A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Megvan ez valakinek veszteségmentesbe?

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Szia!
Már a mérete is gyanús volt!
De tényleg ennek a 2822kbps-nek mi értelme van?<#nemtudom><#fejvakaras>
Én úgy tudom hogy 44kHz 1411kbps a cd minõség!
Nem vitaindítóként kérdezem<#ejnye1>csak kíváncsi vagyok.

Hello !! Csaby , Ez vann Savage_-_A_Love_Again__Remix_.wav<#wave><#hawaii>
Yello - Goldrush 12" mix wav

letöltés

És akinek 320-ban kell:

letöltés
Howkeddlee
Sziasztok!

Ezt a zenét keresném,ebben a verzióban,jó minõségben. Ha valakinek meglenne,nagyon megköszönném,ha feltöltené nekem valahova...

Savage - A Love Again (Remix) (128 Kbps) (6:12)

Köszi mindenkinek,aki tud segíteni!

Jó éjt!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>

Egy ritka - 70-es évek beli - igazi afrikai csemegét kínálok Nektek:

BLACK SOUL - Black Soul Megamix

Saját lemezrõl, 320 Kbs

Nem sokára úgy is ott a világ szeme....

Berguson
Breki: Privát ment! Köszönöm!

Berguson

Breki33
Berguson
Sajnos nem jó,még így is elég lassú.35K-val jön lefele,de ugyanennyivel jön az IE letöltõjével,az IE7pro-val is.

Berguson

Breki33
Deposit-et egyébként érdemes megpróbálni letöltésvezérlõvel pl USdownloaderel

Úgy szerintem gyorsabb vmennyivel

Breki33
Torrentrõl simán jön full-on én onnan szedtem anno
ottis lehet egyesével kijelölni a számokat
Berguson
Szép estét mindenkinek!

Breki: Kár,hogy nem rapidon van ez a sok finomság.Depositfiles-ról 30k-val jön lefele csak,egy 30megás zene 20perc. <#shakehead>
De azért köszönöm,hogy megosztottad.

Berguson

Breki33
Elvileg aki kérte privi ment
Breki33
De hülyén csinálták itt vannak számonként a linkek

VA - 703 Greatest 1980's Music Hit Singles
(1980-1989) Lossless FLAC

http://tinypaste.com/6c016

Breki33

Egyébként a

VA - 703 Greatest 1980's Music Hit Singles (1980-1989)
Flac | 19,7 GB

Felkerül oldalakra is több részben.

http://rapidshare.com/files/200742825/Cifry.txt
http://rapidshare.com/files/200744092/a.txt
http://rapidshare.com/files/200744799/b.txt
http://rapidshare.com/files/200745270/c.txt

Breki33
természetesen ha megtalálom itt, ha nem akkor holnap

érdekes ez a nicknév így akkor én Brek Kitty vagyok :-Ö

és van Prak Eszti, Kapos Ilona, és Retir Ingrid <#vigyor2><#nevetes2>
Hmmmmmmmm, de finom!! Köszönöm, nagyon.<#puszis>
kaposi1

Parancsolj!<#wink>

Ha valakinek meg van ez a szám, feltenné valahova? Elöre is nagyon köszönöm!

Granny Turtleman - Pizza from Italia
Szia.meg kaphatnám én is a linkeket errõl az anyagról?
üdv: Gyüre Péter
Szia Breki!

Ma nem vagyok formában... a privi tárgytalan. Kiesik a szemem úgy bámulok,de nem vettem észre, hogy nekem címezted a listát.

<#confused>

Nagyon köszönöm, hogy megemlékeztél rólam!

Azóta nem vagyok babonás, amióta egy nyúllábat hordok magammal, amely megóv minden bajtól. http://tandera.hu http://businessmanagement.hu

Breki33
VA - Disco Instrumental (2008) DTS 5.0

Pop, Disco
2008
DTS 5.0 (tracks)

715 Mb

Тracklist:
01.Scotch - Penguins' Invasion (Instrumental)
02.Fancy - China Blue ( Instrumental)
03.Hipnosis - Pulstar
04.Bob Salton - Starknight (Instrumental)
05.Space - Secret Dreams
06.Bad Boys Blue - Lady In Black (Instrumental)
07.Laserdance - Around the Planet
08.Savage - Magic Carillon (Instrumental)
09.Giorgio Moroder - Love Theme
10.Clock - Axel F
11.Mozzart - In China (Instrumental)
12.Max-Him - Japanese Girl (Instrumental)
13.Mr. Zivago - Tell by Your Eyes (Instrumental)
14.Koto - The captain of her heart

Letibit link

Húha, sajnálom, ha nem ez az a verzió!
Nekem errõl a számról leginkább ez a változat ugrik be, mint original, eredeti változat. Más verzióm szétnézek, hogy van-e még, bár a remixeit nem kedvelem ennek a számnak, mert ez így tökéletes, ahogy én felraktam Neked.

