112171
-
Jó vadászatot hozzá -
Romeo One #99500 ok, olyan sajna nincsen. :) -
Köszi az infókat,igen ez a két keresett dal, melyek azonban kizárólag lossless vinyl rip formátumban érdekelnének!
-
Romeo One #99498 http://mp3skull.com/mp3/singer_man_fantasy.html -
Romeo One #99497 http://www.tunnel.ru/view/post:506075 -
Talán egyszer,egy komoly vinyl gyűjtő bekukkant a topikba,akinek megvan ez a két dal!
1.Lee Patterson & Friends-Karibik Nights
2.Fantasy-Singerman
-
atiapuka #99495 Érdekes, most én is nagyon rákaptam a Laid Back-re.
A hétvégén vonatoztam, és oda-vissza úton meghallgattam a Good Vibes albumukat. Nagyon jó, marhára tetszik.
Kicsit már untam az italo műfajt, ezért eveztem át ... -
Retroman #99494 Ez a keresett dal, köszi szépen az infót!
-
-
musichunter65 #99492 "Minden idők egyik legjobb zenéjét ők játszották.
Laid Back - High Society Girl
Anno mindent vitt a rádióban, s még ma is nagyon jó."
Úgy ám!!! -
Retroman #99491 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ma délelőtt az M3 csatornán adtak egy 1982-ből való Zenebutik adást.Volt benne egy klip, aminek keresném az előadóját és a címét. Egy nő énekli a dalt, és nyulak vannak körülötte a klipben.
Juhász Előd bemondta az előadó nevét, de nem értettem, annyit értettem belőle, hogy Cindy valaki, a másik nevét nem értettem (nem Cindy Lauper, az biztos), a Cindy sem 100%, de valószínű, úgy mondta be, hogy következik Cindy valaki és a nyuszik a fűben. Én azt hittem, hogy az lehet a szám címe, de nem találtam semmilyet zenét ilyen címmel, hogy rabbits on the grass.
Ha valaki tudna segíteni az előadó és a dal cím kiderítésében, nagyon megköszönném! -
Ügyes lány, még sokra viheti...
-
szlafko #99489 úgy látom most is szeretik :-)
-
szlafko #99488 Laid Back igen.
Minden idők egyik legjobb zenéjét ők játszották.
Laid Back - High Society Girl
Anno mindent vitt a rádióban, s még ma is nagyon jó.
-
Erre kíváncsi lennék
-
allada67 #99486 A megjelenés helyesbítve 1988.
De nálunk 89-ben volt nagy siker a diszkókban. -
allada67 #99485 Ha pörgős 80-as zenékről van szó,nekem elsőre a kedvenc
stílusomból, az italo disco zenék közül,a jó öreg Mauro Farina
1989-es Mike Hammer - Divine című nótája ugrik be.
-
atiapuka #99484 Hát ez kúva jó!
-
atiapuka #99483 Bírom őket nagyon!
-

-
atiapuka #99481 Este még jutottak eszembe, amik szerintem pörgősebbek:
Katrina and the Waves - Walking in sunshine
Foreign Currency - C'est La Vie
Kim Wilde and Nena - Anyplace anywhere anytime
Kim Wilde - Perfect world
-
atiapuka #99480 Szerintem Bobby Orlando zenékben is vannak ütemetesebbek.
Meg még ami most ugrott be: Laid Back -
atiapuka #99479 Boytronic - Luna Square
SIGUE SIGUE SPUTNIK - 21st Century Boy -
autóba legjobb
-
atiapuka #99477 Ami elsőnek beugrott, és én szeretem az ütemét:
Rocky Sharpe -
Romeo One #99476 Üdv mindenkinek! Egy kis segítséget kérnék, és hol, ha nem a legjobb helyen. Autóba szeretnék egy utazós/vezetős válogatást topiktéma időszakából, és rá kellett jönnöm két dologra. Az egyik, hogy ennyi év után kikoptak az emlékek, csak néhány cím ugrik be. A másik, hogy sokszor már akkor sem tudtuk a szám címét, amikor napi szinten dúdoltuk...
A lényeg, hogy ötleteket kérnék a listához (hátha másnak is megtetszik a topikon...) Kizárólag lendületes, gyors számok érdekelnek. Pl: Finger on the Trigger, Hafanana, Early morning Wakeup, stb. Bármilyen stílus jöhet a Fata Morganatól a Paint it black-ig, csak pörgős legyen.
Köszi mindenkinek előre is!
-
Biatomi #99475 köszönöm az információt 

nagyon hasznos volt -
Az elveszett, de szerencsére megkerült korai Depeche Mode demókazetta! -
Biatomi #99473 ismeri ezt valaki? jó lenne akármilyen minőségben belehallgatni -
Köszi,megpróbálom! -
musichunter65 #99471 IMG]/forumkepek/2014_01/jegy.jpg[/IMG] -
atiapuka #99470 Na inkább én Sommerville mellett maradok.
-
Szia! Zámbó Jimmy DVD innen letölthető. Üdv. Jó szórakozást hozzá.
-
Ez nagy! Az Animal Cannibals első interjúja, majdnem 21 évvel ezelőttről:
-
Oké,majd üzenj!Köszi! -
Van előfizetésem egy fájlmegosztón és oda fogom feltölteni...A netted letöltési sávszélességével tudsz onnan szedni, itt a feltöltés a hosszabb idő. Azonban a melóhelyen annyi a feltöltésem mint az itthoni letöltésem. -
Ok! Megpróbálhatjuk,igaz hogy nekem is lassú a netem,de azért köszi! Mondjuk a Zippyshare.re feltudnád tenni,vagy nem? Onnan talán hamarabb lejön. -
Gyuri majd gyere skype-ra légyszi.
-
Linket az tudnék adni de ha nem vagy ott tag akkor nem tudod letölteni. Abban tudok segíteni, hogy letöltöm és felteszem egy fájlmegosztóra. Azonban most nem megy mert itthon csiga lassúságú nettem van ezért melóhelyen tudom megoldani a jövő héten. Üdv.
-
Igen,de innen nem lehet letölteni! Ez lenne az de nekem ez a boritó lenne hozzá: http://www.coversclub.cc/components/com_covers/images/cover/0/0/1/8/1858a.jpg
Azért köszi,ha tudsz valami dvd linket,megköszönném,nem nekem kell,én sem vagyok valami nagy Jimmy rajongó,a rokonomat akartam meglepni,de ezek szerint reménytelen!