A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a wav-os verziót töltöttem le de az nem kért Pass-t.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
'Farinás' a Radiarama is, nem flexi? Vagy nézzek utána?<#smile>#smile>
What about the forests?
Hátha valakinek még nincs meg.
Nekem még egy nagyon régi kedvencem van, Danny Keith - Keep On Music!
Szerintem ez is valami csúcs zene volt és van! Nem?
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
EXOTIC (1988)
tegnap még arcomból sírt a szél
csókjaim közt párát lehelt az éj
közelít a tél,felkapott a szél
színes alagút visz kelet felé
élj boldogan,élj más oldalán
félelembõl ne maradj tovább
ha érdekel hogy értem el
a szó tudod kevés már, egy vágy
amit akarnál elmúlt,legjobb ha újat vársz.
levelet ne írj hisz nincs miért
válasz nélkül hidegen elmentél
éjszakákon át,giccses álmokon
csontig égett gyertya a tegnapon
ha érdekel hogy értem el
ha érdekel hogy értem el
NO (1988)
sorsom út,hosszú út éjszaka és bánat
csillagfény,ó és esõ zuhog rám
csillagom fényesen ragyog harmatcsepp egy ágon
álmos fény a szemedbõl,én indulok
hajnalok és hangok,hangok hívnak engem
a fény és a szív hangjai
a fény és a szív hangjai
sorsom út hosszú hosszú út
éjszaka és bárhol,csillagfény ó és esõ várnak rám
a fény és a szív hangjai
a fény és a szív hangjai
hangok hívnak engem
hangok hívnak engem
hangok hívnak engem
hangok hívnak engem
a fény és a szív hangjai
hajnalok és hangok,ó hangok hívnak engem oh.hooo
hangok hínak engem
a fény és a szív hangjai
a fény és a szív hangjai
Terry Jacks - Seasons in the Sun. Na azt is imádom a mai napig.
Én is szeretek nosztalgiázni. És jó olvasni, hogy ebben a csapatban elég egyforma emberkék gyûltek össze. Legalábbis mindenkinek az életében döntõ szerepet játszik, játszott a zene.
Fülcsi, aranyos lehettél, ahogy másztál fel a konyhaasztalra.<#smile>#smile>
Közben eszembejutott a Happy World elõadója, Ranko.<#wave>#wave>
Nekem beugrott egy kép. Hétfõn mindig siettem haza, hogy halljam a kívánságmûsort. És akkor két kedvencem volt, amit állandóan nyomattak. Az egyik a Trans-X Living on video-ja, a másik a Dzsingisz Khan Moskau-ja volt. Meg még a Spiderman a Peter Griffin-tõl.
Meg még a ... a francba, beindultam.<#wink>#wink>
Köszi szépen nagyon jók.<#worship>#worship><#taps>#taps>
Tulajdonképpen a Boney M,vagy az Eruption megalakulása óta csapott meg a disco zene szeretete.A mai napig a nagy kedvencem az Eruption😮ne Way Ticket,nem volt olyan kivánságmûsor,amibe ne lett volna.
Aztán jöttek az úgy nevezett egy számos felvételek,az úgynevezett "fantom zenekarok",amiknek a slágerei pár évig voltak halhatóak,és aki nem rögzitette akkor valamilyen módon,nem igen tudta meghalgatni,mert utána eltüntek a sûlyesztõben.Ilyen kedvencem volt,(és a mai napig is halgatom,hála a technikának,most már azért cd minõségben)
Fantasy:The Singer Man,vagy Easy Connection - Besame Mucho Senora 1976,vagy Coconuts-Dont_Take_My_Coconuts,vagy,Resonance😮k Chicago,vagy Hot Blood - soul dracula,hogy csak egy párat emlitsek.Emlékszem ezeket a felvételeket az elsõ magnómon,ami egy mono Panasonic volt,Congress,vagy Forward,vagy Polimer kazettákon rögzitettem,és ezeket nyúztam.Aztán kaptam egy sztereo Hitachi magnót ajándékba,na abban már nem úgy szóltak,ahogy kellene,úgy hogy felkellett vennem mégegyszer õket.Sokat tudnák még én is mesélni,a régi szép idõkröl,de egyenlõre ennyi,további szép napot mindenkinek!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
A Benkõ Laci flacot hogy lehet hallgathatóvá tenni? Nekem nem sikerül.
Legyen szép napotok!
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek ! <#wave>#wave>
A zenei visszaemlékezések egészen magával ragadtak.
Annyira jó dolog régmúlt idõkön, zenéken merengeni !!
Én már óvodás koromban megfertõzõdtem, emlékszem, az óvónénik egész nap a Pop Tops-tól a Mamy Blue-t hallgatták, ez az elsõ zenei emlékem.
Aztán már csak az Abbára és a Boney. M-re emlékszem jó tíz évvel késõbb.
Apámnak volt egy néprádiója, egy magas polcon tartotta a konyhaszekrény felett. Amikor hazaértem az iskolából, a falhoz toltam a konyhaasztalt, felmásztam rá, és bekapcsoltam, jó kis tánczenei koktélokat, meg melódiakoktélokat adtak kora délután, aztán ott volt a hétfõi kívánságmûsor, az Ötödik sebesség, mind tele jó zenével.
