112171

xnl87ky5.jpg

free counters

• atiapuka
    Érdekes, mert hallgatom a Anders Fahrenkrog - Two lemezét.

És nekem tökre nem azok a számok (Gigolo, No more tears) a számok tetszenek, amik annak idején itt forogtak.
    Pl. tetszik róla a Summer of love.
  • atiapuka
    SziasztoK!

Ezt keresném flac-ben. Egyszer leszedtem a lemezt ape-ben, de nagyon halkan szól ...

Molto Carina - Another Lover
  • atiapuka
    Ja és ezen a lemezen van:
    Strong [Europe Special Edition] (2011)
  • atiapuka
    Ezt keresném lossless-ben:

Thomas Anders - Love You A Lifetime
  • atiapuka
    Érdekes. Tavaly leszedtem egy Thomas Anders diszkográfiát. Most jutottam oda, hogy hallgatom.
    És amit észrevettem, a 1991-95-ös lemezei számomra egy katasztrófa, utána egy nagy ugrás, és a következő lemeze (legalábbis a gépemen) 2004-es, na az már egész jónak tűnik ...
  • Musachy
    Sajnos nekem sincs sok időm az említett minőségibb zenehallgatásra, sok esetben háttérzenélek én is és ilyenkor a praktikusabb eszközöket használom. Mindent a maga helyén és idején. De ezért nem lehet elsőre megítélni mi is a "jó zene". Nem feltétlenül a sokat sulykolt számok a legjobbak, amiket mindenütt hallani lehet, lehetett és folyt a rádióból, tévéből.
  • atiapuka
    Persze, lehetnek olyan időszakok is.
    De a hétköznapokon, mikor olyan 22 óra körül jutok oda, hogy holt fáradtan beteszek valami zenét, kb. félóra alatt már az is fáraszt és inkább alszom.
    Hétvégén pedig amikor tulajdonképpen lenne időm zenét hallgatni, akkor inkább háttér zenének szól, hisz mellette olvasgatok, vagy éppen letölteni való zenéket keresek a neten.
    De lehet, hogy ebből az jön le, hogy nincs zenehallgatási kultúrám.:)
  • Musachy
    Persze, ez nálam is megvan. Vannak olyan számok (sok), amik egyből megfognak, ha van bennük egy jó szintifutam például. De vannak olyan időszakok, amikor le kell ülni és rendesen meghallgatni egy lemezt. Nem utolsósorban kell megemlíteni, hogy fel kell tenni fizikailag egy lemezt és ezt átélni, olyan mint valami szertartás, szeánsz. Teljesen más dimenziója a zenehallgatásnak, mint a letöltött zenéket benyomni.
  • atiapuka
    Lehet, hogy igazad van, tényleg a slágert kerestem benne.
    De én mindig is a dallamos, amolyan slágeres zenéket szerettem, legyen az akár italo, Mike Oldfield, Dire Straits, Scorpions vagy éppen indián zene. Azt szeretem, mikor mondjuk reggel a munkába indulás előtt meghallgatom, és egész úton a fülemben csilingel ...
    Persze, a monoton, egy kaptafára készülő, olyan 7-8 perces zenéket nem komálom, ami szinte ugyanazt a pár dallamot ismételgeti. Azokat megunom. Olyan is volt, hogy az ilyeneknek többször is nekiugrottam, de valahogy mindig a kukában végzik nálam.

Jaj bocsesz a szószössszenetért.:)
  • Musachy
    Mint sokak által ismert zene, igen, mondhatjuk. Persze ehhez az is hozzáteendő, hogy amerikai zenész, tehát "európai füllel" nyilván más a megítélése. Megvan a nagylemez fekete korong formájában, amelyen a Square Rooms is van és az is, amit én említettem. Már rég hallgattam, de ez is olyan, hogy fel kell tenni a lemezjátszóra és végighallgatni az egész lemezt. Teljesen más, mint youtube-on belehallgatni és keresni benne a "slágert". Emlékeim szerint kellemes élmény az LP, majd meghallgatom alkalomadtán ismét.
  • atiapuka
    Én belehallgattam a youtube-on több számába is, és szerintem Ő is egyszámos előadó. Legalábbis nekem csak a Square room tetszik tőle, amivel is befutott.

