A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszke<#eljen>#eljen>
Hihihi.
http://www.multiupload.com/CNQQKAW8YE<#smile>#smile>
Véletlenül nincs meg a rövidebb verzió is?
320 valós stereó,tessék:http://www.multiupload.com/U3NVNC165J
<#wave>#wave>
Máj némz densz, júró densz!
Mindenkinek szép hétvégét...
Két dolgot keresnék, hátha valaki tud benne segíteni nekem.
1. A "Dobrády Ákos - Közelebb Egymáshoz" címû album borítóját...
2. A MAX MIX 2010 DVD lemezét...(CD rész, borító, meg van)
Segítséget, elõre is köszönöm.
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Ezt keresném 320-ban: Chicass - Manana
http://w813.dobd.hu/audio/the-pinups-1980-03-girl-of-wood-medix-ismeretlen-2-es-eloadoja-a-dal-mas-5kcQ9LW7tV6
Örvendek, hogy látlak errefelé, remélem, jól vagy ! A zenéket köszönöm, kaptam legalább 10 lelõhelyet, így aztán Jim Diamonddal el vagyok látva egy életre !!!
Holnap megyek Stargardenre, innen nem jön senki ??
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
01-05 http://uprius.com/view.php?id=98712
sajnos csak ennyit sikerült találnom. ha valakinek megvan a többi (van vagy 60) legyen olyan kedves és rakja ki valahová. és ha lehet ennél jobb minöségben, mert amit találtam elég borzaszto. valami magas bitrátás mp3 megfelelne. köszi szépen.
Egy ritkaság:
A Dionne Warwick által sikerre vitt Heartbreaker ezúttal a Gibb fivérek egyike, Barry elõadásában is hallható a hamarosan megjelenõ Barry Gibb szóló Best of lemezrõl:
dalszerzõk: Barry, Maurice és Robin Gibb
Itt pedig a Barry Gibb féle verzió:
Barry Gibb - Heartbreaker (2010)
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
Neked pedig ezeket találtam: (Sajna csak 192k minõségûek,de amíg nem lesznek meg jobb minõségben,addig jók lesznek talán...<#kacsint>#kacsint>)
Beagle Music Ltd. - Daydream (192kbps) (6:23)
Beagle Music Ltd. - Daydream (UltraTraxx Fox Mix) (192Kbps) (10:45)
Remélem tudtam segíteni...
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Találtam neked zenéket:
Jim Diamond - I Should Have Known Better (Album Version) (320Kbps) (4:09)
Jim Diamond - I Should Have Known Better (320Kbps) (4:04)
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Viszont segített megszerezni a jót 😊
Így már több eséllyel tudom keresni!
email-t légyszi olvasd el ha még nem tetted meg!<#integet2>#integet2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nagy valószínûséggel kazin nekem is megvan!
De pontos cím nélkül megkeresni.....<#szomoru1>#szomoru1>
Igen,de a címét nem tudom így ez vaj mi kevés.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ugye nem csak nekem ismerõs ez a Megamix?
Ha valakinek megvan vagy esetleg a pontos címét tudja légyszi segítsen nekem elõkeríteni egy cimborának!!!!<#worship>#worship>
Igazad van, már meg is szereztem !
Köszi ....
Hosszú idõ után keresek én is egy dalt, amihez szép emlékeim fûzõdnek, majd ezer év távlatából is.
Ez a dal 1984 nyarán volt nagy siker a balatongyöröki Vitorlás diszkóban, ahol Vágner úr tolta a zenéket, meg a vonyarci Magyar Tengerben, ahol nem tudom ki volt a diszkós.
S amit keresek : Jim Diamond - I should have known better 1984
Ha lehetne, akkor vmi egészséges minõségben, min. 320.
Köszönettel ....
Jó megoldás nem igazán van, totális szemléletváltásra volna szükség az oktatásban (is).
imo :) science fiction is science fact
Legszívesbben én is azt csinálnám, de tudom, hogy csak ártanék a csemetémnek vele.<#rinya>#rinya>
Egyszerûen hozzá kell szokni, hogy az élet tele van köcsögségekkel és igazságtalanságokkal. Az iskolában a tanár olyan, mint egy munkahelyen a fõnök.
Gyerekemnek mondta az angol tanárnõje, hogy tanuljon meg egy párbeszédeet, meg beszéljen egy képrõl, meg emellett még mondja el egy levél tartalmát, az évvégi 5-ért. A fiam bevágta. Elmondta nekem is vagy 3x-4x. Ma feleltette, tök jól elmondta, erre a tanárnõ megkérdezte, hogy miért is felelt, Mondta neki, hogy a tanárnõ mondta, hogy az 5-ért. Erre benyögi a tanárnõ, hogy most nagyon szép volt, de ezzel az 5-el sem zárja le 5-sre. Én lehet, hogy ott robbantam volna fel.<#falbav>#falbav>
A másik pedig föci. Szerintetek az jogos, hogy van 8 db 5-se, most pedig becsúszott egy 4-es témazáró, erre elõadást kell tartania az 5-ért???
Tele van a ...
Kaposi Lacinak ment a #85915-re
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Köszi!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Rákattintasz aztán a többi megy úgy ahogy máskor a rapidról!
Vagy nem???<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem tudja valaki,hogy lehet innen letölteni?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.