A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi gond.
Nekem semmi bajom a magyar valósággal, itt élek, dolgozok, én nem hagytam el az országot kétségbeesésemben.
Ha másra gondolsz, írd meg légyszi.
Nekem semmi bajom a magyar valósággal, itt élek, dolgozok, én nem hagytam el az országot kétségbeesésemben.
Ha másra gondolsz, írd meg légyszi.
Köszi!
De nem töltöm le.
De mi bajod a magyar valósággal?<#hamm>#hamm>
De nem töltöm le.
De mi bajod a magyar valósággal?<#hamm>#hamm>
Sziasztok!<#integet2>#integet2>
Erre a jó kis "beszélgetésre" hoztam nektek egy jó kis zenét:
Saját kutyulás, de remélem tetszeni fog annak, akinek esetleg még nincs meg.<#papakacsint>#papakacsint>
Letöltés
Erre a jó kis "beszélgetésre" hoztam nektek egy jó kis zenét:
Saját kutyulás, de remélem tetszeni fog annak, akinek esetleg még nincs meg.<#papakacsint>#papakacsint>
Letöltés
Nem itthon, te György<#vigyor4>#vigyor4>és nem a M.Markba, máshová tudod...!!??
Látod ebben sem értünk 1-t.
De, a "szegény" (ezt most speciel nem a pénzre értem) embernek töltikézni kell és örülni kell h ilyen "könnyû" hozzájutási lehetõsége van az áhított zenékhez (bár a szolgáltatónak és az ELMÜ-nek vagy másnak ezért fizetni kell díjakat.(áramdíj, készenléti díj stb.)
Anno a 70-es, 80-as, években ilyet el sem tudtunk volna képzelni.
Szabadkára jártam hetente lemezekért és a vonaton különbözõ helyekre
kellett (sajnos) eldugdosgatni a megszerzett, hõn imádott vinyleket.
Tudom ebben a korszakban is voltak kivételezettek, ezekhez is járt valaki, mondjuk a pénzes viszont-eladók. De ez a múlt. Hagyjuk. Ilyenbe ne legyen részetek (látom nincs is). Ezt az emléket hagyjátok meg az "öregeknek"<#vigyor4>#vigyor4> Így engem is hagyjatok békén.
Én azoknak teszem elérhetõvé a zenéket, akik olyan bénák mint én....<#vigyor4>#vigyor4> sötétség??, pardon megbicsaklott a szavam világos??
Nos akkor jóó.........dj.staccato
Látod ebben sem értünk 1-t.
De, a "szegény" (ezt most speciel nem a pénzre értem) embernek töltikézni kell és örülni kell h ilyen "könnyû" hozzájutási lehetõsége van az áhított zenékhez (bár a szolgáltatónak és az ELMÜ-nek vagy másnak ezért fizetni kell díjakat.(áramdíj, készenléti díj stb.)
Anno a 70-es, 80-as, években ilyet el sem tudtunk volna képzelni.
Szabadkára jártam hetente lemezekért és a vonaton különbözõ helyekre
kellett (sajnos) eldugdosgatni a megszerzett, hõn imádott vinyleket.
Tudom ebben a korszakban is voltak kivételezettek, ezekhez is járt valaki, mondjuk a pénzes viszont-eladók. De ez a múlt. Hagyjuk. Ilyenbe ne legyen részetek (látom nincs is). Ezt az emléket hagyjátok meg az "öregeknek"<#vigyor4>#vigyor4> Így engem is hagyjatok békén.
Én azoknak teszem elérhetõvé a zenéket, akik olyan bénák mint én....<#vigyor4>#vigyor4> sötétség??, pardon megbicsaklott a szavam világos??
Nos akkor jóó.........dj.staccato
Lemez boltba hova a MédiaMark-ba<#conf>#conf>Aki fizikálisan gyûjt az nem azt jelenti, hogy gazdag is. Vagy igen<#conf>#conf>Biztos jó befektetés. Egyébként kapcsolatokon is múlhat egy egy ritkásság beszerzése. Szerintem ma már eljutottunk egy olyan szintre, hogy nem kel töltikézni. Lehet nagyképûen hangzik de ez így van. Ezzel nem azt akarom mondani hogy nem kel megosztani semmit sõt! Van aki örül neki csak kevesen köszönik meg.<#wink>#wink>
Akkor hallgassunk egy kis zenét...Itt!!!!<#wave>#wave>
Akkor hallgassunk egy kis zenét...Itt!!!!<#wave>#wave>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Nem igen<#vigyor4>#vigyor4>
Azért jól elvagytok? Nem?:)
Jane & Jill - Lay Lay Baby Lay (Vinyl, 12, 45 RPM 1989)
Label:Macho Records - MACHO 12.12 Format:Vinyl, 12", 45 RPM Country:Italy
Released:1989 Genre:Electronic Style:Italo-Disco, Hi NRG
Companies etc:
Record Company - Disco Magic S.r.l.
