A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz, láttam én már falun pöstit<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
valszeg már rég trombózist is kaptam volna<#nevetes1>#nevetes1>
de azé a napirendedet tolhatod<#whatever>#whatever>
mármint ha nem netezel éppen<#vigyor>#vigyor>
mert abban aztán a világért sem zavarnálak.
inkább alvás, xarás és baxás közben, mint ahogy velem is tették tegnap<#hehe>#hehe>
igaz, akkor nem örültem ennyire neki..
Azért nem gondolod, hogy leírom a teljes napirendem...<#wave>#wave>
imo :) science fiction is science fact
Blue System - 6 Years 6 Nights - 2010 By DJ Modern Max (Remixes) (2010)
MP3
CBR 256 kbps
48 MB
Tracklist:
1. 6 Years - 6 Nights`2010 (New Eurodance Mix By Dj Modern Max)
2. 6 Years - 6 Nights`2010 (New Extended Eurodance Mix By Dj Modern Max)
3. 6 Years - 6 Nights`2010 (New Classic Mix By Dj Modern Max)
4. 6 Years - 6 Nights`2010 (New Fast Instrumental Mix By Dj Modern Max)
5. 6 Years - 6 Nights`2009 (Eurodance Mix By Dj Modern Max)
Itt
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Szia Breki,
köszönöm a Modern Talking DJ Starky mixeket, nálam telitalálat. <#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps><#worship>#worship>
Nos,senkit nem érdekelnek a lemezeim? (#88327 - #88328) <#confused>#confused>
Aki visz mindent,az kedvezményt kap...<#worship>#worship>
Várom a jelentkezõket priviben!
Köszönettel! Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Ezt most találtam:
Juan Martinez & C.C.Catch - Unborn Love
1. Unborn Love (Radio Version)
2. Unborn Love (Extended Mix)
3. Unborn Love (Millennium Style Edit)
4. Unborn Love (Millennium Style Remix)
5. I Can Lose My Heart Tonight 2010 (Radio Edit)
6. I Can Lose My Heart Tonight 2010 (Extended Mix)
Link
Most sem sikerült, de már megszoktuk. <#papakacsint>#papakacsint>
In Lak\'ech Ala K\'in
Remélem jó helyre katt😊))))))
VA.-.Die.Deutschen.Top-Hits.Der.80er.1983 rajta van
01. Nena - 99 Luftballons.mp3 5.3 MB
02. Geier Sturzflug - Bruttosozialprodukt.mp3 4.2 MB
03. Trio - Turaluralu - Ich Mach Bubu Was Machst Du.mp3 5.3 MB
04. Ukw - Hey Matrosen.mp3 4.3 MB
05. Frl. Menke - Tretboot In Seenot.mp3 4.3 MB
06. Nino De Angelo - Ich Sterbe Nicht Nochmal.mp3 5.2 MB
07. Hubert Kah - Einmal Nur Mit Erika.. (Dieser Welt Entfliehen).mp3 4.4 MB
08. Roland Kaiser - Die Gefühle Sind Frei.mp3 6.1 MB
09. Gitte Henning - Lampenfieber.mp3 5.1 MB
10. Jawoll - Rendezvous-ich Hab' Dich Seit Langem Nicht Gesehen.mp3 5.5 MB
11. Hoffmann & Hoffmann - Rücksicht.mp3 4.5 MB
12. Udo Lindenberg & Sein Panikorchester - Sonderzug Nach Pankow (Chattanooga Choo Choo).mp3 4.9 MB
13. Andy Borg - Weil Wir Uns Lieben.mp3 5.2 MB
14. Relax - Marie.mp3 4.5 MB
15. Nicole - Ich Hab' Dich Doch Lieb.mp3 5.2 MB
16. Willem - Wat!.mp3 4.6 MB
17. Spider Murphy Gang - Mir San A Bayrische Band.mp3 4.2 MB
18. Ingrid Peters - Afrika.mp3 4.9 MB
19. Tommy Steiner - Die Fischer Von San Juan.mp3 5.7 MB
20. Gänsehaut - Karl,der Käfer.mp3 4 MB
Die Deutschen Top-Hits Der 80er - 1983.txt 915 Bytes
die_deutschen_tophits_der_80er_1983-back.jpg 217.6 KB
die_deutschen_tophits_der_80er_1983-cd.jpg 151 KB
die_deutschen_tophits_der_80er_1983-front.jpg 191.4 KB
"Mellesleg eddig 8 file-t daraboltam fel,de nekem elõadoval és cimmel együtt hozta létre a keletkezett zenéket."
Ennek akkor utána nézek még!
Nálam nem írt ki elõadót eddig, pedig olyan CUE-t nyitottam meg amelyrõl tudtam, hogy az elõadókat is tartalmazza és, hogy a "Medieval" helyesen kezeli mindet.
In Lak\'ech Ala K\'in
5. From the value of the rating depends on something?
A) on the value of the rating depends on the number of allowed concurrent downloads!
