112170
-
greg68 #99660 Köszönöm mindenkinek a feltöltést. látom otthonosan mozogtok a magyar zenékben is. ha nem túl nagy kérés, szeretném ha valaki megosztaná a Step se nekem, se neked számát jó minőségben. valamikor kazettán megvolt nekünk is.
Greg -
beva02 #99659 nézd meg szedd le hátha jobb -
Hát ez tök jól szól 
-
Sziasztok!
micsoda érdekes dolgok vannak itt. pont február végén mentettem cd-re, németország-ban élő unokatesómnak ezt a lemezt. nagyon érdekes, hogy pl. az AT440-es hangszedővel nem szól olyan jól, mint az Ortofon Arkív hangszedőjével. tolok fel egy mintát az utóbbi barázdaolvasóval készült anyagról. hozzáteszem, hogy asztali audio cd íróval lett elkövetve.
https://mega.co.nz/#!ddYUCDDL!nO5KoUBGN7fh9MIxWTYEsKMuJEsiY1sob3J0DLEHvD4
-
Ezt így nem állítom, csak fülre túlvezéreltnek éreztem picit. Én a Sony Soundforge-ot alkalmazom, most megnéztem vele és nekem azt mutatja, hogy fölé megy a 0dB-nek, ettől viszont csökken a dinamika. Összességében mégis a tiéd a jobb. Ja, nekem az elején a köztes sávon van zaj is. -
Mint az avatarodnál - a piros alatt egyel van nálam a max
-
Én a Goldwave programot használom a felvételhez, a hangerőt ott kb. -1 db-ig szoktam emelni.
Én nem tudtam, hogy az alacsonyabb hangerő jobb dinamikát eredményez - mindig tanul valamit az ember. -
Még annyit ehhez a támához, hogy én 48/24-be szoktam magamnak rippelni, nekem elég. Az én mintámhoz képest a tied "teresebb", nyilván jobb a technikai háttered, pickup, miegymás. Talán kicsit érzésem szerint feljebb engedted a kivezérlést, mint én, ettől a dinamika picivel gyengébb lett, de így is OK. A frekvenciamenetben nem látok különösebb eltérést. -
Oké, köszi.
-
Magam részéről csak a Zorbát hallgattam meg. Megnyugodtam. A "lemez ennyit tud", bár a beva02 féle linkről lévőt nem próbáltam, de így is három forrást tudtam összevetni. Eléggé hasonlítanak egymásra hangzásilag. -
Megsasolom. Ma én is megtisztítottam a lemezemet. -
Sziasztok!
Bedigiztem 24bites változatban Szűcs Judith - Judith lp-jét.
Szerintem vállalható lett a minősége.
Jó zenehallgatást .
Letöltés -
Vannak akik bármit letöltenek, anélkül, hogy tudnák mi az. Link alakok.
-
beva02 #99647 Csak 6-an töltötték le eddig -
Senkinek sem kell. Már. Egyelőre legalábbis. -
beva02 #99645
Nem neked kell? Tudom
-
Nekem nem kell... Felteszem a lemezt, ha meg akarom hallgatni.
-
Ebben is lehet valami (mármint az idő rövidsége)
Kár, hogy nem vagyok otthon, most már felcsigáztatok - kíváncsi vagyok a végeredményre. -
Inkább megvárnám Ádám munkáját.
-
beva02 #99641 Szücs Judith - Judith 1979 ape
http://dfiles.eu/files/uvjj0dbwr -
beva02 #99640 APE-ba jó lesz?
-
Ropogás és karcmentes az enyém is...
A hangmérnökön kívül talán az idő volt az igazi nagy ellenség. Az említett zenész mondta azt, hogy nagyon rövid idő volt a stúdiómunkára, míg nyugaton sokszor annyi. Meg is látszik a különbség. -
beva02 #99638 Biztosra akarok menni 

-
Na erre én is kíváncsi vagyok
, mert tudomásom szerint is nagyon gyenge ez a lemez.
-
A technikai háttér adott volt, a magyar stúdiók elég jók voltak abban az időben, inkább az emberi tényező volt a szűk keresztmetszet.
Szerintem azon múlott egy lemez minősége, hogy az épp akkor szolgálatban lévő hangmérnök véralkohol szintje mennyi volt
Amúgy ez a kiadvány hibátlan, semmi tábortűz ropogás, semmi karc.
