A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

próbáltam PINUPS-ok között keresni de úgy tûnik nem õk az elõadói az ISMERETLEN-Song2 dalnak.várok további ötleteket.
Szóhoz sem jutok!<#smile>

Köszke<#eljen>

Aztán 1 szót se!!!
Hihihi.
http://www.multiupload.com/CNQQKAW8YE<#smile>
Köszi cimbi!<#eljen>

Véletlenül nincs meg a rövidebb verzió is?

Szia Atiapu!
320 valós stereó,tessék:http://www.multiupload.com/U3NVNC165J
<#wave>
skaramanga
Szia Trend Boy!

A 2. kérésedben tudok segíteni:

Max Mix 2010 DVD

Máj némz densz, júró densz!

Sziasztok! <#wave>

Mindenkinek szép hétvégét...

Két dolgot keresnék, hátha valaki tud benne segíteni nekem.

1. A "Dobrády Ákos - Közelebb Egymáshoz" címû album borítóját...
2. A MAX MIX 2010 DVD lemezét...(CD rész, borító, meg van)

Segítséget, elõre is köszönöm.

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Sziasztok!<#integet2>

Ezt keresném 320-ban: Chicass - Manana

Kedves espirit ! Nagyon szépen köszönöm az útbaigazitást talán sikerrel járok... egyébként egy 2001 -es poptarisznyában hallotam a dalt.. Helló !
Nemtom ki az elõadó, de az egyik Vangelis szerzemény disco dance verziója amit keresel. Asszem az "Antarctica" egyik tétele az eredeti mû. Ez alapján nyomozhatsz tovább! Sok sikert Jolcsi!!! espirit 1957-es zenekedvelõ
MEDIX! Az " ismeretlen 2 " zenédre egy tippem. The PINUPS . 1980-as és 1980-es lemezük megvan, de az a szám nincs rajta. lehet, hogy nem is Õk azok , ezért csak tipp. Felraktam én is dobd.hu ra.Hallgasd meg!
http://w813.dobd.hu/audio/the-pinups-1980-03-girl-of-wood-medix-ismeretlen-2-es-eloadoja-a-dal-mas-5kcQ9LW7tV6
MEDIX! Az ismeretlen 3-as a THE MISSION "Beyond The Pale" címû zenéje az 1988-as "CHILDREN" c. albumán található.A BEAGLET is megtaláltam gépemen,aztán láttam, hogy más is megfejtette./üdv:Laci, Miskolc/
bigivan
Szevasz kedves Barátom !
Örvendek, hogy látlak errefelé, remélem, jól vagy ! A zenéket köszönöm, kaptam legalább 10 lelõhelyet, így aztán Jim Diamonddal el vagyok látva egy életre !!!
Holnap megyek Stargardenre, innen nem jön senki ??

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

köszönöm a BEAGLE MUSIC LTD segítségeket,és itt van egy korábban keresett dal eddig még nem találtuk az elõadót.ISMERETLEN-Song2
keresem az ultrasound rare remixes szériát.

01-05 http://uprius.com/view.php?id=98712

sajnos csak ennyit sikerült találnom. ha valakinek megvan a többi (van vagy 60) legyen olyan kedves és rakja ki valahová. és ha lehet ennél jobb minöségben, mert amit találtam elég borzaszto. valami magas bitrátás mp3 megfelelne. köszi szépen.
coldseed
Sziasztok!

Egy ritkaság:

A Dionne Warwick által sikerre vitt Heartbreaker ezúttal a Gibb fivérek egyike, Barry elõadásában is hallható a hamarosan megjelenõ Barry Gibb szóló Best of lemezrõl:

dalszerzõk: Barry, Maurice és Robin Gibb

Itt pedig a Barry Gibb féle verzió:
Barry Gibb - Heartbreaker (2010)

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

kaposi1
Szia!

Hátha ezek is kellenek!!

BEAGLE MUSIC LTD.-Daydream.mp3 (14.53 M😎
Download
Beagle Music Ltd. - Daydream (Mega Fox Version) '87.mp3 (23.08 M😎
Download<#wink>
Utóbbit félreolvastam Megan Fox Versionnak!<#crazya><#hehe>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Howkeddlee
Szia medix!

Neked pedig ezeket találtam: (Sajna csak 192k minõségûek,de amíg nem lesznek meg jobb minõségben,addig jók lesznek talán...<#kacsint>)

Beagle Music Ltd. - Daydream (192kbps) (6:23)

Beagle Music Ltd. - Daydream (UltraTraxx Fox Mix) (192Kbps) (10:45)

Remélem tudtam segíteni...

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

errõl van szó,és még egyszer köszönöm!
Nem mentem ennyire bele, a Discogs kiadott '88-ra egy találtot, meghallgattam, hasonlított, oszt jóvan 😊
Viszont segített megszerezni a jót 😊
kicsit pontosítok wiked belzebub:az a verzió amit én kerestem a BEAGLE MUSIC LTD-Daydream (1986)c.dala
köszönöm,megpróbálom keresni.
The Buckbeats - Daydream
kaposi1
Köszi Cimbora!<#worship>
Így már több eséllyel tudom keresni!
email-t légyszi olvasd el ha még nem tetted meg!<#integet2>

sziasztok! a vájfülüeknek még egy dal!elõadó kerestetik!ISMERETLEN-Song4
Wind 67
TRASH X - Perestroika

Csak a WAV peregjen

kaposi1
Szia István!

