A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is meghallgattam.
Az elsõrõl lövésem sincs.
A második meg annyira bosszantó,hiszen ez egy nagyon játszott szám volt , de még sem ugrik be az elõadója.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintem a 90-es években tuti sikerrel jársz ha ott kérdezõsködsz.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
deleted ,Article <#rinya>#rinya>
2011
Genre:
Electronic, Funk / Soul, Pop
Style:
Italo-Disco, Europop, Disco
Tracklist
1-01 Ryan Paris - Dolce Vita (Original 12? Mix) 7:32
1-02 Twins, The - Desert Place (Original 12? Mix) 6:01
1-03 Modern Talking - Atlantis Is Calling (S.O.S For Love) (Original 12? Mix) 5:23
1-04 Meccano (3) - Activate My Heart (Original 12? Mix) 5:12
1-05 Taffy - Walk Into The Daylight (Original 12? Mix) 5:18
1-06 Fun Fun - Baila Bolero (Original 12? Mix) 9:23
1-07 Cruisin' Gang - Chinatown (Original 12? Mix) 6:07
1-08 Sabrina - Boys (Original 12? Dub) 5:37
1-09 Deborah* - Danger For Love (Original 12? Mix) 5:34
1-10 Green Olives - The Hills Of Katmandu (Original 12? Mix) 6:20
1-11 Gipsy & Queen* - Gipsy Queen (Re-Edit) 5:53
2-01 Moon Ray (Raggio Di Luna)* - Comanchero (Original 12? Mix) 7:33
2-02 Kano - Can't Hold Back (Original 12? Mix) 7:07
2-03 Stefano Pulga - Love Taker (Original 12? Mix) 6:21
2-04 Passengers (2) - He's Speedy Like Gonzales (Original 7? Mix) 4:00
2-05 Raffaella Carra* - 1234 Dancing (Original Album Version) 3:07
2-06 Digital Emotion - Get Up Action (Original 12? Mix) 5:48
2-07 L-Vira - Talkin 'Bout Rambo (Original 12? Mix) 6:51
2-08 V Project* Feat. Vanelle - First Hand Experience In Second Hand Love (Original 12? Mix) 6:00
2-09 Doctor's Cat - First Hand Experience In Second Hand Love (Original 12? Instrumental Mix) 5:53
2-10 Cruisin' Gang - America Medley With Machinery (Original 12? Mix) 7:28
2-11 DJ Professor & Francesco Zappala* - We Gotta Do It (Original 12? Mix) 8:51
Audio : MP3 / VBR / 192 - 320 kbps
Hello
<#papakacsint>#papakacsint>
Köszönöm, hogy megnézted/hallgattad, bízom benne, hogy valaki majd tudja a megoldást. <#rinya>#rinya>
Szia,
én meghallgattam, de sajnos nem ismerem õket. <#nemtudom>#nemtudom>
Üdv:JoE
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
zephyrnek nevezték el :)
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Mint mondottan ( vagy nem mondottam?<#fejvakaras>#fejvakaras>) több négyszáz válogatás CD között ücsörgök, és kiválasztottam neked egy felvételt amit akár még tesztelgethetsz is.<#wink>#wink>
Úgy tudom itt csak a mixbõl kiollózott elöl hátul effektekkel rondított verzió szerepelt.<#violent>#violent>
10.Danko VS La Camilla - Russiand are coming ( Radioactive ).wav (35.57 MB)Download<#wave>#wave>
ha már így összegyûltünk, javasolhatnátok egy jó kis totyikot, aminek a témája a zene :)
mostanság ugyanis valamiért mindíg fotós-számítógép javítós oldalakra bukkanok csak :)
pedig nem is akarok wazze:)
ma már olyan profi fotókat tudok készíteni a szétberhelt számcsiaimról, hogy azt még a paparazzik is +irígyelhetnék :)
What about the forests?
Ismeretségi körben nem volt egy hozzáértõ?
Félek ez így sokba lesz!<#szomoru1>#szomoru1>
Az ilyen szakember azt mond amit akar, és sajnos annyi bõrt nyúz le rólad amennyit nem szégyell.<#gun>#gun>
Szia Breki,
köszi az olvasnivalót géptakarítás ügyben.
Hogy milyen tápegység van a gépemben, sajna fogalmam sincs, ez egy nõnek, aki nem informatikus, hanem könyvelõ, megjegyezhetetlen és tulajdonképpen mellékes információ.
Majd elõszedem a vásárlási papírokat.
Tegnap este kimerítõ takarítást hajtottunk végre, valóban elképesztõ, hogy mi volt benne, ecset, porszívó stb. tehát minden úgy, ahogy a leírásban szerepelt. Most ragyog kívül-belül, de a probléma sajnos nem oldódott meg, ugyanúgy kínlódik bekapcsoláskor.
