A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia András!
Szívesen.
A Mac Mono Crew számnak mi a címe ?
Most így nem rémlik, hogy meglenne ilyen elõadó nekem, de esetleg szétnézek, ha megírod a címet.
Egészségem van, hála Istennek, köszi!!!<#wave>#wave>
Szívesen.
A Mac Mono Crew számnak mi a címe ?
Most így nem rémlik, hogy meglenne ilyen elõadó nekem, de esetleg szétnézek, ha megírod a címet.
Egészségem van, hála Istennek, köszi!!!<#wave>#wave>
Kedves Marika !
Köszönöm ezt a zenét!, A Mac Mono Crew szám nincs meg véletlenül veszteségmentesben, vagy 320.as-ban?
Jó egészséget:
András
Köszönöm ezt a zenét!, A Mac Mono Crew szám nincs meg véletlenül veszteségmentesben, vagy 320.as-ban?
Jó egészséget:
András
Secret Service 1987 Aux Deux Magots
Méret: 1,818 GB, FLAC+Image+cue
01 TI'm So I'm So I'm So (I'm So In Love With You) 4:07
02 If You Need Me 3:30
03 Don't You Know, Don't You Know 3:30
04 Turn To Me 3:42
05 The Way You Are (Extended Version) 5:48
06 Say Say 3:14
07 Light 3:34
08 Aux Deux Magots (Instrumental) 4:11
09 Where The Wind Blows 3:27
10 Thank You For That Night 4:05
http://depositfiles.com/files/1ar7vjt8a
Nosztalgia.<#vigyor4>#vigyor4>
Kedvencek voltak.<#vigyor4>#vigyor4>
1). Mirzino Jato - 1979 - Apsolutno tvoj (Singles)
a01 Mirzino Jato - Apsolutno tvoj
b01 Mirzino Jato - Pada sneg
mp3 320
2). Mirzino Jato - 1979 - Normalna stvar (Singles)
a01 Mirzino Jato - Normalna stvar
b01 Mirzino Jato - Bez rezultata
mp3 320
3). Mirzino Jato - 1980 - Ja bih da me druga mazi (Singles)
a01 Mirzino Jato - Ja bih da me druga mazi
b01 Mirzino Jato - Zvezda i alkohol mp3 320
depositfiles.com/files/ht6muw5pu
Kedvencek voltak.<#vigyor4>#vigyor4>
1). Mirzino Jato - 1979 - Apsolutno tvoj (Singles)
a01 Mirzino Jato - Apsolutno tvoj
b01 Mirzino Jato - Pada sneg
mp3 320
2). Mirzino Jato - 1979 - Normalna stvar (Singles)
a01 Mirzino Jato - Normalna stvar
b01 Mirzino Jato - Bez rezultata
mp3 320
3). Mirzino Jato - 1980 - Ja bih da me druga mazi (Singles)
a01 Mirzino Jato - Ja bih da me druga mazi
b01 Mirzino Jato - Zvezda i alkohol mp3 320
depositfiles.com/files/ht6muw5pu
Köszi szépen, vittem.<#vigyor4>#vigyor4>
Folytasd csak tovább nyugodtan, sokan "vevõk" ezekre a lemezekre. Önzetlen vagy sokak szemében, h megosztod sercegõ fekete lemezeidet és nem csak beszélsz róluk.
Más:
Nem tudom szó nélkül hagyni, már megint jelentkeztek azok a surmók akik általában kezdeni szokták a baromkodást, azok akik bomlasztani próbálják egy kialakuló közösség sorait. Senki sem veszi észre, h ezek a surmók mindig ugyan azok, módszeresen ugyan ezt csinálják, ezt alkalmazzák. Szégyenletes rájuk nézve.
Kedves "katonak" Tudod vannak itt olyan Mupped-show típusú emberkék, akik pontosan úgy ülnek páholyukban mint a TV-ben és onnan osztogatják az észt. Csak nem tudom kijét, mert nekik aztán az nincs.(a kutyára vonatkozóan már korábban megírtam, ......nahát az illik rájuk, el kell olvasni)
Szóval, ezek a surmók ülnek a páholyukban (röhögve és tenyér dörzsölgetés közben) csodálkozva, de rögtön lecsapnak minden szóra, ami szerintük hasogatható. Ez számukra a lelki gyönyör, arcukon kiülõ kaján mosoly kíséretében.
