A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem megvan eredetiben a Maxi Disco 5 magyar kiadásban. Az egyik barátomnak német kiadásban. Mindkettõ Hargittay-s. Összehasonlítottuk. Csodák csidája, a német kiadás jobban szól!<#wow1>

\"Kertváros: Próbálj valami olyat tenni, amit a szomszédod nem vesz észre. Ha sikerül: csodát tettél.\" (Vavyan Fabble)

kaposi1
Szia Oki!

Okés én sem szoktam analizálgatni, de ez a sorozat már régóta böki a csõrömet hogy miként is sikerülhetett ilyenre.
Az ha valamit letöltök és nem olyan mint aminek írták, az benne van a pakliban.
Viszont egy kiadó lemeze legyen az amiért fizetek.
Téma lezárva részemrõl (egyenlõre)!

Várom a HQ guruk véleményét.

Addig is küldök neked egy emészthetõ verziót egy klasszikusból hátha ez nincs meg neked.

05 - TNT - I Like Chopin (40.48 M😎

Download

<#wink><#crazya>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

okiland
Szia Laci! <#wave>

Amennyiben akarjátok nyugodtan analizálgassátok.
Elhiheted, abszolút nem fogok ez miatt megsértõdni.

Viszont egy ami tény, és nekem ez a fontos.

Nem rendelkezek otthon több százezer forintos hi-fi rendszerrel, valamint a gépemen sincs fenn semmi progi amivel analizálgathatom a különbözõ megvett cd-ket.
Ehhez se idõm, se kedvem, se energiám nincs.
Én a zenéket többnyire útközben az autóban hallgatom, ahol nem nagy gond az, ha a Hargitay féle cd-k minõsége (szerintetek, és ezt el is fogadom) nem üti meg azt a szintet ami elvárható.
Viszont az én KIS igényemnek megfelel.
Ill., ha ezek a cd-k gyengébb minõségûek, akkor is megveszem, mert ennyi pénzért inkább megveszem, és nem fogok vele szórakozni, töltögetni, kiirogatni, borítót nyomtatgatni stb.

Mindezek ellenére az ajánlatomat továbbra is tartom, és ha valakinek kell a többi rész, amint megkapom azt is közzéteszem.
Lehet, hogy másnak így is megfelel.

Üdv.
OKI

U.i.: Kíváncsi lennék rá, hogy mindehhez mit szólna a kiadó? <#nemtudom>

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

kaposi1
Hát ha elküldöd nekem wav,Flac,Ape formátumba akkor szívesen.

A kedvemért valaki megnézné a Disco Service - Lucifer lánya is ilyen-e?

\"Kertváros: Próbálj valami olyat tenni, amit a szomszédod nem vesz észre. Ha sikerül: csodát tettél.\" (Vavyan Fabble)

kaposi1
Elõre szólok nem szeretnék vitát indítani ebbõl a témából,
max kultúrált beszélgetést.
De
Jó lenne már egyszer és mindenkorra tiszta vizet önteni a pohárban, hogy mi is az igazság ezzel a Hargitay sorozattal kapcsolatban.
A cool Edit Pro szerint ez bizony siralmas minõség.
David Lyme Megamix-e volt a kísérlet tárgya, mert azon látszik a legjobban, legalább is a kép alapján, hogy itt valami nincs rendjén.<#szomoru1>
Ezért megkérek valakit aki igazán ért ezekhez az analizálásokhoz ( Pl: Dióka, Mike, Wescone )hogy a feltöltött számot ami Oki lemezérõl származik ami ugye eredeti, tesztelje már le nekünk.
Mert ezen kép alapján én bizony nem rendelném meg tõlük a további lemezeket.
Elõre is köszi szépen!<#worship><#worship>

02-David Lyme _ Megamix.wav (57.45 M😎
Download

Jó 2 részben is, majd összeillesztem.

cucurbia
Keresem.
Mivel ugy tudtam a gigolo megvan csak most nem találom,igy vagy én vagyok már szenilis,és nincs is meg vagy csak turni kell a házat a számozatlan cd-k közt.Sajnos a másik számukat én nem is ismertem.

cucurbia
az a baj,hogy ez dupla a4-es nagyság és én csak két részletben tudnám,mivel a scannerünk max a4-as😞(

Sziasztok!
Egy képet kérnék: a Modern Hungária: Szív, zene, szerelem c. albumának elsõ borítóját beszkennelve, jó minõségben, legalább 500x500-as felbontásban.
Köszi!