Made By - Disco Magic S.r.l.
Copyright (c) - Disco Magic S.r.l.
Distributed By - Disco Magic S.r.l.
Credits
Producer, Arranged By - Macho (7)
Written-By - A. Gioco*, D. Cirelli*
Notes
Original Sound Recording Mady by Discomagic
¨Ï ¢ç 1989 Discomagic
¢ç 1989 DISCOMAGIC Records/ ¨Ï 1989 DISCOMAGIC Records/
¢ç DISCOMAGIC Srl/Printed in Italy/Imprime en Italy/
Distribution DISCOMAGIC Records
Made In Italy
Tracklist
A: Lay Lay Baby Lay (Extended Version) 6:35
B1: Lay Lay Baby Lay (7" Version) 3:24
B2: Lay Lay Baby Lay (Instrumental Version) 3:24
www28.zippyshare.com/v/44812468/file.html
pass: no
G. & C. - In The Night (Vinyl, 12'', 45 RPM 1987)
Label:Out
Catalog#:OUT 3106
Format:Vinyl, 12", Maxi-Single, 45 RPM
Country:Italy
Released:1987
Genre:Electronic
Style:Italo-Disco
Credits
Recorded By, Mixed By - M. Paciulli* , Raff Todesco
Written-By - Fucili* , Mc Foy* , Todesco*
Notes
Recorded and mixed at Sandy's Recording Studio.
Published by: Ed. Lombardoni
Tracklist
A: In The Night (Vocal) 6:12
B: In The Night (Instrumental) 6:10
www36.zippyshare.com/v/48389670/file.html
Double Take - Soakin' Wet (Format:Vinyl, 12", 33 ¨÷ RPM, 1989) Label:WTG Records
Catalog#:41 68221
Format:Vinyl, 12", 33 ¨÷ RPM
Country:US
Released:1989
Style:Freestyle, Synth-pop
Credits
Edited By - Mike "The Crusher" Lorello*
Guitar
Keyboards - John Bastianelli , Mike Lorello
Producer - John Bastianelli , Tommy Uzzo
Recorded By, Mixed By - John Bastianelli , Mike Lorello , Tommy Uzzo
Written-By - J. Bastianelli* , L. Lange
Notes
Produced for Hot Flash Productions.
Recorded and mixed at Mirror Image, Dix Hills, N.Y.
Published by Weeble Music / Hot Winter Music /
E.J. Gurren Music / CBS Music Inc. (ASCAP).
(P) 1989 CBS Records, Inc.
Tracklist
A: Soakin' Wet (Club Mix) 7:24
B1: Soakin' Wet (Sex Mix) 6:26
B2: Soakin' Wet (Dub Mix) 5:35
http://www36.zippyshare.com/v/91120647/file.html
Tudod mit?
Legyen így!<#vigyor4>#vigyor4>
Te megteheted, h lemez boltba menny.....
Csak vicceltem<#vigyor4>#vigyor4>
Legyen így!<#vigyor4>#vigyor4>
Te megteheted, h lemez boltba menny.....
Csak vicceltem<#vigyor4>#vigyor4>
Csak nyugodtan Kolléga!
De beszélj inkább múlt idõben.
Kíváncsian várom a felsorolást.
Egy kezemen meg tudom számolni azokat a a helyeket ahová még benézek.
Persze a google nem felejt ott van mindenhol a nevem ahol megfordultam,de mint mondottam ez már a múlt.
De beszélj inkább múlt idõben.
Kíváncsian várom a felsorolást.
Egy kezemen meg tudom számolni azokat a a helyeket ahová még benézek.
Persze a google nem felejt ott van mindenhol a nevem ahol megfordultam,de mint mondottam ez már a múlt.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Kollega azért ne vedd a figurát gázoló üzemmódra.
Nem illik hozzád.
Kb. 1000 oldalt tudok neked mondani ahova te is "jársz"
Ezt hagyjuk. Ne legyünk ennyire állszentek.<#vigyor4>#vigyor4>
Inkább hallgassunk (zenét..)
Nem illik hozzád.