Nem kell komolyan venni, a komolytalan emberek beszólásait, akármilyen humorosan is akarnak utána tompítani. Tudom nem könnyû, de arra kérlek
ne figyelj oda. Szerintem folytasd a ritka lemezek sorozatát, ha lehet nagyobb bitrátával. Úgy látom te legalább teszel is a fórum érdekében, "dolgoznál" érte, nem csak fecsegsz és ócsárolsz.
Attól tartok, h elfognak üldözni téged az ilyen sz.... alakok. Engem nem tudtak, s nem is fognak.
Kérésem, h nevedhez méltóan reagálj mindenre, legyél okos, te kössél békét.
Folytasd csak tovább nyugodtan, sokan "vevõk" ezekre a lemezekre. Önzetlen vagy sokak szemében, h megosztod sercegõ fekete lemezeidet és nem csak beszélsz róluk.
Más:
Nem tudom szó nélkül hagyni, már megint jelentkeztek azok a surmók akik általában kezdeni szokták a baromkodást, azok akik bomlasztani próbálják egy kialakuló közösség sorait. Senki sem veszi észre, h ezek a surmók mindig ugyan azok, módszeresen ugyan ezt csinálják, ezt alkalmazzák. Szégyenletes rájuk nézve.
Kedves "katonak" Tudod vannak itt olyan Mupped-show típusú emberkék, akik pontosan úgy ülnek páholyukban mint a TV-ben és onnan osztogatják az észt. Csak nem tudom kijét, mert nekik aztán az nincs.(a kutyára vonatkozóan már korábban megírtam, ......nahát az illik rájuk, el kell olvasni)
Szóval, ezek a surmók ülnek a páholyukban (röhögve és tenyér dörzsölgetés közben) csodálkozva, de rögtön lecsapnak minden szóra, ami szerintük hasogatható. Ez számukra a lelki gyönyör, arcukon kiülõ kaján mosoly kíséretében.
Nem kell komolyan venni, a komolytalan emberek beszólásait, akármilyen humorosan is akarnak utána tompítani. Tudom nem könnyû, de arra kérlek
ne figyelj oda. Szerintem folytasd a ritka lemezek sorozatát, ha lehet nagyobb bitrátával. Úgy látom te legalább teszel is a fórum érdekében, "dolgoznál" érte, nem csak fecsegsz és ócsárolsz.
Attól tartok, h elfognak üldözni téged az ilyen sz.... alakok. Engem nem tudtak, s nem is fognak.
Kérésem, h nevedhez méltóan reagálj mindenre, legyél okos, te kössél békét.
Szia.Én zenére gondoltam.Nem tudom te mire.Én azt gondolnám , hogy ez a fórum azért van elõrébb menjünk , segítsük egy mást.Erre kellene szerintem odafigyelni.És igen régen is jártam ide de tõled se nagyon láttam még saját feltöltést de mást nagy kritikával illetsz aki ezt teszi.Ezekkel a lemezekkel már rengeteg diszkót lejátszottak.Az én bakelitjeim amit még kölcsön sem adtam nem sercegnek.Sajna ez van .De vannak programok amivel segíteni lehet rajtuk .Most ezen vagyok.
Köszönet a kritikáért..
Eszembe sincs beleszólni a dolgaitokba 😊
Csak csendben figyelek, mert most is megtanultam, hogy a '79-es vagy a még régebbi bakelitok sercegnek 😊
Errõl eddig még nem is hallottam 😊
Amúgy meg mire értetted, hogy nem mutogatok semmit?
Mit kellene mutogatnom? 😄
Eszembe sincs beleszólni a dolgaitokba 😊
Csak csendben figyelek, mert most is megtanultam, hogy a '79-es vagy a még régebbi bakelitok sercegnek 😊
Errõl eddig még nem is hallottam 😊
Amúgy meg mire értetted, hogy nem mutogatok semmit?
Mit kellene mutogatnom? 😄
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Sziasztok!<#wave>#wave>
Szerintem inkább sercegésmentes háromhúszas empéhármakat meg wavokat csereberéljünk!<#papakacsint>#papakacsint>
Dino Solera & Munich Machine_Classically Elise (1977) mp3 320 kbps
<#wave>#wave>
Na ugye ez a humor.Azt hittem ez zene fórum.Ha majd Hofit keresek akkor hozzátok fordulok biztosan.És akkor még errõl beszélek . http://data.hu/get/5713369/The_Disco_Machine_-_Classically_Elise__1977.mp3 és akkor még ez is van. De biztosan nektek is mert nálatok minden meg van.
