A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inni is csak ritkán.Én Csak azt akartam demonstrálni ,hogy ez a nagy-nagy analizálgatás tök felesleges ,fõleg ha a másik cseszegetésére szolgál.Nekem is van ám jó néhány HQ felvételem ,van 5.-0ás hanganyagom mégsem veszem a bátorságot ahhoz , hogy a másik munkáját kritizáljam. Egyszerü a dolog ha nem tetszik valamiért egyszerüen csak töröld le.

Köszi.
Wescone
Be vagy lõve? <#fejvakaras>

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
használd bátran a "válasz erre" gombot, mert úgy az is megértheti,akinek tényleg szánod.<#nyes>

én nem mondtam, hogy elnézted, azt mondtam, "elcseszted".
nem a lemezzel van baj, bár az elsõ 1-2 mp kicsit nyavajgott, de az nem érdekes, jó az úgy.nem is a hangzással van a baj, hanem a digitalizálással és az mp3 kódolással.ha már felvetted szép nagyban (24/96 ami egyébként tök felelesleges manõver volt,mert annyival nem lesz jobb,mint amekkorával nagyobb a fájlod, sõt...),nem értem utána minek raktad mp3-ba, ráadásul nem túl jól lekódolva (ezzel értelmét is vesztette a magas minõségû felvétel).....az eredeti veszteségmenteset hozd ide inkább.
azon kívül magas lett a felvételi szint,amivel mondjuk marha erõsen szól, de rontja a dinamikát és szélsõséges esetben akár torzításokhoz is vezethet (ez még nem torzít)
hirtelen és röviden ennyi.
tanulságok vannak, a fület meg be lehet csapni...bár alap esetben én is azzal foglalkozom csak, de te többet kértél.<#kacsint>

Nem hiszem , hogy elnéztem bármit is,viszont a másik zene egy bakelitrõl származik még soha nem hallgatott lemezrõl lett 24-es bitsürüséggel és 96kh-es mintavételezéssel készítve.Ez az alap és ezt tömörítettem 320-ba. Semmi más nem történt evvel az anyaggal.És akkor most lehet levonni a tanulságot. Én is a fülemnek hiszek .

Sziasztok ! erre gondoltam.

...Viszont letöltöttem én, egy gyors tesztre (mert ráérek ).
Jelen pillanatban ez a minta egy többszörösen kódolt (tutyikázott is ráadásként) 128 - messze-messze a 320-tól.
Amúgy üdv Mindenkinek!
Válasz 'katonak' üzenetére (#88840)
A minõség megszállottja lettem... damn it!
Dióka
igen, akkor ennyi sikerült.<#nyes><#kacsint>

Dióka
szerencsére ez a felvétel csak 3 helyen van elcseszve....Wescone bá szvesen megválaszolja az adott helyen.

kaposi1
Így meg aztán nem sokat ér.<#hehe>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Musachy
Nem is figyeltem, de tök jó!

imo :) science fiction is science fact

Breki33
Ez megvan valakinek?

Jennifer Lopez - On The Radio 2010 New Song

http://www.directlyrics.com/jennifer-lopez--on-the-radio-new-song-news.html

A youtube-n már ez van ennél a számnál:
FIGYELMEZTETÉS A videó olyan hangsávot tartalmaz, amelyet nem engedélyezett a szerzõi jogok összes tulajdonosa. A hangsávot ezért kikapcsoltuk.
kaposi1
Szó szerint inkább IGY.<#wave><#wink>

Wescone
"Itt" kérdezz e témában, hogy ne "szennyezzük" ezt a topikot - én nem érek most rá, de biztosan akad majd valaki aki igen.

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Szó szerint - katt! <#nyes>

In Lak\'ech Ala K\'in

computerguru
Ezt hogy értsem?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

kaposi1
Viszont nálam meg én voltam az 5000-ik hozzászóló.<#taps>

okiland
Lehet, hogy Musachy sem tudja a megoldást, csak õ akart lenni a 88888.-ik hozzászóló. <#nyes>

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

kaposi1
Köszi<#eljen>, de ezt magam akartam megoldani.<#buck>

kaposi1
Tetszik?<#nevetes2>
Meglátszik hogy te se jársz a topikomba.<#nyes>

computerguru
Sziasztok!
Egy kis tuning!
F.R.David:Words
320kbps
http://www.multiupload.com/MO8P61UXYG

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Musachy
Szólhattál volna, hogy ezt akarod, segítettem volna.

kaposi1
Marika!

