A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inni is csak ritkán.Én Csak azt akartam demonstrálni ,hogy ez a nagy-nagy analizálgatás tök felesleges ,fõleg ha a másik cseszegetésére szolgál.Nekem is van ám jó néhány HQ felvételem ,van 5.-0ás hanganyagom mégsem veszem a bátorságot ahhoz , hogy a másik munkáját kritizáljam. Egyszerü a dolog ha nem tetszik valamiért egyszerüen csak töröld le.
Köszi.
én nem mondtam, hogy elnézted, azt mondtam, "elcseszted".
nem a lemezzel van baj, bár az elsõ 1-2 mp kicsit nyavajgott, de az nem érdekes, jó az úgy.nem is a hangzással van a baj, hanem a digitalizálással és az mp3 kódolással.ha már felvetted szép nagyban (24/96 ami egyébként tök felelesleges manõver volt,mert annyival nem lesz jobb,mint amekkorával nagyobb a fájlod, sõt...),nem értem utána minek raktad mp3-ba, ráadásul nem túl jól lekódolva (ezzel értelmét is vesztette a magas minõségû felvétel).....az eredeti veszteségmenteset hozd ide inkább.
azon kívül magas lett a felvételi szint,amivel mondjuk marha erõsen szól, de rontja a dinamikát és szélsõséges esetben akár torzításokhoz is vezethet (ez még nem torzít)
hirtelen és röviden ennyi.
tanulságok vannak, a fület meg be lehet csapni...bár alap esetben én is azzal foglalkozom csak, de te többet kértél.<#kacsint>#kacsint>
Nem hiszem , hogy elnéztem bármit is,viszont a másik zene egy bakelitrõl származik még soha nem hallgatott lemezrõl lett 24-es bitsürüséggel és 96kh-es mintavételezéssel készítve.Ez az alap és ezt tömörítettem 320-ba. Semmi más nem történt evvel az anyaggal.És akkor most lehet levonni a tanulságot. Én is a fülemnek hiszek .
Sziasztok ! erre gondoltam.
...Viszont letöltöttem én, egy gyors tesztre (mert ráérek ).
Jelen pillanatban ez a minta egy többszörösen kódolt (tutyikázott is ráadásként) 128 - messze-messze a 320-tól.
Amúgy üdv Mindenkinek!
Válasz 'katonak' üzenetére (#88840)
A minõség megszállottja lettem... damn it!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Jennifer Lopez - On The Radio 2010 New Song
http://www.directlyrics.com/jennifer-lopez--on-the-radio-new-song-news.html
A youtube-n már ez van ennél a számnál:
FIGYELMEZTETÉS A videó olyan hangsávot tartalmaz, amelyet nem engedélyezett a szerzõi jogok összes tulajdonosa. A hangsávot ezért kikapcsoltuk.
In Lak\'ech Ala K\'in
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Meglátszik hogy te se jársz a topikomba.<#nyes>#nyes>
Egy kis tuning!
F.R.David:Words
320kbps
http://www.multiupload.com/MO8P61UXYG
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
imo :) science fiction is science fact
Elen Cora új zenéje a topikomban!<#finom>#finom>
A probléma továbbra is fent áll ezzel a számmal kapcsolatban a Multiupload-on.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Megpróbáltam a Gazup-ra is,na az egy vicc kategória volt.
<#violent>#violent>
Igaz nem röhögtem jót rajta.<#shakehead>#shakehead>
Aztán mivel nagyon sok tárhely feltöltõm el van mentve kiválasztottam a ORON nevût.
Na végre ide gond nélkül felment.<#taps>#taps>
Másnak nem kínlódtam volna ennyit, de te igazán megérdemled.
Remélem a minõséggel nem lesz gond.<#wink>#wink>
A kutyusod gyönyörû, de nekem a mérete már most is elrettentõ.<#buck>#buck>
Tudom neked elõtte is ilyen volt,szóval neked természetes.
Én inkább maradnék Pamacs méreténél.<#puszis>#puszis>
Mellesleg a kazettás deckek közt kevés volt, amelyik még metál kazival használva is 18kHz fölé ment volna, az alapzajról már ne is beszéljünk.