Látod Zeph, itt sem értékelik a humorod, ez van! Sz'al ne szólj be...<#wow1>#wow1> izé, ne szólj beLE a nagyok dolgába! <#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
http://data.hu/get/5713313/Emly_Starr_Explosion_-_Santiago_Lover__1978__wav..mp3
Ez alapján eldöntheted , hogy milyen. Egyébként ez 128 -as mp3. A wav - ot nem adom így oda .
Ez alapján eldöntheted , hogy milyen. Egyébként ez 128 -as mp3. A wav - ot nem adom így oda .
Itt van még mindíg okos zefír ? Tudod a bakelitek némelyike serceg egy kicsit mert '79 -es meg ilyen régebbi zenékrõl van szó. Az meg aki még semmit sem mutatott csak kioktatni akar az ne szóljon bele a nagyobbak dolgába. Ehhez ugyanis még ész sem kell.Így ez pont neked való .És igen wav-ban veszem fel mert ha arra szánom magam , hogy minden apró sercegést eltüntetek belõle arra ez a formátum a legjobb .Okoska.
Ja, jut eszembe:
Régi megunt flac-jeimet alig használt wav-ra cserélném 😊
Empéjtré felkoverterek kíméljenek 😊
Régi megunt flac-jeimet alig használt wav-ra cserélném 😊
Empéjtré felkoverterek kíméljenek 😊
Most akkor jó minõségùek, vagy sercegnek?
A kettõ ugyanis kizárja egymást 😊
Amúgy szega.
Az nem lehet, hogy mi ismerjük (tük) egymást a múltban?
Olyan ismerõs vagy valahonnét 😊
A kettõ ugyanis kizárja egymást 😊
Amúgy szega.
Az nem lehet, hogy mi ismerjük (tük) egymást a múltban?
Olyan ismerõs vagy valahonnét 😊
Sziasztok.Cserélek jó minõségû régi zenéket szintén jó minõségû régi zenére. Néhány cím : Rettore - Donatella , Oscar Benton - Bensonhurst Blues , Emly Star - Santiago lover , Black Gorilla - Gimme Dat Banana , Linda G. Thompson - Flight To Fantasy , The Disco Machine - Classically Elise , Visage - Love Glove , The Shadows - Let Me Be The One ,Hello - Tell Him , Még bõvül a lista mert most veszem fel õket.Némi sercegés van benne.
A stílusom!<#vigyor4>#vigyor4>
Gina T. 2011 Little Butterfly (Single) (Lossless)
http://depositfiles.com/files/jd20mvieu
Gina T. 2011 Little Butterfly (Single) (Lossless)
http://depositfiles.com/files/jd20mvieu
Sziasztok!<#wave>#wave>
A hetvenes évek diszkóit kedvelõknek hoztam egy csemegét.
Videót nem találtam hozzá sajnos, de jó kis zene, ajánlom letöltésre.
Le Baron Disco-Go_Emma (1979) (mp3 320 kbps)
<#wave>#wave>
Sziasztok.Látom zajlik a háború.Jó dolog.
Köszi tesó, nagy "csemege"<#wave>#wave>
Gyors vagy...
Gyors vagy...
Giorgio Moroder and Paul Engemann - Shannon’s Eyes (2012)
01. Shannons Eyes (Long Version) (00:06:28)
02. American Dream (00:07:00)
03. Reach Out (Extended Dance Mix) (00:05:43)
04. Chase (00:13:11)
05. The Duel (00:03:49)
06. Madeline's Theme (00:02:19)
07. Tony's Theme (00:03:12)
08. Scarface (Push It to The Limit) (00:03:12)
09. Reach Out (Instrumental) (00:04:53)
http://rapidshare.com/files/1911303188/Giorgio_Moroder_and_Paul_Engemann_-_Shannons_Eyes_(2012).zip
<#wave>#wave>
01. Shannons Eyes (Long Version) (00:06:28)
02. American Dream (00:07:00)
03. Reach Out (Extended Dance Mix) (00:05:43)
04. Chase (00:13:11)
05. The Duel (00:03:49)
06. Madeline's Theme (00:02:19)
07. Tony's Theme (00:03:12)
08. Scarface (Push It to The Limit) (00:03:12)
09. Reach Out (Instrumental) (00:04:53)
http://rapidshare.com/files/1911303188/Giorgio_Moroder_and_Paul_Engemann_-_Shannons_Eyes_(2012).zip
<#wave>#wave>
stb. kategória
és Természetesen FLAC-ban, ahogy kell.
