A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bevallom én egyetlen céllal regeltem a fórumra, s nem árulok el nagy titkot, ha bevallom azért mert keresek egy számot. Illetve egy mixet amit még a 80-as években hallottam. Ez úgy kezdõdik, hogy lépteket hallani, cipõkopogás, aztán egy kinyíló ajtó nyikorgása, majd egy mély férfihang mond valamit s aztán jön a zene. A sok elõadó közül mindössze az rémlik, hogy ART of Noise volt a mixben!
Szóval ezt a mixet keresem! Nagy örömek okozna az aki meg tudná mondani mi a címe, vagy hol keressem! Elõre is köcce!
"A TouchCube-ot kicsit nehézkes használni, erõs fényben a színei sem látszanak rendesen, és még drága is. Viszont megsúgja a következõ tekerést, és ki is tudja rakni magát."<#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Azért maradt ki Neked, mert privátban kértem ezeket a számokat.
Mivel feltettem 4 zenét flac-ban Prakesz listájáról szombaton, kaptam egy felajánlást, hogy abból a kilométer hosszú listából kérhetek bármit.
Nos akkor 1-12ig!+ feliratok!+13 záró rész feliratát is itt találod!!!
Spartacus
13évadzáró Brutális befejezõ részt pedig itt!
Spartacus
Elnézést az off-ért!<#worship>#worship>
Csinálj egy magyarázó-gyakorlati bemutató videót és tedd fel valahová...
imo :) science fiction is science fact
Az tudod mihez vezet?
Hogy elõbb utóbb úgy jár mint én az egyik versenyen!<#rinya>#rinya>
Amikor óriási sláger volt indultam versenyen.
Képzeld el a szitut.
Nagy színpad több száz ember téged néz.
Becsületesen felkészültem nem lehetett volna semmi gond.
Csak hogy egy zsákból kellet húzni kockát tehát nem a te saját jól bevált játékoddal indultál amit már milliószor eltekertél és már a hangjából tudtad mit hová.
Nem.
Egy vadidegen ezerszer szétszedett nyikló-nyakló, lötyögõ kocka jutott nekem.
Ami mondanom sem kell az elsõ komolyabb kombinációra beakadt és atomjaira hullott szét a kezembe!<#falbav>#falbav>
Gondolhatod pattogtak a darabjai a hajópadlón és ezzel vége is lett a versenyemnek.<#shakehead>#shakehead>
Pedig annak idején akár nyerhettem volna is.<#sir>#sir>
Laci!
Ígértél nekem egy oldalt a Spartacus-hoz.
Elfelejtetted?
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Mennyi idõd van. Nekem hétvégenként meghalni nincs idõm, nem, hogy kockakirakást gyakorolni.
Tudod..., kert, állatok, család stb.
Teljesen magamra ismerttm a leírásodban.
Minden úgy van ahogy írtad.<#wow1>#wow1>
Az elsõ ill. a másod pont is teljesen megegyezik az én tapasztalataimmal.<#taps>#taps>
Brekinek pedig egy jó tanács!
Igen,nagyon sokan eljutnak erre a szintre.
És mivel már majdnem hogy kész a dolog itt bepánikolnak hogy úristen mi lesz ha az egészet széttekerik egy két mozdulattal.
Pedig másként nem megy.
Bátran tekerni kell mert különben sose jutsz el ahhoz a kombinációhoz ami az utolsó mozaikkocka helyrerakásához kell.
Persze könnyû ezt mondani de tényleg úgy van ahogy Fülcsi mondja.<#wow1>#wow1>
Magyarázni csak akkor lehet ha a kezembe kerül a kocka onnantól kezdve szinte csukott szemmel is meg lehet csinálni.
Mert tudod hogy hányat jobbra ,le, vissza balra stb.....
Elmondani nem tudom sajna!!!<#nemtudom>#nemtudom>
Gyerekkoromban így oldottuk meg a problémát. Aztán már soha többet nem lehetett kirakni.
Hozzáteszem, még most sem tudom.....
a közepek helyrerakására kell rájönnöm legalul.
Most jelenleg a másik kockámmal úgy álok, hogy minden a helyén van, de két közép pont fordítva áll, tehát azok is jó helyen csak nem jó irányban.
Csak most félek hozzányúlni ahhoz nehogy elrontsam.
Egyébként most olvastam, hogy sokan akik ki tudják rakni a 3-as kockát az ötöst nem tudják ugyanis ahhoz kell tudni a 3-as és 4-es algoritmusait is.
Aki tehát négyest nem próbálta kirakni az ötöst sem fogja tudni valószínüleg.
A #85216-ben felrakott számokat mikor kérted?
Egyszerûen nem találom ez nekem vhogy kimaradt.
Szia Breki,
holnap felrakom a 11-es DiscoTraxx-ot, persze hogy megoldható.
Gondolom nem kérdés, hogy flac vagy wav jöhet szóba, ugye ?
Szia Lacikám, <#wave>#wave>
én is pont így tudom kirakni a Rubik kockát, mint ahogy Te leírtad, felsõ sor, aztán oldalt körbe két sor, közepek és végül a sarkok.
És még két érdekesség jutott a témához eszembe:
1. tizennégy éves koromban tanultam meg kirakni, egy ismerõsöm egyszerûen a konkrét tekerési lépések sorozatával megtanított rá, és ha tíz évig a kezembe se veszem a kockát, akkor se felejtem el - marha érdekes !!! mert egyébként nincs túl jó hosszú távú memóriám...