Kb. 1000 oldalt tudok neked mondani ahova te is "jársz"
Ezt hagyjuk. Ne legyünk ennyire állszentek.<#vigyor4>#vigyor4>
Inkább hallgassunk (zenét..)
Kolléga inkább Haluska Iminél érdeklõdj mivel Disco Magic ill Lombardoni zene,tõle több információt senkitõl ne várj itt szerintem.<#wave>#wave>
Kedves Sztakibá!
Már ne haragudj hogy ezt írom de szerintem kissé gondold meg jobban miket írsz mert egyre hiteltelenebbé válsz a valóban VM-et gyûjtõk számára.<#szomoru1>#szomoru1>
Ha nem lenne világos mirõl beszélek.
"Egyébként itt jegyzem meg ezekhez ugyanúgy hozzá lehet jutni az oldalakon lossless vagy mp3-hoz, mert megkérdez, h miben akarod letölteni. ilyen egyszerû."
Talán egyszerûbb lenne ha beadnád a Blue Zone Blog oldalát ahonnan ezeket a zenéket leszedegeted majd újra feltöltögeted immár saját feltöltésként tálalva.<#wink>#wink>
Már ne haragudj hogy ezt írom de szerintem kissé gondold meg jobban miket írsz mert egyre hiteltelenebbé válsz a valóban VM-et gyûjtõk számára.<#szomoru1>#szomoru1>
Ha nem lenne világos mirõl beszélek.
"Egyébként itt jegyzem meg ezekhez ugyanúgy hozzá lehet jutni az oldalakon lossless vagy mp3-hoz, mert megkérdez, h miben akarod letölteni. ilyen egyszerû."
Talán egyszerûbb lenne ha beadnád a Blue Zone Blog oldalát ahonnan ezeket a zenéket leszedegeted majd újra feltöltögeted immár saját feltöltésként tálalva.<#wink>#wink>
Igaz 1990-es,de talán valakinek meg lehet mp3-ban.
A B oldalt,még soha nem is hallottam.
Edyta - Come Back (A vocal is csak gyenge mp3 nekem,sajnos)
http://www.discogs.com/Edyta-Come-Back/release/621661
Köszönöm elõre is.
A B oldalt,még soha nem is hallottam.
Edyta - Come Back (A vocal is csak gyenge mp3 nekem,sajnos)
http://www.discogs.com/Edyta-Come-Back/release/621661
Köszönöm elõre is.
Már 1x írtam, több oldalon feltöltõ vagyok.
dj.staccato névvel. Ez van.
Röhögni fogsz (vagy már magam sem tudom,
h vicces-e errõl beszélgetni) én sem mp3-ban gyûjtök.
De, itt jön a megint a "csak", s ezt neked is leírom, nem mindenki
engedheti meg magának, h 100 db wincsije legyen a wav, lossless, ape, flac gyûjteményének. Egyébként itt jegyzem meg ezekhez ugyanúgy hozzá lehet jutni az oldalakon lossless vagy mp3-hoz, mert megkérdez, h miben akarod letölteni. ilyen egyszerû.
Szóval sokan sokan azért mp3 mellett döntenek, hidd el, ,mert lassan vidéken az embereknek kenyérre való sem lesz, nem h wincsire.
Ez kérem szépen a magyar valóság. (wav,lossless, ape, flac sokaknak csak magyar álom).
Örülj neki barátom, h te lossless-ben és hasonló méretû zenei fájlban tudod gyûjteni a zenéket. A bolti árakról nem is beszélek. Ha mind ezt tudod és tisztában vagy a ezekkel a dolgokkal akkor ezeket nem így írod le.
De mindegy engem ez nem érdekel. Csinálom a magam dolgát.
Ugye nem nagy báj.
A kuriózumokat meg hagyjuk. Errõl is sokat lehetne beszélgetni.
Jó losslesst!<#vigyor4>#vigyor4> barátom. beva02.
dj.staccato névvel. Ez van.
Röhögni fogsz (vagy már magam sem tudom,
h vicces-e errõl beszélgetni) én sem mp3-ban gyûjtök.
De, itt jön a megint a "csak", s ezt neked is leírom, nem mindenki
engedheti meg magának, h 100 db wincsije legyen a wav, lossless, ape, flac gyûjteményének. Egyébként itt jegyzem meg ezekhez ugyanúgy hozzá lehet jutni az oldalakon lossless vagy mp3-hoz, mert megkérdez, h miben akarod letölteni. ilyen egyszerû.