Wolfram - 2011 Wolfram -= FLAC =-
01 Wolfram feat. Holy Ghost! - Hold My Breath
02 Wolfram feat. Hercules & Love Affair - Fireworks
03 Wolfram feat. Paul Parker - Out of Control
04 Wolfram - Roshi
05 Wolfram feat. Haddaway - Thing Called Love
06 Wolfram feat. Patrick Pulsinger - Teamgeist
07 Wolfram feat. Sebastian - Norway
08 Wolfram feat. Legowelt - So Fine All the Time
09 Wolfram - Hold My Breath (Sally Shapiro Version)
10 Wolfram - Pianopella + Breathless
depositfiles.com/files/mfc0sv40g
és Természetesen FLAC-ban, ahogy kell.
Wolfram - 2011 Wolfram -= FLAC =-
01 Wolfram feat. Holy Ghost! - Hold My Breath
02 Wolfram feat. Hercules & Love Affair - Fireworks
03 Wolfram feat. Paul Parker - Out of Control
04 Wolfram - Roshi
05 Wolfram feat. Haddaway - Thing Called Love
06 Wolfram feat. Patrick Pulsinger - Teamgeist
07 Wolfram feat. Sebastian - Norway
08 Wolfram feat. Legowelt - So Fine All the Time
09 Wolfram - Hold My Breath (Sally Shapiro Version)
10 Wolfram - Pianopella + Breathless
depositfiles.com/files/mfc0sv40g
Anno, az egyik kedvencem volt.
Hátha valakiben nosztalgiát ébreszt.
Természetesen flacban, ahogy kell.<#vigyor4>#vigyor4>
Gary's Gang - Dance Party (2CD) -= FLAC =-
depositfiles.com/files/p3w6rbi5q
Hátha valakiben nosztalgiát ébreszt.
Természetesen flacban, ahogy kell.<#vigyor4>#vigyor4>
Gary's Gang - Dance Party (2CD) -= FLAC =-
depositfiles.com/files/p3w6rbi5q
John Sauli - 1988 Tonight Is The Night
depositfiles.com/files/8khuh8grf
Nemesy - 1985 Nemesy (Vinyl)
depositfiles.com/files/25wg5htfo
Francesco Salvi - 1989 Taxiii! (Single)
depositfiles.com/files/357atxdbj
Francesco Salvi - 1989 Esatto! (Single)
depositfiles.com/files/p6r6szbkz
Szeretlek kaposi1,
de tényleg, komolyan.
És ide oda fogok "kóvályogni" tudod a gólya....
Viszlát.
de tényleg, komolyan.
És ide oda fogok "kóvályogni" tudod a gólya....
Viszlát.
Trillion - 1986 Canta Con Migo (Single 12'')
1. Canta Con Migo 4:40
2. Canta Con Migo (Italo Mix) 4:24
3. Canta Con Migo (Radio Mix) 3:19
4. Canta Con Migo (Instrumental) 3:17
depositfiles.com/files/22ctcr02g
"Nem vagy ember,"
Ezt nem tudtam én kérek elnézést hogy meghord a föld a hátán.
"annak örülnék ha egyedül maradnál, de látom teszel errõl derekasan magadtól is. Nem esik valami nehezedre. "
Nem fogok egyedül maradni bármennyire is szomorú hír ez neked.
Van egy szeretõ családom és van jó pár igaz barátom.
Sõt képzeld még a kutyám is imád.<#hehe>#hehe>
"Öntelt beképzelt alak vagy, az is voltál világ életedben."
Ismerjük egymást tán gyerekkorunk óta?
"Egyébként a fórumban ahhoz szólok hozzá amihez kedvem van."
Kijavítanálak,az én topikomban amihez engedem.
"Te úriember?? "Teleszarjátok a 80-as évek topikját na......." ezért a mondatodért megérdemelnéd, h a sz*rt belõled 1 úthenger nyomja ki."
Ez szép mondat volt öreg.<#eljen>#eljen>Ez a kívánságod se fog teljesülni sajnos. <#nyes>#nyes>
"Hogy jössz te ahhoz, hogy a feltett linkekrõl, megosztott zenékrõl ilyet merészeljél írni, béla??"