Elen Cora új zenéje a topikomban!<#finom>

kaposi1
Fülcsikém!

A probléma továbbra is fent áll ezzel a számmal kapcsolatban a Multiupload-on.<#fejvakaras>
Megpróbáltam a Gazup-ra is,na az egy vicc kategória volt.
<#violent>
Igaz nem röhögtem jót rajta.<#shakehead>
Aztán mivel nagyon sok tárhely feltöltõm el van mentve kiválasztottam a ORON nevût.
Na végre ide gond nélkül felment.<#taps>
Másnak nem kínlódtam volna ennyit, de te igazán megérdemled.
Remélem a minõséggel nem lesz gond.<#wink>

Kahlua Sun (Extended Dance Version) 67MB

A kutyusod gyönyörû, de nekem a mérete már most is elrettentõ.<#buck>
Tudom neked elõtte is ilyen volt,szóval neked természetes.

Én inkább maradnék Pamacs méreténél.<#puszis>

Musachy
jah...

Mellesleg a kazettás deckek közt kevés volt, amelyik még metál kazival használva is 18kHz fölé ment volna, az alapzajról már ne is beszéljünk.

computerguru
Sziasztok! Errõl még mindig semmi hir senkinek?
Az állitólagosan kiadott lemez már megvan,csak lekellene tölteni valahonnant.Ennyire ritka lenne?Aki tud segitsen,köszönöm!

http://www.soundtrackcovers.ru/catalogue.php?id=403

Polimer Metal HQ ex. pro. lim. edition <#nevetes1><#vigyor2>

Musachy
Kimaradta kazetta típusa...

Atiapukának lervi által megkeresett Moody Blues albumot (#88820)feltétlenül ajánlom! Mind hangminõségre mind tartalmát tekintve sztem kiváló!

Akkor Wind fóumtársnak is nagy köszönet!<#eljen><#worship>

Kedves "Analizátorok"!

Olvastam az "esõnapi" eszmecserét, valóban nem attól függ a minõség hogy mibe konvertálva kerül fel v.melyik oldalra.
...nem akarok belefolyni a témába, ellenben megkérlek benneteket megfelelõ mûszerezettségetek lévén, elemezzétek ki a felsorolt felvételeket. Az akkori technikámmal, ez sikerült
kazettáról(Haluska)
rádióból
és lemezrõl

A felhasznált eszközök: Vidi tuner,Technics M 215 deck (lejátszó:Aiwa f 220),Pioneer PL 200 lemezjátszó ... Sound Forge 6.0, Steinberg My mp3 2.0, Pinnacle Steinberg Clean 5.0

Köszi.

Breki33
Wind az eredeti feltöltõ szerintem #63764

Lacikám,
ez bizony bosszantó !
Nálam is elõfordul, hogy lefagy a multi, különösen akkor tudnék felrobbanni, amikor már csak pár perc volna a link megjelenéséig, aztán kezdhetem elõlrõl. <#rinya>

De jó zenét adni és kapni - ezért minden áldozatra hajlandó vagyok. Ilyen figyelmes és összetartó "bandáért" ami itt összegyûlt, azt hiszem, érdemes.<#taps>

Jut eszembe, kutyusod jobban van ?

Az enyém nagyon virgonc, nem unatkozunk. Mindent lop, mindent visz, mindent rág, de azért imádom.
Itt egy kép, akit érdekel, rajta Fülcsimanóval - azaz velem - és a három hónapos német juhász kutyusommal, Lizikével:
kutyusos kép

Szia Imi,
köszi a zenét !! Kíválóan szól.
Vannak még ilyen gyöngyszemek a hetvenes évekbõl a gyerekkori noteszomban. Apránként majd csemegézünk belõle. <#taps><#awink>

Nahát,4shareden el is felejtettem böngészni...Köszi..
Wescone
Vélhetõleg nekem címezted ezt, így reagálok:

Mibõl derült ki számodra, hogy TÉGED "vádollak" tutyikázással a szóban forgó zene kapcsán?