Mindenesetre kihívtam egy szakembert, néhány nap és kiderül, mi a baj.
Köszönöm azért mindenkinek, aki foglalkozott az ügyemmel és korábbi tapasztalatait itt velünk megosztotta.
imo :) science fiction is science fact
Fogadd Õszinte részvétem.<#szomoru1>#szomoru1>
Sok felé kerestem ,de idáig csak vacak mp3-ba találtam meg mindenütt.
Magát az albumot kellene megtalálni.
Talán rendelkezik itt valaki vele.<#nemtudom>#nemtudom>
Még jó hogy ennyire értesz hozzá.<#eljen>#eljen>
Nekem GTR2 Online versenyek közben jött elõ elõször, de nekem táp hiba volt az újra indulgatás hiba forrása.
Én sem voltam kevésbé ideges mint te.
Volt hogy ilyenkor több órás versenyeket buktam be egy komoly bajnokságban.
<#falbav>#falbav>
Aztán egy erõs táp megoldotta a problémámat.<#wink>#wink>
Egy nagyon nagy kérésem lenne!!
Ha valakinek meglenne:Homonyik Sándor : Sose búcsúzz el
Szükségem lenne erre a zenére jó minõségben..
Ugyanis elhunyt édesapám és az õ emlékére készítek egy SlideShowt és ez is kellene alá!
De sehol nem találom jó minõségben.
Elõre is köszönöm!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Szóval biosba sem tudtam belépni, gondoltam szétkapom a gépet, mivel minden kábel szépen el van rejtve, ez nem kis meló volt, egyenként raktam vissza mindent, hátha valami kontaktos szarság az egész, elindítom, ugyanaz. Megint szétkaptam, aprólékosan néztem mindent, már éjjel kettõ volt, ez nyolckor kezdõdött, szóval gondolhatod.
Minden visszarakok (építek) újra pasztázom a procit, csavarok ki-be, elindítom, felpörögnek a ventik két másodpercre, leáll. pipa vagyok, mint az állat, hiszen minden vadi új a gépben, jó sok pénzért. Aztán eszembe jutott, hogy nincs hangszóró a gépben (házban), sikerült egyet elõkaparnom, mert ha ad hangjelzést, akkor abból lehet köveztetni a hibára, beszerel, elindítom és jön a hibás hangjelzés, majd leáll.
Fejbõl nem vágtam, hogy mi lehet, de a memóriára gyanakodtam, na ezt még kipróbálom, mert már hajnali négy körül volt és bár fáradt voltam, de annyira felhúztam magam ezen, hogy nem tudtam volna aludni. Kikaptam a 6db OCZ memóriát, egyenként kell kipróbálni az összeset, akkor elõjön a hiba. Beteszem az elsõt, felpörög nem indul, kurva élet, pont elsõre a rosszat raktam be, de azért beraktam egy másikat, a többire már feltámadt a gép. Egy darab OCZ platinum memória szopatta szét az agyam, annyira meghalt.
Másnap (aznap) ki is cseréltettem az egészet corsair-re, nem is akadéskodott senki, szerintem látták milyen állapotban voltam.
ON
What about the forests?
"Mari Boine számi énekesnõ zenéjében érdekes és eredeti módon keverednek az õsi számi népzenei hagyományok a kortárs rock, a jazz és az elektronika elemeivel. Ellenállhatatlanul finom dallamvilága és varázslatos énekhangja miatt zenéje igen gyorsan népszerûvé vált Norvégiában és világszerte.
„A természet az istenem, a vezetõm és a javítóm. A természet annak a tükre, ami mindannyiunkban megtalálható. Ha nem kötõdnék a természethez, akkor elvesznék.” Mari Boine
Mari Boine Norvégia legészakibb részén, a sarkvidéki Lappföldön született az ott élõ számi népcsoport tagjaként. A népcsoport kultúrája idõvel sokat veszített jellegzetességébõl, ezért Mari – egyre jobban elmélyülve a hagyományos számi életmódban – küldetésének tekintette annak megújítását, kiterjesztését és új távlatokba helyezését.
Peter Gabriel kiadója, a Real World 1989-ben kiadta Mari Boine elsõ, Gula Gula címû szenzációs lemezét, majd egy évvel késõbb Mari Peter Gabriel One World One Voice címû albumán énekelt, hogy az azután következõ két évben Jan Garbarekkel lépjen fel, majd napjainkra már hatalmas példányszámban jelenjenek meg lemezek énekével. Olyan világsztárok készítenek dalaiból remixeket, mint a Mental Overdrive és a The Knife, amelyek Mari Boine rendkívüli személyiségének a nemzetközi porondon betöltött szerepét megkérdõjelezhetetlenné tették.