Köszi már kiskoromban megkereszteltek nem kell új név.
Úgy jövök hozzá hogy ezerszer megmondtam hogy a stílusnak megfelelõ zenéket látom szívesen a topikban.
"5 százalékon sem ketyegnél."
Ha te azt tudnád hogy a topikon kívül hogy ketyegek zeneileg azt hiszem rosszul érintene kicsit.
"Nem akarok belõled semmit, még a hideg is kiráz amikor meglátom a topikokban a rejtett kaposi1 nevet. Húúúú."
HÚÚÚ akkor ne kóvályogj a topikom környékén. <#wink>#wink>
Ezt nem tudtam én kérek elnézést hogy meghord a föld a hátán.
"annak örülnék ha egyedül maradnál, de látom teszel errõl derekasan magadtól is. Nem esik valami nehezedre. "
Nem fogok egyedül maradni bármennyire is szomorú hír ez neked.
Van egy szeretõ családom és van jó pár igaz barátom.
Sõt képzeld még a kutyám is imád.<#hehe>#hehe>
"Öntelt beképzelt alak vagy, az is voltál világ életedben."
Ismerjük egymást tán gyerekkorunk óta?
"Egyébként a fórumban ahhoz szólok hozzá amihez kedvem van."
Kijavítanálak,az én topikomban amihez engedem.
"Te úriember?? "Teleszarjátok a 80-as évek topikját na......." ezért a mondatodért megérdemelnéd, h a sz*rt belõled 1 úthenger nyomja ki."
Ez szép mondat volt öreg.<#eljen>#eljen>Ez a kívánságod se fog teljesülni sajnos. <#nyes>#nyes>
"Hogy jössz te ahhoz, hogy a feltett linkekrõl, megosztott zenékrõl ilyet merészeljél írni, béla??"
Köszi már kiskoromban megkereszteltek nem kell új név.
Úgy jövök hozzá hogy ezerszer megmondtam hogy a stílusnak megfelelõ zenéket látom szívesen a topikban.
"5 százalékon sem ketyegnél."
Ha te azt tudnád hogy a topikon kívül hogy ketyegek zeneileg azt hiszem rosszul érintene kicsit.
"Nem akarok belõled semmit, még a hideg is kiráz amikor meglátom a topikokban a rejtett kaposi1 nevet. Húúúú."
HÚÚÚ akkor ne kóvályogj a topikom környékén. <#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Trillion - 1985 Belgian Girl (Single 12'')
1). Belgian Girl (Club Mix)8:17
2). Belgian Girl (Brussels Mix) 5:21
depositfiles.com/files/1udfeo7kb
Nem vagy ember,
annak örülnék ha egyedül maradnál, de látom teszel errõl derekasan magadtól is. Nem esik valami nehezedre.
Láthatóan ezen az úton haladsz, minden vinnyogásod ezt támasztja alá.
Minden értelemben magadra maradsz "okos", és majd akkor osztogathatod az észt. Magadnak.
Öntelt beképzelt alak vagy, az is voltál világ életedben.
Neked nem topik, hanem egy lakatlan sziget való, ott szórakoztasd magad kedvedre. Zene szakértõ????<#vigyor4>#vigyor4>, ne röhögtess alapfok.
Egyébként a fórumban ahhoz szólok hozzá amihez kedvem van.
Ezért nem válasz gombbal írom, csak úgy mindenkinek, találja ki, hogy is van szó. Gondolom nem nehéz. Öntelt ödi.
Te úriember?? "Teleszarjátok a 80-as évek topikját na......." ezért a mondatodért megérdemelnéd, h a sz*rt belõled 1 úthenger nyomja ki.
Hogy jössz te ahhoz, hogy a feltett linkekrõl, megosztott zenékrõl ilyet merészeljél írni, béla?? Ha ez nem lenne lehúzhatnád a redõnyt, te Ödi!!
5 százalékon sem ketyegnél.
Nem akarok belõled semmit, még a hideg is kiráz amikor meglátom a topikokban a rejtett kaposi1 nevet. Húúúú....
annak örülnék ha egyedül maradnál, de látom teszel errõl derekasan magadtól is. Nem esik valami nehezedre.
Láthatóan ezen az úton haladsz, minden vinnyogásod ezt támasztja alá.