Szóval sokan sokan azért mp3 mellett döntenek, hidd el, ,mert lassan vidéken az embereknek kenyérre való sem lesz, nem h wincsire.
Ez kérem szépen a magyar valóság. (wav,lossless, ape, flac sokaknak csak magyar álom).
Örülj neki barátom, h te lossless-ben és hasonló méretû zenei fájlban tudod gyûjteni a zenéket. A bolti árakról nem is beszélek. Ha mind ezt tudod és tisztában vagy a ezekkel a dolgokkal akkor ezeket nem így írod le.
De mindegy engem ez nem érdekel. Csinálom a magam dolgát.
Ugye nem nagy báj.
A kuriózumokat meg hagyjuk. Errõl is sokat lehetne beszélgetni.
Jó losslesst!<#vigyor4>#vigyor4> barátom. beva02.
Javítsd ki ha jól emlékszem 1 írásra te vagy Dj Stakan<#worship>#worship> ha igen akkor veled a többieknek nincs semmi bajuk, lehet csak annyi hogy már sokan nem gyûjtögetnek mp3-ban ezeket megtalálják más oldalakon ide kuriózumokat várnak mint én is<#nevetes1>#nevetes1><#finom>#finom> és hozzá kis komenteket.Remélem nem veszed rossz néven hogy belekotyogtam ebbe a felemelõ beszélgetésbe távol áll tõlem mindenféle rossz indulat .

http://kepkezelo.com/images/uorbn9hb84coh50lc5bd.jpeg
Susy B. - Love Is So Strong (Vinyl, 12'', 45 RPM 1989)
Label:High Energy - HE 109 Format:Vinyl, 12", 45 RPM Country:Italy Released:1989
Genre:Electronic Style:Italo-Disco, Hi NRG
Companies etc:
Published By - Lombardoni Edizioni Musicali
Credits
Composed By, Arranged By - Riccardo Ballerini
Mixed By - Catalano*, Ballerini*
Producer - Severo Lombardoni
Written-By - M. Catalano*, R. Ballerini*
Notes
Original Sound Recording made by Discomagic
¨Ï ¢ç 1989 Discomagic ¢ç 1989 DISCOMAGIC Records/ ¨Ï 1989 DISCOMAGIC Records/
¢ç DISCOMAGIC Srl/Printed in Italy/Imprime en Italy/Distribution DISCOMAGIC Records
Made In Italy
Tracklist
A: Love Is So Strong (Vocal) 4:36
B1: Love Is So Strong (Instrumental Version) 2:58
B2: Love Is So Strong (Radio Version) 3:04
http://www29.zippyshare.com/v/9086952/file.html
Susy B. - Love Is So Strong (Vinyl, 12'', 45 RPM 1989)
Label:High Energy - HE 109 Format:Vinyl, 12", 45 RPM Country:Italy Released:1989
Genre:Electronic Style:Italo-Disco, Hi NRG
Companies etc:
Credits
Composed By, Arranged By - Riccardo Ballerini
Mixed By - Catalano*, Ballerini*
Written-By - M. Catalano*, R. Ballerini*
Notes
¨Ï ¢ç 1989 Discomagic ¢ç 1989 DISCOMAGIC Records/ ¨Ï 1989 DISCOMAGIC Records/
¢ç DISCOMAGIC Srl/Printed in Italy/Imprime en Italy/Distribution DISCOMAGIC Records
Made In Italy
Tracklist
A: Love Is So Strong (Vocal) 4:36
B1: Love Is So Strong (Instrumental Version) 2:58
B2: Love Is So Strong (Radio Version) 3:04
http://www29.zippyshare.com/v/9086952/file.html
Jacqueline - All My Heart (Vinyl, 12'', 45 RPM 1989)
Label:High Energy - HE 118 Format:Vinyl, 12", 45 RPM
Country:Italy Released:1989 Genre:Electronic
Style:Italo-Disco, Hi NRG
Companies etc:
Phonographic Copyright (p) - Disco Magic S.r.l.
Credits
Vocals
Written-By - Klyos, Vangok, Worker
Notes
¨Ï ¢ç 1989 Discomagic
¢ç 1989 DISCOMAGIC Records
/ 1989 DISCOMAGIC Records/ ¢ç DISCOMAGIC Srl/Printed in Italy/Imprime en Italy/
Distribution DISCOMAGIC Records Made In Italy
Publishing: Lombardoni / Black Bird
A: All My Heart (Funny Version) 6:00
B1: All My Heart (Radio Version) 3:40
B2: All My Heart (Playback Version) 3:40
http://www42.zippyshare.com/v/67985912/file.html
Tiszta szívbõl jó munkát,
én örülök ha minden téren: úgy mint testi, úgy mint lelki, és úgy
mint anyagi téren fejlõdsz és haladsz a normális kerékvágás felé!