Este leszedem otthon és meghallgatom, hogy a Tiéd miben más.
Lehet, hogy nekem is új lesz.

kaposi1
DC!<#wave><#wink>

Marika sajnos ez a verzió megvan nekem,ez nem az amit keresek.Persze nagyon köszönöm a fáradozásodat ez ügyben!Feltettem az adott verziót amit szeretnék veszteségmentesen magaménak tudni.
http://www.multiupload.com/PCYNLN3HIF
<#help><#help><#help>
Mekkora show már amit a KISS tud csinálni😄D lángoló kard<#csodalk>

Breki33
Egyben tartalmazza a korábban mutatott 703 Greatest 1980's music hit singlest (19,7 G😎

És a legfontosabb hogy átlagban kb 1 gigával jön viszonylag stabilan!
Breki33
Találtam neked egy jó kis FLAC anyagot, ha kell szólj 😛

131 GB 1423 files ! Minden szám külön , de albumokba rendezve tehát akár számonként vagy albumonként is szedhetõ.

Tracklist nagyon hosszú lenne így csak az albumcímeket mutatom.

Breki33
Azért mazoista nem vagyok 😛

Ha belegondolok, hogy akkoriban a helyi mesterfodrász ilyen fizurát készített nekem a Popcorn poszter alapján
Breki33
Lejönni lejön, de aztán hibás lett

De már sikerült másik gépen 😛
johnlennon
Hali!

Csak megjegyzem, hogy ezt a CD-t a múlt héten hozták meg kérésemre Londonból. 12£ volt.

kaposi1
"Egyébként napok óta próbálom meg leszedni ezt az albumot a Letibit-rõl"
Mi a gond vele?<#nemtudom>
Nekem elsõre jönne!

Szia Zephyr Kolléga!

Szerintem az egyik én vagyok, a másik Laci kolléga vagy tévedek?
Hidd el, én nagyon örülök, hogy megint írtál és hozzászóltál a témához.
Mint azt a legutóbbi írásomban leszögeztem, sem nem okoskodni, sem pedig kioktatni nem akartalak (és Laci hozzászólása sem ilyen szerintem), hiszen Te biztosan közelebb vagy a munkáddal/hobbiddal kapcsolatosan a zenéhez mint én!

Ha figyelmesen végigolvastad az írásomat, akkor láthatod, hogy elismerõleg méltattam munkásságodat, a "mûhelytanulmány" megjelölés meg egyfajta terminus technicus megközelítése a szakmai tevékenység kifejezésének. Vagyis helybõl nem lehet sértõ. Az, hogy ezt két "" közé tettem, ez utalás volt részemrõl arra most nem szakmai fórumon beszélgetünk (világot rengetõ) kérdésekrõl - bár én most is felszedtem némi ismeretet a jóvoltadból. Ismételten csak dicsérni tudlak. <#eljen>

"<...>én csupán annyit jegyeztem meg, hogy nem minden az, aminek látszik." - látod, itt érzem azt, hogy valami rosszul esett, holott senki (én biztosan NEM) akart okosnak látszani.
(A válaszom is annyi volt, hogy nem rohanunk ész nélkül neki a flakkok világának - vagyis igyekszünk józanul gondolkodni.)

Az is tény, hogy a "sok mindennel" nálam nem eléggé szofisztikált megközelítés, hiszen nem tudom mit jelent a "sok minden" zenei téren. Sem képzett zenész, sem profi hifis nem vagyok, így csupán az általad mutatott szamárvezetõ alapján olvasgatom a kapcsolódó irodalmat. Az info olyan mint a kosz, gyorsan megragad.

Mivel az elsõ bekezdésben leírt feltételezést alapvetõen - munkásságodból levezethetõen - igaznak veszem (vagyis profi zeneértõ vagy), a deduktivitás elvén elhiszem, hogy "a progikat átbaxxhatja bárki, de zephyr bátyót már nehezebb". És pont az én szaktudás (hiányom) miatt nem is vitattam a megállapításodat.

Az viszont tény (és ez engem vagy Lacit igazolja), hogy egy csomó anyag ezeken az oldalakon található és mint ölünkbe hullott mannaként kezeljük ezen "kincseket". Vagyis ajándék lónak... (sic!)
Ha meg az ottani lossless nem "lossless", ezt én úgy sem tudom itt (nálam) eldönteni. Így nem "láthatóan feleslegesen <#rinya>"
(Ha venném a fáradságot ilyenekre, akkor biztosan felhajtanék és zaklathatnék pár ismerõst én is az Omega Stúdióban, hogy elemezzen már egy-két számot. De minek???)