Énekében, zenéjében, lemezein, videóiban, beszédeiben és bármely egyéb megnyilvánulásában átszellemültség és mágia, a norvégiai számik sámánhitében rejlõ õsi hagyomány és a legfrissebb technológia, az állatok és a növények nyelvének ismerete keveredik kiváló zenei virtuozitással. Legújabb anyaga a Sterna Paradisea 2009-ben jelent meg."
Egy kis csemege 2008-ból:
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
De azért gondolom láttad azt a 6db linket is, ami az egész 2cd-s kiadvány (mármint a harmadik kérésed). <#miaz>#miaz>
egy tisztítás ha valaki ért hozzá sosem árt (pl porecset, sûrített levegõ, akár porszívó)
Itt egy példa mi lehet pl egy proci ventin
http://gepembernaploja.blog.hu/2010/04/15/nem_indul_a_gepem_mi_baja_lehet
a vincsit a legegyszerûbb kiszûrni ez esetben, de ez szerintem inkább másnak tûnik.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
A keresett számaid közül a két utolsó innen jön, így még az elõzõ linkekkel sem kell veszõdnöd. Köszönet a feltöltõnek...
Sokszor használtam már, de valahogy most még sem sikerült betennem.<#fejvakaras>#fejvakaras>
De valóban müxik a leírásod alapján.
Köszi még egyszer.<#wave>#wave>
Ha erre gondolsz:
pl.
<embed src="http://www.4shared.com/embed/325090967/378adfd4" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
ebbõl:
http://www.4shared.com/embed/325090967/378adfd4 ez megy a flash tag közé.
Jók bizony, lám ezeket még ötven év elteltével is elõ lehet venni.
A mai zenékbõl - de említhetnék akár tv-játékokat, sorozatokat, rádiómûsorokat, mozifilmeket is - nem sok mindent tudok elképzelni, hogy ötven év múlva valaki nosztalgiát érezzen irántuk...
Magyarul az embed kód érdekelne amivel most mûködik.<#wink>#wink><#help>#help>
itt a kollegáim is tanácstalanok, van aki szerint ventillátor probléma, van aki szerint ki kell cserélni a winchestert, van aki szerint meg egyszerûen ki kell takarítani a gép belsejét alaposan.
Most mindenesetre gõzerõvel lementek róla mindent, nehogy elvesszen két évnyi zenei begyûjtésem, mert akkor rögtön a Dunának megyek.
Köszi a segítséget mindenkinek, csak kíváncsi voltam hozzáértõ véleményetekre, mert én teljesen hülye vagyok e témában.
Még egy szavazat a táp-ra.
Nálam is ilyeneket produkált amikor már hallodott a tápom.<#szomoru1>#szomoru1>
Most milyen táp van benne?
Nálam a prociventi elindult leállt újra elindult
ha jól látom, hargitay "lossless" gabcsinak is van pár albumja arrafelé <#nyes>#nyes>
hawer: már értem, honnét a híres-neves wav cd gyûjteményed<#nevetes1>#nevetes1>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Sziasztok,
egy OFF kérdés, nálam hozzáértõbbek informatikai segítségét szeretném kérni.
Otthoni számítógépemen a következõket tapasztalom:
bekapcsoláskor pár másodpercig beindul a szokásos mûködést jelzõ zúgó hang, aztán leáll, aztán megint beindul, megint leáll, ezt eljátssza négyszer-ötször, esetenként többször is, aztán végül folyamatos marad a hang, kigyullad a bekapcsolt állapotban lévõ piros led, és elkezd mûködni.
Ha valaki tudna nekem véleményt mondani, hogy milyen hibára utal ez a jelenség, nagyon megköszönném.
Ezekrõl az albumokról akkor semmi hir?Ennyire ritka lenne?Hihetetlen!
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Sziasztok, jó reggelt !<#wave>#wave>
Szeretném megköszönni Musachy-nak és Akizunak a tegnap feltöltött zenéket, kedvemre valóak ! Köszönöm szépen !<#puszi>#puszi><#worship>#worship>
What about the forests?
csak a reakciót nem tudom még..
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
amúgy a csóka sokat tett az italó és euró házatáján itthon, de a hangmérnökeit én biza páros lábbal rúgnám ki..
mellesleg a hargittay menedgement név már elõre fémjelezte ezt nekem :(
..sajnos..
Történek a következõ 1980 ban voltam táborban és ott hallottam a Kennedy For President számot s csak a Lonely lady libertyt találtam meg a mai napig. De most megvan amit majd 31 éve keresek. Nagy köszönet érte s cserébe a testvért kínálom. Itt!
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!