Frenky70
Szívesen

fr

Kelemen73
Köszönöm szépen!<#worship>

Frenky70
kaposi1
Direkt azért töltöttem le ezt a lemez mert azt hittem ez a verzió lesz az.
De sajna nem nyert.
De attól függetlenül még nagyon jó ez a magyar csapat<#wow1>lemeze.
INFÓ

Kelemen73
Még egy kérésem lehet?

Nincs meg véletlenül jó minõségben valakinek?

THX

bigivan
Szerintem a DUBLINERS nevû zenekar játszhatta ezt a verziót nagy valószínûséggel !
Amúgy szívesen !
<#integet2>

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Kelemen73
Köszönöm, nagy segítség volt! <#worship>

okiland
Az asszony kinyír!! <#schmoll2><#shakehead>

Most jutott eszembe, hogy azért nem akadt a kezembe a többi rész, mivel azok nekem is csak a netrõl leszedett 320-as verziókban vannak meg.
A 4-5-6-7-8-9-es részt most rendeltem meg. <#violent><#smile>

Egyébként mindig a Hargent Médiától közvetlenben rendelek.

bigivan
Szevasztok Tagok!

Mikor jönnek ki a táncosok az ajtón. ott örök kedvencem, a jó, öreg Tom Waits egyik örökbecsûje szól. A fõdal az kétségkívül a legismertebb, legpopulárisabb ÍR népdal, amit szerintem a világ összes zenésze életében legalább egyszer sicher, hogy eljátszott. Hogy ezt pont ki játszotta meg nem mondom, de nem lesz egyszerû kinyomozni, pont a népszerûsége miatt. Még olyen, teljesen más zenét játszó zenekarok is mûsoron tartják, mint a Metallica, Thin Lizzy,Rory Gallagher stb. ( Egy részük csak tartotta. ) Címe: Whisky in the jar.
Az utolsó pedig Red nex - cotton eye joe.

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

kaposi1
Szia Oki!

Most nagyon kíváncsi leszek a te feltöltésedre.
Ugyanis nekem is megvannak ezek a lemezek, csak annak ellenére hogy lemezboltból lettek elhozva, ezeken bizony jó pár mp3-as felvétel található!!!!<#duhos2>
Nem tudom neked mi a forrásod, de éppen ezért nagyon érdekel hogy mi lesz a teszt eredménye.
Direkt végignéztem hogy mik a bibis felvételek nálam, hogy viszonyítani tudjak.

Valahogy én sem tudom mít kezdjek a frenky702multply mpg-jével
Mármint a Grant Miller - Best Of - The Maxi-Singles Hit Collection (2010).rar
okiland
Én ritkán hordok inget... <#circling><#wink>

Sziasztok.
mflex
Gyerekek! 😊)
Tegyetek legyetek szívesek /fõleg a több karaktert vésõ hozzászólók/, a mondataitokba vesszõt és utána szóközt rakni, mert egyszerûen olvashatatlan, amit írtok, nem igaz, hogy olyan nehéz lenne...

Akinek nem inge....bla bla bla 😊

What about the forests?

okiland
Szia Gyurep!

Nem felejtettelek el, csak az elmúlt napokban (szombat óta) nincs otthon netem.

Három részt megtaláltam, (a többit a kedves feleslegem elásta valahova a lakásban) ezeket WAV-ban elkezdtem felnyomni.
Az elsõ rész teljesen felment, meg a második félig, de azóta nem tudtam intézni.
Ma behoztam a melóhelyre, hogy feldobom, de itt sem megy.