Nagy valószínûséggel kazin nekem is megvan!
De pontos cím nélkül megkeresni.....<#szomoru1>

Szia Laci!
Igen,de a címét nem tudom így ez vaj mi kevés.<#fejvakaras>
kaposi1
Sziasztok!

Ugye nem csak nekem ismerõs ez a Megamix?
Ha valakinek megvan vagy esetleg a pontos címét tudja légyszi segítsen nekem elõkeríteni egy cimborának!!!!<#worship>

bigivan
Szevasz Kolléga !
Igazad van, már meg is szereztem !
Köszi ....

én a 4shared-en láttam ezt a dalt.találsz belõle 320-ast is.
bigivan
Szevasztok Tagok !
Hosszú idõ után keresek én is egy dalt, amihez szép emlékeim fûzõdnek, majd ezer év távlatából is.
Ez a dal 1984 nyarán volt nagy siker a balatongyöröki Vitorlás diszkóban, ahol Vágner úr tolta a zenéket, meg a vonyarci Magyar Tengerben, ahol nem tudom ki volt a diszkós.
S amit keresek : Jim Diamond - I should have known better 1984
Ha lehetne, akkor vmi egészséges minõségben, min. 320.
Köszönettel ....

sziasztok!kaposi1 javaslatára feltettem az ISMERETLEN-Song2,és az ISMERETLEN-Song3 dalokat a dobd.hu oldalra. ha valaki akar segíteni a dalok elõadóját ill.címeit illetõen ezen az oldalon a keresõbe beírva meghallgathatja a dalokat.most tettem fel remélem müködni fog.
Musachy
Hagyd a fenébe, nem érsz vele semmit... jellemzõ, hogy mindenkinek a saját szakterülete a legfontosabb és maximumot követel, tekintet nélkül arra, hogy a gyerektõl a többi is azt várja a maga területén. Alapvetõen teljesíthetetlen mindenbõl a maximum. Ezzel csak frusztrálttá teszik a gyerekeket és elérik azt, hogy belesz.rnak mindenbe, mert nincs sikerélményük.
Jó megoldás nem igazán van, totális szemléletváltásra volna szükség az oktatásban (is).

imo :) science fiction is science fact

<#vigyor4>

Legszívesbben én is azt csinálnám, de tudom, hogy csak ártanék a csemetémnek vele.<#rinya>

Egyszerûen hozzá kell szokni, hogy az élet tele van köcsögségekkel és igazságtalanságokkal. Az iskolában a tanár olyan, mint egy munkahelyen a fõnök.

Én csak bemennék a fogadó órára 1 kis csevegésre!<#gun><#boxer>

Ja bocsánat az offért. Dehát a tanárnõknek írjam ezt le?<#fejvakaras>

Na és ma még hátravan a Márta opera tertalma is. Mert az énekóra egy rohadt fontos tárgy. Legalább mint a sz...os tornaóra.

Oki, a múlthéten szidtuk a magyar oktatást. Na most mindjárt felrobbanok, ami egyetlen egy nap alatt történt.

Gyerekemnek mondta az angol tanárnõje, hogy tanuljon meg egy párbeszédeet, meg beszéljen egy képrõl, meg emellett még mondja el egy levél tartalmát, az évvégi 5-ért. A fiam bevágta. Elmondta nekem is vagy 3x-4x. Ma feleltette, tök jól elmondta, erre a tanárnõ megkérdezte, hogy miért is felelt, Mondta neki, hogy a tanárnõ mondta, hogy az 5-ért. Erre benyögi a tanárnõ, hogy most nagyon szép volt, de ezzel az 5-el sem zárja le 5-sre. Én lehet, hogy ott robbantam volna fel.<#falbav>

A másik pedig föci. Szerintetek az jogos, hogy van 8 db 5-se, most pedig becsúszott egy 4-es témazáró, erre elõadást kell tartania az 5-ért???

Tele van a ...

Sziasztok!

okiland
"válasz erre" funkció! <#falbav><#falbav>

Kaposi Lacinak ment a #85915-re

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

okiland
....VAGY....<#wink>

Musachy
szimpla v-vel (Poveri) úgy igen

imo :) science fiction is science fact

A Vparty rendezvény-sorozat elsõ heti fellépõje a Ricchi e Poweri. Ismerõs még valakinek 😄😄😄
kaposi1
Vagy "feldobja " ide mint ahogy én is tettem ezt a számot kipróbálás miatt!!<#nevetes1>

computerguru
Igazad van,tényleg,azt a hülye download feliratot nem vettem észre,hiába még reggel volt.<#vigyor2>
Köszi!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

kaposi1
Szia!

Rákattintasz aztán a többi megy úgy ahogy máskor a rapidról!
Vagy nem???<#fejvakaras>

computerguru
Jó reggelt mindenkinek!
Nem tudja valaki,hogy lehet innen letölteni?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

okiland
Töltsd fel 4SHARED-ra, aztán linkeld be.
Ott meg lehet hallgatni.