Holnap este bedigizem. -
Egy kis visszaolvasással meg is lesz a válasz. -
beva02 #99634 Jobban mondva ez kérte?
-
beva02 #99633 Sziasztok kinek kell ez a lemez?
Szucs Judith - Judith (1979)
01. Űrdiszkó (Papp Gyula - Várszegi Gábor) - 3:13
02. Kérem, én egy rendes lány vagyok (Papp Gyula - Várszegi Gábor) - 2:59
03. Lélekvonat (Szűcs Judith - Szűcs Antal Gábor - Szabó Géza) - 3:03
04. Álruhás nyár (Papp Gyula - Várszegi Gábor) - 3:56
05. Eladó ez a szerelem (Szűcs Judith - Szűcs Antal Gábor - Szabó Géza) - 3:07
06. Hozd el a holnapot (Ihász Gábor - Várszegi Gábor) - 3:21
07. Kétezerben (Papp Gyula - Várszegi Gábor) - 3:50
08. Mikor emlékül írtál egy dalt (Szűcs Judith - Szűcs Antal Gábor - Szabó Géza) - 3:11
09. Kérlek, hogy jöjj el (Szűcs Judith - Szűcs Antal Gábor - Szabó Géza) - 2:49
10. Bádogember (Szűcs Judith - Szűcs Antal Gábor - Várszegi Gábor) - 2:47
11. Bíborálom (Szűcs Judith - Szűcs Antal Gábor - Várszegi Gábor) - 2:23
12. Járd el a Zorba dalát (Szűcs Judith - Szűcs Antal Gábor - Várszegi Gábor) - 3:49 -
Jók, de nem épp a minőségre értendő. Hiába a vinyl, ha szar a stúdiómunka illetve a gyártás. Ezt nem csak én mondom, hanem korabeli profi zenésztől is olvastam már.
Az emberek pedig szeretik becsapni magukat is. -
..."legalábbis többnyire." Ezt szerencse hogy hozzátetted, mert igen csak jó magyar kiadványok készültek abban az időben. -
Bocsánat: 35 éves a lemez! Telik az idő... -
Megvan nekem is. Amúgy torrenten is fent van 192kHz/32bit-ben, nem jobb annál igazából, mint amit én is felraktam. Sajnos a magyar lemezgyártás nem volt egy csúcs, legalábbis többnyire. És a lemezek többsége nem is megkímélt, ezt is 25 éve adták ki és kevesen őrizték meg hibátlan állapotban. Az enyémre is ráférne egy mosás... -
Sziasztok!
Vettem a fáradságot, és felkutattam a lemezt.
Ha lesz időm, bedigizem 24 bites változatban.
Üdv
-
JIMMY Mc FOY-HI GIRL 
-
RICK LAYNE-HEART TO HEART 
-
Ellenörizted is valamivel vagy csak mondod? Ugyanis az bizony valós wav, persze lehetne kozmetikázni eq-val, nyilván az mp-d is azért csapja be a füled. Mondom: az eredeti LP sem szól jobban. -
Szia! Csak egy megjegyzést szeretnék hozzá tenni a dologhoz,nekem meg van az összes Szűcs Jutka lemez,változó mp3 minőségben,amit kerestél az nekem sajnos 128-as,de belehalgattam,amit te letöltöttél,nos majdnem hogy az enyém szebben szól,pedig ugye csak 128-as,a tied is valószinű egy butitott mp3-ból felkonvertált wav,attól a minőség még nem cd,hanem mp3 minőség,csak helyet foglal többet! Csak ennyit szerettem volna megjegyezni! Köszi! -
Nekem van 3 lemezem Judith-tól (fekete korongon, több, mint 30 évesek...) -
greg68 #99622 Köszönöm szépen a feltöltést. én ennél sokkal gyengébb minőségben találtam meg. 3 évvel ezelőtt egy srác átmásolta nekem az egész lemezt egy újraírható cd-re, ami sajnos tönkrement. csak 1 percet tudok lejátszani a lemezről, pedig a feleségem nagyon szerette. de legalább tudnám, hogy hívják a srácot. itt az a részlet ami megmaradt:
http://www58.zippyshare.com/v/29604616/file.html -
Íme, itt vannak ezek a nóták, sajnos jobban a lemezen sem szólnak.