De õszintén.
A felvetett és felsorolt témádba nem megyek bele, már csak
a korom, a 60 évem miatt sem, mivel az élet tapasztalatom valamire feljogosít veled és a "taknyosaiddal" szemben.<#vigyor4>#vigyor4>
S azt látom az egészbõl, hogy írásod alapján, úgysem értenéd, tehát erõs meglátásom, hogy ez csak szó fecsérlés lenne.(sajnos)
Szó szaporítástól viszont tartózkodom.
Tudod az az igazság nincs is veletek semmi baj addig, amíg csendben vagytok.
"Nektek" és a hasonszõrûeknek (sajnos elég sokan vagytok mindkét topicban, úgy is olvassák ezt õk is) mániátok a szõrszálhasogatás, vagyis mindenki 'ellenség' aki másként tesz, másként gondolkozik mint "TI".
Oké, még ezt is eltûrné (már a személyiségem),de olvasd vissza az összes topik szólásomat, én egyetlen egyszer sem voltam kezdeményezõ, nem blamáltam, sértegettem - még-egyszer mondom - elsõként-, sõt negatív kritikával nem illettem senkit. Ugyanis "Tiszteletben" tartottam mindenki igyekezetét, ki így, ki úgy próbálja ezt megoldani.
De álljunk már meg egy pillanatra, azt senkinek sem fogom eltûrni, h amiatt h saját feltöltéseimet közzé teszem, szóval h ezért kutyának, alsóbb rendûnek meg mit tudom miket hordtok itt össze-vissza, azt nem tûröm, és nem is fogom tûrni soha, nem, nem olyan Isten nincs.
Tehát "Neked" sem.
Végül és ne utolsó sorban, gondolj arra, h nem mindenki pcguru, nem mindenki ismeri a linkek elérhetõségét, útvesztõit, magyarul ehhez a zenékhez (tiltott gyümölcshöz) csak itt és így tud hozzájutni.
Nahát, ezeknek a hálás embereknek teszem közzé, amit közzé teszek és ebbõl is egyértelmûen látszik, h nem nektek, a "MENÕKNEK", akkor mi a f*sz bajotok is van. Vagy tiéd a topik, tulajdonos vagy. Nem hinném.
én örülök ha minden téren: úgy mint testi, úgy mint lelki, és úgy
mint anyagi téren fejlõdsz és haladsz a normális kerékvágás felé!
De õszintén.
A felvetett és felsorolt témádba nem megyek bele, már csak
a korom, a 60 évem miatt sem, mivel az élet tapasztalatom valamire feljogosít veled és a "taknyosaiddal" szemben.<#vigyor4>#vigyor4>
S azt látom az egészbõl, hogy írásod alapján, úgysem értenéd, tehát erõs meglátásom, hogy ez csak szó fecsérlés lenne.(sajnos)
Szó szaporítástól viszont tartózkodom.
Tudod az az igazság nincs is veletek semmi baj addig, amíg csendben vagytok.
"Nektek" és a hasonszõrûeknek (sajnos elég sokan vagytok mindkét topicban, úgy is olvassák ezt õk is) mániátok a szõrszálhasogatás, vagyis mindenki 'ellenség' aki másként tesz, másként gondolkozik mint "TI".
Oké, még ezt is eltûrné (már a személyiségem),de olvasd vissza az összes topik szólásomat, én egyetlen egyszer sem voltam kezdeményezõ, nem blamáltam, sértegettem - még-egyszer mondom - elsõként-, sõt negatív kritikával nem illettem senkit. Ugyanis "Tiszteletben" tartottam mindenki igyekezetét, ki így, ki úgy próbálja ezt megoldani.
De álljunk már meg egy pillanatra, azt senkinek sem fogom eltûrni, h amiatt h saját feltöltéseimet közzé teszem, szóval h ezért kutyának, alsóbb rendûnek meg mit tudom miket hordtok itt össze-vissza, azt nem tûröm, és nem is fogom tûrni soha, nem, nem olyan Isten nincs.
Tehát "Neked" sem.
Végül és ne utolsó sorban, gondolj arra, h nem mindenki pcguru, nem mindenki ismeri a linkek elérhetõségét, útvesztõit, magyarul ehhez a zenékhez (tiltott gyümölcshöz) csak itt és így tud hozzájutni.
