
1987
Genre:
Electronic
Style:
Italo-Disco, Synth-pop, House
<#help><#help><#help>
Musachy
Ez tényleg hatalmas élmény lehetett. De ezek szerint ti voltatok figyelmetlenek annak idején, már akkor meglehetett volna. Persze ekkora meglepetést biztos nem okozott volna.
Én meg Cucurbia kérését teljesítem rövidesen.

Fülcsikém, ha nem lesz meg, majd megkérdezem azon a külföldi fórumon is a srácokat, hátha beugrik valakinek...

De tuti, hogy itt valaki fogja tudni, hogy mirõl van szó.

Tényleg fantasztikus történet!!!

Már én is voltam úgy, hogy egy régi zenét meghallottam, s felállt a hátamon a szõr.

Bigi el tudom képzelni az érzéseidet!!!