Rating 1 or higher - 100 torrents a day
> Or = 0.5 to 1 - 50 torrents per day
from 0.3 to 0.5 - 10 torrents per day
<0.3 - up to 10 torrents a day, depending on the number taymbonusov:
- In the absence taymbonusov can not download more than 3 torrents per day
- If taymbonusov - for each subsequent torrent in excess of 3 write off 10 taymbonusov.
"Total downloads" at least 5 GB - up to 10 torrents a day, depending on the number taymbonusov:
- In the absence taymbonusov can not download more than 3 torrents per day
- If taymbonusov - for each subsequent torrent in excess of 3 write off 10 taymbonusov.
😎 If the rating of more than 0.3, then taymbonusy remain recorded in the same way (to accumulate in the seeding and written off when downloading), but the restrictions do not affect.
😎 relizerom downloaded the torrent from its distribution does not appear on TB, and download the contents of the torrent of his release on the rankings.
Be careful: 0.30 = 0.3 and not equal to 0.03
Warning:
0.3 is equal to 0.30 and not equal to 0.03
0.3 greater than 0.29
0.07 less than 0.3, and 0.3 less than 0.7
Nem tudom miért, nekem sosem írt ki ilyet.
Esetleg még mutasd meg a statisztikádat.
Akinek én itt megcsináltam a reg-jét írhatna nála is van-e ilyen.
Вы уже исчерпали суточный лимит скачиваний торрент-файлов
Ваш текущий лимит: 3 в день
Вернуться в тему
Вернуться на главную
БЕЗЛИМИТка 695 рублей в месяц (с НДС!) Исходящие БЕСПЛАТНО!
ПЛЕЕР.РУ ФОТОАППАРАТЫ, ПЛЕЕРЫ, GPS, СОТОВЫЕ... И НИЗКИЕ ЦЕНЫ
A másikra már mondtam, mutasd meg mit ír ki akkor tudunk segíteni.
Egyébként milyen klienst használsz:
Igy viszont kicsit zavar az a 3 torrent után fityisz mutogatás.
Mellesleg eddig 8 file-t daraboltam fel,de nekem elõadoval és cimmel együtt hozta létre a keletkezett zenéket.
Esetleg ha Neked megvan lennél olyan kedves hogy felraknád.
Szeretném a gyûjteményemben látni mert nagyon kerestem már.
További szép napot mindenkinek!
Fel van telepítve ...hopp már jön is a múzik!!!
KÖSZÖNÖM EZT AZ INFÓT
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Örülök hogy tetszik,szerintem is érdemes volt lekínlódni.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
..."A lényeg annyi, hogy a paraszt elmegy a DropBox oldalára".....
"A 2008-ban indult adatfelhõkön és fájlszinkronizáláson alapuló szolgáltatás gyors, egyszerû és megfelelõ tárhelyet biztosít arra, hogy akármit akárhol beleapríthassunk az erõlevesbe.
A lényeg annyi, hogy a paraszt elmegy a DropBox oldalára, letölt egy aprócska kis kliensszoftvert, feltelepíti (regisztrál, ingyen persze) és bámmmm: van 2 gigája onlány. A program létrehozat velünk egy mappát magának a merevlemezünkön, ami pontosan az online tartalmaink mása. Eleinte van egy Photos meg egy Public könyvtár a saját Dropbox mappánkon belül, értelemszerûen egyikbe képeket tehetünk akár (törölhetjük is persze), másikban pedig a megosztani kívánt tartalmakat rakhatjuk.
A kliens futás közben a tálcán mutogatja magát ikonformában, sarkában kis pipával, ha minden oké, vagy nyilacskákkal, ha épp feltöltünk valamit. Feltöltéshez nincs más dolgunk, mint behelyezni a kívánt fájlt a program mappájába (azon belül akármilyen kacifántos könyvtárszerkezeten keresztül akár), és várni, míg a Dropbox szinkronizálja a merevlemezt az online tárhellyel. Persze ezt csak akkor teszi, ha fut a kliens.
Ha hirtelen felindulásból bezárnánk feltöltés közben a programot, nem kell aggódni, ha újra elindítjuk a szinkronizálás nem kezdõdik elölrõl, ott folytatjuk, ahol abbahagytuk.
Azokat a fájlokat, amiket a Public könyvtárba tettünk, egyszerûen megoszthatjuk akárhol, akárkivel: a kliens beépül a fájlkezelõ helyi menüjébe és az állományunkra jobbklikkelve a DropBox pont alatt már másolhatjuk is a linket.
Úton lévõknek sem kell aggódni, kliens van már iPodra, iPhonera, iPadra, BlackBerry-re, Androidra, többek között. Bármilyen eszközön is használjuk a klienst, a feltöltött tartalmat mindenhol elérhetjük majd a szinkronizálás miatt: a weben, otthoni gépünkön és okostelefonunkon egyaránt.
