A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Mivel régen jártam erre, kicsit visszaolvastam.
Ez a Hargittay Gábor nevû ember és áldásos tevékenysége(i) felháborított.
Mondjuk én semmilyen formában nem ismerem õkelmét, valszeg az eltérõbb érdeklõdés miatt sem.
Viszont láthatóan több zenebarátot lóvá tett az illetõ.
Egy fura párhuzam tódult az újvégeimre:
Az amerikai, a nyugat-európai és a távol-keleti számítógép gyártók-forgalmazók a számítástechnika megismertetése címén rengeteg használt, ócska, szemétre való PC-t szállítanak Fekete-Afrikába és egyéb más fejlõdõ országba. A gépek 80%-a gyakorlatilag használhatatlan, veszélyes hulladék.
Össze toldozzák a szemétre való gépeket és eladják a lakosságnak, hogy nesze számítógépezz te barom. Hatalmas pc hulladék telepek vannak ezeken a területeken.
Kb igy viszonyúlhat ez a Hargittay nevû lény a vásárlóihoz is...nesze zene...
imo :) science fiction is science fact
Simply Red - Greatest Hits (East West Records) 1996
01 Holding Back The Years
02 Money's Too Tight To Mention
03 The Right Thing
04 It's Only Love
05 A New Flame
06 You've Got It
07 If You Don't Know Me By Now
08 Stars
09 Something Got Me Started
10 Thrill Me
11 Your Mirror
12 For Your Babies
13 So Beautiful[url]
14 Angel
15 Fairground
Download1
Download2
Download3
Download4
Download5
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
imo :) science fiction is science fact
A Simply Red-tõl ezeket tudom adni wav-ban a felsoroltakból, hamarosan feltöltöm:
Stars
Holding back the years
If you don't know me by now
A Perfect love és a Sunrise nincs meg sajnos. Pedig nekem is jól jönnének !! <#szomoru1>#szomoru1>
Jut is eszembe, a "Holding Back The Years", "Stars", "If You Don't Know Me By Now" és a "Sunrise" jöhetne "jóban" ide mert elfér. <#ravasz1>#ravasz1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Megunhatatlan, és pont.
A riporter azt kérdezte, miért ilyen ritkán, miért ilyen kevés lemezük jelenik meg. A válasz lényege a következõ volt: így is eléldegélnek valahogyan a zenélésbõl. Amennyiben úgy érzik, sikerült valami jobb albumnyi új számot összehozni (meglátogatta õket az ihlet vagy a múzsa), akkor stúdióba vonulnak. Ha ez öt évenként, vagy még annál is ritkábban következik be, hát akkor jelenik meg új album.
Nekem szimpatikus ez a gondolat, megfogadhatta volna néhány masik (magyar)zenekar és elõadó is ezt, mielõtt aláírt egy olyan szerzõdést egy kiadóval, hogy évente (vagy annál is gyakrabban) összehoznak egy lemeznyi - mondjuk úgy - anyagot, mondjuk öt éven keresztül. És akkor elõvették a kaptafát...
Gondoljon mindenki azokra a "mûvészekre", akikre akar!
Lenne egy off kérésem a tagok felé: keresném a következõ zenét tûrhetõ minõségben:
Megjegyzés: a Simly Red-et úgy-ahogy ismertem, de a stílus alapján nem ismertem fel, amikor a dal elõször hallottam, hogy õk az elõadók.
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Demis Roussos: Dorogoy Dlinnoyu (feat. Sergey Penkin)
Ima féle francia változat
In Lak\'ech Ala K\'in
Szia Codigoro,
köszönöm a Babe lemezt !<#taps>#taps><#worship>#worship>
\"Kertváros: Próbálj valami olyat tenni, amit a szomszédod nem vesz észre. Ha sikerül: csodát tettél.\" (Vavyan Fabble)
http://www.multiupload.com/Z5YAC9JA84
Szia Atikám,
ja végül is a Marx & Spencer is egy duett, ha így nézzük, erre nem is gondoltam !!
Jó hétvégét kívánok nektek Visegrádon, nem akarlak elkeseríteni, de itt most söpört át egy vihar és szombat-vasárnapra is elég mozgalmas idõt jósolnak...
Nem, hanem én is a Marx&Spencer-re gondoltam. Nekem egy eredeti italodisco válogatáson (dupla cd) van rajta.
De ez biztos a tök eredeti, és az bizti másnak is megvan.
Fülcsi, tök jó hétvégém lesz. Holnap megyünk Visegrádra Ildivel, hétfõig ott leszünk!<#wink>#wink>
Ha a net is úgy akarja!
<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
Lacikám, nagyon szívesen Neked is !!!<#wave>#wave><#wink>#wink>
Kérném szépen Kim Wilde-tól a Take Me Tonight-ot
Köszi!
\"Kertváros: Próbálj valami olyat tenni, amit a szomszédod nem vesz észre. Ha sikerül: csodát tettél.\" (Vavyan Fabble)
Atikám, a Stay c duettrõl esetleg Pierre Cosso és Bonnie Bianco közös dala ugrik be nekem. Talán Neked is ez rémlet...
De kiderült idõközben, hogy Musichunter barátunk nem erre a szentimentális zenére gondolt.
Köszi!<#worship>#worship>
Szia Musichunter,
itt a gyûjteményedbe egy különleges verzió:
Stay (Matiz Remix) - Marx & Spencer (wav)
Ezt keresem minden variációban!
Na akkor ezt keresném jóbb minõségben ha lehet!
Köszönöm Italograbber!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?
Egybõl http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105