Nahát, ezeknek a hálás embereknek teszem közzé, amit közzé teszek és ebbõl is egyértelmûen látszik, h nem nektek, a "MENÕKNEK", akkor mi a f*sz bajotok is van. Vagy tiéd a topik, tulajdonos vagy. Nem hinném.
Szega Sztakibá.
Ne linkelgessünk itt kérem<#nevetes1>#nevetes1>
Neked súlyos linkmegosztási problémáid vannak, ez tény.
Ha tényleg saját feltöltéseket osztasz meg, mint ahogy írtad is lentebb, akkor a helyzet még súlyosabb, mint gondolom<#hehe>#hehe>
Esetleg (ha gondolod) beszéljük meg, mi a probléma gyökere?
Netán gyermekkorodban túl sok diszkózenét hallgattattak Veled, és így állsz bosszút rajtunk?<#hehe>#hehe>
Vagy esetleg pont fordítva?
Soha nem hallgathattad az akkori slágereket, mert nem volt rádiótok?<#vigyor5>#vigyor5>
Most komolyan: bánja a kánya, ha harminc oldalon keresztül linkekkel és albumokkal bombázod is a totyikot.
Csak azt magyarázd meg, hogy mi miatt teszed ezt?
Fegyvert tartanak a fejedhez és ezzel kényszerítenek, vagy csak rohadtul nincs semmi más dolgod?<#nevetes1>#nevetes1>
Elnézést, ha bármi sértõt írtam volna, hidd el nem volt szándékos.<#worship>#worship>
Tedd amit tenned kell.
Én is azt teszem. Engem vár a lakásfelújítás, mert sajna az idei nyarat elnyaralgattam<#nevetes1>#nevetes1>
Kollektív üdvözlettel:
"kistaknyos" Zephyr és pár tanítványa<#papakacsint>#papakacsint>
Ne linkelgessünk itt kérem<#nevetes1>#nevetes1>
Neked súlyos linkmegosztási problémáid vannak, ez tény.
Ha tényleg saját feltöltéseket osztasz meg, mint ahogy írtad is lentebb, akkor a helyzet még súlyosabb, mint gondolom<#hehe>#hehe>
Esetleg (ha gondolod) beszéljük meg, mi a probléma gyökere?
Netán gyermekkorodban túl sok diszkózenét hallgattattak Veled, és így állsz bosszút rajtunk?<#hehe>#hehe>
Vagy esetleg pont fordítva?
Soha nem hallgathattad az akkori slágereket, mert nem volt rádiótok?<#vigyor5>#vigyor5>
Most komolyan: bánja a kánya, ha harminc oldalon keresztül linkekkel és albumokkal bombázod is a totyikot.
Csak azt magyarázd meg, hogy mi miatt teszed ezt?
Fegyvert tartanak a fejedhez és ezzel kényszerítenek, vagy csak rohadtul nincs semmi más dolgod?<#nevetes1>#nevetes1>
Elnézést, ha bármi sértõt írtam volna, hidd el nem volt szándékos.<#worship>#worship>
Tedd amit tenned kell.
Én is azt teszem. Engem vár a lakásfelújítás, mert sajna az idei nyarat elnyaralgattam<#nevetes1>#nevetes1>
Kollektív üdvözlettel:
"kistaknyos" Zephyr és pár tanítványa<#papakacsint>#papakacsint>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

http://kepkezelo.com/images/ombvmos8ua6hbpoz8p.jpeg
Release - I Can Fly Tonight (Vinyl, 12, 45 RPM 1989)
Label:High Energy - HE 107
Format:Vinyl, 12", 45 RPM
Tracklist
A: I Can Fly Tonight (Dance Mix) 5:13
B1: I Can Fly Tonight (Radio Mix) 3:00
B2: I Can Fly Tonight (Instrumental) 3:30
Companies etc
Produced At - Groove Studio
Mixed At - Groove Studio
Credits
Arranged By, Programmed By, Mixed By, Producer - Julio Ferrarin
Written-By - J. Ferrarin*, L. Gane*, M. Scainetti*
Notes
Recorded and mixed at Groove Studios
http://www66.zippyshare.com/v/57671441/file.html
pass:?