Az állitólagosan kiadott lemez már megvan,csak lekellene tölteni valahonnant.Ennyire ritka lenne?Aki tud segitsen,köszönöm!
http://www.soundtrackcovers.ru/catalogue.php?id=403
Olvastam az "esõnapi" eszmecserét, valóban nem attól függ a minõség hogy mibe konvertálva kerül fel v.melyik oldalra.
...nem akarok belefolyni a témába, ellenben megkérlek benneteket megfelelõ mûszerezettségetek lévén, elemezzétek ki a felsorolt felvételeket. Az akkori technikámmal, ez sikerült
kazettáról(Haluska)
rádióból
és lemezrõl
A felhasznált eszközök: Vidi tuner,Technics M 215 deck (lejátszó:Aiwa f 220),Pioneer PL 200 lemezjátszó ... Sound Forge 6.0, Steinberg My mp3 2.0, Pinnacle Steinberg Clean 5.0
Köszi.
Lacikám,
ez bizony bosszantó !
Nálam is elõfordul, hogy lefagy a multi, különösen akkor tudnék felrobbanni, amikor már csak pár perc volna a link megjelenéséig, aztán kezdhetem elõlrõl. <#rinya>#rinya>
De jó zenét adni és kapni - ezért minden áldozatra hajlandó vagyok. Ilyen figyelmes és összetartó "bandáért" ami itt összegyûlt, azt hiszem, érdemes.<#taps>#taps>
Jut eszembe, kutyusod jobban van ?
Az enyém nagyon virgonc, nem unatkozunk. Mindent lop, mindent visz, mindent rág, de azért imádom.
Itt egy kép, akit érdekel, rajta Fülcsimanóval - azaz velem - és a három hónapos német juhász kutyusommal, Lizikével:
kutyusos kép
Szia Imi,
köszi a zenét !! Kíválóan szól.
Vannak még ilyen gyöngyszemek a hetvenes évekbõl a gyerekkori noteszomban. Apránként majd csemegézünk belõle. <#taps>#taps><#awink>#awink>
Nem lehetséges, hogy nagyon benéztél valamit? <#ravasz1>#ravasz1>
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Hali. Örömmel vettem tudomásul,hogy másnak jobb minõségben lett meg a dalocska.Viszont annak üzenem aki letotyikozta a muzsikát,nemm 128-ból hanem csak 125-bõl lett csinálva.Kedves barátom komolyan gondolod,hogy idõt , gépet , fáradtságot nem kimélve nekiállok és mindenféle trükkökel 320-as mpéjtrét kreálok.Kérdõjel.De ha már annyira nagy tudora vagy az ilyesfajta dolgoknak akkor ezt fejtsd meg :http://www.multiupload.com/MNABF4UU70 .Szelibicskávalrinted ezt miból csináltam? / Fából faragtam bugylibicskával./ A zárójeles részt csak a legvégén olvasd el amikor már készen vagy. Csá mindenkinek.
"régebben (vagy 2 éve) felraktam a Luggi Luggi Ludwig-ot már kívánság miatt, de nekem akkor sem tetszett a szám, azóta már nem áll rendelkezésemre.del."
ez elég egyértelmû.legalábbis azt hittem.<#nevetes1>#nevetes1>
Hidd el én mindent megpróbáltam.
De amikor harmadszorra is ilyet kapok link helyett akkor kicsit fel megy a pumpa.
Meg fogod kapni ne félj, de úgy látszik ez a Multiupload nem szeret ma engem.
A meglepidre meg feletébb kíváncsi vagyok.
Nagyon szépen felvezetted hogy két hétig tûkön üljek mi is lehet az.<#taps>#taps>
Már csak egy kérésem lenne, ha nekem szánod, és napjaink zenéivel van kapcsolatban, akkor légyszi oda is prezentáld.<#puszis>#puszis><#worship>#worship>
It's Raining Men. Featuring RuPaul
Ez a modor nem vall rád Musachy mester - vagy mégis?!
In Lak\'ech Ala K\'in
I Love Disco Spain 1 - various italo disco Hi-NRG eurobeat 80's artists
http://www.mediafire.com/?m62edq0imbh602s
Ez volt mondanivalóm lényege.
In Lak\'ech Ala K\'in
Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?