A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos a képet nem engedte beszurni igy linkelek.
R-go honlap
Szia Oki,
a Thomas Forstner nincs ám elfelejtve, amit hétvégére ígértem Neked ! <#wave>#wave>
Addig jutottam el, hogy a CD-t amin rajta van, elõvadásztam a szekrénybõl.
Egy-két napon belül küldöm a számokat, de a mai napomat elvitte az Angyalbõr.<#wink>#wink>
wav 190mb
-------------------------------------
pass:isdmusic.com
szkácsátv 😄
What about the forests?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Köszönöm szépen ezt a verziót!<#worship>#worship><#worship>#worship>
http://www.multiupload.com/9WHUUGC3AS
a nevem kell hozzá, hogy kibontsd
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Az R-go lemez nincs meg, csak a Moho Sapiens.
Egyébként mi az R-go lemez címe ?
Wav-ban fog jönni a Moho Sapiens, körülbelül három óra múlva.
Akkor most mi a helyzet meg van vagy nincs meg az a bizonyos maxi lemez eredetiben?
Mert eléggé ellentmondásos dolgokat írsz ám!!
Aztán gyorsan el is vetettem az ötletet!
Szerintem nem kell kifejtenem hogy miért!
Breki, az Angyalbõrben zenéje megvan jó minõségben.
Már el is kezdtem feltölteni Neked.
Minõség?Hát serceg kicsit ,mint minden bakelit.
Faxa képet toltál ide az orrunk alá - ilyet kellene mindenkinek prezentálni a lossless feltöltései mellé <#hehe>#hehe>
Egyébként nekem is ez a maxi van a birtokomban
"Látom László nem vagy még karácsonyi hangulatban"
- jól látod, és ahogy nézem az itteni dolgokat ez igy is marad
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Tarantula"
Tito & Tarantino - After dark.Flac
Kaposi Kolléga!
Imi barátunk szépen és bölcsen fogalmazott.Arra még nem gondoltál hogy esetleg ide is meghívjad hogy fórumozzon velünk is?Vannak errefelé is barátai illetve olyanok is akik a múltban sem voltak elragadtatva a munkásságától.
Egy próbát azért megér.<#nyes>#nyes>
Látom László nem vagy még karácsonyi hangulatban.<#nevetes1>#nevetes1>
Múanyag vagy bakelit?<#hehe>#hehe>
Nekem ez van.
Andy Romano Monotones Italodisco Mix (By Trend Boy Remix)
Közel 58 perc, és azt hiszem hûen tükrözi a lényeget...
kit-kat
További szép hétvégét...
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Fülcsi, szívesn hallgatok ilyen zenét, csak elõbb jöjjön le.
És van egy orosz témájú zenei ajánlatom, 192-ben több helyen is fent van.
Azt tudtam, hogy Veres Mariska énekelt a Shocking Blue-ban, de ez a szám késõbbrõl származhat, mert egyetlen egy SB albumon sem szerepel. Azokkal talán a "bakteros" dal volt a legnépbszerûbb.
Én majd csak holnap töltöm le!
Úgy látom ez elég új ,nem?<#nemtudom>#nemtudom>
Küldöm Okinak és mindenkinek aki szívesen hallgat ilyen muzsikát, a megígért latin zenéket.
Latin hangulatok c. album letöltése (mp3 320 kbps)
Amiket most kezdett el felpakolni a fórumra 1982-tõl 1989-ig heti lebontásba!<#wow1>#wow1><#taps>#taps>
"Annak idején - az õskorban - úgy 75 tájékán hagytam abba a zenélést és maradt egy kis cuccom. Gondoltam belevágok az akkoriban még igencsak gyerekcipõben járó diszkó dologba. Egy éppen nyugdíjba készülõ DJ-tõl (ha egyáltalán volt olyan akkoriban) vettem egy komplett fény- és hangcuccot, persze a nála meglévõ zenei anyaggal együtt. A csúcs akkoriban a már említett Tesla szalagos magnó volt, abból volt nekem 2 db, meg kb. 30 órányi zene. Kinyomoztam, hogy az a Liszeczki Lacitól származik, aki a Fõ utcai Casanovában diszkózott minden éjjel! Naná, hogy megkerestem, így ez lett az elsõ forrásom. Õ kb. 2 hetente járt Münchenbe friss kislemezekért. Emellett egy másik forrást is találtam ismerõs ismerõse révén, a srác a külügyben dolgozott és akkor (azt hiszem 77-ben) ment ki 5 évre Indonéziába külügyi szolgálatra. Mint (ma már) tudjuk, Indonézia a világ legnagyobb mûsoros-kazetta gyártója. Bármennyire hihetetlen, de többször elõfordult, hogy Djakartából elõbb jött meg egy német sláger, mint Münchenbõl! Akkor álltam át a kazettára, amihez vennem kellett 3 decket. Akkoriban a PIONEER CT-506-os volt az elérhetõ legjobb gép itthon (persze dollárboltban)! Na meg persze az ismerõs diszkósokkal is cserélgettünk anyagot idõnként, de azt nem szerettem, mert sokan nem adtak a minõségre és a pontosságra. Pl. láttam olyan kazit, amin a Loverde-féle Push It To Hard így szerepelt: Lovarda-Puskin too heart!!! (no comment...)