Release - I Can Fly Tonight (Vinyl, 12, 45 RPM 1989)
Label:High Energy - HE 107
Tracklist
A: I Can Fly Tonight (Dance Mix) 5:13
B1: I Can Fly Tonight (Radio Mix) 3:00
B2: I Can Fly Tonight (Instrumental) 3:30
Companies etc
Produced At - Groove Studio
Mixed At - Groove Studio
Credits
Arranged By, Programmed By, Mixed By, Producer - Julio Ferrarin
Written-By - J. Ferrarin*, L. Gane*, M. Scainetti*
Notes
Recorded and mixed at Groove Studios
http://www66.zippyshare.com/v/57671441/file.html
Double Take-Rockola (Vinyl, 12",Maxi-Single,45 1987 RPM, Label:TELDEC
Catalog#:6.20747
Format:Vinyl, 12", Maxi-Single, 45 RPM
Country:Germany
Released:1987
Style:Synth-pop
Tracklist
A: Rockola 6:01
B1: Rockola (Single-Mix) 3:26
B2: Can't Carry On 3:26
Credits
Photography - Carmen Lechtenbrink
Producer - Joachim Heider
Written-By - G. Roberts (2) , Heider* , M. Roberts (5)
Notes
128 BPM
Published by: Autarc / Ed. Cannes
1987 Teldec Schallplatten GmbH., 2000 Hamburg 20
Made in Germany
The catalogue number on the cover includes two capital letters: AE.
The durations on the side B are from the computer recording
http://www66.zippyshare.com/v/78973365/file.html
Szia!
Jó utat!
Jó utat!
Na majd vissszanézek pár nap, hét, hónap? múlva...
Semmire!
Nem én kezdtem!
Kérdezd meg a "taknyosokat".
Engem ne csócsáljon senki.
Én eddig senkit sem kritizáltam, bár mit töltögetett fel, vagy le.
És ezt el is várom mindenkitõl. Ha nem tetszik amit linkelek tovább áll, de szó nélkül, vagy kap a pofájára. Nem kötelezõ itt semmit sem letölteni.
Csak tudod vannak itt ilyen sunyi, idegesítõ
emberkék. Rájuk az a jellemzõ mint az olyan kutyára aki egész nap otthon heverészik, és nincs semmit csinálnia (bocs a hasonlatért, de k*rvára találó), mert ha a kutyának nincs mit csinálni akkor a f*rkát nyalogatja!
És rájuk ez (mint ahogy a topic példa mutatja) k*rvára találó mondás.
Befejezetem.
Nem én kezdtem!
Kérdezd meg a "taknyosokat".
Engem ne csócsáljon senki.
Én eddig senkit sem kritizáltam, bár mit töltögetett fel, vagy le.
És ezt el is várom mindenkitõl. Ha nem tetszik amit linkelek tovább áll, de szó nélkül, vagy kap a pofájára. Nem kötelezõ itt semmit sem letölteni.
Csak tudod vannak itt ilyen sunyi, idegesítõ
emberkék. Rájuk az a jellemzõ mint az olyan kutyára aki egész nap otthon heverészik, és nincs semmit csinálnia (bocs a hasonlatért, de k*rvára találó), mert ha a kutyának nincs mit csinálni akkor a f*rkát nyalogatja!
És rájuk ez (mint ahogy a topic példa mutatja) k*rvára találó mondás.
Befejezetem.
Paul Sharada - The Best
Label: Compilation By Patoluichi
Format: Mp3
Released: 2012
Genre: Electronic
Style: Italo-Disco
Track List:
01 - Paul Sharada - Boxers
02 - Paul Sharada - Florida
03 - Paul Sharada - Dancing All The Night
04 - Paul Sharada - Vola
05 - Paul Sharada - Move Your Feet
06 - Paul Sharada - Keep Your Love Alive
07 - Paul Sharada - Vola (Instrumental Version)
08 - Paul Sharada - Dancing All The Night (Remix)
09 - Paul Sharada - Boxers (Single Version)
10 - Paul Sharada - Vola (Single Version)
http://www21.zippyshare.com/v/37144638/file.html
pass:-
Mire jó ez?
Feladom!
Gyõztél!
Száradjon el a gondolatod is!
Gyõztél!
Száradjon el a gondolatod is!
West Virginia - Stars On Magic
Label: Discomagic Records – MIX 326
Format: Vinyl, 12", 45 RPM, Mixed
Country: Italy
Released: 1988
Genre: Electronic
Style: Italo-Disco
A1.1 - Don't Cry Tonight
A1.2 - Only You
A1.3 - Dolce Vita
A1.4 - Happy Children
A1.5 - Shangai
A1.6 - Chance To Desire
A1.7 - A Taste Of Love
http://www21.zippyshare.com/v/8236524/file.html
pass:-"-
Csahos, akadj már le rólam!