Adom az elsõ rész linkjeit:

001
002
003
004
crc

MAXI DISCO Vol.1.

1. ROCKY M – Fly with me to Wonderland (maxi)
2. DAVID LYME – Megamix
3. FACTS & FICTION – Melody D’Amour
4. MAX HIM – Melanie (maxi)
5. SILENT CIRCLE – Danger Danger (Racing –maxi-mix)
6. CARRARA – S.O.S.Bandido
7. BISQUIT – Zoo Zoo (maxi)
8. VERONIQUE – Jungle Man (Afrikan man) (maxi)
9. KAY FRANZES – Shadow in the Night (maxi)
10. FANCY – Turbo Dancer Remix
11. THE TWINS – Face to Face, Heart to Heart (maxi)
12. MONTE KRISTO – The Girl of Lucifer (maxi)
13. AZUL Y NEGRO – No tengo Tiempo (Remix maxi)

Holnaptól eltûnök, egy hét szabi, de a ha kevés lehetõégem is lesz, azért megpróbálom feldobni a többit.

Üdv!

kaposi1
Azt kellene kideríteni melyik Hétszínvirág óvodában készült ez a felvétel.

Én próbálkoztam vele de sajnos elég gyakori név.
Nézegettem a fényképeket az ovik udvaráról hátha felismerem a helyszínt de sajna nem megy.

Amúgy példaértékû az olyan kollektíva ahol a szülõket ilyen produkcióra rá tudják venni!<#eljen><#taps>

Kelemen73
Sziasztok!

Lenne egy újabb kérésem hozzátok!
Az alábbi videó aláfestõ zenéjének elõadóját és címét meg tudná valaki mondani?

A segítséget elõre is köszönöm!

Kelemen73
Sziasztok!

Újabb kéréssel fordulok hozzátok!

Meg tudná valaki mondani a következõ videó aláfestõ zenéjének címét és elõadóját?

Köszi elõre is a segítséget. Szép napot!

Na jó, visszafogom magam ...

Ez jópofa történet!<#wave>

Nekem 2 idõszakom jutott eszembe az életemben, amihez 1-1 zenét tudok kötni.

Az egyik egy általános iskolai kiránduláshoz kötõdik. Volt egy osztálytársam, aki mindig Yazoo-t hallgatott. És akkor engem is nagyon megfogott Clarke zenéje és Moyet hangja.

Aztán a szakközépben az egyik tornaóra elötti beöltözkedés közben egy srácnak Boytronic-ja volt. Akkor pedig a Luna square ragadott meg és a Red chips.
Azóta is szeretem mindkét együttes muzsikáját...

Ej a régi szép idõk. Amikor a szünetekben a Bravo újságon éltünk. Mindig azt lapozgattam. Persze amikor már a Playboy uncsi volt.<#wink> Mert hát ugye kellett adni a cooltúrára is.<#smile>

Fülcsi örülök, hogy ilyen hamar sikerül kutyust szerezni!<#smile>

Legyen benne nagyon sok örömöd!!!!<#szeret>

Jó reggelt MIndenkinek!<#integet2>

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek !!
Köszönöm a vigasztaló szavakat kutyus ügyben.
Vasárnap érkezik az új családtag, egy nyolc hetes német juhász kislány.

Szia Wescone,
köszönöm a felajánlást, ha le tudod szedni a 2 Super videóról a zenét, azt nagyon megköszönném, egyelõre ezzel is beérném, én ugyanis nem értek az ilyesmihez !! Nagyon köszönöm elõre is !! <#worship><#worship>