Minden értelemben magadra maradsz "okos", és majd akkor osztogathatod az észt. Magadnak.
Öntelt beképzelt alak vagy, az is voltál világ életedben.
Neked nem topik, hanem egy lakatlan sziget való, ott szórakoztasd magad kedvedre. Zene szakértõ????<#vigyor4>#vigyor4>, ne röhögtess alapfok.
Egyébként a fórumban ahhoz szólok hozzá amihez kedvem van.
Ezért nem válasz gombbal írom, csak úgy mindenkinek, találja ki, hogy is van szó. Gondolom nem nehéz. Öntelt ödi.
Te úriember?? "Teleszarjátok a 80-as évek topikját na......." ezért a mondatodért megérdemelnéd, h a sz*rt belõled 1 úthenger nyomja ki.
Hogy jössz te ahhoz, hogy a feltett linkekrõl, megosztott zenékrõl ilyet merészeljél írni, béla?? Ha ez nem lenne lehúzhatnád a redõnyt, te Ödi!!
5 százalékon sem ketyegnél.
Nem akarok belõled semmit, még a hideg is kiráz amikor meglátom a topikokban a rejtett kaposi1 nevet. Húúúú....
Sztakibá téged nem kérdeztelek.
A szemembe te már régen leszerepeltél mint nagy "lemezbemutató"<#nevetes1>#nevetes1>
Elhiheted hogy kicsit többet tudok ebben a témában mint te.<#nyes>#nyes>
Szóval ebbe ne szólj bele mert már "bizonyítottál".
Teleszarjátok a 80-as évek topikját na meg az enyémet is oda nem való nótákkal il. linkekkel. Hú most oda ne legyek.Többszöri kérésre se jutott el az értelmetekig hogy olyan dalokat tegyetek be ami oda is, ide is,ami adott témába való.
Azt a szájba vert "válasz erre" gombot meg találd már meg végre!!!!!
Ja és ha használni tudnád azt a szerencsétlen keresést akkor nem raknál be hozzám se olyan albumokat PL😞Wolfram) ami már réges rég lecsengett a topikban.
Lassan szétkúrjátok az oldalamat a sok baromságaitokkal.
Egyszer már kijelentetted hogy na (ide se jövök többet) hát nem ejtenék utánad krokodil könnyeket.
Az a helyzet hogy jókor találtál meg azzal hogy kioktassál engem.<#duhos2>#duhos2>
A szemembe te már régen leszerepeltél mint nagy "lemezbemutató"<#nevetes1>#nevetes1>
Elhiheted hogy kicsit többet tudok ebben a témában mint te.<#nyes>#nyes>
Szóval ebbe ne szólj bele mert már "bizonyítottál".
Teleszarjátok a 80-as évek topikját na meg az enyémet is oda nem való nótákkal il. linkekkel. Hú most oda ne legyek.Többszöri kérésre se jutott el az értelmetekig hogy olyan dalokat tegyetek be ami oda is, ide is,ami adott témába való.
Azt a szájba vert "válasz erre" gombot meg találd már meg végre!!!!!
Ja és ha használni tudnád azt a szerencsétlen keresést akkor nem raknál be hozzám se olyan albumokat PL😞Wolfram) ami már réges rég lecsengett a topikban.
Lassan szétkúrjátok az oldalamat a sok baromságaitokkal.
Egyszer már kijelentetted hogy na (ide se jövök többet) hát nem ejtenék utánad krokodil könnyeket.
Az a helyzet hogy jókor találtál meg azzal hogy kioktassál engem.<#duhos2>#duhos2>
Abszolute neked nincs igazad.
Az igaz, az amit az írásban kaptál.
A te neww stílusod andalítóan egy régi, régi italo stílusra emlékeztet,
(egyébként a borsodi Cairó is ezt a stílust játssza) csak másként elnevezve. Bármelyikbe hallgatva, a 80-as évek jutnak eszembe, abból is lágy, lassú vontatott italo zenék. Kettes ütem.
Ezért, Nem illik mást leszólni, nagyon nem illik:
"Kár volt megemlítened a New Italo világát mert 2000-tõl 2012-ig arról te valószínûleg az égvilágon semmit sem tudsz.
Ezek szerint te sem, csak áltatod magad és a nagy közönséget. Már akit lehet.<#vigyor4>#vigyor4>De leszólni azt tudsz....!!!
Az igaz, az amit az írásban kaptál.