Csíp a pisi??!!
Csíp a pisi??!!
Gina T. – Lady Saigon
Label : Tigerbeat - 161-00847
Format : MP3 320kBit/s 44kHz. Stereo (CD Album)
Country : Europe
Released: 2011
Genre : Electronic
Style : Pop, Europop, Synth-pop, Ballad, Euro House
Tracklist
01 - Lady Saigon (3:34)
02 - Lady Saigon (Extended Dance Version) (4:43)
http://www21.zippyshare.com/v/54561890/file.html
pass: -"-
Kitaláltam: én vagyok didzsé szakajtó! <#nyes>#nyes>
imo :) science fiction is science fact
Tina Gabriel - If You Say You Love Me (Vinyl, 12'', 45 RPM 1988)
Label:Memory Records - MEMIX 081
Released:1988
Credits
Arranged By, Producer - Julio Ferrarin
Executive Producer - Alessandro Zanni
Mixed By - S. Cundari*
Written-By - G. Ferrarin*, M. Scainetti*
Notes
Recorded at Groove Studio
http://www21.zippyshare.com/v/76565516/file.html
pass: -"-
Tracklist
A: If You Say You Love Me (Extended Mix) 7:10
B: If You Say You Love Me (Instrumental Mix) 6:45
A kutya ugatása nem hallatszik az égig!
Találd ki (úgysem fogod!) ebben a szerepben ki9 vagy te?!
Találd ki (úgysem fogod!) ebben a szerepben ki9 vagy te?!
Kylie Gane - Bohemien (Vinyl, 12'', 45 RPM 1989)
Label:High Energy
Catalog#:HE 124
Format:Vinyl, 12", 45 RPM, Maxi-Single
Credits
Producer - Julio Ferrarin
Written-By - J. Ferrarin , L. Gane
Tracklist
A; Bohemien (Dance Mix) 5:50
B1: Bohemien (Radio Mix) 2:20
B2: Bohemien (Instrumental Mix) 1:45
http://www21.zippyshare.com/v/59352222/file.html
pass: uaz
MUHHAHAaaa
Mindig jön egy ilyen, aki azt hiszi, hogy feltalálta a spanyolviaszt, szórja a talált linkjeit nagy kegyesen, közben nem veszi észre magát: hogy pont az, aminek a többieket nevezi! <#nyes>#nyes>
Mindig jön egy ilyen, aki azt hiszi, hogy feltalálta a spanyolviaszt, szórja a talált linkjeit nagy kegyesen, közben nem veszi észre magát: hogy pont az, aminek a többieket nevezi! <#nyes>#nyes>
imo :) science fiction is science fact
Edyta - Be Slave Of My Heart (Vinyl, 12'', 45 RPM 1989)
Label:High Energy - HE 126
Companies etc
Recorded At - Studio Nicolosi
Mixed At - Studio Nicolosi
Credits
Executive Producer - Severo Lombardoni
Lyrics By
Music By - D. Minotti*
Producer - Nicolosi
Recorded By, Mixed By - L.P. Nicolosi
Notes
Publishing
Lombardoni
Recorded and mixed at Studio Nicolosi.
Tracklist
A: Be Slave Of My Heart (Vocal) 4:50
B: Be Slave Of My Heart (Instrumental) 4:30
http://www21.zippyshare.com/v/83342420/file.html
pass:
Del Wayne - Mama Can't You See Why-Oh (Vinyl, 12'', 1985)
Label:Zyx Records - ZYX 5315
Format:Vinyl, 12" Country:Germany Released:1985 Genre:Electronic
Credits
Written-By - Camilla Huther, Frank Meyer-Thurn, Horst Schnebel
Notes
Verlag: Chapelle Verlag, Hbg
Produced by Two'n'You
Tracklist
A1: Mama Can't You See Why-Oh (Voodoo Remix) 5:54
B1: Mama Can't You See Why-Oh (Dub Version) 5:26
http://www21.zippyshare.com/v/43255142/file.html
pass: sztakiba 1953.08.03
Pöcs, te is bohóc vagy a csókosoddal!<#vigyor4>#vigyor4><#taps>#taps>
Ja!
Ja. És még én vagyok a bohóc :)
+gyõzõdtem :)
A Ryan Paris-ról van szó (Sz)takibátyám :)
A Ryan Paris-ról van szó (Sz)takibátyám :)