Szuszidi
Szép reggelt!
Ha már nosztalgia akkor valamikor talán 1983-ban vagy 84 elvállaltam egy iskolai farsangi bált. Kompletten szõrüstöl - bõröstül. Ott esett meg a sztori nagyon új zene volt a laid back - elevator boy. Ugye 80 as éveket írunk egy farsang azé farsang volt jelmezzel meg seprû tánccal meg miegymással. Lényeg a lényeghez ez a zene többször forgott azon a napon ugye délelõtt az alsós délután a felsõs farsangon. Szülök gyerekek vegyesen mint a jó fajta befõttben. Más vége fele járt a mûsor volt keményen vagy 20:50 perc mikor is mondom a társaságnak van még fél óra vissza várom a kívánságokat kit szeretnétek hallani azt játszom amikor is oda jön egy 5 éves forma kisfiú és mondja õ a lisztes fiút szeretné hallani. Nézetem a haverra ö meg rám max lisztes zsemle volt nem fiú. Telt az idõ s egyszer csak leesett mit is szeretne a csöppség hallani hát a Liftes fiút. Dõltünk a röhögéstõl. Rég volt szép volt.

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Sziasztok!

Keresnék egy anyagot, hátha valakinek meg lenne jó minõségben. Régóta üldözöm ezt a lemezt, de eddig nem sikerült fellelnem...

Errõl lenne szó...

Egy másik változatot, mely nem ezen a bakeliten lett kiadva, viszont feltudok ajánlani:

Charlie Calello Orchestra - Sing Sing Sing (Original 12'' Mix)

Segítséget elõre is köszönöm...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

AlterEgo5561
Sziasztok! Fülcsi! Emlékül nézd meg a Kutyavilág (Fluke) c. filmet...

kaposi1
Errõl a sajnálatos dologról ami Fülcsivel történt már beszéltünk priviben.
Sajna az a boldogság amit a kutya szeretetben tud adni csak 10-15 évig tart.
Nálam ez az idõ még csak 12 hete kezdõdött.<#szeret>
Úgy tudom Fülcsi is egy kiskutya beszerzésérõl döntött.
<#taps>

Wescone
Ha megfelel egyelõre, leszedhetem a videók hangját...

In Lak\'ech Ala K\'in

Nagyon sajnálom fülcsikém!<#rinya>

De szerintem gyorsan szerezned kéne egy helyes kutyakölyköt. Õ biztos enyhíteni tudja bánatodat.
Tudom, hogy a zene, a növényeid, a könyvek, filmek és a kutyus az igazi életörömöd. És ha ebbõl valami kiesik, az nagyon tud fájni, fõleg ha olyan jólelkû az ember, mint Te vagy!

bocs srácok az off-ért! De szerintem egy jó kis csapat vagyunk mi!<#szeret>

Ez jó !!! <#nevetes1> <#wave><#wink>

Atikám, ma nehéz napom volt, azért tûntem el.
És megelõzõleg nehéz hétvégém.

Szombaton meghalt az imádott német juhász kutyusom.
Vigasztalhatatlan vagyok. <#rinya><#rinya><#rinya>

Fülcsi ma úgy eltüntél, mint süni a szögeskerítésben.

Ki keresi Grant Millert? Itt vasedény.<#smile>

mflex
Ha ez most nekem jött, akkor szívesen, csak a VÁLASZ ERRE szarra kattints már. =)

What about the forests?

mflex
Te mirõl beszélsz?
Én, mindig segítõkész vagyok, kivéve, amikor nem, meg amikor már felbasszák az agyam!<#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Hello cimbi!

Igen tudtam, hogy ebben a videóban is õ van, engem jobban érdekelne, hogy a (nekem) baloldali szintinél ki áll, mert az is valami italodisco elõadó, de nem tudom hova tenni.

What about the forests?

Ha valakinek meglenne a Supertõl a Gigolo és a Hello tiger, örömmel venném, ha feltöltené bármilyen minõségben, egyelõre ugyanis nem találom. <#szomoru1><#nemtudom>

Köszönöm szépen!

<#wave><#eljen><#eljen><#eljen>

Wescone
<#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

shirak
Szia mike<#wave>

Néhány válogatás albumon így E betûvel is láttam.
Sajna Alfons barátunk nagyon eltûnt az italo-euro stílusból miután elénekelt jópár nagy zenét és megírt illetve komponált még annál is többet. Wazze maradhatott volna még.
<#sir>

a sárga zakós...

Play it loud!!