2. A másik, hogy csak gyakorlatban tudom megcsinálni, tehát nem tudnám leírni vagy lerajzolni az eljárást, de ha a kezembe veszem a kockát, a kezem teljesen automata.
Ez csak a témához hozzászólva jutott eszembe, bocsika ha hosszú voltam...
Nagyon szépen köszönöm, és ilyen gyorsan !!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#smile>#smile>
"A legjobb módszer az, ha leszeded az összes matricát a kockádról (ha van pótkockád, akkor arról) és csak a Fehér keresztet rakod fel rá (az oldalsó színeivel és a közepekkel együtt), vagy csak úgy szedd le róla, hogy az maradjon.
Így egy kereszt gyakorló kockát kapsz.
Ezt használd kb 1 hétig, és sokkal gyorsabban fogod megtalálni a rendesen felmatricázott kockán is a keresztet! "
Hogyan rakjuk ki a Rubik kockát még gyorsabban?
klikk
Aztán jön az alsó sor középsõ részei, majd a sarkok.
Legalább is így emlékszek rá.
Majd hétvégén elõkerítem valamelyik kockámat aztán gyakorlok !<#nevetes1>#nevetes1>
De nekem elég lesz a klasszikus kocka is.
<#vigyor2>#vigyor2>
"A Rubik kocka 3x3x3 kis kocskából állt, az új 5x5x5-bõl. Korábban csupán 43 252 003 274 489 856 000 lehetséges kombináció volt, az új kocka esetében ez a szám nagyságrendekkel nagyobb, olyannyira, hogy még nem tudták kiszámolni. Szóval akárhogyis nézzük ez egy pazar puzzle."
Két sorig én teljesen magamtól jutottam el csak érdekelne a többi kirakása.
Aztán jöhet a 4*4*4-es és 5*5*5-ös aztán pedig ez :-)

Majd tõle megkérdem hogy mit is énekelt!<#crazya>#crazya>
Én nem ilyen tudományosan tanultam meg kirakni anno.
Nem is lett volna erre mód.<#nevetes1>#nevetes1>
Valaki régen megmutatta hogyan forgassam hogy minden sarok és közép a helyére kerüljön.<#nyes>#nyes>
Megmondom õszintén ha így kellett volna lépésrõl lépésre megtanulnom ahogy a linkjeidben le van írva, hagytam volna a fenébe az egészet.
Ennél sokkal populárisabb zene.
És gyanítom hogy nagyon sokat megy ,ment a rádiókban.
Csak sajna én az utóbbi években nem hallgattam rádiót!<#szomoru1>#szomoru1>
http://www.tablajatekos.hu/uj2001/cube/rkocka.html
http://www.enef.hu/rubikcube/Start.htm#_Toc157747414
De nemis ez volt a kérdés, hogy magyarázd el 😛
Simon Harris - BASS (How Low Can You Go)
Amúgy meg igazad van!<#rinya>#rinya><#wilting>#wilting>
Noooooormális?
Nem értettem tisztán de vagy Johanna vagy Jolanda vagy valami ilyesmi hangzásu az elõadó és a szám címe Easy two.Legalább is én ezt értettem a refrénben.
Nagyon szép lassú szám és kb 2-3 éves lehet max.<#help>#help>
Szerinted hogyan tudnám elmagyarázni hogy miként forgasd a kockát?
Persze lehet hogy már nekem se menne 15-20 év kihagyás után!
<#nemtudom>#nemtudom>
két sorig simán kirakom, de a harmadikkal mindig szenvedek.
Kirakási algoritmusok pedig elõször így írják

Nincs bekapcsolva a monitorod?<#crazya>#crazya>
Ted Marvin - Mira La Baia Del Sol.
http://www.multiupload.com/187L7OQYA8
Azóta nem vagyok babonás, amióta egy nyúllábat hordok magammal, amely megóv minden bajtól. http://tandera.hu http://businessmanagement.hu
A kért számok listája:
Run D.M.C. - It's like that.flac
Mika - Relax (take it easy).flac
Juanes - La camisa negra.flac
R.E.M. - Losing my religion.flac
Midnight Oil - Beds are burning.flac
Kraftwerk - Das Model.flac
Manu Chao - Bongo bongo.flac
Manu Chao - Je ne t'aime plus.flac
In-grid - Tu es foutu.flac
Black - Wonderful life.flac
A Garry Moore mindjárt megy.....
G.
Azóta nem vagyok babonás, amióta egy nyúllábat hordok magammal, amely megóv minden bajtól. http://tandera.hu http://businessmanagement.hu
Ja, igen, sikerült meggyõznöd... részben, mivelhogy valóban elõadta valamikor réges-régen e förtelmet (szerencsére a nevét nem adta hozzá, így elnézem neki a botlást) <#nevetes2>#nevetes2>
Ezt érdemes elolvasni - segít tisztábban látni! <#awink>#awink>
In Lak\'ech Ala K\'in
Wescone cimborának küldöm az alábbi dalt, mert hozzám intézte a következõ megállapítást:
"Nagyon kétlem, hogy Õk valaha is elõadták volna a "Popcorn"-t." - mármint Jarre-t is beleértve. Amint a neten bóklásztam (és NEM EZT kerestem), 1995-bõl még egy érdekesség: Rarities 2 és elsõ helyen.
Hogy jól szóljon, flac-ban:
Jean-Michel Jarre - Popcorn.flac
Szép estét Mindenkinek! (Tetszik a Szõrszálhasogató kép...)
...és mindenkinek köszönöm a Moroder dalhoz kapcsolódó segítséget is! <#worship>#worship>
In Lak\'ech Ala K\'in
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.