Akkoriban még csak egy rádióújság volt, nem százféle mint most, de benne volt a részletes tartalom a tánczenei mûsorokhoz, akkoriban még nem volt magnóm, ezért kijegyzeteltem a nekem tetszõ, késõbb megszerzendõ zenéket. Több notesz is megtelt az évek alatt, jó érzés ma is forgatni a szétesett lapjaikat.
A Sweet-rõl pedig egy kunbajai építõtábor jutott az eszembe tizenöt éves koromban. A Ballroom Blitz c. számuk volt minden reggel az ébresztõ zene, hát ettõl még a holtak is felébredtek volna !!!
Anyuci finom puszijához meg édes kakaójához szokott gyerekek infarktusközeli állapotban tértek magukhoz reggelente.
Azóta is megunhatatlan kedvencem ez a zene, bár nem vagyok rock rajongó de ezt imádom:
Várom a többiek elsõ zenei visszaemlékezéseit.....csak bátran!<#wave>#wave><#wave>#wave><#eljen>#eljen>
Ha már az elsõ zenéknél tartunk, nekem Patrick Cowley Mind Warp albuma volt az elsõ olyan album, ami elvarázsolt. Emlékszem, a szomszédomban egy kamoinos srác lakott, s õ szerezte valahonnét kazin. Nem gyõztem átmásolni.😊 Aztán még nála hallottam elõször a Happy World-ot, ami most nem ugrik be, hogy kinek is a száma, de azóta is nagyon szeretem.
Ez sem rossz?!
http://www.youtube.com/watch?v=bTFCwKvlKZo&feature=related
...meg a:
Amúgy az egész album lenyûgözött. Szerintem "tõlük" ered a fény és VU méter mániám is. <#nyes>#nyes>
In Lak\'ech Ala K\'in
Nálam is hasonló a helyzet.
Nem is tudom mi volt az elsõ kedvencem 1977-ben kaptam az 1 magnót.Sanyó + 1 kazettát is akazetta 130FT volt arra bisztosan emlékszem.
Copains, Catapult, Supermax, Ryes on fire, Lokice, Mirzino Jato
mekkorákat buliztunk <#vigyor2>#vigyor2>
Kíváncsi lennék, kinek melyik zene volt az elsõ amire emlékszik, azóta is nagy kedvence és ugrott be az isteni szikra, hogy most már zenét kell gyûjtenie.
Én talán 78 nyarán iskolatáborban voltam a balcsin ahol hallottam a Bouzouki Disco Band - Disco Bouzouki és Dee Dee Jackson - Meteor Man számát, azóta megszállott vagyok
<#falbav>#falbav>
Csak a WAV peregjen
Mert azzal aztán igazán nagy örömet okoznál Fülcsinek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bloody Mary, Roberto Montekristo, The Sweet, Judy Cheeks, Road, Peter-Sue & Marc, Kati És A Kerek perec, ect... Na látom holnap 70'es napot kell tartanom a szomszédok örömére.
És majd elfeledtem VERONIKA UNLIMITED-et <#vigyor5>#vigyor5>
Csak a WAV peregjen
Akkor egy klasszikus discó sláger a 70-es évekbõl:Johnny Wakelin - In Zaire -Flac
Már régóta bejelentkezés nélkül járok erre.Most olvasom a priviket , akinek kell még a Belle Epoque jelszó jelezzen. Bocsi.
Sziasztok. Szép délutánt mindenkinek. Ha már benne vagyunk a 70-es években én is mutatok egy kedvenc zenét ha esetleg nem lenne meg.
Teach In: The Robot , http://www.multiupload.com/CDF1X205EG .
Remélem tetszeni fog.
jó töltést hozzá!<#wave>#wave><#eljen>#eljen>
In Lak\'ech Ala K\'in
Hányszor jártam én úgy, hogy kerestem, és megvolt!<#bee1>#bee1>
\"Kertváros: Próbálj valami olyat tenni, amit a szomszédod nem vesz észre. Ha sikerül: csodát tettél.\" (Vavyan Fabble)
Két megunhatatlan kedvencemet ajánlom mindenkinek, aki a hetvenes évek eme zenei világát szereti:
Donna Hightower - If you hold my hand (flac)
Donna Hightower - This world today is a mess (flac)
Sajnos ritkán van lehetõségem kedvenc idõtöltésemnek hódolni és akkor is csak rövid ideig!! Jövök-megyek,mint a forgó szél!
Veled mi újság??
fr
Csak a WAV peregjen
In Lak\'ech Ala K\'in
Kedves barota Grant Miller 2010-es mix- innen http://frenky702.multiply.com mp3 320 300-400 kb/pm (4 perc) vagy http://www.megaupload.com/?d=U284PWH0 WAV.
fr
Kötelezõ beszerezni!<#nyes>#nyes>
I Love Disco Diamonds Collection Vol. 1-50
Nekem 4-5 óra alatt lejött és elsõ "füllentésre" az aminek mondja magát.
In Lak\'ech Ala K\'in