A te neww stílusod andalítóan egy régi, régi italo stílusra emlékeztet,
(egyébként a borsodi Cairó is ezt a stílust játssza) csak másként elnevezve. Bármelyikbe hallgatva, a 80-as évek jutnak eszembe, abból is lágy, lassú vontatott italo zenék. Kettes ütem.
Ezért, Nem illik mást leszólni, nagyon nem illik:
"Kár volt megemlítened a New Italo világát mert 2000-tõl 2012-ig arról te valószínûleg az égvilágon semmit sem tudsz.
Ezek szerint te sem, csak áltatod magad és a nagy közönséget. Már akit lehet.<#vigyor4>#vigyor4>De leszólni azt tudsz....!!!
kedves Regiujzenék!
Beleolvasgattam az összefoglalokba amit te a 80-as évek Italoiról tudsz.
Korrekt munka.<#eljen>#eljen>
De engedtessék meg hogy megjegyezzek egy dolgot.
Kár volt megemlítened a New Italo világát mert 2000-tõl 2012-ig arról te valószínûleg az égvilágon semmit sem tudsz.
..."Italo disco stílusban azóta is készülnek zenék, de igazán kiugró eredményeket néhány kivételtõl eltekintve, nem érnek el. A lengyel Galaxy Hunter, a különleges spacesynth és italo disco lemezeivel a 2000-es évek végén alaposan felkavarta az állóvizet. Az õ zenéjükre
Galaxy Hunter - Running high 2010 sokan felkapták a fejüket, mert fenomenálisan jól sikerültek. Rajtuk kívül a görög 23rd Underpass tetszett, különösen a You'll never know (2009) c. daluk és az Antilles 2011-es lemeze, a Friendly fire.
Ez alapján nem sokat tudhatsz az új generációról.
Beleolvasgattam az összefoglalokba amit te a 80-as évek Italoiról tudsz.
Korrekt munka.<#eljen>#eljen>
De engedtessék meg hogy megjegyezzek egy dolgot.
Kár volt megemlítened a New Italo világát mert 2000-tõl 2012-ig arról te valószínûleg az égvilágon semmit sem tudsz.
..."Italo disco stílusban azóta is készülnek zenék, de igazán kiugró eredményeket néhány kivételtõl eltekintve, nem érnek el. A lengyel Galaxy Hunter, a különleges spacesynth és italo disco lemezeivel a 2000-es évek végén alaposan felkavarta az állóvizet. Az õ zenéjükre
Galaxy Hunter - Running high 2010 sokan felkapták a fejüket, mert fenomenálisan jól sikerültek. Rajtuk kívül a görög 23rd Underpass tetszett, különösen a You'll never know (2009) c. daluk és az Antilles 2011-es lemeze, a Friendly fire.
Ez alapján nem sokat tudhatsz az új generációról.
Készülget, csak több mint 1000 oldal<#vigyor4>#vigyor4>
Jönnek az év(járatok)<#law>#law>
Jönnek az év(járatok)<#law>#law>
Nem haragudnék de ha lehet (1977,1978,1979,1980) évjárat érdekelne engemet és ha lehet (amit ígértél) listát is küldheted ezekbõl az évekbõl privátban.
Elõre is köszi.
<#worship>#worship><#wave>#wave>
Elõre is köszi.
<#worship>#worship><#wave>#wave>
MADE IN ITALY II (2CD) 1992 FLAC
depositfiles.com/files/dapqo8ryz
Ya_Ya!
De van a B-100-asról is felvétel<#vigyor4>#vigyor4>
De van a B-100-asról is felvétel<#vigyor4>#vigyor4>
Hozok felvételeket a B-42-es magnómról is.
Ha nem haragszol meg reám!
Ha nem haragszol meg reám!
Tew 1 mágus vagy TESÓ<#wave>#wave><#pias>#pias>
Általában így szólnak a kazettáim, örülök hogy megfelel a minõség.<#worship>#worship><#wave>#wave>
Megprószkáltam<#vigyor4>#vigyor4>
mehgérte, TESÓ<#puszis>#puszis>
mehgérte, TESÓ<#puszis>#puszis>
Ez jóval jobb minõségû mint ami a "YouTube-n" kering.
Így már élvezhetõbb.
Fred Ventura - Imagine (Live at Super Italo Weekend Vaaksy Finland 15.09.2012)
http://depositfiles.com/files/2ux4yhaxj