A mérleg nyelve - esetemben - inkább azt jelenti, hogy tudatalatti sokkolása a cél, nem pedig a kor elõrehaladásával egyre inkább pusztuló hallósejtek kétségbeesett hegyezése. Abban is igazat adok neked, hogy a korral egyre kifinomultabb technikák jönnek, így a 20 éves CD-technológiát már át lehet adni szépen lassan a technikatörténeti múzeumnak. (Hol vannak a szépen maguktól megfolyó réteggel forgalomba került jó öreg Philips CD-lemezek? - Nekem még van egy mutatóba...)

A 96 khz-es megjegyzésed nem volt igazán helyénvaló, hiszen a körítésbõl kiderült, hogy én 96 kbit/sec-s mp3 tömörítésrõl beszéltem, ami nálunk a rádiózásban megszokott (pl. Kossuth és Bartók Rádió "jó minõségû" rádiós archiválása), míg egyes nemzetek szinte sportot ûznek belõle, hogy csak ilyen az elérhetõ minõség. És egyes számok CSAK így érhetõk el! Sajnos. (Megjegyzem, ezen államokban ez még érthetõ is, hiszen mind a technikai szint, mint a politikai rezsim berendezkedése vagy preferenciája ezt teszi lehetõvé.)

Magamat ismétlem, ha megint IGAZAT ADOK neked az utolsó felvetésedben is, hiszen tényleg MÁS élõben dvd-audio formátumot hallgatni. Egyszer volt is ilyen élményem. (Kb. olyan, mint egy 1790-es Stradivarin hallgatni egy mûvet - ezt is próbáld ki egyszer. Hidd el, élmény ez is.)

De egy MBL Xtreme vagy egy Evolution Acoustics hangfal szett nem mindig akad otthon mindenkinél. Az Ultimate sorozatról már ne is beszéljünk (Goldmund Telos erõsítõvel), amelynek maga a kábelezése több millió forint. Általánosságban azért elmodható, hogy nem cél az extravagancia, nem is kell ilyen irányba elmozdulni. Úgy hogy tudom "mirõl vakerálsz" (sic!).

Mert ha ilyenre fájna a fogam, akkor minden zenehallgatás elõtt nekem énekelnék fel az egyes elõadók a számaikat és én ezt nem szeretném...

Remélem nem okozott gondot, hogy én is "röviden" kifejtettem az álláspontomat, hidd el, nem bántásból tettem.

Baráti üdvözlettel:

G

Azóta nem vagyok babonás, amióta egy nyúllábat hordok magammal, amely megóv minden bajtól. http://tandera.hu http://businessmanagement.hu

Zephyr Retiring
gyerekek..
(gondolom mindenki tudja, kiket szólítok most meg..)
1. elõször is, mindenki azt tölt le és hallgat, amit akar, senkinek (még nekem sem) lehet semmi köze hozzá..
én csupán annyit jegyeztem meg, hogy nem minden az, aminek látszik.
mivel kis tanítványom ezúttal még nem szólt eme témához (épp elégszer<#hehe>) így megteszem én:
mivel legtöbben sokmindennel tisztában vagytok már, annyi elég is, hogy nem minden lossless lossless.
még akkor sem, ha minden progi és fül mást mond..
mondjuk úgy: a progikat átbaxxhatja bárki, de zephyr bátyót már nehezebb<#nevetes1>
hallottam olyan "nagyképû" kijelentéseket, hogy fülre megmondják egyesek, mi az empé, és mi a lossless.
ez akár igaz is lehet addig, míg valaki profin nem nyúl egy empéjhez, mert utánna már csak a jóisten és a formátum "készítõje" tudja, hogy mi is volt eredetileg az anyag.
a tények ezek.
..továbbá..
2. a mérleg nyelve nem csupán egy-két csekkoló progiból áll, és mint azt már hangsúlyoztam de láthatóan feleslegesen<#rinya> nem is laptop és számítógép hangszórón fog eldõlni, hogy mi a high end, és mi nem..
összetett dolog ez. könnyûnek látszik, de mégsem az. mégha mások ezt a látszatot keltik is..
egyébiránt tõlem aztán hallgathattok akár 96-kbit-os tömörítést is, én inkább megmaradok a 96 khz-es-nél<#eplus2>
ahogy egyik kollégának is ecseteltem a napokban személyesen:
a sztereó szép és jó, mondjuk cd 44.1 khz-en, de mivel közel 20 éves technológiáról beszélünk, lassan ideje váltani és a jövõbe tekingetni.
akinek volt szerencséje hallani élõben dvd-audio formátumot minimum 5.1-es hangrendszeren, az tudja jól, mirõl vakerálok emitten.
akiknek meg nem, azokat tudom sajnálni, mert a zene igazi varázsa ott hallható csak igazán.
elismerem, valaha én is ilyenen kezdtem:

..és késõbb ilyenen folytattam:

..ma meg már ilyesmin diszkózom:

..és ki tudja, holnap min..

de egy biztos: a jövõ már a nyakunkban liheg.
további kellemes napot mindenkinek<#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Ken Laszlo - Hey Hey Guy nótájának több verziója is megvan de a (FIRST ORIGINAL VERSION 1983 7:36 sajnos nincs veszteségmentesbe.Aki tud segítsen,elõre is köszi.<#help><#help><#help>
okiland
Mert nem tudják, hogy melyik szám ez:
Electronicas - Dance Little Bird

Háp,háp...<#wink>

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

Sziasztok!Ezt keresném veszteségmentesbe.Breki talán tud segíteni.320kb/s feltudom tenni a maxit single ha valakit érdekel.

<#help><#help><#help>
Breki33
Nem gondoltam volna, hogy a Big Fun-t szedik le a legtöbben a Kacsatáncot meg a legkevesebben :-)

Egyébként napok óta próbálom meg leszedni ezt az albumot a Letibit-rõl

Big Fun - A Pocketful Of Dreams (2010)

Format: FLAC (image + .cue)
Bitrate: lossless
Size RAR: ~ 614 mb

Tracklist:
---------------------------
01. Handful Of Promises
02. Blame It On The Boogie
03. Can't Shake The Feeling
04. Fight For The Right To Party
05. Not That Kinda Guy
06. We're In This Love Forever
07. Why Did You Break My Heart
08. Bring Your Love Back
09. The Heaven I Need
10. Hey There Lonely Girl
Bonus tracks:
11. You've Got A Friend (Sonia & Big Fun)
12. I Feel The Earth Move (Club Mix)
13. Blame It On The Boogie (PWL Mix)
14. Can't Shake The Feeling (12" Remix)
15. Handful Of Promises (12" Version)
16. I Feel The Earth Move (The Techno Mix)
17. You've Got A Friend (Cover Version Sonia & Big Fun)
Breki33
Ravasz 😊

Csak a Booklet-en van rajta

Kiadó a hátoldalon Phantom Records 😊

Szia Norberttibort,
köszi a gyors választ, tegnap úgy látszik valami gond volt azzal az egy linkkel, de ma reggel sikerült letöltenem.

Köszi a zenét !!! <#worship><#worship>

Breki33
Ez melyik Boney M?

Az együttes minden egykori tagja Boney M. néven lép fel még ma is, hivatalos Boney M.-nek az egykori frontasszony, Liz Mitchell formációja (Boney M. feat. Liz Mitchell) számít.

Az õ honlapján és fansite-ján pedig egy szó sincs új albumról
A borító is érdekes olyan házilag összedobott-nak tûnik
Igaz 2010-es album ....de hát nem most kezték a szakmát!<#wave>

Boney M - Land Of Eternal Flame 2010

Genre : Pop
Quality : Insane, (avg. bitrate: 320kbps)
Total Time : 00:44:49
Total Sise : 102,56 MB

Tracklist:

01 Sun God Karu Chi Chi Bud-Oh Mix (4:31)
02 Felicidad America (Obama Obama) (5:32)
03 Africa Bolingo (4:44)
04 A Flame Is A Light Sonar Remix (4:07)
05 Stories Street Style Mix (5:35)
06 Josephine Baker Black Beautiful Mix (5:17)
07 The Bushman Adventure Mix (6:50)
08 Lady Godiva The City Of Coventry Mix (3:49)
09 A Moment Of Love Christmas Mix (4:21)
Boney M

Hello !! fülcsimanó
Mukodik a rapid-al volt a gond !! http://rapidshare.com/files/387877690/VA_-_New_Disco_Traxx_Vol_4.part2.rar
kaposi1
Készülhetünk rá hogy a következõ hónapban még a csapból is ez fog folyni!
De egyenlõre nekem még nagyon tetszik!<#nevetes1>

Ezt a Spanyol verziót meg keresném is!
Ha már úgy is a Spanyolok lesznek a befutók!((:

Breki33
Legyen már jó idõ

Egy kis nyárcsalogató 😊

Breki33
ok privi megy
Musachy
Megnéztem, mûködik. "norbitibit" nem sûrûn szokott válaszolni.

imo :) science fiction is science fact

Szia Norberttibort,
köszi ezt az ötlemezes válogatást.
A 4. lemez második részével valami gond van, ezt az üzenetet kapom:

You have requested http://rapidshare.com/files/387877690/VA_-_New_Disco_Traxx_Vol_4.part2.rar | 199999 KB.

The server 53.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.

Mit jelenthet ez vajon ?
Próbálkozzak késõbb - a többi 14 fájl az rendben lejött - vagy hibás volna ez az egy link ?