Fú, a mindenit, mit írtam, lehet, hogy ma is kapok a pofámra?
  • atiapuka
    Mondjuk pl. itt láttam mixeket, hogy milyen minőség nem tudom, De szerintem egy próbát megér.

http://thepiratebay.se/search/italo%20boot%20mix/0/99/0
  • kaposi1
    Reale Accademia - Waiting for you ( Mega Rare Music ) 1987

• Musachy
    Szerintem nagyon jó zenéje még: The Answers - The Solutions
  • Kelemen73
    Köszi a választ.
    Hol lehetne meghallgatni, vagy honnan lehetne letölteni jó minőségben ezeket a zenéket?
  • atiapuka
    A 80-as Italo Boot Mix sorozat nem jó?
    Én elég sok mixet hallottam már, illetve a most készült 80-as mixeket már meg sem hallgatom, de az előbb említett szerintem jó.
  • atiapuka
    Én nem.
    Csak azt Ő számát hallottam már mástól is.
  • Kelemen73
    Ismertek-e esetleg Al Corley-tól a Square rooms-című számon kívül valami jó slágert?
  • Kelemen73
    Sziasztok!

Rég nem jártam felétek.
    Lenne egy kérdésem: szokott közületek valaki 80-as évekből mixeket gyártani?
    Ha esetleg igen akkor lenne még egy kérdésem: hogyan lehetne ezekhez hozzájutni?

Szerintem sokan vagyunk, akik rendelkeznek ezen korszakból rengeteg jó zenével, de mix formájában valahogy mégis másként szólnak ezek a zenék. Egyuttal a mix készítőjének zenei ízlésébe is bele tudnánk kóstolni (esetleg).
  • Romeo One
    Köszi, a legtöbb elérhető itt-ott, ezt az egyet nem találom.
  • donbig

http://www.celebrate80s90s.com/mogyorod/
  • atiapuka
    Arra jó, hogy felcsendül az ember agyában ...
  • kaposi1
    Sokáig nem élvezheted, mert nagyon rövid.
  • atiapuka
    Hát igen, ezek jó zenék voltak!
    Jó visszaemlékezni a szép időkre!
  • atiapuka
    Rohadt fáradt vagyok, és most különösen jólesik ez a zene!
  • atiapuka
    Köszi Laci!
  • Wind 67
    Nosztalgiázzunk !!!

• kaposi1
    Thinking
  • atiapuka
    Úgy látszik, ez csak nekem tetszik.
    Ha esetleg valakinek meglenne mp3-ban, örülnék neki.
  • beva02
    Z'Zi Labor ‎– Popmenyecskék LP

Side A

01 - Vályogpanel
    02 - Mindenkinek ezt üzenem
    03 - Álom szárnyán
    04 - Ne bántsátok a papát

Side B

05 - Dá-Dá szerelem
    06 - Az asszony hogyha sír
    07 - Minden megfelel
    08 - Apám ilyet szólt
    09 - Panelvályog

Z'Zi Labor ‎– Ártatlan Bájos Férfiak LP

Side A

01 - Nagyot nőztem a szemedben
    02 - Árnyék nőtt közénk
    03 - Szerelmes a bolond
    04 - A szerelem vár
    05 - Ártatlan, bájos férfiak

Side B

06 - Keleti a pályaudvaron
    07 - Szerelem a tudatodat
    08 - Öreg róka rock
    09 - Ballada
    10 - Rád bízom

Z'Zi Labor - Faképnél Történő Hagyás

A1. Z'Zi Labor - Faképnél Történő Hagyás
    A2. Z'Zi Labor - Édes Lány
    A3. Z'Zi Labor - Melegágyi Kertész
    A4. Z'Zi Labor - Boldog Békeidők
    A5. Z'Zi Labor - Nomen Est Woman (Honky Tonk Woman)
    B1. Z'Zi Labor - Utolsó Tangó Párizsival
    B2. Z'Zi Labor - Egy Alkalommal
    B3. Z'Zi Labor - Anyám
    B4. Z'Zi Labor - Jövővivő
    B5. Z'Zi Labor - Szárnyatlan Madár
    B6. Z'Zi Labor - Mamamama

ez tudnám adni

• Coral Springs
  • Romeo One
    Nem annyira disco, de korban talán ide illik. Annak ideján rádióban hallottam a Z'zi Labor/Veresegyházi Asszonykórustól az El Condor Pasa-t magyarul. Nem találom sehol, nincs meg valakinek?
  • atiapuka
    Szevasztok!

Nem tudom melyik topikba való, de nekem nagyon tetszik.
  • Retroman
    Sziasztok!
    Szulák Andrea - Zene Nélkül című számát (a Máté Péter dal feldolgozása) fel tudná tölteni valaki lossless-ben?
    Nagyon örülnék neki, mert nagy kedvencem ez a dal az ő előadásában, nekem csak kazettán van meg.
  • pitynyesz
    sziasztok! potolva ujra Coo Coo -Fun Bun 1990 flac
    http://filefeltolto.hu/letoltes/b652e8438b053f5a/coo-coo-fun-bun-1990.rar
  • kaposi1
    Mi az hogy volt?
    AZ!!!
  • atiapuka
    Ez jó kis zene volt!
  • Musachy
    Akkor már nem bajlódok vele.
  • Retroman
    Köszi szépen!