Nem lehetséges, hogy nagyon benéztél valamit? <#ravasz1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Számodra és pár ember számára igen, nem úgy Italograbber számára aki félig olvas el egy hsz.-t, a többit már csak mellé gondolja, kénye-kedve ill. fantáziája szerint.

In Lak\'ech Ala K\'in

Hali. Örömmel vettem tudomásul,hogy másnak jobb minõségben lett meg a dalocska.Viszont annak üzenem aki letotyikozta a muzsikát,nemm 128-ból hanem csak 125-bõl lett csinálva.Kedves barátom komolyan gondolod,hogy idõt , gépet , fáradtságot nem kimélve nekiállok és mindenféle trükkökel 320-as mpéjtrét kreálok.Kérdõjel.De ha már annyira nagy tudora vagy az ilyesfajta dolgoknak akkor ezt fejtsd meg :http://www.multiupload.com/MNABF4UU70 .Szelibicskávalrinted ezt miból csináltam? / Fából faragtam bugylibicskával./ A zárójeles részt csak a legvégén olvasd el amikor már készen vagy. Csá mindenkinek.
Dióka
mint ahogy tegnap írtam,pont neked,
"régebben (vagy 2 éve) felraktam a Luggi Luggi Ludwig-ot már kívánság miatt, de nekem akkor sem tetszett a szám, azóta már nem áll rendelkezésemre.del."

ez elég egyértelmû.legalábbis azt hittem.<#nevetes1>

Dióka
a százalékokban tényleg csak saccolni lehet, de értelmetlen.lehet, hogy 95, de lehet, hogy csak 50, mert a minõség nem ezen múlik....hanem mondjuk a hangmérnökön. mint ahogyan egy gyári audio-cd sem közvetlen egyenlõ egy audiophile vagy hi-end kiadvánnyal....

kaposi1
Cimbi ezeket nézd meg!<#integet2>

Wescone
Valóban, de nem mindegy, hogy mit.

In Lak\'ech Ala K\'in

kaposi1
Fülcsikém!

Hidd el én mindent megpróbáltam.
De amikor harmadszorra is ilyet kapok link helyett akkor kicsit fel megy a pumpa.

Meg fogod kapni ne félj, de úgy látszik ez a Multiupload nem szeret ma engem.

A meglepidre meg feletébb kíváncsi vagyok.
Nagyon szépen felvezetted hogy két hétig tûkön üljek mi is lehet az.<#taps>
Már csak egy kérésem lenne, ha nekem szánod, és napjaink zenéivel van kapcsolatban, akkor légyszi oda is prezentáld.<#puszis><#worship>

Musachy
Itt mindig tanul az ember. <#beka3>

Sziasztok.Keresem ezt:
http://www.youtube.com/v/APqD2mfKPCI&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

It's Raining Men. Featuring RuPaul
Wescone
"...viszont pofán rúglak, az biztos!"

Ez a modor nem vall rád Musachy mester - vagy mégis?!

In Lak\'ech Ala K\'in

wepapa
Szép estét mindenkinek,és ajánlom ezt az albumot a fórumozoknak.

I Love Disco Spain 1 - various italo disco Hi-NRG eurobeat 80's artists

http://www.mediafire.com/?m62edq0imbh602s

Wescone
Bizonyára olvastad, hogy Cucurbia saját LP-rõl digitalizálta a szóban forgó anyagot. A freki kép-, Cucurbia eddigi témához való hozzáállása alapján, elhiszem neki.
Ez volt mondanivalóm lényege.

In Lak\'ech Ala K\'in

Musachy
Frappáns mondás,lehet igaz is. De ne haragudj meg abban az esetben, ha a fejemre szarsz, lehetsz barátom, viszont pofán rúglak, az biztos! <#hehe>

kaposi1
Mibõl gondolsz te ilyeneket?<#buck>

A Luggi Luggi Ludwig-ról azt hittem Dió Bá már átküldte neked priviben.

Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?

Igen kiderült de azért köszönöm azt is<#szomoru1>