Én azért szeretem, mert:
- Ingyenes, gyors regisztrálás
- 2 giga kezdõ tárhely
- Pofonegyszerû és hatékony használat
- Közvetlen adatelérhetõség
- Nincs méretlimitálás a “feltöltött” tartalmakat illetõen
- Nem törlõdnek fájljaink ha nem töltik le õket
- Referral-rendszer: hívhatunk meg másokat is, hogy használják a szolgáltatást, és ha ezt rajtunk keresztül teszik, 256 megabájt plusz tárhelyet kapunk (egészen 8 gigabájtig, így tehát összesen 10 gigát kaparhatunk össze magunknak)"
Ez alkalommal a Mike Platinas & Javier Ussia - Disc·Jockey Mix (Let's Go To The Mix elsõ két mixével teszteltem
Elsõ szám közvetlenül a Drop-box kliensel ment fel
az eredmény a következõ
Mike Platinas & Javier Ussia - Disc·Jockey Mix
Megamix Part I - Disco Versión (128-130 BPM).flac
A második rész a soundcloud-ra
Mike Platinas & Javier Ussia - Disc·Jockey Mix (Let's Go To The Mix)
02 Megamix Part II - Disco Versión (120 BPM).flac
What about the forests?
" A SoundCloud online zenemegosztó és feltöltõ oldal, amely a hasonló oldalakhoz (YouTube, Vimeo, stb.) képest egyedi funkciókat kínál. A zenészek, de az amatõr rajongók számára is érdekes lehet az, hogy a feltöltött zenéket egy idõvonal mentén lehet kommentelni - így például azonnal és pontosan jelezni lehet, ha valami nem tetszik. Az alkotó akár változtathat is ezen, és az új tracket fel is töltheti véleményezésre. Emellett persze azoknak is érdekes lehet az oldal, akik csak a legújabb zenékre kíváncsiak, és csak hallgatni akarják õket.
Az alkalmazás használata teljesen ingyenes, a feltöltött zenéket akkor lehet letölteni, ha a feltöltõje engedélyezi azt. Népszerûségben lekörözheti a MySpace-t, mivel sokkal profibb és funkciógazdagabb felületet kínál: bárhova be lehet ágyazni, nincs a fájlméret korlátozva."
Egy másik leírás:
"A másik kedvencem manapság ez a SoundCloud szolgáltatás. Alapjában egy zenemegosztó környezet ez, de kezdi kinõni magát valamiféle muzikális Facebookká. Ingyenes regisztráció után kapunk egy külön profiloldalt, amit a soundcloud.com/felhasználónév alatt el is érhet bárki ember fia vagy netalán tán lánya, meg körülbelül 2 órát. Mármint maximum ekkora összterjedelmet tudhatnak magukénak a feltöltött dalaink. Ezt persze némi aranytallér ellenében lehet bõvíteni.
A feltölthetõ dal akármilyen hosszú lehet a megengedett idõkereten belül, a feltöltés webes környezeten keresztül folyik, formátumát tekintve pedig a kalendárium legnépszerûbb típusait fogadja el nekünk a HangFelhõ: wav, mp3, aiff, ogg, aac és flac szerepel a repertoárban. Feltöltött tartalmunkat tehetjük mindenki által letölthetõvé, csak meghallgathatóvá vagy akár az online áruház linkjét is megadhatjuk, hogy a jóember a szolgáltatáson keresztül csapolja meg a pénztárcáját némi hangulatos muzsika reményében.
Közösségi oldalakhoz hasonlóan (fõleg mint például a Twitter) követhetjük más emberek profiljait, és oldalunkon ilyenkor látni is fogjuk milyen újdonságokkal szolgálhatnak azok, akiket követünk.
Premium felhasználóként lehetõségünk van a Dropboxunkat is szinkronizálni a SoundClouddal.
A szolgáltatásba feltöltött dalainkat, demoinkat vagy teljes mixeinket lehetõségünk van bárhol megosztani egy erre fejlesztett lejátszó segítségével, amit könnyen beágyazhatunk akár még egy erõlevesbe is.
Lehet a zenemûvekbe kommentárokat szúrni (akár adott idõponthoz is), hogy megmondd, hogy miért állna jól egy seggberúgás annak, aki 1:56-ra betette azt az akusztikus gitárt.
Manapság rengeteg DJ-nek és producernek van SoundCloud profilja, ahol nyomon követhetjük az épp félkész dalaikat, megvásárolhatjuk korábbi durranásaikat, belehallgathatunk podcastjeikbe és rádiómûsoraikba vagy épp sehol nem látott, ingyenesen letölthetõ mashupokat és dalokat lelhetünk."
SG-s cikk errõl
http://www.sg.hu/cikkek/76798/soundcloud_com_avagy_jo_dolog_zenet_ajandekozni
Egyenlõre teszt jelleggel leginkább wav-oknak, de lehet FLAC mp3 stb is.
A tesztnek ezt gondoltam felrakni, elvileg a letöltés egyszerû és várakozás nélküli, tehát egybõl jön. Persze vannak korlátok, ha jól tudom pl 100 letöltés után inaktívra vált az ingyenes verzió.
Alphaville Dance With Me
(Empire Remix)
Alphaville The Nelson Highrise Sector 2
(The Mirror)
Alphaville Dance With Me
(Single-version)
Ezért is neveztelek meg!<#wink>#wink>