A Komjáthy Gyuri pedig általában lemezboltosoktól és bennfentesektõl (külügyesek, üzletkötõk, kamionosok stb.) szerezte be az új lemezeket, amik felvételéért egyébként a Magyar Rádió hivatalosan fizetett! Ha jól emlékszem egy kislemez 50, a maxi 80, az LP 120 Ft volt akkoriban. De lejátszott õ még mûsoros kazettát is! Az õ érdeme tehát nem a beszerzés volt, hanem az, hogy lejátszotta a slágerzenéket is! Ezért jár neki a köszönet! Ezért volt neki kényelmes pl., hogy a Pillantást én csináltam, mert én beszereztem Milánóból az anyagot, megszerkesztettem és fel is vettem a mûsort. Legtöbbször õ már csak az adáskész anyagot hallgatta meg! Bár azt hiszem ezt csak velem kapcsolatban csinálta, mert pl. más mûsoroknál ahol más volt a mûsorvezetõ (pl. Gémesi Csaba, Cserhalmi Gyuri) ott volt a mûsorok felvételénél is. És bizony alaposan beleszólt a dolgok menetébe. Engem meg hagyott - a legelsõ idõk kivételével - nyugodtan dolgozni. Biztos azért, mert bízott bennem! Na 1enlõre ennyit errõl..."
Szia Imi,
Fritz-ról eszembejutott egy magyaros zene.
Veres Mariska, a Shocking Blue énekesnõje volt.
Legnagyobb slágere ez volt, esetleg ha megvan valakinek, jöhetne:
Moroder & Oakey-Good-Bye Bad Times <10 Touch Radiomusic Remix>10 Touch Radiomusic Remix>
http://www11.zippyshare.com/v/96987783/file.html
Mi az ,hogy saját up?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Te készitetted a rippet cd-maxiról? - netán vinylrõl digizted?
....mert ha igen,akkor oké
Egyébként a maxin NYC mix, anno mikor a listámat irtam én is hibáztam mert nem a maxiról irtam le a cimet hanem a discogsról másoltam
most javitottam ki
Üdv
Hát igen - én is örülnék annak ha az általam keresett maxik meglennének full-ban eredeti lemezrõl wavban ,hitelesen,de ez valahogy nem akar összejönni
Ha érdekel a Firenze mix itt megtalálod 320ban
http://www.multiupload.com/Z8A8W66OP1
Volume up!
Üdv
<#integet2>#integet2>
Csatlakoznék az elõttem szolokhoz, ha lehet egyben az egészet minõségben ,annak nagyon örülnék!<#wave>#wave>
Azt szeretném megkérdezni, hogy nem ismerõs-e valakinek a következõ elõadó és album:
Stefano Ianne Project - Piano Car (2010)
Van 80-as éves kötõdése, ugyanis a lemezen basszusgitározik Nick Beggs a Kajagoogoo-ból..
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Ezt én is szeretném kérni.
Köszi!
ezt énis óhajtanám, egybe, minnél jobb minõségben!<#worship>#worship>
üdv JOCI <#pias>#pias>
Danko Vs.La Camilla - Russians R Coming
1. (Radioactive Mix) (3:29)
2. (Clubrotation Mix) (5:21)
3. (Fly Over Dyc Mix) (3:54)
4. (Firenze Mix) (4:05)
5. (Orig.Mosqua Mix) (3:47)
...ezt igy nem a google találta!!! - jó vagy valamelyik verzióra <#wink>#wink>